Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Neni nad to byti v kolektivu obliben :)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 28/11/2003 :  00:25:40  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
Poslal me kolega neco malinko z logu, docela jsem se u toho chlamal a aspon jsem pro provinileho vyzebral maly odpustek.

No posudte sami: :)

Tutatis 'KEREJ CURAK DELA TENHLE DUNG ?
Tutatis 'debilni makra
Tutatis 'kua tenhle debilni dung dem tri hodiny
Tutatis 'ten mamrd Balt, zejo ?

Jen me stve, ze si kvuli dalsimu titulu budu muset nechat znova natisknout vizitky :(

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc

Edited by - GM Baltazar on 28/11/2003 00:27:07

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 28/11/2003 :  00:41:48  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Neni nad uprimne minenou pochvalu

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 28/11/2003 :  01:02:09  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
sici to zname, vzdy zahreje vlidne slovo a pochvala

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 28/11/2003 :  03:37:27  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
lol, nic zwlastniho
Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 28/11/2003 :  05:46:13  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message  Reply with Quote
Teple lidske slovo vzdy zahreje a chvala potesi :)

Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes
Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich

Edited by - Erina on 28/11/2003 05:47:40
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 28/11/2003 :  08:19:46  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
V dungu takhle mluvi hodne lidi
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 28/11/2003 :  08:33:08  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ardeth

Njn, pokud berou lidi dungy jen jako nudu, kde na konci ceka hromada itemu, ktera je velka dle te nudy predtim, tak ano...

Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 28/11/2003 :  08:49:38  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
No na Endoru by jiste tenhle hrac plesal blahem

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 28/11/2003 :  09:03:21  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hoghar

No na Endoru by jiste tenhle hrac plesal blahem

To neni o Endoru nebo DP ci jinem UO free shardu s vlastnosti jako ma DP. Je to o mysleni lidi. Asi hraji spatnou hru, CS nebo neco takoveho by jim sedlo vice.
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 28/11/2003 :  09:08:10  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

To neni o Endoru nebo DP ci jinem UO free shardu s vlastnosti jako ma DP. Je to o mysleni lidi. Asi hraji spatnou hru, CS nebo neco takoveho by jim sedlo vice.

Presne tak.

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 28/11/2003 :  10:42:23  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:

Presne tak.

lidi co nic nedelaji, berou jako samozrejmost cizi praci pro ne. neni to pro ne odmena, ale samozrejmost, je zcela lhostejne co tito lide budou delat v zivote, dokud se nezbavi automatickeho narokovani na to ze oni jsou centrem vesmiru tak budou vzdy na ranu. vyjadril bych to vetou .. jsem tu a bavte me (idealne s vykricnikem na konci vety, nebo nekolika .) ).

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 28/11/2003 12:14:14
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 28/11/2003 :  13:16:18  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Tohle starsi generace hracu chape. Problem s tim ma akorat ta banda deti, co se tedka vsude cpe....

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 28/11/2003 :  13:36:42  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Demo, ja se ti divim, jak vubec muzes prispivat do tohodle forka. kdyz nevis, co to znamena "byt obliben".

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/11/2003 :  13:39:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

Demo, ja se ti divim, jak vubec muzes prispivat do tohodle forka. kdyz nevis, co to znamena "byt obliben".

ale zas vi co znamena nebyt obliben

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 28/11/2003 :  13:42:35  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

ale zas vi co znamena nebyt obliben

Nííí, to je pro nej prirozeny stav.

Go to Top of Page

Medwed
New Member

241 Posts

Posted - 28/11/2003 :  14:25:59  Show Profile  Send Medwed an ICQ Message Send Medwed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GM Baltazar

Poslal me kolega neco malinko z logu, docela jsem se u toho chlamal a aspon jsem pro provinileho vyzebral maly odpustek.

No posudte sami: :)

Tutatis 'KEREJ CURAK DELA TENHLE DUNG ?
Tutatis 'debilni makra
Tutatis 'kua tenhle debilni dung dem tri hodiny
Tutatis 'ten mamrd Balt, zejo ?

