Author |
Topic |
srato
Starting Member
28 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 15:29:20
|
omlouvam se za lame dotaz. Nikdy jsem nemel hru na DVD takze bych chtel vedet jestli ma vliv nastaveni regionu mechaniky na to odkud (mysleno z ktereho statu) si hru poridim. Nebo to ma vliv jen na filmy? |
AMD A64 3200, GF 6800GT, 1.5 GB RAM |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 15:51:35
|
Jen na filmy a konzolové hry. PC má jednotný standard všude po světě. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 17:03:59
|
Co se to dneska děje, nějaký větší patch, updatované lokace hmm .. snad to pofičí ještě rychleji |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 21:58:29
|
mate nekdo zkusenosti s porovnanim mezi ATI a NVIDIOU co se hratelnosti tyce (karet na stejny cenovy urovni)? Nejak mi prijde uz od dob Horizonsu ze Nvidia je na tom trosku lip |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 22:18:28
|
quote: Originally posted by reyden
mate nekdo zkusenosti s porovnanim mezi ATI a NVIDIOU co se hratelnosti tyce (karet na stejny cenovy urovni)? Nejak mi prijde uz od dob Horizonsu ze Nvidia je na tom trosku lip
Mno, to Ti fakt jen přijde. |
|
|
srato
Starting Member
28 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 22:20:32
|
quote: Originally posted by Gabriel
mate nekdo zkusenosti s porovnanim mezi ATI a NVIDIOU co se hratelnosti tyce (karet na stejny cenovy urovni)? Nejak mi prijde uz od dob Horizonsu ze Nvidia je na tom trosku lip
Mno, to Ti fakt jen přijde.
Proboha jen at se to tady nezvrhne na klasicky flame ATi vs nVidia, uz je nejak nemusim. |
AMD A64 3200, GF 6800GT, 1.5 GB RAM |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 22:27:50
|
quote: Originally posted by srato
quote: Originally posted by Gabriel
Mno, to Ti fakt jen přijde.
Proboha jen at se to tady nezvrhne na klasicky flame ATi vs nVidia, uz je nejak nemusim.
To ani náhodou ! Kdo by proboha taky proboha tlačil nVidii, že ? |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 22:51:38
|
ocekavam fakt jenom nejake seriozni odpovedi ;-) pokud je to tak na stejno ok, ale fakt treba v horizons byly karty od nvidie na tom mnohem lip a jelikoz mam atinu a premyslim nad upgradem karty tak se na to chci zeptat, o zadnej flame typu ati jsou salati nechci ;-) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 22:56:54
|
Víš, to je otázka, na kterou prostě neexistuje odpověď. Já mám Ati už 4 roky, nVidii jsem dal do komplu před třemi měsíci na tři hodiny a šla z domu.
Stejně tak tu najdeš lidi, kteří myslí a jednají přesně obráceně.
Možná je některá z nVidií rychlejší než moje X800, ale tichounká, malinká karta s fantastickým výkonem a podle mě prostě lepším obrazem než produkuje nVidia je můj milášek.
Je to jednoduše špatná otázka :) |
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 23:05:00
|
ocekavam fakt jenom nejake seriozni odpovedi ;-) pokud je to tak na stejno ok, ale fakt treba v horizons byly karty od nvidie na tom mnohem lip a jelikoz mam atinu a premyslim nad upgradem karty tak se na to chci zeptat, o zadnej flame typu ati jsou salati nechci ;-)
Skusenost s ATI X800XT PE je takova, ze to bezi vcelku slusne 1600x1200 na high details. Spozoroval sem (jak je u ATI zvykem ) castecnej problem se ZBufferem a to v podobe "shimeringu" vzdalenejsich ojektu. Nevidel sem bohuzel poradnou nVidi v akci EQ2 :) kazdopedne treba Khandar muze rict pro a proti nVidia karty. Osobne si myslim ze nVidia muze prinaset lepsi vykon z duvodu spoluprace (viz logo pri loadu ). Stejne si zaverem neodpustim poznamku ze mam ATI a sem s ni spokojenej. To ze to nekde muze delat o 2-3 FPS min, s tim se spokojim... naproti nVidia ma implementovan standart shaderu 3.0 a to teda ATI trosku pohnojila. Je jen otazka, jestli opravdu implementace standartu (ktery vlastne jeste neni dospecifikovan) je spravne implementovan ve stavajicich kartach, nebo jesly to je jen light verze, ktera je zalozena na castecnych dohadech, jak to vlastne bude fungovat :) Ja bych koupil znovu ATI, ale znam spoustu lidi, co jsou nadseni nVidia kartama a rozhodne to nejsou spatny karty. Myslim si ze dnes nezalezi ani tak moc na karte, jako na tom, jak je gamesa napsana :) pokud devs spolupracujou s tou a tou firmou, predpokladam ze bude psana na miru a tudiz nema cenu se bavit o mozne konkurenci druhe znacky :) Takze, kup si to, co ti pride dobry z vlastniho pohledu :) (pouze na EQ2 bych asi sahl po nVidii) |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 23:09:35
