Author |
Topic  |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 00:25:40
|
Poslal me kolega neco malinko z logu, docela jsem se u toho chlamal a aspon jsem pro provinileho vyzebral maly odpustek.
No posudte sami: :)
Tutatis 'KEREJ CURAK DELA TENHLE DUNG ? Tutatis 'debilni makra Tutatis 'kua tenhle debilni dung dem tri hodiny Tutatis 'ten mamrd Balt, zejo ?
Jen me stve, ze si kvuli dalsimu titulu budu muset nechat znova natisknout vizitky :(
|
Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc |
Edited by - GM Baltazar on 28/11/2003 00:27:07
|
|
| |
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 00:41:48
|
Neni nad uprimne minenou pochvalu  |
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 01:02:09
|
sici to zname, vzdy zahreje vlidne slovo a pochvala |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 03:37:27
|
lol, nic zwlastniho |
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 05:46:13
|
Teple lidske slovo vzdy zahreje a chvala potesi :) |
Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich |
Edited by - Erina on 28/11/2003 05:47:40 |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 08:19:46
|
V dungu takhle mluvi hodne lidi  |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 08:33:08
|
quote: Originally posted by Ardeth
V dungu takhle mluvi hodne lidi 
Njn, pokud berou lidi dungy jen jako nudu, kde na konci ceka hromada itemu, ktera je velka dle te nudy predtim, tak ano...
|
|
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 08:49:38
|
No na Endoru by jiste tenhle hrac plesal blahem |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 09:03:21
|
quote: Originally posted by hoghar
No na Endoru by jiste tenhle hrac plesal blahem
To neni o Endoru nebo DP ci jinem UO free shardu s vlastnosti jako ma DP. Je to o mysleni lidi. Asi hraji spatnou hru, CS nebo neco takoveho by jim sedlo vice. |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 09:08:10
|
quote: Originally posted by Khaot
To neni o Endoru nebo DP ci jinem UO free shardu s vlastnosti jako ma DP. Je to o mysleni lidi. Asi hraji spatnou hru, CS nebo neco takoveho by jim sedlo vice.
Presne tak. |
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 10:42:23
|
quote: Originally posted by Demostenes
quote: Originally posted by Khaot
To neni o Endoru nebo DP ci jinem UO free shardu s vlastnosti jako ma DP. Je to o mysleni lidi. Asi hraji spatnou hru, CS nebo neco takoveho by jim sedlo vice.
Presne tak.
lidi co nic nedelaji, berou jako samozrejmost cizi praci pro ne. neni to pro ne odmena, ale samozrejmost, je zcela lhostejne co tito lide budou delat v zivote, dokud se nezbavi automatickeho narokovani na to ze oni jsou centrem vesmiru tak budou vzdy na ranu. vyjadril bych to vetou .. jsem tu a bavte me (idealne s vykricnikem na konci vety, nebo nekolika .) ). |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 28/11/2003 12:14:14 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 13:16:18
|
Tohle starsi generace hracu chape. Problem s tim ma akorat ta banda deti, co se tedka vsude cpe....
|
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 13:36:42
|
Demo, ja se ti divim, jak vubec muzes prispivat do tohodle forka. kdyz nevis, co to znamena "byt obliben".  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 13:39:44
|
quote: Originally posted by Mistral
Demo, ja se ti divim, jak vubec muzes prispivat do tohodle forka. kdyz nevis, co to znamena "byt obliben". 
ale zas vi co znamena nebyt obliben |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 13:42:35
|
quote: Originally posted by Pertha
Demo, ja se ti divim, jak vubec muzes prispivat do tohodle forka. kdyz nevis, co to znamena "byt obliben". 
ale zas vi co znamena nebyt obliben
Nííí, to je pro nej prirozeny stav. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Medwed
New Member

