Author |
Topic |
Khaot
Average Member
1947 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 15:23:01
|
quote: Originally posted by Berserk
Ja sem s JBoots spokojenej. Kdyz me neco honi tak je nasadim a utecu i bez sprintu.
To nebude botama. Tys behal vzdycky jak kdybys mel prujem A pak se divil, ze nemas power... |
|
|
Berserk
<Mor do Kuli>
477 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 15:49:57
|
quote:
To nebude botama. Tys behal vzdycky jak kdybys mel prujem A pak se divil, ze nemas power...
Kazdej spravnej ogre umi behat jako vitr. Problemy s power v ostre verzi nastesti prestaly |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
Edited by - Berserk on 15/11/2004 15:50:40 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 16:05:46
|
Berserk - powered by wind? |
|
|
Darryl
Starting Member
3 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 17:03:27
|
akorat sem to dostal a delam prvni aktualizaci taky se vam sere tak update? jede mi to max asi 10k(( |
|
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 18:27:47
|
Sem Clerik lvl. 11. Jakym stylem si vyberu to druhe povolani a popripadne na jake mam vubec narok. A k cemu slouzi "drevorubectvi,zahradniceni a kutání"??? Dek za odpoved. |
|
|
Marti
New Member
159 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 18:56:12
|
koukám a čtu si všechno o hře a našel jsem na pěkné stránce tohle : Paladin spell 20lvl - Holy Steed : Summon horse
Tak už vím co budu.
Může někdo napsat něco o koních ?
Dá se z nich bojovat a jaké to má plus a mínus pokud to jde ?
Doufám že jo jinak budu smutnej, na to se děsně těším už od dob UO :-).
|
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
Edited by - Marti on 15/11/2004 19:03:36 |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 06:49:09
|
quote: Originally posted by Marti Může někdo napsat něco o koních ? Dá se z nich bojovat a jaké to má plus a mínus pokud to jde ?
Ano da, je to obcas trochu neprehledne pokud je mob blizko. O zadnych bonusech nevim, ale je mozne ze v releasu uz nejake jsou.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 10:05:12
|
Pls. pořaďte mi teda někdo.... |
|
|
Khaot
Average Member
1947 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 10:14:23
|
quote: Originally posted by Imrik
Sem Clerik lvl. 11. Jakym stylem si vyberu to druhe povolani a popripadne na jake mam vubec narok. A k cemu slouzi "drevorubectvi,zahradniceni a kutání"??? Dek za odpoved.
Dalsi povolani si uz nevyberes. Teda jeste muzes, muzes zradit. Jinak dalsi volba, u clerika neprichazi v uvahu. Clerik (stejne jako shaman) maji zaverecnou specifikaci dle strany, kterou haji. Ta prichazi na lvl 18(19) a bez ni neni mozne udelat lvl 20. Blizsi info na vsech moznych webech, nejcasteji FAQ nebo pod hesly RTFM.
slouzi "drevorubectvi,zahradniceni a kutání"??? slouzi k tezbe dreva, ke sberu a ke kutani Jsou to podpurne skilly ke craftingu, i kdyz nejsou nutne. Nebo se jimi da i vydelavat. Podrobnejsi info ve FAQ nebo RTFM.
Blizsi info na: http://bovis.gyuvet.ch/3dict/390ainet.htm |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 10:14:38
|
Sem Clerik lvl. 11. Jakym stylem si vyberu to druhe povolani a popripadne na jake mam vubec narok. A k cemu slouzi "drevorubectvi,zahradniceni a kutání"??? Dek za odpoved.
na levelu 18 muzes zacit dalsi quest a udelat ze sebe bud templare nebo inkvizitora - podle toho jestli jses evil nebo good
to.... slouzi k ziskavani surovin pro vyrobu :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Bambi
New Member
134 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 10:30:57
|
Pls. pořaďte mi teda někdo....
Zalezi co myslis. Pokud myslis dalsi volbu Adventure classy, tak ta je az na lvl20. Pokud myslis volbu Artisan classy tak ta je na lvl10 (artisan lvl) a pak lvl20. Artisan lvl zvysujes vyrobou predmetu v tradeskill zonach.
|
|
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 11:25:41
|
Omlovám se že sem to nenapsal líp. Myslel jsem výrobu předmětů. Jestli když začnu vyrábět předměty,tak jestli si tim nezastavim růst "lékařského" povolání. |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 11:49:50
|
Omlovám se že sem to nenapsal líp. Myslel jsem výrobu předmětů. Jestli když začnu vyrábět předměty,tak jestli si tim nezastavim růst "lékařského" povolání.