|
quote: Originally posted by Marwyn
ocekavam fakt jenom nejake seriozni odpovedi ;-) pokud je to tak na stejno ok, ale fakt treba v horizons byly karty od nvidie na tom mnohem lip a jelikoz mam atinu a premyslim nad upgradem karty tak se na to chci zeptat, o zadnej flame typu ati jsou salati nechci ;-)
Skusenost s ATI X800XT PE je takova, ze to bezi vcelku slusne 1600x1200 na high details. Spozoroval sem (jak je u ATI zvykem ) castecnej problem se ZBufferem a to v podobe "shimeringu" vzdalenejsich ojektu. Nevidel sem bohuzel poradnou nVidi v akci EQ2 :) kazdopedne treba Khandar muze rict pro a proti nVidia karty. Osobne si myslim ze nVidia muze prinaset lepsi vykon z duvodu spoluprace (viz logo pri loadu ). Stejne si zaverem neodpustim poznamku ze mam ATI a sem s ni spokojenej. To ze to nekde muze delat o 2-3 FPS min, s tim se spokojim... naproti nVidia ma implementovan standart shaderu 3.0 a to teda ATI trosku pohnojila. Je jen otazka, jestli opravdu implementace standartu (ktery vlastne jeste neni dospecifikovan) je spravne implementovan ve stavajicich kartach, nebo jesly to je jen light verze, ktera je zalozena na castecnych dohadech, jak to vlastne bude fungovat :) Ja bych koupil znovu ATI, ale znam spoustu lidi, co jsou nadseni nVidia kartama a rozhodne to nejsou spatny karty. Myslim si ze dnes nezalezi ani tak moc na karte, jako na tom, jak je gamesa napsana :) pokud devs spolupracujou s tou a tou firmou, predpokladam ze bude psana na miru a tudiz nema cenu se bavit o mozne konkurenci druhe znacky :) Takze, kup si to, co ti pride dobry z vlastniho pohledu :) (pouze na EQ2 bych asi sahl po nVidii)
super, takovou odpoved jsem si predstavoval ;-) diky |
|
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 23:43:11
|
Ja jsem pomerne nezaujaty - aspon doufam. A mam pocit, ze pro kazdou generaci karet ma ta otazka jinou odpoved. Pro pred pred poseldni nvidia, pro predposledni ati a pro tuhle IMO nvidia. Nicmene rozdil neni IMO zasadni.
Ja koupil gf6800ultra a jsem spokojeny. EQ2 beha vytecne. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 02:15:36
|
Podle toho co se píše na EQII fóru, tak vychází jasně jako vítěz ATI, dost lidí si tam stěžuje na problémy s 6800(GT) za to co s ATI tam je problémů minimum, buď to zdupala Nvida nebo SOE, rozhodně se na problému pracuje. To že ATI nemá pixel shadery 3.0 je myslím jedno, do půl roku stejně vyjde nová ATI a ta to už mít bude, pixel shadery 3.0 využívá poslední 1.3 patch pro Farcry, je to pěkné, ale za jakou cenu. Já jedu přes X800XT a jsem spokojen, jenom v městě se to má tendenci škubat, ale to je problém RAMky, né grafiky. |
|
|
Khaot
Average Member
1947 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 07:16:32
|
Mam 6800GT a nevidim s tim zadny problem. Vsechno bezi pekne a krasne, rychle. Co se tyce zpracovani efektu, tak mi prijde, ze to take stiha slusne (ale moc to nemohu posoudit, protoze jsem si stahl efekty na 1/cloveka....potrebuji neco videt, ne jen smrst efektu, svetylek, bliskatek atd)
Obecne si myslim, ze by EQ2 mel bezet o kapku lepe na nvidiich, ale tezko posoudit, jak to je/bude ve skutecnosti. |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 08:33:38
|
EQ2 jsem první týden hrál na ATI R9800 128MB kartě. Za celý týden jsem nemusel restartovat počítač. Během toho týdne mě přišla ATI X800 XT Platinum od té doby musím restartovat minimálně 1x deně komp protože po xx hodinách hraní začnu mít úbytek FPS který vyústí v nehratelné slideshow. Nicméně po dobu cca 6-8 hodin pařby než se toto začne projevovat jede hra na Very High Detail včetně zapnutých stínů, flory, vody, grafických efectů, světla no prostě všeho možnýho na max bez jakýchkoli seknutí ve všech zonách.
