Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ - General forum
 Zeptejte se Placacky
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 07/01/2003 :  12:06:02  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
Jelikoz nam lidi pisou do nevhodnych topicu a ptaji se na rozlicne veci, tak jsem se rozhodl, ze je zapotrebi to ponekud zkoncentrovat na jedno misto, tak aby se lidi neptali porad dokola na ruznych mistech an ty same veci. Jinymi slovy ptejte se a mi budeme odpovidat.

Jo a jestli budu mit naladu, tak sem budu psat nejake ty vychytavky pro zacatecniky.


Placacka
Grand Master of Chaos

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 07/01/2003 :  12:08:15  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
Ano EQ je online hra za kterou se mesicne MUSI platit - je to asi 13 dolacu (jestli se pletu tak jen proto, ze je mi to uplne jedno, protoze bych zy EQ dal i vic)

Neexistuje funkcni EQ free shard kde byste nemuseli platit.

EQ je v soucasnosti nejlepsi non PvP online RPG hra.



Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 07/01/2003 :  12:12:46  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Ok teda:
Nemas nekde link na tu apliakcku pro spusteni EQ v Okne? Vhledem k tomu ze doma nemam internet a budu to poustet mozna v praci, tak aby se dalo rychle udelat ALT-TAB

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 07/01/2003 :  12:19:58  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
Link nemam, ale budu to mit doma, zitra ti to poslu na mail.


Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2766 Posts

Posted - 07/01/2003 :  12:31:39  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
je mozne sem napsat neco malo o classech vyhody/nevyhody? Mohl bych se to docist na strankach o eq, ale rad bych to slysel od vas starejch pardalu

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Obelix
Starting Member

6 Posts

Posted - 07/01/2003 :  12:55:49  Show Profile Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Ok teda:
Nemas nekde link na tu apliakcku pro spusteni EQ v Okne? Vhledem k tomu ze doma nemam internet a budu to poustet mozna v praci, tak aby se dalo rychle udelat ALT-TAB


http://www.eqwindows.com/
stacilo do google natukat EQW - zabralo to asi 15 sekund




Edited by - Obelix on 07/01/2003 12:59:18
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 07/01/2003 :  12:59:41  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Dekuji za tvych 15 sekund

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Obelix
Starting Member

6 Posts

Posted - 07/01/2003 :  15:25:01  Show Profile Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas

je mozne sem napsat neco malo o classech vyhody/nevyhody? Mohl bych se to docist na strankach o eq, ale rad bych to slysel od vas starejch pardalu


mnooooo , tak rozepisovat se o vsech 15 (nebo kolik jich je) classech v EQ to po nas nemuzes chtit ( teda aspon ja se nezucastnim )




Edited by - Obelix on 07/01/2003 15:26:52
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 07/01/2003 :  15:46:42  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
To fakt nejde to nejak rozume popsat.
Me osobne se libil druid. Je fakt, ze jsem na raidech az tak zadanej nebyl, ale jak pridali v novych expansionech nova kouzla, urcite to bude lepsi. Druid je takovej pohodar bych rekl a klidne bych ho hral znova - proste mi vyhovoval. Portnout se mohl po celem svete, usoloval v podstate cokoliv (akorat v dungeonech to bylo trosku o usta), mohl jsem se buffnout a i ostatni, mohl healovat, nukovat, hodit na sebe speed a na potvory snare, hodit na potvory dot atd. Ja vim, ze nebyl v nicem nejlepsi ale hrat s nim byla pohoda. mimoto pokud das druida hobita, tak taky ta expa neleze tak spatne.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

bat
Starting Member

16 Posts

Posted - 07/01/2003 :  20:11:31  Show Profile  Send bat an ICQ Message Send bat a Private Message  Reply with Quote
Zdravicko
kdyz je tu nabidka hned se ji chytim
rad bych zacal hrat EQ (uz je na ceste) asi za Clerika kamos by zacal Wara ale jaksi budme mit rozdilne rasy a jak sem pochopil kazda rasa zacina jinde je vubec nejaka nadeje ze budeme bojovat spolu ? jak se dostaneme na stejne misto ? proste prebehnout celou zemi ? na prvnim levelu ?
dik za odpoved
bat
Go to Top of Page

