Author |
Topic  |
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 22:41:43
|
radsi uz nic rikat nebudu nebo mi odejde i procak :). Nastesti v bohemce meli turbo shit desku za 960 Kc bez DPH ( i kdyz bych rek trochu lepsi nez to co jsem mel) a jeste super zdroj fortron za 530 Kc takze uz zase jedu i kdyz o par litru chudsi :( , aspon ze ta deska pujde vyreklamovat. Doslova vyhorela az se z ni kourelo :)
Jinak se omlouvam jestli jsem nekoho urazil , uznavam ze jsem to trochu prehnal , holt me to sere kdyz mi nekdo kouri pod nosem , zvlast venku na cistem vzduchu. |
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
|
Edited by - TheChosen on 03/12/2003 22:42:59 |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 03:17:22
|
Ne, latex fakt neprodawam ;D |
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 12:02:56
|
quote: Originally posted by TheChosen
Jinak se omlouvam jestli jsem nekoho urazil , uznavam ze jsem to trochu prehnal , holt me to sere kdyz mi nekdo kouri pod nosem , zvlast venku na cistem vzduchu.
V poho, me to taky vadi ale toleruju to.
Ps. takhle, jako v reakcich na tvuj post, jsem si uz dlouho nezavibroval smichy :)
|
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 13:32:26
|
I me, jakozto kurakovi, vadi, kdyz mi nekdo foukne kour do drzky, nebo kdyz huli kdyz jim, ale snazim se ho tolerovat a proste mu reknu, at jde jinam, nebo at to tipne. Ale rikat, ze kdyby byl zakon dzungle, tak ho zabiju je trosku moc. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 14:20:31
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
I me, jakozto kurakovi, vadi, kdyz mi nekdo foukne kour do drzky, nebo kdyz huli kdyz jim, ale snazim se ho tolerovat a proste mu reknu, at jde jinam, nebo at to tipne. Ale rikat, ze kdyby byl zakon dzungle, tak ho zabiju je trosku moc.
pak kdo tu nepise k veci...my vo voze a ty vo koze |
Inteligent na vyzsi urovni! |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 01:50:25
|
A ten ToHor me porad nenapise proc sem nuda a sed aspon lip zapadnu do brnenskyho štrýtu ...  |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 08:58:30
|
protoze si porad hrajes na tak moc free, az je to _trapny_ ... a taky kvuli tomu timesu |
ego tycoon |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 10:58:54
|
quote: Originally posted by ToHor
protoze si porad hrajes na tak moc free, az je to _trapny_ ... a taky kvuli tomu timesu
on je free order, nezapominej :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Topic  |
|