Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Pro allianci Only :-) - SHADOWMOON
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 01/05/2005 :  09:08:37  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Máme taky. Jen to nebude asi zezačátku tak žhavé.

Jinak sem si ho udělal sám a je to moje porvní forum.Pokud se najde nějakej zkušenejší admin kdo by měl chuť to zpravovat napiště mi na icq. Samozřejmě hrající za allianci.

http://alliance.czweb.org

EVE Online - Bel Gar family :-).

Edited by - Marti on 01/05/2005 09:10:46

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 01/05/2005 :  09:45:24  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
proc mas na bameru orca a taurena oni maji vyjimku?

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 01/05/2005 :  12:01:57  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
proc ma kazdej potrebu mit vlastni forum pro "vsechny"?? ja vzdycky myslel, ze je lepsi mit informace pohromade na jednom miste....

Edited by - Warlord on 01/05/2005 12:02:20
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 01/05/2005 :  13:00:23  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Tam by se měli domlouvat akce proti hordě a pod. :-).

Jinak stále asi stejnak bud hlavní forum imperium a to je jen dobře ne :-).

Nemají :-) Lim-Dul, to ukazuje naše cíle :-).

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 01/05/2005 :  13:08:43  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
No Marti musim rict, ze to tve forum je opravdu mezi alianci velmi oblibene, za 3 tydny jiz 5 registrovanych lidi :).

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Kuzelka
Starting Member

duch lesa

43 Posts

Posted - 01/05/2005 :  13:19:05  Show Profile  Send Kuzelka an ICQ Message Send Kuzelka a Private Message  Reply with Quote
MOzna bych ho vymenil za nejakou odnoz, jako maji hordaci tady na imperiu, hm?

WoW/DAoC/RO/EVE/WHO

Priest/Bard/Priest/CASUAL/Priest)
Dorticek

-Shadowmoon (Drakthul)
-Mordred
-Czechro.net
-Tranquility
-Eltharion

Thou shalt heal thy neighbour - Dorticek´s priests school (WoW 2005 A.D.)
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 01/05/2005 :  13:36:21  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

No Marti musim rict, ze to tve forum je opravdu mezi alianci velmi oblibene, za 3 tydny jiz 5 registrovanych lidi :).

Jestli to nebude tím že to doteď ví asi jen pět lidí :-).

Původně mělo být jen pro pár lidí, až během dneska sem ho udělal pro všechny z alliance.

Kuželka :
MOzna bych ho vymenil za nejakou odnoz, jako maji hordaci tady na imperiu, hm?

Hmm mě to je fuk :-). Byl to jen nápad jak moje forum trošku použít :-). Když jsem si ho už udělal.

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 01/05/2005 :  17:34:40  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Já bych to taky radši udělal tady, ať je větší postcount

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/05/2005 :  13:12:43  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
když mi budete posílat thorium lockboxy, tak bych se toho klidně ujal
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 02/05/2005 :  13:35:12  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
více viz. link
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000