Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Návštěvy kina za účelem vidět E3
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 16/03/2005 :  18:29:00  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Zdravim. Rád bych se zeptal, esli se někdo chystá vyrazit s CSWU na premiéru.

Já tam totiž du na 100%, tak byste si mohli někdo vzít vidle a konečně mě zapíchnout.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 10/05/2005 17:44:54

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/03/2005 :  20:08:03  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
ja, danca, dedmen a lukas zvazujeme velkou vypravu s nazvem cesta z mesta, resp. do mesta, z oceloveho srdce az do stovezate maticky na premieru SW3..
nicmene zajimalo by me, jak dlouho dopredu je nutne shanet listky ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 16/03/2005 :  20:29:36  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

ja, danca, dedmen a lukas zvazujeme velkou vypravu s nazvem cesta z mesta, resp. do mesta, z oceloveho srdce az do stovezate maticky na premieru SW3..
nicmene zajimalo by me, jak dlouho dopredu je nutne shanet listky ?

Předpokládám, že rezervace bude mít každý kino, nicméně CSWU ji má otevřenou už teď - http://www.cswu.cz/premiera/.

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 17/03/2005 :  07:16:40  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
hmm pekny....
Todle je doufam v PHA ne?

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:54:49  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Vazne uvazuju o tom, ze pudu. Jak jsem koukal na seznam prihlasenych na CSWU, tak moc mista asi nebude. Takze se to chce dohodnout co nejdriv.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 17/03/2005 :  11:06:14  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Zdravim. Rád bych se zeptal, esli se někdo chystá vyrazit s CSWU na premiéru.

Já tam totiž du na 100%, tak byste si mohli někdo vzít vidle a konečně mě zapíchnout.

Jůůů, kde ale tak narychlo sehnat vidle? Nestacila by motyka?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:53:14  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem se prihlasil, doufam ze vas tam nekde potkam.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 17/03/2005 :  17:16:07  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Tak, rezervováno 17 lístků, teď už jen zaplatit.

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 19/03/2005 :  13:49:59  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
a to si rezervoval prokoho? Ja bych chtel asi zatim tak 2-3ks... ale nevim presnej pocet a hlavne kde to je

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 19/03/2005 :  20:20:13  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja nepujdu, je to ve vsedni den a nejsem magor abych se nekde o pulnoci valel v kine a nic s filmu nemel.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 21/03/2005 :  00:20:55  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

a to si rezervoval prokoho? Ja bych chtel asi zatim tak 2-3ks... ale nevim presnej pocet a hlavne kde to je

To sem rezervoval pro sebe a lidi co tam pudou se mnou.

BTW - Já taky nevim kde Slováč je.

quote:
Originally posted by Jorssk

Ja nepujdu, je to ve vsedni den a nejsem magor abych se nekde o pulnoci valel v kine a nic s filmu nemel.

Jak nic neměl? Tohle je premiéra a tu si fakt nenechám ujít. Notabene když normálně koukám jen na filmy na HBO a Nově (pro Koudyho - tohle mě tak zkazilo ) a v kině sem byl naposled na Pánovi Prstenů III.

A tak co, že je to o půlnoci? Halt se další den škola obejde beze mě.

Nebuď lama a poď.

Edited by - Jedi_Knight on 21/03/2005 00:22:43
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 21/03/2005 :  00:36:40  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Ve skole te cekaj stejne jen ucitele. A tem je lepsi se vyhnout.... prece jen sou to.... no kazdej je zname ze :))

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 21/03/2005 :  05:22:04  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Pred zkouskama si tohle dovolit ani nemuzu, a hlavne by ste mi stejne museli nekdo zazirid odvoz pac pochybuju ze tam po pulnoci bude neco jezdit.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 21/03/2005 :  08:05:28  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Od 5 jezdi metro, jinak celou noc nocni busy a tramvaje
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 21/03/2005 :  18:40:54  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pred zkouskama si tohle dovolit ani nemuzu, a hlavne by ste mi stejne museli nekdo zazirid odvoz pac pochybuju ze tam po pulnoci bude neco jezdit.

Výmluvy, výmluvy... mi netvrď že neznáš noční Prahu. Tam se dycky něco najde.

Dokonce i já se odtamtuď nějak dostanu do tý prdele kde bydlim (Ořech).

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 21/03/2005 :  19:37:14  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Kazdopande ja nejspis pojedu autem a jsem ochoten pak nekam odvezt, pokud to nebude moc daleko
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 22/03/2005 :  05:29:27  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Janek - Rikej si tomu jak chces. Me proste nikdo o pulnoci na zadny film nedostane. Radsi si ho v klidu vychutnam o vikendu. Jinak nocni prahu fakt neznam pac v noci hraju swg nebo spim. Nejsem magor abych nekde coural a dostal klackem po hlave od nejakeho cikana.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 22/03/2005 :  08:19:18  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Jorssku ja pojedu autem tak bych te pak mohl nekam odvezt to by nebyl zadnej problem....
Jinak jaknku muzes mi zarerezervovat 3 listky? Dikec

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 22/03/2005 :  12:48:32  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jorssku ja pojedu autem tak bych te pak mohl nekam odvezt to by nebyl zadnej problem....

Hodíš mě do Brna? (z Brna se snad už nějak dostanu)
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 22/03/2005 :  12:49:35  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

Ve skole te cekaj stejne jen ucitele. A tem je lepsi se vyhnout.... prece jen sou to.... no kazdej je zname ze :))

Hele, hele, brzdi
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 22/03/2005 :  12:53:44  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden
Hele, hele, brzdi

Sorry za 176 let skoly sem si s nima uzil svy :-)

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 22/03/2005 :  13:07:13  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Hele, hele, brzdi

Sorry za 176 let skoly sem si s nima uzil svy :-)

176 let? Óooooo, prastarý, ani já tak dlouho do školy nechodil. Klaním se
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 22/03/2005 :  19:05:55  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Ups sem se upsal :-)) 17 :-)

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 22/03/2005 :  21:04:18  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Janek - Rikej si tomu jak chces. Me proste nikdo o pulnoci na zadny film nedostane. Radsi si ho v klidu vychutnam o vikendu. Jinak nocni prahu fakt neznam pac v noci hraju swg nebo spim. Nejsem magor abych nekde coural a dostal klackem po hlave od nejakeho cikana.

