Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Combat Upgrade - Hodnoceni
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 23/05/2005 :  07:57:14  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Docela by me zajimalo, co si o CU myslite a jak ho hodnotite priblizne po mesici od zavedeni. A proto tento topik, kde ho muzete chvalit a hanit.

Ja osobne jsem moc spokojen. Pro me jedina vada na krase je omezeni velikosti grupy na maximalni pocet 8 clenu, prijde mi to silne omezujici.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 23/05/2005 :  09:00:34  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
sorry, ale naprosto zbytecnej topic, na CU uz tu topic je
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/05/2005 :  10:54:59  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

neni zbytecny, tamten je uplne zasrany vsema moznyma vecma a takhle to je vice na rane

jinak me se CU taky libi, pokud pominu nejake ty bugy, ktere snad jednou opravi :D a pokud teda po publishi 17 pridaji ty kamokity pro crafty a budou fungovat, tak jak by mely, tak jedna z mala veci co me srala bude pryc..

pravda je, ze jsem ale posledni dny moc nehral za jerzee, hlavne jsem vyrabel armory s yerzee..

ale tech par lovu na zvirata nebo imp mise co jsme podnikli, byly paradni.. jak jsem to uz rikal nekolikrat, hrani v grupe je vetsi zabava pro vsecky lidi (krome koudyho a almycha )

dalsi vec, co me jeste napada, DE je ted na houno - harvest droidi na hovno, entertainer droidi na hovno, medical v podstate taky na hovno, tankovaci a combat droidi na hovno.. ostatni typy byly k nicemu uz pred CU, takze jedine co ted muze DE vyrabet a prodavat jsou arakydi a seekri mno a jeste merchant a pry jsou ted dobri detonacni..
asi to neni zalezitost CU a pry ma po CU nasledovat CU (crafters upgrade) tak uvidime co vymysli..

edit: jo to jsem jeste zapomnel, nevim jak ted, ale jak to je s temi vyssimi levely ? porad da mob level 105 kazdeho na jednu ranu ? to pak je k nicemu i grupa .. kdyz to tank neni schopny ustat..
+ zda se mi, ze doktora hodne oslabili.. nestiha uhilovat cleny grupy proti silnejsim potvoram, ale mozna to je muj dojem ? rekne k tomu nekdo neco ?

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 23/05/2005 10:57:23
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 23/05/2005 :  12:16:10  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Mne sa to po CU zda pomale, je mi smutno za strafe shot2 z kadenciov 1s. Tiez by mohly fixnut specky cover, sniper shot. (a vela dalsich veci, nozno v tom novom publishy...)
Jak uz Jerzee spominal NPC z vysokym lvl da jednu ranu kazdeho.
Som MRM/MBH, skusal som duely a ponahanat nejakych jedi. Vecinou to koncilo fiaskom .
Nejak to neviem rozdichat.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 23/05/2005 :  12:34:58  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Dyt uz nejaky upgrade na riflemanovi specky vysel...

Jak osobne sem celkem spokojen, i PvP je konecne vybalancovane.
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 23/05/2005 :  13:56:36  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
možná jsem mimo ale zkoušel už někdo v novym systemu skutečně pvp ? nemyslim friendly duely ale skutečný overt raidy, pokud ano tak by me docela zajimalo s jakymi postřehy, tím líp když by to byl jedi. ja na pvp jeste nebyl a zatim se ani nechystam, pockam az budu overt az dodelaj force ranking system. Stejne nechapu co jim na tom tak trva...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 23/05/2005 :  14:03:27  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja videl boje Jedi vs BH a byla to prdel, zadne bum prask a na dve rany dead, pekne se tam kosili. Elor byl vcera na PvP a rikal ze rebilci meli Jedi a CM a byli pekne silni diky stalemu leceni.
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 23/05/2005 :  14:30:46  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemam ve zvyku zakladat zbytecne topiky, viz. Jerzeeho odpoved
quote:
Originally posted by Kravka

možná jsem mimo ale zkoušel už někdo v novym systemu skutečně pvp ? nemyslim friendly duely ale skutečný overt raidy, pokud ano tak by me docela zajimalo s jakymi postřehy, tím líp když by to byl jedi. ja na pvp jeste nebyl a zatim se ani nechystam, pockam az budu overt az dodelaj force ranking system. Stejne nechapu co jim na tom tak trva...