ne jsou na sobe nezavisly |
|
|
|
bat
Starting Member
16 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 12:13:18
|
maly dotaz ty journeman botky porad jde jeste ziskat ? klic na ne mne prisel i s krabici EQ2 postupuju podle navodu ale kdyz se dostanu na stranku kde by si to asi melo rict o ten klic nic se nestane nic to nechce :( nejaka rada ? nebo ze by to uz zrusily ? kuju predem |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 13:34:14
|
quote: Originally posted by bat
maly dotaz ty journeman botky porad jde jeste ziskat ? klic na ne mne prisel i s krabici EQ2 postupuju podle navodu ale kdyz se dostanu na stranku kde by si to asi melo rict o ten klic nic se nestane nic to nechce :( nejaka rada ? nebo ze by to uz zrusily ? kuju predem
Tak napiš kde přesně lezeš |
|
|
Duncan
New Member
175 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 19:00:07
|
nahanaju tiez niekoho ineho zraloky po ostrove alebo iba mna ? |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 20:32:13
|
pls poradite mi nejakou stranku kde jsou vypsany vsechny ability charakteru (kouzla, dovednosti apd.)? co jsem zatim nasel bylo jenom takove povrchni a nic moc detailni diky moc |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
|
Khaot
Average Member
1947 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 08:30:07
|
quote: Originally posted by reyden
pls poradite mi nejakou stranku kde jsou vypsany vsechny ability charakteru (kouzla, dovednosti apd.)? co jsem zatim nasel bylo jenom takove povrchni a nic moc detailni diky moc
Toto je dobra stranka http://www.clanwhitestorm.com/eq2info a je tam i seznam kouzel (spell list) i abilit (Combat Arts). Jinou jsem zatim nehledal, protoze me to zatim nezajima (nemam proste hru, aaaa), ale je mozne, ze kdyz se budes trochu snazit, najdes neco lepsiho (eq2artisan atd) |
|
|
Duncan
New Member
175 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 16:58:42
|
Hm, uz asi hodinu sa snazim nalogovat a nic |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 17:01:18
|
plánovaný výpadek :-)
všimli jste si toho .zip souboru co přibyl po patchi? EverQuest II User Interface Customization Version 1.0 Dají se tam i skiny měnit. |
Edited by - spajdr on 17/11/2004 17:01:56 |
|
|
Klattu
New Member
462 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 21:07:36
|
Zdar Taky cekam na krabici a tak me zajima, nevi nekdo IP, ktera se da pingnout a ukaze alspon orientacni cislo, ktere dostanu ingame?
|
Klattu, Runnyeye, EQ2 Klattu, Eclipse, SWG Klattusun, Atlantean, AO
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 13:29:34
|
mam dotaz zda-li hodne zalezi na tom jakou rasu si na zacatku zvolite .. podle tabudek mi k valecnikovi dark elf moc nesedne ale ja bych si ho presto chtel vzit .. je to do budoucna moc velky problem? je hodne dulezity si vybirat rasy podle toho co budete chtit hrat? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 13:55:17
|
mam dotaz zda-li hodne zalezi na tom jakou rasu si na zacatku zvolite .. podle tabudek mi k valecnikovi dark elf moc nesedne ale ja bych si ho presto chtel vzit .. je to do budoucna moc velky problem? je hodne dulezity si vybirat rasy podle toho co budete chtit hrat?
budes mit min poweru na specky , a vetsi miss, znat to bude, ale dobrym equipem se to da "dorovnat" |
|
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 14:18:53
|
quote: Originally posted by Pertha
budes mit min poweru na specky , a vetsi miss, znat to bude, ale dobrym equipem se to da "dorovnat"
hm a jeste dotaz k shadow knightovi .. chapu ze to je neco jako fallen paladin, tak me zajima jestli je teda k tomuto povolani jeste dulezita nejaka dalsi vlastnost krom sily (napada me wisdom, pokud to je stejny jako v jinych rpg) |
|
|
Jaris
wannabe dictator
1545 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 14:40:20
|
quote: Originally posted by reyden (napada me wisdom, pokud to je stejny jako v jinych rpg)
Pokud to je jako v jinych hrach (EQ1) pak je to samozrejme INT
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ
|
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 14:48:46
|
budes mit min poweru na specky , a vetsi miss, znat to bude, ale dobrym equipem se to da "dorovnat"
hm a jeste dotaz k shadow knightovi .. chapu ze to je neco jako fallen paladin, tak me zajima jestli je teda k tomuto povolani jeste dulezita nejaka dalsi vlastnost krom sily (napada me wisdom, pokud to je stejny jako v jinych rpg)
http://eq2players.station.sony.com/en/classes/playguide.vm?classId=8 |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 15:45:38
|
quote: Originally posted by Jaris
quote: Originally posted by reyden (napada me wisdom, pokud to je stejny jako v jinych rpg)
Pokud to je jako v jinych hrach (EQ1) pak je to samozrejme INT
Strength and Wisdom are key statistics for crusaders, as they directly impact the amount of power they have available.
takze wisdom ;-) diky vsem |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 16:41:05
|
quote: Originally posted by spajdr
Lidi to nemá chybu, tohle mě dostalo http://img86.exs.cx/img86/9922/EQ2_000046.jpg
ROFL!
