Author |
Topic  |
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 07/11/2003 : 08:53:04
|
Na pristi volby s kalašnikovem.  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 07/11/2003 : 09:14:08
|
quote: Originally posted by Mistral
Na pristi volby s kalašnikovem. 
A krosnou munice ;) |
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 07/11/2003 : 09:20:36
|
quote: Originally posted by Demostenes

Spis ty vubec nekdy? |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 07/11/2003 : 11:13:16
|
Rus Kalašnikov  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 07/11/2003 : 11:56:12
|
ja bych emigroval na slovensko, kdyz uz jsme v tomhle topicu ... udelal bych tam uo shard a namastil kapsy jako kazdej spravnej uo-shard teamleader :-) |
ego tycoon |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 07/11/2003 : 11:56:13
|
quote: Originally posted by Kolik
Rus Kalašnikov 
Hle, koukej postovat smysluplne, nebo ti necham vodecist nejakou tu tisicovku z pocitadla postu  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 07/11/2003 : 18:37:04
|
quote: Originally posted by ToHor
ja bych emigroval na slovensko, kdyz uz jsme v tomhle topicu ... udelal bych tam uo shard a namastil kapsy jako kazdej spravnej uo-shard teamleader :-)
To by sis pomohl... |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 07/11/2003 : 18:45:01
|
Jeste 25 stran hosi... tak sup sup |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 07/11/2003 : 19:59:13
|
quote: Originally posted by Tragedy
Jeste 25 stran hosi... tak sup sup
No problem  |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 07/11/2003 : 21:24:41
|
To nedaj  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 08/11/2003 : 10:51:55
|
To uz tvrdis 10 stran ? |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 08/11/2003 : 13:17:23
|
quote: Originally posted by -Mike-
To nedaj 
stfu !  daji/dame ! |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 08/11/2003 : 15:20:07
|
Co se stane za 25 stranek ? Shori slunce, Rodier se odmaskuje, prijdou si pro nas jestirci ? |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 08/11/2003 : 16:01:48
|
quote: Originally posted by Cawyr
Co se stane za 25 stranek ? Shori slunce, Rodier se odmaskuje, prijdou si pro nas jestirci ?
.. asi Avril vyda novou desku ... to bude " narez " ;) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 08/11/2003 : 18:34:10
|
quote: Originally posted by Colldor
quote: Originally posted by Cawyr
Co se stane za 25 stranek ? Shori slunce, Rodier se odmaskuje, prijdou si pro nas jestirci ?
.. asi Avril vyda novou desku ... to bude " narez " ;)
Demosi koupi novou grafarnu... |
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 08/11/2003 : 19:16:12
|
quote: Originally posted by Ardeth
To uz tvrdis 10 stran ?
No a mám pravdu. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 11:21:32
|
Zase jeden pribeh ze zivota....smazali mi acc pac nejakej imbecil mazal killy...tak smazali tem lidem ze Znojma accy...ja mam sice uplne jinou IP ale to je asi fuk jen jednou sem mojemu SLUSNEMU kamaradovi co s tim bastardem ma spolecnou akorat IP pucil na 5 minut acc aby se resl...jinak za ten acc hraju xxx hodin ale to tu nikoho nezajima 0 prohresku zadne potize z me IP ani jediny prohresek... |
Inteligent na vyzsi urovni! |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 11:49:34
|
A jak by jsi to vyresil ty ? |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 11:51:36
|
Tohle pausalni mazani acc picovina. Kdekdo si v gilde pujcuje acc, kdyz potrebuje tohle nebo tamto. |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 13:46:21
|
*** AFK Stealth. První prohřešek, fama 0, skill - 30%, 2 dny jail, 500 logů natěžit. ***
Kvuli takovemu blbymu prohresku, takovej trest ja vim ze se afk nesmi ale tohle je uz moc ... |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 13:58:16
|
*** AFK Stealth. První prohřešek, fama 0, skill - 30%, 2 dny jail, 500 logů natěžit. ***
Kvuli takovemu blbymu prohresku, takovej trest ja vim ze se afk nesmi ale tohle je uz moc ...