Nick
Moderator

453 Posts

Posted - 07/01/2003 :  21:14:39  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
pozadate nektereho druida a on vas prenese
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 08/01/2003 :  01:23:10  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
Sam sis o to rekl Placacko ... takze mam dotaz. Delam ted quest na vyrobu sady Leafrunner brneni (Druidsky quest v Greater Faydarku). Uz jsem udelal prvni cast questu (mluvim ted o jedne casti brneni) tj. spojil jsem ctyri pozadovane casti dohromady a vylezla mi z toho takova divna kuze. Jenze ted me Aliafya posila to zkombinovat do loomu .. coz je nejspis nejake spradaci zarizeni ... ale nikde ten loom nemuzu najit. Kdyz jsem posilal OOC dotazy ve hre, nikdo mi neodpovedel.

Tak co ted ?

Dame si DELI ?
Go to Top of Page

Nick
Moderator

453 Posts

Posted - 08/01/2003 :  06:53:51  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
On se doopravdy blbe hleda ja mel taky problemy musis doopravy probehat cely mestoje ale nekde v severnejsi casti
vypada to jako takova deska velka jako clovek
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 08/01/2003 :  07:18:56  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frogger

Sam sis o to rekl Placacko ... takze mam dotaz. Delam ted quest na vyrobu sady Leafrunner brneni (Druidsky quest v Greater Faydarku). Uz jsem udelal prvni cast questu (mluvim ted o jedne casti brneni) tj. spojil jsem ctyri pozadovane casti dohromady a vylezla mi z toho takova divna kuze. Jenze ted me Aliafya posila to zkombinovat do loomu .. coz je nejspis nejake spradaci zarizeni ... ale nikde ten loom nemuzu najit. Kdyz jsem posilal OOC dotazy ve hre, nikdo mi neodpovedel.

Tak co ted ?

Dame si DELI ?




Kde je presne to co hledas v tvem mestcku, to opravdu nevim, ale neni to zas tak tezky sehnat. Tady mas link http://www.eqatlas.com/ kterej sem pouzival a vlastne dodnes hodne pouzivam, pokud delam nejakej trade skill a chci najit neco co potrebuju zkombinovat, popr. kde to zkombinovat. Apropo, tyto mapy, pokud jeste zadne nemate, by Vam meli na zacatku hodne pomoc, aby jste si udelali alespon hrubou predstavu jak je propojenej starej svet (este pred Kunarkem).

Jinak, questy v EQ se nedaji delat tak ze si povidas s NPC postavama, protoze (pokud to teda HODNE nezmenili) tak ti toho moc nereknou. Ale daji se najit hodne dobry popisy vsech questu treba na http://everquest.allakhazam.com/



Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 08/01/2003 :  07:21:59  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas

je mozne sem napsat neco malo o classech vyhody/nevyhody? Mohl bych se to docist na strankach o eq, ale rad bych to slysel od vas starejch pardalu



Odpoved najdes na http://eq.crgaming.com/ kde je vlevo Class Area a tam je dost zajimavych informaci.

Jak tu jiz ale bylo receno, popisovat vsechny classy a jejich vyhody a nevyhody by bylo hodne na dlouho. Nicmene, pokud si vyberes dve nebo tri, ktere by si chtel porovnat a nevedel ktera by ti sedela nejlepe, tak s tim bych ti mohl pomoci a nejake strucne info o vyhodach a nevyhodach sem napsal.



Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 08/01/2003 :  07:24:38  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bat

Zdravicko
kdyz je tu nabidka hned se ji chytim
rad bych zacal hrat EQ (uz je na ceste) asi za Clerika kamos by zacal Wara ale jaksi budme mit rozdilne rasy a jak sem pochopil kazda rasa zacina jinde je vubec nejaka nadeje ze budeme bojovat spolu ? jak se dostaneme na stejne misto ? proste prebehnout celou zemi ? na prvnim levelu ?
dik za odpoved
bat




To je pravda, ale daji se vybrat rasy, ktere nabizeji jak povolani war tak i cler - v tom pripade zacinate ve stejnem meste (pokud jste uplni zacatecnici, tak to doporucuju). Nebo se daji najit rasy, jejich newbie zony nejsou daleko.

Me doporuceni je, aby jste zacali hrat halfingy nebo trpy.


Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 08/01/2003 :  12:58:08  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
Vcelku uzitecnej link je http://www.magelo.com kde si muzete vytvorit svuj equip s pripadnym moznym updatem, ktery byste chteli. Kdyz to udelate, tak mi co hrajeme dele, uvidime co mate za vybaveni a kdyz nam neco ve hre padne, co byste mohli pouzit, tak to pro Vas muzeme skovat.


Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 08/01/2003 :  13:26:19  Show Profile Send frogger a Private Message  Reply with Quote
Zahada zamceneho pokoje vyresena ... prosel jsem si diskusni fora a zjistil jsem, ze pod pojmem "loom" je myslen docela obycejny a bezny Sewing kit. Takze pro vsechny kdo budou delat tento quest, neberte slova slecny Aliafye uplne doslova. Pokud bude mit nekdo s timto questem problemy, tak se na mne obrattte, sice jsem jeste nedokoncil vsechny casti ale uz mam vetsinu komponent u sebe a par dilu tohoto brneni me jiz chrani pred neprizni osudu.
Go to Top of Page

Nick
Moderator

453 Posts

Posted - 08/01/2003 :  13:44:04  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Ale on doopravdy existuje Loom a ja si to udelal na nem
s tim kitem to je asi nejake zjednoduseni
Go to Top of Page

imhotep
Moderator

Imho

219 Posts

Posted - 08/01/2003 :  15:16:46  Show Profile  Send imhotep an ICQ Message Send imhotep a Private Message  Reply with Quote
Ahoj all

tak jsme ve hre.
Celkem jedeme od nas 3 lidicky.

Huan - kocka/bard
Ledgorn - bracha hraje za woodelf/ranger
Tronik - hraje za darkelfa/wizarda

-Ihned po nalogovani jsme pocitili zasadni problem a tim je orientace. rad bych vedel jestli existuje nejakej programek ala uoautomap? nebo nejake figle pro lepsi orientaci.
-Dalsi otazka, ja a bracha mame gold ze statu, tedy i s PP datadiskem, Tron si koupil EQ z JRC u ktereho PP chybi. O co vyznamneho tim prisel/prichazi pls?

-dale bychom se chteli zeptat jak je to s kouzly. je to hodne hard a asi jenom tyden me osobne bude trvat nez se do toho aspon trosku dostanu. opravdu to neni hra ala DAoC, EaB kde jsem se do hry dostal opravdu rychle :), tedy jak a kde se daji kouzla 1/2/3 lvl sehnat levnej, protoze tron mi rikal ze kouzla 2 videl v obchode za 3-5p, coz je bohatstvi o kterem se nam zatim jen zda:)

- otazka : ti co zacali, jak se spojime, ppr jake mate jmena? (prave si hraji s EQIM je to zajimave, ale zatim to moc nechapu:)

- jakej je pls Bard v zakladnim srovnani?

- poprosil bych jeste o ten link EQ v okne, velmi by me to pomohlo.

dekuji za rady.

_________________________
Mummy returns...
Go to Top of Page

imhotep
Moderator

Imho

219 Posts

Posted - 08/01/2003 :  15:22:18  Show Profile  Send imhotep an ICQ Message Send imhotep a Private Message  Reply with Quote
Vyskytnul se mi hardwarovy problem

mam xp1900+/786ram/80gb/g4ti4400

pripojeni microwave

hra mi pada, sama od sebe. Naprosto nahodne a necekane bez chybove hlasky

OS pouzivam XPcka

Mel nebo ma nekdo podobny problem pls, nebo slysel, nebo vi jak spravit?

DIky.

_________________________
Mummy returns...
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 08/01/2003 :  15:31:54  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by imhotep

Ahoj all

tak jsme ve hre.
Celkem jedeme od nas 3 lidicky.

Huan - kocka/bard
Ledgorn - bracha hraje za woodelf/ranger
Tronik - hraje za darkelfa/wizarda

-Ihned po nalogovani jsme pocitili zasadni problem a tim je orientace. rad bych vedel jestli existuje nejakej programek ala uoautomap? nebo nejake figle pro lepsi orientaci.