|
Noe
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 09:01:00
|
ja hraju na radeonu 9800pro 128MB na trosku upraveny high detail a jsem spokojenej |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Khostri
prudič
2210 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 10:32:35
|
Já jedu na GF FX5200 , trošku jsem pošteloval High detaily a jede to v poho (tím chci říci, že jsem nechal default a něco trošku stáhnul ) |
PC, PS3, iPad |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 14:39:55
|
nevim na jake technologii to presne bylo, ale vim ze vznikal problem s temadle brejlema a to ten, ze monitor musi slapat minimalne na 100Hz (vylucuje LCD) protoze se dela posun signalu a meni se barevne spektrum aby vzdy fungovalo jeden snimek prave oko a druhy snimek leve oko a tim se dosahne 3D simulace... kazdopadne se obavam, ze to rozhodne neni na dlouhy hrani :p skousel sem asi troje brejle na nekolika vystavach a po chvily se me delalo na bliti :p asi na to neni clovek zvyklej :) |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 14:47:32
|
nevim na jake technologii to presne bylo, ale vim ze vznikal problem s temadle brejlema a to ten, ze monitor musi slapat minimalne na 100Hz (vylucuje LCD) protoze se dela posun signalu a meni se barevne spektrum aby vzdy fungovalo jeden snimek prave oko a druhy snimek leve oko a tim se dosahne 3D simulace... kazdopadne se obavam, ze to rozhodne neni na dlouhy hrani :p skousel sem asi troje brejle na nekolika vystavach a po chvily se me delalo na bliti :p asi na to neni clovek zvyklej :)
spis to vylucuje VCR ne? ja dam na svym LCD 150Hz tzn 75 na kazde oko coz staci .. ale kazdopadne vyzkousim a uvidime ;-) |
|
|
Kurik
Average Member
1444 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 15:19:12
|
moc prosim, neni nekdo z prahy (nejlepe z dejvic) ochotny pucit mi instalacni media? mam review product ky, ale krabice dojde buhvikdy...
|
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 15:27:57
|
quote: Originally posted by Kurik
moc prosim, neni nekdo z prahy (nejlepe z dejvic) ochotny pucit mi instalacni media? mam review product ky, ale krabice dojde buhvikdy...
resil jsem neco podobneho, Laibros mi to nejspis posle takze pak bysme se domluvili (teda pokud me do ty doby nedejboze nedojde ta moje zasilka .. ;-) |
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 15:28:29
|
nevim na jake technologii to presne bylo, ale vim ze vznikal problem s temadle brejlema a to ten, ze monitor musi slapat minimalne na 100Hz (vylucuje LCD) protoze se dela posun signalu a meni se barevne spektrum aby vzdy fungovalo jeden snimek prave oko a druhy snimek leve oko a tim se dosahne 3D simulace... kazdopadne se obavam, ze to rozhodne neni na dlouhy hrani :p skousel sem asi troje brejle na nekolika vystavach a po chvily se me delalo na bliti :p asi na to neni clovek zvyklej :)
spis to vylucuje VCR ne? ja dam na svym LCD 150Hz tzn 75 na kazde oko coz staci .. ale kazdopadne vyzkousim a uvidime ;-)
uff, co mas za LCD? :P ja teda mam 20" HP 2035 (1600x1200@60Hz) ale ani pri nejnizsim rozliseni to proste prez 80Hz neumi... (je to 12ms fall+rise a opravdu je zatracene rychli...) |
|
|
Kurik
Average Member
1444 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 16:22:34
|
quote:
resil jsem neco podobneho, Laibros mi to nejspis posle takze pak bysme se domluvili (teda pokud me do ty doby nedejboze nedojde ta moje zasilka .. ;-)
uvidime, jestli mi nedojde ta moje do te doby :-) kdyz ne, mam nu na recenzi jeste jump to lightspeed a dve hry pro Level :-D |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 17:43:24
|
quote: Originally posted by Marwyn uff, co mas za LCD? :P ja teda mam 20" HP 2035 (1600x1200@60Hz) ale ani pri nejnizsim rozliseni to proste prez 80Hz neumi... (je to 12ms fall+rise a opravdu je zatracene rychli...)