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
Duncan
New Member
175 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 10:45:29
|
Lidi to nemá chybu, tohle mě dostalo
http://img86.exs.cx/img86/9922/EQ2_000046.jpg
hral sa na krotitela zvierat |
|
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 12:54:16
|
Do kolika že jsou ty servry dole?? Do 17:30?? |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 13:16:34
|
Do kolika že jsou ty servry dole?? Do 17:30??
do těch 15:30 až 16:00 |
|
|
Duncan
New Member
175 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 14:11:44
|
Do kolika že jsou ty servry dole?? Do 17:30??
tak to si dnes nezahram, ma k nam dorazit orkan ! a to provaider jak ho poznam preventivne odpoji net, alebo nam urcite urve antenu |
|
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 14:20:00
|
U nás měl bejt taky a nic. Jenom drobně prší a padá sních. |
|
|
Duncan
New Member
175 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 14:26:11
|
U nás měl bejt taky a nic. Jenom drobně prší a padá sních.
tak to dufam strati silu kym pride k nam , vcera bolo omnoho krajsie a 2x vypadol net a asi 10x mi spadlo EQ2 |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 19:03:32
|
Vim ze s tim prudim ale opravdu bych ocenil kdyby se nasel clovek z Prahy co uz ma origosku, nebo treba jenom posledni beta klienta a byl tak hodny a vypalil mi to, pro dvd bych si zasel a neco bych k tomu prihodil ;-) Mam cdkey ale zasilka se porad jeste nekde toula na poste diky moc |
|
|
Marti
New Member
159 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 19:06:32
|
Muzu na jednom serveru mit evil a good postavu. |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 19:35:18
|
quote: Originally posted by Marti
Muzu na jednom serveru mit evil a good postavu.
Jestli to mela byt veta tazaci, pak ano. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 20/11/2004 : 16:01:15
|
A jestli nebyla tak taky ano ;-) |
|
|
Kromus
New Member
459 Posts |
Posted - 20/11/2004 : 16:46:58
|
Koukám že na levelu 16 mi to zase má dát na vybranou na příšery, tak jako tomu bylo u levelu 12, ale mě to na výběr nic nedalo, vám ano? http://eq2players.station.sony.com/en/classes/playguide.vm?classId=11
Nahlášeno zde http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=tech_support&message.id=13037
Jj, mne to taky nic na 16 nedalo . Asi nakej bug plus npc Dancer u Claymouru mne ignoruje (nechce dat quest na timbeclawy :/) |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 07:24:36
|
Brzy se asi dočkáme číselného ukazatele pro debt, protože se našli lidé, co jsou barvoslepí a tu červenou barvu tam prostě neviděli.
Jen doufam ze to bude volitene. Cifry jsou pro me daleko mene nazorne.
Neni nad peknej tachometr
|
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 07:47:41
|
ciselnej debt je uz ted , tech ruznych ui je fakt tuna , vcera sem je prochazel, ale proste asi me vyhovuje nejvic ten zakladni :) |
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 08:32:52
|
ciselnej debt je uz ted , tech ruznych ui je fakt tuna , vcera sem je prochazel, ale proste asi me vyhovuje nejvic ten zakladni :)
A kde jsi hledal? |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 08:34:47
|
eq2interface.com
BTW: SOE už vydala svůj nástroj na editaci GUI, ale je to zatím spíš zoufalost. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 08:41:09
|
Tam jsem se díval taky, ale nějak jsem si neuvědomil že ty obrázky co tam k těm UI dávají neukazují debt proto, protože zrovna žádný neměly, ale které UI ukazuje i debt? mě se to nechce hledat (málo spaní, dlouhé sezení u EQII až do rána ) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 09:00:59
|
Něco nového o: Traits/Traditions/Tactics
Just wanted to let folks know that we're aware of the issue of characters not receiving their traits, traditions, and tactics properly. We've got the issue corrected on our development server, but we want to test the system for a while before it goes live. When the update goes to the live servers, everyone's trait/tradition/tactics choices will be reset and will need to be made again. This means you will be able to make different choices if you so desire. |
Edited by - spajdr on 23/11/2004 09:01:12 |
|
|
Khandar
New Member
352 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 09:07:20
|
Sem asi uz moc narocnej ale me by max vyhovoval ciselne + grafickej ukazatel xp/debt v % na aspon 1 desetiny misto :) |
so... |
|
|
Topic |
|