ja, danca, dedmen a lukas zvazujeme velkou vypravu s nazvem cesta z mesta, resp. do mesta, z oceloveho srdce az do stovezate maticky na premieru SW3.. nicmene zajimalo by me, jak dlouho dopredu je nutne shanet listky ?
ja, danca, dedmen a lukas zvazujeme velkou vypravu s nazvem cesta z mesta, resp. do mesta, z oceloveho srdce az do stovezate maticky na premieru SW3.. nicmene zajimalo by me, jak dlouho dopredu je nutne shanet listky ?
Předpokládám, že rezervace bude mít každý kino, nicméně CSWU ji má otevřenou už teď - http://www.cswu.cz/premiera/.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
a to si rezervoval prokoho? Ja bych chtel asi zatim tak 2-3ks... ale nevim presnej pocet a hlavne kde to je
To sem rezervoval pro sebe a lidi co tam pudou se mnou.
BTW - Já taky nevim kde Slováč je.
quote:Originally posted by Jorssk
Ja nepujdu, je to ve vsedni den a nejsem magor abych se nekde o pulnoci valel v kine a nic s filmu nemel.
Jak nic neměl? Tohle je premiéra a tu si fakt nenechám ujít. Notabene když normálně koukám jen na filmy na HBO a Nově (pro Koudyho - tohle mě tak zkazilo ) a v kině sem byl naposled na Pánovi Prstenů III.
A tak co, že je to o půlnoci? Halt se další den škola obejde beze mě.
Nebuď lama a poď.
Janek - Rikej si tomu jak chces. Me proste nikdo o pulnoci na zadny film nedostane. Radsi si ho v klidu vychutnam o vikendu. Jinak nocni prahu fakt neznam pac v noci hraju swg nebo spim. Nejsem magor abych nekde coural a dostal klackem po hlave od nejakeho cikana.
Janek - Rikej si tomu jak chces. Me proste nikdo o pulnoci na zadny film nedostane. Radsi si ho v klidu vychutnam o vikendu. Jinak nocni prahu fakt neznam pac v noci hraju swg nebo spim. Nejsem magor abych nekde coural a dostal klackem po hlave od nejakeho cikana.
Copa si nikdá nebyl v Práglu? V nějakým klubíku? Ani v tak profláklý sračce jakou jsou Karlovky?
No jak chceš, já tě do toho nenutim. Já si ale prostě premiéru E3 nehodlám nechat ujít, i kdyby byla třeba v Basře (ačkoliv tam by se mi moc nechtělo ).
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
to som spravil, je to 15 ale ked som si na teba klikol, tak tam mas 14 :)
To ses teda velky drsnak, bude ti v mesic kdy ma Epizoda 3 premieru, 15 let.
Jinak kupte si casopis preimere pisou tam o Epizode 3 (v pristi bude recenze), pak maly clanek o SWG a pak tam predvadeji Helmu Darth Vadere s menicem hlasu za 800kc :)
To ses teda velky drsnak, bude ti v mesic kdy ma Epizoda 3 premieru, 15 let.
Jinak kupte si casopis preimere pisou tam o Epizode 3 (v pristi bude recenze), pak maly clanek o SWG a pak tam predvadeji Helmu Darth Vadere s menicem hlasu za 800kc :)
ja kupujem kazdy premiere
Nechtel by jste nedko zajit do kina na Star Wars Episode III? Sraz by byl 19.5.2005 od 16hodin ve Palace Cinema "Slovanský dům" film je vysílán v orig. znění s CZ tit. Pokud máte zájem kontaktujte me bud ve hra nebo tady... Mensi Boh sraz z okoli PHA bychom nejak mohli udelat