Jen me stve, ze si kvuli dalsimu titulu budu muset nechat znova natisknout vizitky :(

Jo, tenhle problem je ale vsude, jde o to ze spousta lidi opravdu bere praci jinych pro ne jako naprostou samozrejmost, a vsichni vime ze to tak neni... A jak bylo receno vys, takovi lidi sou proste na ranu...
Do kontextu s debatou o bloku IP : Ja naprosto neodsuzuju vasi praci jako takovou - spise naopak, travim na DP dost hodin zabavy, jde jen o to, ze to trochu kali system pravidel jako takovej... Napr. Nechapu logiku nadale umistenych PK kamenu u HB, kdyz kazdej Noob ma moznost trenovat v cechu a jeste port zadarmo... Taky ze jich na HB ubylo...
Go to Top of Page

DuR-M@N
Starting Member

64 Posts

Posted - 28/11/2003 :  14:49:20  Show Profile Send DuR-M@N a Private Message  Reply with Quote
ja bych rekl ze v tom bude neco politickyho :)

[DP]Hewla,Bonhart,Red Snow
[AA:O]Fataal_n00b
[DoD]b4$t4rd
Go to Top of Page

Medwed
New Member

241 Posts

Posted - 28/11/2003 :  15:09:09  Show Profile  Send Medwed an ICQ Message Send Medwed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DuR-M@N

ja bych rekl ze v tom bude neco politickyho :)

V cem prosimte?
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 28/11/2003 :  15:13:26  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Sakra kdyz sem tenhle topic otevrel tak sem myslel ze to je o Demovi

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 28/11/2003 :  15:46:21  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Kazdy ma takovy topic, jaky si zaslouzi.

Go to Top of Page

Medwed
New Member

241 Posts

Posted - 28/11/2003 :  15:58:45  Show Profile  Send Medwed an ICQ Message Send Medwed a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vid Mistrale... Nakonec ti tu vyjimku nepovolili?
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 28/11/2003 :  16:10:11  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
dobry ale ve hre se vetsina lidi jeste kroti, chtelo by to spis nejakej povedenej log z uomapy...

# jw [off]
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 28/11/2003 :  16:22:35  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Medwed

quote:

Lidi sou - co se tyce sexu - jeste dost pruderni...

Go to Top of Page

Medwed
New Member

241 Posts

Posted - 28/11/2003 :  16:32:44  Show Profile  Send Medwed an ICQ Message Send Medwed a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Lidi sou - co se tyce sexu - jeste dost pruderni...

Heh, ocekavam ze se na me sesype ted strasliva hromada urazlivych postu,ale sem asi uplne blbej a nedoslo mi to
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 28/11/2003 :  18:14:38  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ardeth

Njn, pokud berou lidi dungy jen jako nudu, kde na konci ceka hromada itemu, ktera je velka dle te nudy predtim, tak ano...

Pletes se...
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 28/11/2003 :  18:29:55  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tohle starsi generace hracu chape. Problem s tim ma akorat ta banda deti, co se tedka vsude cpe....

...a davaji si ruzne tituly. Treba team leader

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 28/11/2003 :  20:49:14  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

DDT
Starting Member

92 Posts

Posted - 29/11/2003 :  02:30:21  Show Profile  Send DDT an ICQ Message Send DDT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GM Baltazar

quote:

...a davaji si ruzne tituly. Treba team leader

Touché

Pixel sem, pixel tam,
co já s nima udělám?
Go to Top of Page

M@gh0r
Starting Member

26 Posts

Posted - 29/11/2003 :  23:13:18  Show Profile Send M@gh0r a Private Message  Reply with Quote
quote:

???? Co to má co společného s CS????