mozna tomu houby rozumim ale ja si muzu u sebe nastavit pri 1280*1024 az 180Hz Acer 17" AL1715ewm |
|
|
Stormer
New Member
446 Posts |
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 18:13:45
|
quote: Originally posted by Marwyn uff, co mas za LCD? :P ja teda mam 20" HP 2035 (1600x1200@60Hz) ale ani pri nejnizsim rozliseni to proste prez 80Hz neumi... (je to 12ms fall+rise a opravdu je zatracene rychli...)
mozna tomu houby rozumim ale ja si muzu u sebe nastavit pri 1280*1024 az 180Hz Acer 17" AL1715ewm
mno, to nevim co to je za nastaveni :) ten monitor umi 1280x1024 na 60Hz a pri nizsich 75Hz (dle specifikace) kazdopadne je mozne ze ta technologie tech brejli je jina nez o ktery mluvim, takze to chce zjistit, ale doporucuju predem, nez to clovek koupi, abys nemel pak doma kram na PIP... :) btw. co se tyka LCD tak prakticky neni mozna vetsi obnovovaci frequence (protoze by to stejne monitor nestihal ani zobrazit) a to vypliva z rovnice: 1s / (fall+rise time 25ms) = 40 :p a u nejrychlejsich 1s / 12ms = 83,3 (a stejne je to min, protoze zacina platit omezeni propustnosti DVI :p) |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 18:16:59
|
mozna tomu houby rozumim ale ja si muzu u sebe nastavit pri 1280*1024 az 180Hz Acer 17" AL1715ewm
mno, to nevim co to je za nastaveni :) ten monitor umi 1280x1024 na 60Hz a pri nizsich 75Hz (dle specifikace) kazdopadne je mozne ze ta technologie tech brejli je jina nez o ktery mluvim, takze to chce zjistit, ale doporucuju predem, nez to clovek koupi, abys nemel pak doma kram na PIP... :) btw. co se tyka LCD tak prakticky neni mozna vetsi obnovovaci frequence (protoze by to stejne monitor nestihal ani zobrazit) a to vypliva z rovnice: 1s / (fall+rise time 25ms) = 40 :p a u nejrychlejsich 1s / 12ms = 83,3 (a stejne je to min, protoze zacina platit omezeni propustnosti DVI :p)
tak jsem asi lama ale ja mam fakt v nastaveni monitoru moznost nastavit obnovovaci frekvenci 180Hz a kdyz to na to prepnu tak funguji .. anyway ty bryle budu mit na zkousku tak uvidim ;-) peace |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 09:55:15
|
quote: Originally posted by spajdr
http://www.eq2interface.com/downloads/p_large.php?id=1971&tnow=1101370531
Tady si někdo hrál se změnou fontů ve hře, o to mi ale nejde, ale překvapila mě tam ta položka triple buffer, může to někdo teď se podívat, jestli tam ta položka fakt je?