Nj a vzij se do me kuze snazim se hrat slusne a dle pravidel i kdyz je to casto velmi tezke...a pak jen kvuli tomu ze chci pomoct kamaradovi o kterym sem vedel ze proste nic neproved a taky nic neproved tak mam za so smazlej acc kterej predtim nebyl ani blok najednou je del a schodou nahod asi 5 acc co byli predtim block sou zase s podminkou ve hre a ja kterej sem s tim nemel nic spolecneh mam smazanej acc kterej sem poctive trenoval... |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 14:05:06
|
quote: Originally posted by WirusH Nj a vzij se do me kuze snazim se hrat slusne a dle pravidel i kdyz je to casto velmi tezke...a pak jen kvuli tomu ze chci pomoct kamaradovi o kterym sem vedel ze proste nic neproved a taky nic neproved tak mam za so smazlej acc kterej predtim nebyl ani blok najednou je del a schodou nahod asi 5 acc co byli predtim block sou zase s podminkou ve hre a ja kterej sem s tim nemel nic spolecneh mam smazanej acc kterej sem poctive trenoval...
jezis, ne ze bych to cetl, ale jak se ve 4 radcich souvislyho textu muze nevyskytovat ani jedno interpunkcni znaminko? bez nich ten text totiz nedava smysl :-) |
ego tycoon |
Edited by - ToHor on 09/11/2003 14:07:49 |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 14:18:54
|
quote: Originally posted by WirusH Nj a vzij se do me kuze snazim se hrat slusne a dle pravidel i kdyz je to casto velmi tezke...a pak jen kvuli tomu ze chci pomoct kamaradovi o kterym sem vedel ze proste nic neproved a taky nic neproved tak mam za so smazlej acc kterej predtim nebyl ani blok najednou je del a schodou nahod asi 5 acc co byli predtim block sou zase s podminkou ve hre a ja kterej sem s tim nemel nic spolecneh mam smazanej acc kterej sem poctive trenoval...
jezis, ne ze bych to cetl, ale jak se ve 4 radcich souvislyho textu muze nevyskytovat ani jedno interpunkcni znaminko? bez nich ten text totiz nedava smysl :-)
Ja kdyz dostanu psaci strevo musim to napsat rychle a nezbejva me ani cas na nejaky carky a tecky |
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 14:49:23
|
jezis, ne ze bych to cetl, ale jak se ve 4 radcich souvislyho textu muze nevyskytovat ani jedno interpunkcni znaminko? bez nich ten text totiz nedava smysl :-)
Precti si knihu Az delfin promluvi pd Merleho. Ta je cela psana bez interpunkce a jakej smysl dava.  |
Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 15:15:09
|
o ty knize jsem sice nikdy neslysel, ale ja si na podobny vaginalni umeni, kde je nedostatek talentu/schopnosti nahrazen podobnou kvazi-hodnotou a nasledne nazvan umeleckym zamerem moc nepotrpim :-) |
ego tycoon |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 15:22:10
|
29.10.2003 00:22 Flavie a spol - Podezreni z neopravneneho logovani accountu z bastetem a nasledne kradeze. Blokace IP, jail vsech accountu (ashan, costranostra, igjarjuk, woodik, lucky_luke) do vyreseni. V pripade potvrzeni podezreni budou tyto accounty smazany *************
Co je neopravnene logovani ? Copak je nekde na webu DP, ze se nesmim nalogovat na cizi acc se svolenim majitele ? Jak bude potrestan vlastnik "basteta" ??? Rokovala uz "rada bastetu" o vyrazeni tohoto hrace ? Nosi ministrine Buzkova tanga ? |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 15:22:44
|
Hele, uz je tu strana 76  |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 15:27:40
|
Kvuli takovemu blbymu prohresku, takovej trest ja vim ze se afk nesmi ale tohle je uz moc ...
Tyhle prohresky bych resil proste kill, karma -10k a skill na zakladni hodnotu. Nechapu, ze GM jeste bavi kontrolovat a jailovat lidi za afk s pasivnima skillama, ktery nejdou natrenit jinak nez dementnim cumenim na monitor. |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 15:35:24
|
Tyhle prohresky bych resil proste kill, karma -10k a skill na zakladni hodnotu. Nechapu, ze GM jeste bavi kontrolovat a jailovat lidi za afk s pasivnima skillama, ktery nejdou natrenit jinak nez dementnim cumenim na monitor.