Copa si nikdá nebyl v Práglu? V nějakým klubíku? Ani v tak profláklý sračce jakou jsou Karlovky?

No jak chceš, já tě do toho nenutim. Já si ale prostě premiéru E3 nehodlám nechat ujít, i kdyby byla třeba v Basře (ačkoliv tam by se mi moc nechtělo ).

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 23/03/2005 :  05:41:41  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Janek - Ne v zadnem klubiku sem nikdy nebyl, co bych tam delal. Hulil hasis?
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/03/2005 :  16:47:16  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Janek - Ne v zadnem klubiku sem nikdy nebyl, co bych tam delal. Hulil hasis?

Bavil se. S přáteli. Zatancoval... a tak.

Já sem teda hašiš eště nehulil... jaký to je?

[edit]Miluju OT. [edit]

Edited by - Jedi_Knight on 23/03/2005 16:48:01
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 25/03/2005 :  12:01:40  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
Jorssku jak si slavil 18tiny? Kdyz ctu ty tvoje posty to by me celkem zajimalo....
Edit: Ze ne v zadnym klubiku sem pochopil

Edited by - Arnie on 25/03/2005 12:03:04
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 29/03/2005 :  20:44:12  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie

Jorssku jak si slavil 18tiny? Kdyz ctu ty tvoje posty to by me celkem zajimalo....

Kua už aby mi taky bylo 18.

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 29/03/2005 :  23:09:44  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
to ja si na 18 jeste nejakej patek pockam

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 30/03/2005 :  01:36:09  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Taky bych chtel aby mi bylo 18 :-)

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 30/03/2005 :  07:02:18  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Arnie - Mas recht, slavil sem je doma.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/03/2005 :  11:53:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taky bych chtel aby mi bylo 18 :-)

me by klidne stacilo kdyby mi bylo porad tolik co ted..

i kdyz mozna ani ne.. mozna prece jen je "dar druhorozenych" darem..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 30/03/2005 :  17:57:27  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie

A ty? Já je slavil taky doma, do žádných klubů taky nechodím (ztráta času).
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/03/2005 :  18:25:09  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
ztráta času.

Heh. Koukám že každej to vidí jinak.

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 30/03/2005 :  18:25:33  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Nj, 18... to si este necele 4 roky pockam

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 30/03/2005 :  18:33:24  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
hehe to ja jen 3 roky

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 30/03/2005 18:33:40
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 30/03/2005 :  18:48:15  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

hehe to ja jen 3 roky

heh, mas 14 ? alebo uz budes mat onedlho 15 ?

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 30/03/2005 :  19:21:41  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
odecti si od osmnacti 3, pak ti to vyjde

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 30/03/2005 :  20:06:48  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

odecti si od osmnacti 3, pak ti to vyjde

to som spravil, je to 15 ale ked som si na teba klikol, tak tam mas 14 :)

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 30/03/2005 :  20:07:49  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
no je mi 15 za mesic tak to jeste nemam update

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 31/03/2005 :  14:15:29  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
To ses teda velky drsnak, bude ti v mesic kdy ma Epizoda 3 premieru, 15 let.

Jinak kupte si casopis preimere pisou tam o Epizode 3 (v pristi bude recenze), pak maly clanek o SWG a pak tam predvadeji Helmu Darth Vadere s menicem hlasu za 800kc :)

Edited by - Jorssk on 31/03/2005 14:16:54
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 31/03/2005 :  16:49:23  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:

To ses teda velky drsnak, bude ti v mesic kdy ma Epizoda 3 premieru, 15 let.

Jinak kupte si casopis preimere pisou tam o Epizode 3 (v pristi bude recenze), pak maly clanek o SWG a pak tam predvadeji Helmu Darth Vadere s menicem hlasu za 800kc :)

ja kupujem kazdy premiere

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/04/2005 :  05:54:32  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nojo dyt si taky klon .
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/04/2005 :  08:47:32  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
hele, ptaci, co se takhle predtim nekde sejit?
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/04/2005 :  11:52:35  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

A dostanu tak leda přes držku... eště to tak.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/04/2005 :  14:06:25  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Lol ty a dostat pres drzku? Tebe tak leda umlateji kladelkama, uz si byl k tomutu trestu odsouzen davno .
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 01/04/2005 :  20:14:01  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
Originally posted by Almych

A dostanu tak leda přes držku... eště to tak.

Neboj, já ani Jorssk tam nebudeme. My tím pověříme někoho jiného
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 10/05/2005 :  13:03:28  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nechci zakladat novej topic tak to hodim sem....

Nechtel by jste nedko zajit do kina na
Star Wars Episode III?
Sraz by byl 19.5.2005 od 16hodin ve Palace Cinema "Slovanský dům"
film je vysílán v orig. znění s CZ tit.
Pokud máte zájem kontaktujte me bud ve hra nebo tady... Mensi Boh sraz z okoli PHA bychom nejak mohli udelat

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 10/05/2005 :  13:13:12  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
dikec

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 16/05/2005 :  15:46:37  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
trochu OT, ale s kinem to souvisi, najde se dobra duse, ktera mi prenese Clone Wars serial?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 17/05/2005 :  08:24:31  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
prosim, prosim
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000