241 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 14:25:59
|
quote: Originally posted by GM Baltazar
Poslal me kolega neco malinko z logu, docela jsem se u toho chlamal a aspon jsem pro provinileho vyzebral maly odpustek.
No posudte sami: :)
Tutatis 'KEREJ CURAK DELA TENHLE DUNG ? Tutatis 'debilni makra Tutatis 'kua tenhle debilni dung dem tri hodiny Tutatis 'ten mamrd Balt, zejo ?
Jen me stve, ze si kvuli dalsimu titulu budu muset nechat znova natisknout vizitky :(
Jo, tenhle problem je ale vsude, jde o to ze spousta lidi opravdu bere praci jinych pro ne jako naprostou samozrejmost, a vsichni vime ze to tak neni... A jak bylo receno vys, takovi lidi sou proste na ranu... Do kontextu s debatou o bloku IP : Ja naprosto neodsuzuju vasi praci jako takovou - spise naopak, travim na DP dost hodin zabavy, jde jen o to, ze to trochu kali system pravidel jako takovej... Napr. Nechapu logiku nadale umistenych PK kamenu u HB, kdyz kazdej Noob ma moznost trenovat v cechu a jeste port zadarmo... Taky ze jich na HB ubylo...  |
 |
|
DuR-M@N
Starting Member
64 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 14:49:20
|
ja bych rekl ze v tom bude neco politickyho :) |
[DP]Hewla,Bonhart,Red Snow [AA:O]Fataal_n00b [DoD]b4$t4rd |
 |
|
Medwed
New Member

241 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 15:09:09
|
quote: Originally posted by DuR-M@N
ja bych rekl ze v tom bude neco politickyho :)
V cem prosimte? |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 15:13:26
|
Sakra kdyz sem tenhle topic otevrel tak sem myslel ze to je o Demovi |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 15:46:21
|
Kazdy ma takovy topic, jaky si zaslouzi. |
|
 |
|
Medwed
New Member

241 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 15:58:45
|
Kazdy ma takovy topic, jaky si zaslouzi.
Vid Mistrale... Nakonec ti tu vyjimku nepovolili?  |
 |
|
Jules Winfield
New Member

110 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 16:10:11
|
dobry ale ve hre se vetsina lidi jeste kroti, chtelo by to spis nejakej povedenej log z uomapy... |
# jw [off] |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 16:22:35
|
quote: Originally posted by Medwed
Vid Mistrale... Nakonec ti tu vyjimku nepovolili? 
Lidi sou - co se tyce sexu - jeste dost pruderni... |
|
 |
|
Medwed
New Member

241 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 16:32:44
|
Vid Mistrale... Nakonec ti tu vyjimku nepovolili? 
Lidi sou - co se tyce sexu - jeste dost pruderni...
Heh, ocekavam ze se na me sesype ted strasliva hromada urazlivych postu,ale sem asi uplne blbej a nedoslo mi to  |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 18:14:38
|
quote: Originally posted by Ardeth
V dungu takhle mluvi hodne lidi 
Njn, pokud berou lidi dungy jen jako nudu, kde na konci ceka hromada itemu, ktera je velka dle te nudy predtim, tak ano...
Pletes se... |
 |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 18:29:55
|
Tohle starsi generace hracu chape. Problem s tim ma akorat ta banda deti, co se tedka vsude cpe....
...a davaji si ruzne tituly. Treba team leader  |
Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 20:49:14
|
  |
 |
|
DDT
Starting Member
92 Posts |
Posted - 29/11/2003 : 02:30:21
|
quote: Originally posted by GM Baltazar
...a davaji si ruzne tituly. Treba team leader 
Touché  |
Pixel sem, pixel tam, co já s nima udělám? |
 |
|
M@gh0r
Starting Member
26 Posts |
Posted - 29/11/2003 : 23:13:18
|
quote: Originally posted by Khaot To neni o Endoru nebo DP ci jinem UO free shardu s vlastnosti jako ma DP. Je to o mysleni lidi. Asi hraji spatnou hru, CS nebo neco takoveho by jim sedlo vice.
???? Co to má co společného s CS????
|
I wanted to destroy something beautiful I'd never have. Burn the Amazon rain forests. Pump chlorofluorocarbons straight up to gobble the ozone. I wanted to breath smoke. I wanted to burn the Lourve. I'd do the Elgin Marbles with a sledge-hammer and wipe my ass with the Mona Lisa. This is my world, now. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 30/11/2003 : 00:23:03
|
treba " pica voe, to je kurva zasranej hedsot ! " nebo " kurva, sem vcera jel bomba mec, pico ne, dal sem 5 lidi najednou ne, a pak sem stal 30 min za rohem , kurva to sou desny lumi, pica "
celkem normal za prumerneho 15 old CS player-a ;) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Medwed
New Member