Ja bych jim rovnou mazal accounty, to dementni cumeni na monitor je totiz ta prava hra, ktera zabavosti prevysuje cokoliv jineho o 7 trid. |
|
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 15:47:16
|
29.10.2003 00:22 Flavie a spol - Podezreni z neopravneneho logovani accountu z bastetem a nasledne kradeze. Blokace IP, jail vsech accountu (ashan, costranostra, igjarjuk, woodik, lucky_luke) do vyreseni. V pripade potvrzeni podezreni budou tyto accounty smazany *************
Co je neopravnene logovani ? Copak je nekde na webu DP, ze se nesmim nalogovat na cizi acc se svolenim majitele ? Jak bude potrestan vlastnik "basteta" ??? Rokovala uz "rada bastetu" o vyrazeni tohoto hrace ? Nosi ministrine Buzkova tanga ?
a do toho je ti velke hovno noobe  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 15:52:38
|
add interpunkce Tohor: tak si vem treba Palicku.Ten to ma tak v malicku, ze by mohl zavest vysokou skolu se sloganem: "Buh Ti Zehnej" , neb jeho vety louskat, je jak utajovany kod...Logan je proti nemu hadra :))) |
|
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 16:54:08
|
quote: Originally posted by swordicek
Co je neopravnene logovani ? Copak je nekde na webu DP, ze se nesmim nalogovat na cizi acc se svolenim majitele ? Jak bude potrestan vlastnik "basteta" ??? Rokovala uz "rada bastetu" o vyrazeni tohoto hrace ? Nosi ministrine Buzkova tanga ?
a do toho je ti velke hovno noobe 
Hovno mozna, ale pravidla maji byt stejna pro vsechny. Nebo uz to Sworde nectis ??? |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 17:33:03
|
a nejsou? prekrocil tak proste zaplatil.Jako hrac to dobre vedel, kdyz to byl clovek, ktery se s tim bastetem repsketive hracem znal.
Logicky je jasne, ze pokud to neni na strankach (toto povolani) tak to ma sve opodstatneni.a ty to moc dobre vis.Nevim proc ze sebe delas jeste vetsi hlupaka  |
|
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 17:52:08
|
a nejsou? prekrocil tak proste zaplatil.Jako hrac to dobre vedel, kdyz to byl clovek, ktery se s tim bastetem repsketive hracem znal.
Logicky je jasne, ze pokud to neni na strankach (toto povolani) tak to ma sve opodstatneni.a ty to moc dobre vis.Nevim proc ze sebe delas jeste vetsi hlupaka 
a co me povis k tomu ze me smazali acc kterej nemel ani jeden prohresek...?za to ze se logl na5 minut z nejaky IP...a nejvetsi or je ze ty accy z ty IP predtim blokli pulku jich nechali fungovat dal a ten muj kterej v tom vubec nefiguroval najednou bez blocku smazli... |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 17:55:03
|
hehe asi nic, protoze ja ti ho nesmazal  |
|
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 17:57:30
|
Logicky je jasne, ze pokud to neni na strankach (toto povolani) tak to ma sve opodstatneni.a ty to moc dobre vis.Nevim proc ze sebe delas jeste vetsi hlupaka 
Postih by mel byt uvalen i na majitele basteta. Vi, ze mu to bylo svereno a ocekava se od nej urcity pristup. Heslo prozradil spolecne s nazvem accu. Tohle mi spravne tedy moc neprijde. Trest pro toho kdo to zneuzival beru, ale ten komu patril by z toho vyvaznout nemel. A TY TO MOC DOBRE VIS. |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 18:05:43
|
a tvrdil jsem, ze vyvaznul? NE. postih maji OBA. jeste neco co si nepochopil ? |
|
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 18:41:23
|
a tvrdil jsem, ze vyvaznul? NE. postih maji OBA. jeste neco co si nepochopil ?
Pani GM to tam zapomeli napsat.... |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 19:29:32
|
Zdravim tak tu mame posledni zpravy z naseho absurdistanu shitparada jako prvni se umistil GM Gryf ktery na otazku proc mi byl smazan naprosto bezuhony acc odpovedel:Gm Gryf: [offline] lol. Protoze bagr. Az bude ten tvuj pohodovej kamos dodrzovat pravidla a nebude mimo jine kseftovat s acctama, pak ma cenu se o necem bavit. Do te doby se zamyslete nad sebou vy, kteri se tak vehementne zastavate a obhajujete ty udajne naprosto nevinny. Howgh.
A dale None: Hele, ty si asi trošku sedíš na uších ne? On s žádným accountem neobchodoval, tak co tu pleteš obchodování? lol, protože Bagr... inteligentní odpověď. Myslím tím postavu, Viki-Kra která nevím na jakém je accu, ale ten určitě neobchodoval s accy a nikdy nebude... fakt ste uplně najivní. Nic, napíšu Saggerovi, vidím že si některé Gm myslí že sou chytrý a hovno! Takový Gm v teamu sou fakt kreténi kteří jenom umí supportovat a nic jinýho.
Gryf presto nadale perli:Veskere tyto informace byly vytahany z logu. Tak si jdi delat vola z nekoho jineho. Za ty nadavky sis prave vyslouzil ignor. Nazdar.