I wanted to destroy something beautiful I'd never have. Burn the Amazon rain forests. Pump chlorofluorocarbons straight up to gobble the ozone. I wanted to breath smoke. I wanted to burn the Lourve. I'd do the Elgin Marbles with a sledge-hammer and wipe my ass with the Mona Lisa. This is my world, now.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 30/11/2003 :  00:23:03  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
treba " pica voe, to je kurva zasranej hedsot ! " nebo " kurva, sem vcera jel bomba mec, pico ne, dal sem 5 lidi najednou ne, a pak sem stal 30 min za rohem , kurva to sou desny lumi, pica "

celkem normal za prumerneho 15 old CS player-a ;)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Medwed
New Member

241 Posts

Posted - 30/11/2003 :  11:55:54  Show Profile  Send Medwed an ICQ Message Send Medwed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

treba " pica voe, to je kurva zasranej hedsot ! " nebo " kurva, sem vcera jel bomba mec, pico ne, dal sem 5 lidi najednou ne, a pak sem stal 30 min za rohem , kurva to sou desny lumi, pica "

Mno, po roce stravenym jako obsluha v inet herne, musim priznat ze je to smutna pravda... nekery ty slova neznam ani ja...
A s tema 15 rokama si to dost brutalne prestrelil veris?
Todle je standart mluva tak ve 12...

Edited by - Medwed on 30/11/2003 11:56:44
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 30/11/2003 :  14:10:47  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Colldor

Mno, po roce stravenym jako obsluha v inet herne, musim priznat ze je to smutna pravda... nekery ty slova neznam ani ja...
A s tema 15 rokama si to dost brutalne prestrelil veris?
Todle je standart mluva tak ve 12...

jak chces, 18 -

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

M@gh0r
Starting Member

26 Posts

Posted - 01/12/2003 :  19:45:15  Show Profile Send M@gh0r a Private Message  Reply with Quote
Stále mi není jasno,proč CS, ale zřejmě jsi neslyšel o jiných FPS hrách.

A pokud je mi dobře známo, tak křičí a nadává se u skoro každý větší "adrenalinovky" v herne..Aresovo: "VFP pičooooooooooo" z turnaje minimálně půl roku bck si pamatuju ještě ted...to vobčas ujede, pokud nehnípeš nekde s craftem....

I wanted to destroy something beautiful I'd never have. Burn the Amazon rain forests. Pump chlorofluorocarbons straight up to gobble the ozone. I wanted to breath smoke. I wanted to burn the Lourve. I'd do the Elgin Marbles with a sledge-hammer and wipe my ass with the Mona Lisa. This is my world, now.
Go to Top of Page

eithel
Starting Member

52 Posts

Posted - 04/12/2003 :  21:35:44  Show Profile  Send eithel an ICQ Message Send eithel a Private Message  Reply with Quote
mno 18- neni moc vystihujici, u nas treba ne herne cloveka nad 18 snad ani nepotkas... a co od tech deti cekate? neznaji respekt z domu od rodicu, myslite ze ho poznaji tady? A mit respekt k neci praci je pro nich neco nemyslitelne... je to smutne....
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 05/12/2003 :  12:18:18  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
no ja nevim ale tenhle slovnik uzivaj hlavne CSskari, ja treba kdyz hraju Q3 tak u toho ani nemluvim, medwed muze urcite potvrdit

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 05/12/2003 :  12:32:56  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Ja treba na nasi lan party se vzdycky tesim.Hlavne na to jak se emocionalne vybiju:)Ale ne ve stylu Hej pco de zabiju debile ses fakt peknej kreten ty zmrdo!

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 05/12/2003 :  12:53:57  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M@gh0r

Stále mi není jasno,proč CS, ale zřejmě jsi neslyšel o jiných FPS hrách.

Na tebe jsem zapomnel a tak jsem nenapsal i jine FPS hry. Fakt se omlouvam, zapomnel jsem na tebe a tim padem je mi jasne, ze nechapes vyznam toho. Fakt sorry, asi melo byt lepsi nepsat CS, ale jenom FPS (snad se tu nenajde nekdo jiny, kdo zase bude polemizovat, zda-li toto znaceni je vhodne).
Go to Top of Page

Medwed
New Member

241 Posts

Posted - 05/12/2003 :  14:53:54  Show Profile  Send Medwed an ICQ Message Send Medwed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

no ja nevim ale tenhle slovnik uzivaj hlavne CSskari, ja treba kdyz hraju Q3 tak u toho ani nemluvim, medwed muze urcite potvrdit

Tj. Fakt,ale to je taky snad jedinej moment kdy chvili tu chlebarnu zavres
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000