241 Posts |
Posted - 30/11/2003 : 11:55:54
|
quote: Originally posted by Colldor
treba " pica voe, to je kurva zasranej hedsot ! " nebo " kurva, sem vcera jel bomba mec, pico ne, dal sem 5 lidi najednou ne, a pak sem stal 30 min za rohem , kurva to sou desny lumi, pica "
celkem normal za prumerneho 15 old CS player-a ;)
Mno, po roce stravenym jako obsluha v inet herne, musim priznat ze je to smutna pravda... nekery ty slova neznam ani ja...  A s tema 15 rokama si to dost brutalne prestrelil veris? Todle je standart mluva tak ve 12...  |
Edited by - Medwed on 30/11/2003 11:56:44 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 30/11/2003 : 14:10:47
|
quote: Originally posted by Colldor
celkem normal za prumerneho 15 old CS player-a ;)
Mno, po roce stravenym jako obsluha v inet herne, musim priznat ze je to smutna pravda... nekery ty slova neznam ani ja...  A s tema 15 rokama si to dost brutalne prestrelil veris? Todle je standart mluva tak ve 12... 
jak chces, 18 - |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
M@gh0r
Starting Member
26 Posts |
Posted - 01/12/2003 : 19:45:15
|
Stále mi není jasno,proč CS, ale zřejmě jsi neslyšel o jiných FPS hrách.
A pokud je mi dobře známo, tak křičí a nadává se u skoro každý větší "adrenalinovky" v herne..Aresovo: "VFP pičooooooooooo" z turnaje minimálně půl roku bck si pamatuju ještě ted...to vobčas ujede, pokud nehnípeš nekde s craftem.... |
I wanted to destroy something beautiful I'd never have. Burn the Amazon rain forests. Pump chlorofluorocarbons straight up to gobble the ozone. I wanted to breath smoke. I wanted to burn the Lourve. I'd do the Elgin Marbles with a sledge-hammer and wipe my ass with the Mona Lisa. This is my world, now. |
 |
|
eithel
Starting Member
52 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 21:35:44
|
mno 18- neni moc vystihujici, u nas treba ne herne cloveka nad 18 snad ani nepotkas... a co od tech deti cekate? neznaji respekt z domu od rodicu, myslite ze ho poznaji tady? A mit respekt k neci praci je pro nich neco nemyslitelne... je to smutne.... |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 12:18:18
|
no ja nevim ale tenhle slovnik uzivaj hlavne CSskari, ja treba kdyz hraju Q3 tak u toho ani nemluvim, medwed muze urcite potvrdit |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 12:32:56
|
Ja treba na nasi lan party se vzdycky tesim.Hlavne na to jak se emocionalne vybiju:)Ale ne ve stylu Hej pco de zabiju debile ses fakt peknej kreten ty zmrdo! |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 12:53:57
|
quote: Originally posted by M@gh0r
Stále mi není jasno,proč CS, ale zřejmě jsi neslyšel o jiných FPS hrách.
Na tebe jsem zapomnel a tak jsem nenapsal i jine FPS hry. Fakt se omlouvam, zapomnel jsem na tebe a tim padem je mi jasne, ze nechapes vyznam toho. Fakt sorry, asi melo byt lepsi nepsat CS, ale jenom FPS (snad se tu nenajde nekdo jiny, kdo zase bude polemizovat, zda-li toto znaceni je vhodne).  |
 |
|
Medwed
New Member

241 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 14:53:54
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
no ja nevim ale tenhle slovnik uzivaj hlavne CSskari, ja treba kdyz hraju Q3 tak u toho ani nemluvim, medwed muze urcite potvrdit
Tj. Fakt,ale to je taky snad jedinej moment kdy chvili tu chlebarnu zavres   |
 |
|
|
Topic  |
|