Zadna automapa neexistuje. Jedina orientace je bud podle toho jak se orientujes sam, pak podle mapy a pak pomoci tzv. loc tacitka, ktere ti udava konkretni pozici na ktere se nachazis a vetsina dulezitych lokaci je vetsinou oznacena na mapach.

quote:

-Dalsi otazka, ja a bracha mame gold ze statu, tedy i s PP datadiskem, Tron si koupil EQ z JRC u ktereho PP chybi. O co vyznamneho tim prisel/prichazi pls?



Prichazi o hodne, ale na nizkych lvl je to jedno. Prirovnam to - je to jako Diablo II bez expansion.


quote:

-dale bychom se chteli zeptat jak je to s kouzly. je to hodne hard a asi jenom tyden me osobne bude trvat nez se do toho aspon trosku dostanu. opravdu to neni hra ala DAoC, EaB kde jsem se do hry dostal opravdu rychle :), tedy jak a kde se daji kouzla 1/2/3 lvl sehnat levnej, protoze tron mi rikal ze kouzla 2 videl v obchode za 3-5p, coz je bohatstvi o kterem se nam zatim jen zda:)



Kouzla na nizkych lvl se daji jen koupit (nektera se daji vyquestovat). Jinak do takoveho 20lvl nebutete mit penize na vsechny kouzla, pokud Vam je nekdo neda, a tak bych kupoval jen ty nejdulezitejsi.


quote:

- otazka : ti co zacali, jak se spojime, ppr jake mate jmena? (prave si hraji s EQIM je to zajimave, ale zatim to moc nechapu:)



No to je pokazdy problem. Pokud jste zacali hrat to co jste zacali, tak se nachazite vcelku kazdej na jinem kontinentu, coz je dost daleko od sebe. Existuje par ces:
- nekdo Vas portne
- pouzijete teleportu (musite mit Luclin)
- pouzijete teleportacnich knich (musite mit PoP)
- zacnete znova vsichni spolu - doporucuju


quote:

- jakej je pls Bard v zakladnim srovnani?



Bard je ohrome silnej a vyuzitelnej pro grupu, slabsi v mele. Ma super pisnicky - vlastne ma v pisnich vse co maji ostatni casteri v kouzlech.

Jo a budou te bolet prsty.

quote:

- poprosil bych jeste o ten link EQ v okne, velmi by me to pomohlo.



Nebud linej a podivej se o par postu nahoru




Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 08/01/2003 :  15:33:20  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by imhotep

Vyskytnul se mi hardwarovy problem

mam xp1900+/786ram/80gb/g4ti4400

pripojeni microwave

hra mi pada, sama od sebe. Naprosto nahodne a necekane bez chybove hlasky

OS pouzivam XPcka

Mel nebo ma nekdo podobny problem pls, nebo slysel, nebo vi jak spravit?

DIky.




Skusil bych reinstalaci EQ, popripade znovu napatchovani, pak kdyz to nepomuze tak reinstalaci windousu a EQ a pak bych se nastval.


Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 08/01/2003 :  15:34:25  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
Jinak co se tyka toho padani, tak poku to neni moc castej jev, tak se nic nedeje. Me to taky pada ze hry do windous asi tak 1x za vecer. Vetsinou kdzy me resujou zpet na raid kde je hodne lidi.


Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

Obelix
Starting Member

6 Posts

Posted - 08/01/2003 :  15:58:46  Show Profile Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by imhotep

Vyskytnul se mi hardwarovy problem

mam xp1900+/786ram/80gb/g4ti4400

pripojeni microwave

hra mi pada, sama od sebe. Naprosto nahodne a necekane bez chybove hlasky

OS pouzivam XPcka

Mel nebo ma nekdo podobny problem pls, nebo slysel, nebo vi jak spravit?

DIky.


pokud pouzivas vic modulu RAMky zkus jednu vyndat , me to kdysi davno zabralo ( BTW todle me poradil dusei , z vlastni hlavy to nemam )
edit : tehdy me to padalo do desktopu a dost casto




Edited by - Obelix on 08/01/2003 16:01:07
Go to Top of Page

imhotep
Moderator

Imho

219 Posts

Posted - 08/01/2003 :  16:20:04  Show Profile  Send imhotep an ICQ Message Send imhotep a Private Message  Reply with Quote
Sloty mam vsechny 3 obsazeny, diky zkusim.

_________________________
Mummy returns...
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,6 seconds. on eygor Snitz Forums 2000