Chtl bych vedet co vlastne Gryft z toho logu vytahnul muzes me to povedet Gryfe kdyz za tenhle acc hraju z tyhle IP asi 2 roky a najednou jen ho pucim kamosovi a pote ZASE hraji ze sve IP... |
Edited by - WirusH on 09/11/2003 19:30:38 |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 19:33:32
|
btw: pucovani acc podle pravidel trestne neni a dokonce mate na webu navod jak napsat kamaradovi password podle ktereho jsem postupoval...tak me povez jeden prestupek ktereho jsem se dopustil... |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 19:46:24
|
Gryfovi uz to leze na mozek obcas to mazani. Pokud si pamatuju tak Johnymu snad taky smazal acc a mluvil neco o tom, ze by mu ho casem obnovil. Neobnovil. |
 |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 20:03:44
|
quote: Originally posted by WirusH
btw: pucovani acc podle pravidel trestne neni a dokonce mate na webu navod jak napsat kamaradovi password podle ktereho jsem postupoval...tak me povez jeden prestupek ktereho jsem se dopustil...
Ono neni account jako account. Treba u GM nebo bastetiho accountu to jednoznacne dane je. Ale uznavam, ze o vecech do kterych nevidim se keca nejlip.
P.S. Ten account jsem blokoval ja. |
Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc |
 |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 20:04:53
|
quote: Originally posted by Ardeth Tyhle prohresky bych resil proste kill, karma -10k a skill na zakladni hodnotu. Nechapu, ze GM jeste bavi kontrolovat a jailovat lidi za afk s pasivnima skillama, ktery nejdou natrenit jinak nez dementnim cumenim na monitor.
Kdyby ses misto pitomeho vykecavani na forech radsi lognul obcas do hry, tak bys vedel, ze je ziskat jde. To jen tak na okraj. |
Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc |
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 20:22:54
|
o ty knize jsem sice nikdy neslysel, ale ja si na podobny vaginalni umeni, kde je nedostatek talentu/schopnosti nahrazen podobnou kvazi-hodnotou a nasledne nazvan umeleckym zamerem moc nepotrpim :-)
Hm, Robert Merle je pan spisovatel -Az delfin promluvi (film Den delfina byl podle ni), Muzi pod ochranou, Malevil... takze az zas priste budes placat podobna moudra, tak si nejdriv zjisti, oc vlastne kraci. Ty asi moc nectes, co? |
Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich |
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 20:30:27
|
quote: Originally posted by GM Baltazar Kdyby ses misto pitomeho vykecavani na forech radsi lognul obcas do hry, tak bys vedel, ze je ziskat jde. To jen tak na okraj.
jo, jde, Balti, ale chvili to trva, vis? Zatimco kdyz pustis makro, tak to mas natota a muzes si zanadavat, jakej je to vopruz  |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 20:43:31
|
erina> nectu ... bavim se jinak ... nekdo zase neji maso a jsou prej lidi, co nehrajou golf ... nevim co je na tom divnyho ... |
ego tycoon |
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 20:46:57
|
erina> nectu ... bavim se jinak ... nekdo zase neji maso a jsou prej lidi, co nehrajou golf ... nevim co je na tom divnyho ...
to, ze se pohrdave vyjadrujes o necem, co neznas. |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 21:19:59
|
quote:
Pani GM to tam zapomeli napsat....
a Pan Dotycny neumi cist. |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 21:53:40
|
Gryfovi uz to leze na mozek obcas to mazani. Pokud si pamatuju tak Johnymu snad taky smazal acc a mluvil neco o tom, ze by mu ho casem obnovil. Neobnovil.
Ano, neobnovil .Cim nasral hafo lidi ( zaroven i me ). |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 22:09:45
|
quote: Originally posted by GM Baltazar
quote: Originally posted by WirusH
btw: pucovani acc podle pravidel trestne neni a dokonce mate na webu navod jak napsat kamaradovi password podle ktereho jsem postupoval...tak me povez jeden prestupek ktereho jsem se dopustil...
Ono neni account jako account. Treba u GM nebo bastetiho accountu to jednoznacne dane je. Ale uznavam, ze o vecech do kterych nevidim se keca nejlip.
P.S. Ten account jsem blokoval ja.
Sice dik za reakci ale tohle uz neni ten problem s Flavii nybrz uplne jiny...a to s accountem login ufon....ktyry me byl z duvodu na ktere nemuzu prijit bez jakehokoliv varovani smazan... |
 |
|
Topic  |
|