mno prej ho tam pridali, ale nikde sem nenasel jak ho zapnout :p JA CHCI TAKY !! |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 10:03:59
|
Marwe a máš zapnutou vertikální synchronizaci ve hře? (Synchronize refresh) jinak se to tam možná neobjeví. |
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 10:06:27
|
to prave mam... ale nekoukal sem po poslednim patchi na nastaveni... jinak mam vsync kvuli LCD a 3plbuffer by me fakt dost potesil :p |
|
|
Khandar
New Member
352 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 13:29:22
|
Hele mozna sem slepej ale je nekde moznost nastaveni proxy servru pro web giuld chat? Nedostanu se na nej skrze proxy na firme... a chodit chatovat na servr se mi nehce, a hlavne je az o patro vejs a to je moc schodu |
so... |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 15:12:28
|
quote: Originally posted by Khandar
Hele mozna sem slepej ale je nekde moznost nastaveni proxy servru pro web giuld chat? Nedostanu se na nej skrze proxy na firme... a chodit chatovat na servr se mi nehce, a hlavne je az o patro vejs a to je moc schodu
rekl bych ze to bere nastaveni z exploreru ne ? |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Kurik
Average Member
1444 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 12:21:33
|
opakuji prosbu: prosim, muze ne kdo z rpahy pujcit instalacni media? mam klic primo od soe na recenzi, ale cesky distributor nejak neni schopny poslat mi media - nemaji pry zadne instrukce. diky moc |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 15:21:19
|
opakuji prosbu: prosim, muze ne kdo z rpahy pujcit instalacni media? mam klic primo od soe na recenzi, ale cesky distributor nejak neni schopny poslat mi media - nemaji pry zadne instrukce. diky moc
muzu ti to v pondeli poslat messengerem |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 15:21:57
|
trosku offtopic ale jak delate hyperlinky v podpisu? |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
|
Kurik
Average Member
1444 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 21:03:00
|
quote: [
muzu ti to v pondeli poslat messengerem
to zni dobre, kdyztak sme na icq 14947142 |
|
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 28/11/2004 : 19:07:08
|
Mam dotaz. Vybral jsem si u toho chlapa v QH ze budu delat vetev Qutfitter. Jsem zatim Artisan lvl.9. Mam uz ale expy na lvl 10,ale nevim kde mam získat nejaký knížky nebo tak neco. Všude je jen Artisan vlomu max. do lvl.9. Můžete mi teda někdo poradt? |
|
|
Kromus
New Member
459 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 02:19:48
|
quote: Originally posted by Imrik
Mam dotaz. Vybral jsem si u toho chlapa v QH ze budu delat vetev Qutfitter. Jsem zatim Artisan lvl.9. Mam uz ale expy na lvl 10,ale nevim kde mam získat nejaký knížky nebo tak neco. Všude je jen Artisan vlomu max. do lvl.9. Můžete mi teda někdo poradt?
9+ nejsou, musis si vybrat specializaci - outfitter, scholar nebo crafter. Edit: ted sem si vsim zes napsal outfitter tak si kup lvl 10 outfitter atd az do lvl 19 |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
Edited by - Kromus on 29/11/2004 02:21:29 |
|
|
Nick
Moderator
455 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 06:32:05
|
V Evil jsou v kazdy okrajovy zone 4 dilny jedna je basic (tam jsi mimo jine i ty) po pokecani s NPC a vyberu classu musis najit 2 dilnu jen pro tvou specializaci a prihlasit se i tam-Vendor tam pak prodava knizky primo pro tvoji specializi (Bohuzel ale nema suroviny takze ja tam prebiham doopravdy jen pro knihu) Pak musis vyrobit aspon jeden predmet a jsi lev 10 |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 12:01:05
|
nejak jsem pri svych toulkach nenarazil jeste na nejake healovaci potiony .. jsou vubec? daji se koupit u vendoru? |
|
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 12:31:19
|
No ja sjem v good...:-) Ale to je jedno. Do zacatecnicky me to pustilo. Tam jsem si taky udelal lvl.9 az 10. Pak jsem dosel zatim chlapem co je v QH, vybral jsi odvetvi, ale kdyz jsem nasel nakou gildu co je pro to me odvedvi tak me nechtej pustit do vnitr. |
|
|
Jaris
wannabe dictator
1545 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 12:56:44
|
quote: Originally posted by Imrik
No ja sjem v good...:-) Ale to je jedno. Do zacatecnicky me to pustilo. Tam jsem si taky udelal lvl.9 az 10. Pak jsem dosel zatim chlapem co je v QH, vybral jsi odvetvi, ale kdyz jsem nasel nakou gildu co je pro to me odvedvi tak me nechtej pustit do vnitr.
Postup:
1) makat v wholesale zone az do levlu 9 2) u manika vybrat specializaci 3) v wholesale zone se dodelat na level 10 4) najit specializacni (outfiter) zonu 5) delat az do smrti ve specializacni zone (zde se kupuji i knihy pro specializaci
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ
|
|
|
Kurik
Average Member
1444 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 14:36:33
|
koukam, ze v jednoduchosti je sila...
|
|
|
Jaris
wannabe dictator
1545 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 14:48:56
|
koukam, ze v jednoduchosti je sila...
No me to prijde jasne, jednoduche a srozumitelne ...
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ
|
|
|
Kurik
Average Member
1444 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 15:22:08
|
vazne ti to prijde casual gamer friendly?
|
|
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 17:04:17
|
Hoto.Dik za pomoc. |
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 18:30:45
|
muzes kdykoliv zmenit craft zonu (na dannej tyo, nebo spatky na zakladni) staci pokecat s manikem vevnitr a rict ze koncis a pak jit jinam... |
|
|
Topic |
|
|
|