No ja ti ted nebudu vysvetlovat jaky je mezi tim rozdil, jestli ho nevis tak si na tom hodne spatne. Snad si delas jen srandu.
Nedelej si z chudaka Carmaxe srandu Pisou tam jednoznacne a chybne online: ano, vice hracu: ne, coz je logicky blbost. Online = hra po siti (jakekoliv) v realnem (ne nutne realnem hernim) case. Multiplayer = v soucasne chvili a prostredi je ve hre zaroven vice hracu (vetsinou automaticky mysleno "kteri se svou cinnosti mohou dostat do kontaktu"). Ano, online se co do definice nerovna multiplayer, ale vzhledem k tomu, ze online hra (a de facto temer vsechny online aplikace) bez multiplayeru nema nejmensiho smyslu (to by kazdy clovek mel pro sebe server [at uz ve smyslu aplikace nebo zarizeni] sam a proc by to proboha nekdo delal), tak u online her kdyz uz ne plna ekvivalence, tak minimalne cista implikace plati
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Jojo! Ja a Hyman Kaplan, my sme ta prudce impertinentni a spanilomyslna dvojka!
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
no jde o to ze jsou i online hry ktery hrajes sam.. takze vice hracu: ne je celkem blbost.. rozdil mezi online hrou a multiplayerem chapu, ale tohle mi pripada trochu zvlastni stejne bonusweb smrdi. tiscali je nejlepcejsi
no jde o to ze jsou i online hry ktery hrajes sam.. takze vice hracu: ne je celkem blbost.. rozdil mezi online hrou a multiplayerem chapu, ale tohle mi pripada trochu zvlastni stejne bonusweb smrdi. tiscali je nejlepcejsi
Kterou online hru pro jednoho hrace jsi naposledy hral?
na ICQ je jich hafo :D hra jako hra jinak, MMORPG -> Massively MULTIPLAYER Online Role-Playing Game.. tak mi pak vypravejte ze SWG neni multiplayerva.. je primo masivne multiplayerova
hele, kdy se dostane ten bonus za to ze jsem si to predobjednal? ten varcatyl jako?
To jsem nikde zatim nenasel. Pisou jen, ze predobjednatele ho dostanou "znatelne drive", takze podle meho hned od zacatku, se spustenim expanze. Kdy ho pripadne budou mit pristupny (a za jakou cenu) ostatni, vi buh, ale z textu je citit, ze nebude VYHRADNE jen pro predobjednatele ...
hele, kdy se dostane ten bonus za to ze jsem si to predobjednal? ten varcatyl jako?
To jsem nikde zatim nenasel. Pisou jen, ze predobjednatele ho dostanou "znatelne drive", takze podle meho hned od zacatku, se spustenim expanze. Kdy ho pripadne budou mit pristupny (a za jakou cenu) ostatni, vi buh, ale z textu je citit, ze nebude VYHRADNE jen pro predobjednatele ...
jj prave ze jsem si to myslel taky a nidke jsem to nenasel, tak jsem se chtel zeptat jestli to enkdo nekde neobjevil
Predobjednatel bude mit vyhodu: bude moct hrat 5. kvetna ostatni az po premiere E3 a to je 30. kvetna. A dostanou varcatyla. U JTL sem za predobjednani dostat flash speeder, ale na jeho aktivaci mi museli poslat e-mail se specialni CD-Keyem co sem napsal do accauntu. Mozna to s varcatylem bude podobne. JTL je v cene pro kazdeho protoze to bez nej nejde hrat.
Zas tolik na tom nerejzujou, nemate totiz predstavu, jak nakladne je vyvijet hru. Vite napriklad kolik stal Half-Life 2? A to je to jen "pitoma" offlinovka.
Zas tolik na tom nerejzujou, nemate totiz predstavu, jak nakladne je vyvijet hru. Vite napriklad kolik stal Half-Life 2? A to je to jen "pitoma" offlinovka.
A navíc bych řekl, že hodně nacpe do kapes strejda Jiří Lukáš.
tak na tohle téma jsem četl komentář Rybky v levelu před nedávnem a naprosto s ním souhlasím..
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
SWG jo, ale Rage of the wookiees sa vola: Star Wars Galaxies episode III: Rage of the wookiees sa kukni, aj v launchpade to je
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
SWG jo, ale Rage of the wookiees sa vola: Star Wars Galaxies episode III: Rage of the wookiees sa kukni, aj v launchpade to je
no tak podle me je to epizoda 3 jako 1.an empire divided, 2. JTL a za 3. RotW ale to je pouze moje domnenka. Ale tak jako tak nema Grievous co delat v SWG kdyz je v te dobre davno mrtvej.. a to ze se datadisk nazyva Epizode III s tim nema co delat..
ehm takze je to (mylsim) mysleny jako 3. dil SWG :) (SWG EP1,JTL EP 2 atd :)...a hlavne by to melo bejt trosku v souladu s puvodni hrou a pribehem SW ne?Jestli tam bude i Dooku tak nam rovnou muzou dat do hry i revana a malaka.....