Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Tribal Leather working
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Drobcek
Starting Member

2 Posts

Posted - 30/04/2005 :  10:10:38  Show Profile Send Drobcek a Private Message  Reply with Quote
Mam jeden problem, ze splnam vsetki podmienky na prijatie q ale ten Trener mi ho nechce zadat.Na ostatne 2 zameranie mi daju v poho.Ak sa to niekomu stalo ako to viriesil.Alebo ktora vetva je pre druida najvihodnejsia.

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/04/2005 :  10:26:02  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Konkretne pre druida zevraj ziadna, a v tribal leatherworkingu je prej len jediny item ktory sa ti fakt hodi.

Ja by som sa chcel skor spytat ktora vetva je najvyhodnejsia co sa tyke predajaschopnosti itemov ktore vyrobim.
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 30/04/2005 :  16:05:14  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
2 Pepo, po pravde zadna, prave jsem zrusil svejch 270 lw a sel do miningu, obecne vyrobni profese se moc nevyplatej, je lepsi bejt sberac (ja mam skin/mining ted) a pokud budu neco potrebovat, zeptam se nekoho kdo mi to udela za drobnej peniz..., obecne staci 1 vyrobni profese danyho typu na gildu, protoze ty nejlepsi recepty se stejne tezko ziskavaj, a pokud uz je nekdo ma tak ti stejne ten item, pokud dodas veci, udela skoro zadarmo, holt v tomhle ekonomika moc nefunguje
mozna je to tim ze se veci pri vyrobe nenicej, navic za kratkou dobu budou vsichni umet vsechno, ale stale budou potrebovat prisun surovin aby to mohli vyrabet, takze cena surovin v tomhle ohledu bude mozna jeste stoupat, bavime se samozrejme o high-end gemech a arcanite krystalech/barech pripadne dracich kuzich atd.
V podstate je problem ze treba v lw nebo tailoringu nebo v BS existuje pro kazdy povolani rekneme 3 - 5 veci o ktery muze mit zajem, vse ostatni je lepsi z dropu a vesmes ani tyto veci nejsou az tak dobry, spis jde jen o preklenuti obdobi kdy normalni modry veci z dropu uz nestaci ale clovek este nema epic (s par vyjimkama - arc. reaper, nejakej pasek pro maga atd)
Vse se navic jeste zkomplikovalo rewardama z pvp, ktery take nejsou nijak spatny.
Jedinou vyjimkou se zda bejt alchemy kde potiony jsou v podstae spotrebky a zajem je o ne neustale protoze i pri beznym expeni na jakykoliv lvl clovek upotrebi bonusy z potionu.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/04/2005 :  18:31:57  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Njn, skoda. Napriklad by to bolo inac, keby sa dali vyrobit ,,prazdne,, itemy a enchantom na nich nahadzat viacej statov, nie len nejake pomocne.

Mne sa celkom lubil system v daocu, i ked vytrenovanie max skillu tam je otazka niekolkych mesiacov a financovania na omnoho vyssej urovni ako je tu, ale zase ked uz si to vytrenoval tak si bol nieco platny. A zarabal si nadherne peniaze
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000