Author |
Topic |
|
Fireman
Starting Member
1 Posts |
Posted - 30/10/2003 : 14:46:38
|
Muzete sem hodit linky, pripadne naky info o nakejch programech na spousteni MP3 behem hry?
|
What can change the nature of man... (Co muze zmenit charakter cloveka...?)
*Nekteří z těch co žijí by zasloužili zemřít, a nekteří z těch co zemřeli by zasluhovali život* - J.R.R.Tolkien |
|
| |
mechac
New Member
375 Posts |
Posted - 30/10/2003 : 23:32:39
|
quote: Originally posted by Fireman
Muzete sem hodit linky, pripadne naky info o nakejch programech na spousteni MP3 behem hry?
Musis stahnout commandmenu a plugin do Winampu. Ono to stejne nema moc vyznam protoze potom prd slysis. |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
|
|
Reth
Starting Member
13 Posts |
Posted - 31/10/2003 : 11:56:26
|
myslim ze jedna utilitka se menuje HLamp, jednou sem ji zkousel, a docela dobry ...
a mechaci to ze neni nic slyset, ja na publicku dost casto jedu se zapnutyma mp3 a je to supr odreagovacka ... pak je tvoje hra spise o postrehu nez o tom jak dobry mas sluch (na trening se to taky hodi) ... |
_________________ sem jakej sem ... |
|
|
Tinman
Starting Member
2 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 23:40:23
|
jojo v tom programku de mimochodem zapnout funkce ze pri tom jak zacne nove kolo za hudba bud 1)zeslabi na prednastavenou uroven a po smrti opet zesili nebo 2)se pauzne a po smrti zapne takže sorry mechu si vedle mechu slyšíš sakra dobře ! äle facha to jen na 1.5 ce prave hledam hl amp na 1.6 ku nevite nekdo ??? |
....ehhmm......Už se...tooo......nahravá ??? |
|
|
Tinman
Starting Member
2 Posts |
Posted - 14/01/2004 : 23:42:34
|
tady je jedna http://hlwc.thegrounds.net/ este tusim na jedne ceske strance ale už se mi to nechce hledat mam kopr :-) |
....ehhmm......Už se...tooo......nahravá ??? |
|
|
P_RDik
Starting Member
5 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 15:18:09
|
a pokud ne tak to tu negdo pekne vodskace..... |
|
|
Muzz
Ben-Adar
151 Posts |
Posted - 05/07/2004 : 04:50:40
|
quote: Originally posted by Plague
Proč by měl bejt mechac vedle, myslel jako asi každej, že se mluví o puštění MP3 přes zvuky v CS. ...
Hehe, nedavno jsem si poustel new Metallicu pri hrani CS a to bylo k nevire, jaky blby skore jsem najednou mel :) |
One village in Kenya is missing an idiot. |
|
|
|
Topic |
|