Author |
Topic |
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 11:03:52
|
quote: Originally posted by spajdr Khostri je sice taky z Ostravy....
Mno a ja si myslel, ze jedini kdo hraji MMORPG z okoli ostravska jsem ja a Klattu. Aspon podle ucasti na srazech. Baniiiicku my jsme s tebou..... |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 11:07:14
|
Je nás tu více, ale kolega hraje SWG a většinou sólo, takže o ničem , přesněji nerad se grupuje a to je škoda. No tak teď nevím jestli to mám zebrat z GB nebo CDROMSHOP, jestli by to nevyšlo nastejno, aby mi pak na CDROMSHOP neřekli že je momentálně vyprodáno a kód mi tím pádem nepošlou. |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 11:08:44
|
quote: Originally posted by Pertha
ja prave mel posledni dobou problemy s celnici vpodstate pokazde, takze si rikam, ze to pozdeji snad nebude
docela me desite :)
ale ja zatim z cdromshopu obednaval jen 3 veci airmailem a vzdy jsem to mel doma za 3 dny od odeslani bez celnich poplatku |
lastfm |
|
|
Jaris
wannabe dictator
1545 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 11:45:05
|
quote: Originally posted by Pedro Mno a ja si myslel, ze jedini kdo hraji MMORPG z okoli ostravska jsem ja a Klattu. Aspon podle ucasti na srazech. Baniiiicku my jsme s tebou.....
No z Ostravy byli krome Khostriho jeste nasi kamradi z EQ1 z Karvine - Acit, Washek a Obe. No a ti prvni 2 mozna budou i v EQ2
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ
|
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 12:25:34
|
quote: Originally posted by Jaris No z Ostravy byli krome Khostriho jeste nasi kamradi z EQ1 z Karvine - Acit, Washek a Obe. No a ti prvni 2 mozna budou i v EQ2
Ja kurvinoci to sum fajni synci.... |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 12:30:44
|
OT
DHL jsou ale šmejdi, tak do Německa za 16 dolarů a k nám už za 2x více |
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 12:43:05
|
quote: Originally posted by spajdr
quote: Originally posted by Demawend
Zkoušel tady někdo při objednání z cdromshop říct Alanovi od nich, ať je na krabici napsáno GIFT, že by to pak šlo rychleji přes celnici? nebo to nedělá, nebo to případně nemá cenu? DHL platit nebudu, byl bych tady na to sám.
Nemuzou tam napsat gift, to si proste jako obchod nelajznou, porusili by tim i zakony u nich. Co jde ale domluvit, je ze ti to Alan rozbali a posle ti jen aktivacni klic a zbytek hodi do popelnice, tak usetris za clo i za DHL.
Takže počká až mu to banka u nás schválí ten převod a pak pošle klíč jo? No s tím giftem to teda jde koukám asi jenom v GB, né v USA.
Z GB se to hlavne necli takze neni treba psat na to gift |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 12:44:41
|
V jakem GB obchodu to objednavate? |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
|
Duncan
New Member
175 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 18:57:47
|
http://www.gameplay.co.uk/
Takze na Slovensko nedodavaju :-(
|
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 19:41:11
|
quote: Originally posted by Duncan
neboj az jednou vstoupite do eu tak zacnou |
lastfm |
|
|
Popbob
New Member
100 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 21:20:14
|
si to objednaj na www.cdromshop.com tam uz vedia ze sme v EU |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
|
|
Duncan
New Member
175 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 21:55:00
|
quote: Originally posted by Popbob
si to objednaj na www.cdromshop.com tam uz vedia ze sme v EU
Tak som si to s Rashaverakovou pomocou objednal :-) Uz chapem naco je tam zadavat telefonne cislo, pre takych jak som ja co omylom daju cislo starej creditky este ze som na to prisiel a hned im posielal dalsi email, dufam ze s toho budu mudry |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
|
|
Mrcek
New Member
127 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 09:23:56
|
Jak je EQ2 narocnej na pripojeni ? Mam 80 bezdrat a desej me trochu patche,aby nebyly gigovy...to bych asi jen stahoval...a az bych to stahnul tak by vysel dalsi..
|
|
|
Khaot
Average Member
1947 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 09:34:01
|
quote: Originally posted by Mrcek
Jak je EQ2 narocnej na pripojeni ? Mam 80 bezdrat a desej me trochu patche,aby nebyly gigovy...to bych asi jen stahoval...a az bych to stahnul tak by vysel dalsi..
Na hrani v pohode, patche jsou kapku bolestne. Nejlepsi je si to stahnout jinde a data prenest...nebo to nechat bezet pres noc/den.
Nicmene si myslim, ze patche v releasu nebudou tako bolestne, protoze vetsina voicepacks (to jsou casti, ktere maji nejvetsi podil na patchich) jiz budou primo na CD/DVD a EQ2 ma slusne udelany patcher, ktery stahuje pouze rozdilova data. |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 09:47:41
|
no sem zvedav cim bude zaplneny to druhy DVD v releasu :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Mrcek
New Member
127 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 14:01:31
|
Existuje nejaka ceska stranka EQ2 ? |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 14:08:57
|
no sem zvedav cim bude zaplneny to druhy DVD v releasu :D
Tipuju že i nějaké videa :-) jelikož CD verze je 12CD, tak druhé DVD bude nejspíš z půlky prázdné, ale někdo ze SOE nás ujistil že 8.11. nás čeká spousta překvapení, i pro betatestery. |
|
|
Jaris
wannabe dictator
1545 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 14:18:07
|
quote: Originally posted by Mrcek
Existuje nejaka ceska stranka EQ2 ?
Osobne spise doporucuji celosvetove stranky a to jak obecne (jako Alakhazam atd) tak i specialy na jednotlive clasy (jako napr. Scout Sanctuary nebo EQtraders).
Preci jenom jsou tyto stranky pravidelne udrzovane a navic maji krome caste podpory ze strany vydavatele hry i znacny pocet prispevku od hracu, coz se muze hodit
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 18:26:55
|
Takze na tom shopu v GB maj release date 12.11. Takze uz ted pocitaj ze to bude trvat 4 dny nez se to k nim z US dostane. To mi co to mame z CDROMSHOPU a jeste DHL uz budem level 20+ |
Edited by - Demawend on 02/11/2004 18:27:26 |
|
|
James
New Member
205 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 19:18:12
|
no sem zvedav cim bude zaplneny to druhy DVD v releasu :D
Ja bych rekl, ze to budou dalsi lokace. Everfrost, lavastorm apod ktere v bete nejsou. |
EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
|
|
|
Ahmed
Starting Member
84 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 19:18:32
|
Takze na tom shopu v GB maj release date 12.11. Takze uz ted pocitaj ze to bude trvat 4 dny nez se to k nim z US dostane. To mi co to mame z CDROMSHOPU a jeste DHL uz budem level 20+
Za evropskej release date muze UBISOFT jako oficialni distributor SOE produktu. |
Zlatovous <MdK> Mordred DAoC |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 19:26:10
|
Takze na tom shopu v GB maj release date 12.11. Takze uz ted pocitaj ze to bude trvat 4 dny nez se to k nim z US dostane. To mi co to mame z CDROMSHOPU a jeste DHL uz budem level 20+
Přes email řekli na gameplay že to 8.11 budou mít taky, takže tak |
|
|
Kromus
New Member
459 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 04:51:10
|
Ja to objednal pres cdromshop. Shipping date by mel byt 8.11. a do 2 dnu to ma bejt v Evrope... |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 08:11:31
|
Objednaval jsem specialni edici a DVD edici. Doufam, ze u specky nebude spozdeni s dodanim, viz napr. HL2, kde specialni edice ma byt dostupna az o nekolik tydnu pozdeji :?
|
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 11:04:46
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Objednaval jsem specialni edici a DVD edici. Doufam, ze u specky nebude spozdeni s dodanim, viz napr. HL2, kde specialni edice ma byt dostupna az o nekolik tydnu pozdeji :?
Me potvrdil Alan z cdromshopu ze collector i dvd release budou toho 8.11.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 11:08:43
|
quote: Originally posted by Atronach
Me potvrdil Alan z cdromshopu ze collector i dvd release budou toho 8.11.
A že budou v dostatečném množství pro všechny předobjednávky :-) |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 11:20:53
|
Perfektni uz se tesim . (hlavne na draka, kteryho necham hned chcipnout, aby byl klid , pochybuju ze z nej budu moci vypestovat neco lepsiho, nez normalni domaciho peta) |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
Duncan
New Member
175 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 11:52:42
|
Perfektni uz se tesim . (hlavne na draka, kteryho necham hned chcipnout, aby byl klid , pochybuju ze z nej budu moci vypestovat neco lepsiho, nez normalni domaciho peta)
fuj, taky domaci mazlicek co ti podpali barak je celkom fajn barak dostane kazdy automaticky ? alebo sa musi kupit/postavit, prip az ked budem obcanom mesta ? |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 12:03:21
|
Není to dům, ale byt. Můžeš si ho pronajmout v okrajové části města, nebo po získání občanství přímo ve městě. Tam je to ovšem dražší. |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 12:07:10
|
quote: Originally posted by Tibor
Není to dům, ale byt. Můžeš si ho pronajmout v okrajové části města, nebo po získání občanství přímo ve městě. Tam je to ovšem dražší.
.. a po vcerejsim patchi navic stoji i SP. Nemluve o tom ze pokud jsem to spravne pochopil (nebot muj stavajic kun proste zmizel) je kun za 2p
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
Ahmed
Starting Member
84 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 12:18:23
|
Nemluve o tom ze pokud jsem to spravne pochopil (nebot muj stavajic kun proste zmizel) je kun za 2p
Ceny konu jsou nastaveny tak jak budou v retailu rekl bych. Nejlevnejsi kun 2p 45g a nejdrazsí je za skoro 10p. A pistalky na privolani starych typu koni shnily :) |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 12:22:31
|
Já jsem včera koupil kočku do bytu. Nejlevnější stála přes 1g a je pěkně hnusná. |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 12:26:11
|
Já jsem včera koupil kočku do bytu. Nejlevnější stála přes 1g a je pěkně hnusná.
tak to je hustota. Za celou betu jsem byl v baraku jenom do te doby, nez jsem dostal stul a zrcadlo a pak jsem se na to vyflakl. Dokud si nebudu moct v baraku napriklad vystavovat armory anebo zbrane tak to pro me ztraci smysl. |
|
|
|
Ahmed
Starting Member
84 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 12:31:59
|
Ja jeste pred koncem bety upgraduju byt na lepsi a koupim si nejdrazsi kocku :) |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 12:35:57
|
tak to je hustota. Za celou betu jsem byl v baraku jenom do te doby, nez jsem dostal stul a zrcadlo a pak jsem se na to vyflakl. Dokud si nebudu moct v baraku napriklad vystavovat armory anebo zbrane tak to pro me ztraci smysl.
Včera jsem objevil ve WFP vendora, kterej prodává za SP věci na kraftěcí do bytu. Takže craft pak může pohodlně pracovat i prodávat zároveň. Docela šikovné. |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 13:37:42
|
quote: Originally posted by Tibor Včera jsem objevil ve WFP vendora, kterej prodává za SP věci na kraftěcí do bytu. Takže craft pak může pohodlně pracovat i prodávat zároveň. Docela šikovné.
WOW!
Kua to clovek nevi co bude delat prvne! UZ AT JE 9.11. ! |
|
|
|
Duncan
New Member
175 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 16:55:39
|
neviete kde sa da nieco docitat o jednotlivych skilloch - key knowledges ? |
|
|
Kromus
New Member
459 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 18:07:23
|
quote: Originally posted by Ahmed
Nemluve o tom ze pokud jsem to spravne pochopil (nebot muj stavajic kun proste zmizel) je kun za 2p
Ceny konu jsou nastaveny tak jak budou v retailu rekl bych. Nejlevnejsi kun 2p 45g a nejdrazsí je za skoro 10p. A pistalky na privolani starych typu koni shnily :)
Hm ted nevim, neskousel jsem ale stare questy na SP kdyz jsi v guilde funguji nebo to zrusili taky? |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
|
|
Ahmed
Starting Member
84 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 19:01:25
|
quote: Originally posted by Kromus
Hm ted nevim, neskousel jsem ale stare questy na SP kdyz jsi v guilde funguji nebo to zrusili taky?
Stare questy na SP funguji bez problemu (mam dokonce zadan lvl 5 guild raid na SP ale na to potrebuji minimalne 6 lidi(rad bych ho zkusil ale nejsou lidi)), bohuzel ale npc ktere je ma prodavat (ktere je prodavalo pred poslednima dvema patchema) je neprodava nebo na me aspon nereaguje a pouze mi gratuluje k zalozeni guildy a popisuje vyhody ktere to prinasi :) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 08:44:36
|
A hele .. z available 8.11 je najednou 9.11. |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 08:55:49
|
A hele .. z available 8.11 je najednou 9.11.
Ono je to tak, že v distribuci bude hra od 8.11., ale ofic. se spouští (servery) 9.11. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 08:57:19
|
A hele .. z available 8.11 je najednou 9.11.
Ono je to tak, že v distribuci bude hra od 8.11., ale ofic. se spouští (servery) 9.11.
Jo takhle (kua už se nemůžu dočkat, tak zmatkuju ) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 09:24:55
|
Možná se to někomu bude hodit jestli to tady už bylo tak sorry (mapa Antonica)
[-img]http://www.midian.dk/hosted/antCV11.jpg[/img] |
Edited by - spajdr on 04/11/2004 09:27:20 |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 10:01:03
|
Dávej sem, prosím, radši odkazy. Ne každej si s chutí sosne 100kb, které třeba vůbec nepotřebuje. Jinak mapy se snažím schraňovat tady |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
|
James
New Member
205 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 19:49:43
|
Kdyby mel nekdo o vikendu chvilicku casu a vysvetlil mi veci ohledne uctu v bance a placeni pres sony, tak bych byl vdecny .). |
EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
|
|
|
Topic |
|