Takze za vcerejsek:
1. Imp grupa 15 lidi (3 melee, 11 ranged, 1 doc)
Rebel grupa cca 15-20 lidi (nestihl jsem pocitat) 1 jedi,1CM, zbytek mix melee a ranged, velmi sehrana grupa s dobrym vedenim a vyhodou prekvapeni.
Souboj byl kvalitni, chvili i vyrovnany, po case prevazila vyhoda CM a organizovanosti na strane rebelu. Byli jsme v okmaziku prepadu dost rozhozeny, zrovna jsme se presunovali a byl to velmi cleny teren, s tim se nedalo bohuzel nic delat. Ale toho jedie jsme jim slainuly
2. Imp grupa 6 stormtrooperu (1CM,1DOC) vs Jedi Knight (nevim jeho template). Vysledek byl jasny, dali jsme ho
3. Par povstaleckych jedincu ci dvojic, kteri ale nemeli sanci odolat skupine 6 ST

Celkove si myslim, ze PVP po CU je mnohem mnohem lepsi. Jedine, co me mrzi, ze stale moc lidi PVP nehraje.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com

Edited by - Sagger on 23/05/2005 14:35:20
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 23/05/2005 :  17:04:50  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Z meho pohledu je CU minimalne dobre snesitelne, kdo se smiri se zmenou vetsiny principu, ten si celkem system po CU uziva. Jen par veci me trapi:
- nedodelanej cover (rusi ho i spoluhraci z grupy a vlastni petove) a chyby ve funkci cover/sniping shot (zadna chybova hlaska, nekdy ani ikonka nezcervena, akce neprobehne)
- nepouzitelny Ranger (kdo dnes potrebuje campy? pri soucasnem lagu je nahodne hledani potvor stejne uspesne jako tracking, maskscent je dobry, harvesting - pri soucasnych nizkych kvalitach temer vseho -by potreboval bonusy v kvalite misto v kvantite a hlavne - pro Rangera potrebujete plneho Master Scouta a takove debilne drahe povolani, po CU uz snad jedine, si nikdo nemuze dovolit)

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/05/2005 :  17:31:08  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Jen houšt, jen houšť... mám na to spát článek do GS, takže tot se velmi hodí. Díky.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 23/05/2005 :  17:58:16  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Janek - Tak hraj a nesepisuj kdo tu co napise, to umi kazdy blbec. Mas k SWG pristup mas psat clanek a testujes desne malo.

Baron - V SWG zadny lag neni. Pokud ho mas, chyba je na tve strane.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/05/2005 :  18:01:56  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Janek - Tak hraj a nesepisuj kdo tu co napise, to umi kazdy blbec. Mas k SWG pristup mas psat clanek a testujes desne malo.

Že já zase něco řek.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/05/2005 :  18:58:58  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
mám dotaz ... prave sem se chystal o prazdninach vyzkouset SWG a podle toho co tu ctu se vratili po CU do stadia betatestu (placenyho) ? kdy tak pocitate ze by bylo vhodny zacit ? trosku offtopic, ale dik za odpovedi
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/05/2005 :  19:01:16  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Baron - V SWG zadny lag neni. Pokud ho mas, chyba je na tve strane.

looool

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/05/2005 :  19:02:22  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

mám dotaz ... prave sem se chystal o prazdninach vyzkouset SWG a podle toho co tu ctu se vratili po CU do stadia betatestu (placenyho) ? kdy tak pocitate ze by bylo vhodny zacit ? trosku offtopic, ale dik za odpovedi

to mas jedno, klidne zacni hned.. SWG bude vzdy ve forme betastestu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 23/05/2005 :  19:04:04  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

asi takhle, vetsina frfla, ale mam pocit ze skoncilo jenom par jedincu, takze to tak hrozne neni, ja mam jedinou vytku, NEDA SE SOLOVAT, kudla
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 23/05/2005 :  21:41:45  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

asi takhle, vetsina frfla, ale mam pocit ze skoncilo jenom par jedincu, takze to tak hrozne neni, ja mam jedinou vytku, NEDA SE SOLOVAT, kudla

Kdyz chces solo proc nerhajes treba Morrowind nebo kotor? :)

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/05/2005 :  21:53:57  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
to sem mu rikal taky, ale pravda je, ze online neznamena, ze musis hrat v grupe, ale ze dochazi k interakci s jinymi hraci..

nicmene presto osobne to moc nechapu.. ja radeji v grupe.. nez sam..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/05/2005 :  21:55:15  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:

quote:

Kdyz chces solo proc nerhajes treba Morrowind nebo kotor? :)

Protože i v onlinovce by se mělo dát v určité míře solovat.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/05/2005 :  22:26:01  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
tak diky za odpovedi ... co se tyce solovani, jestli dostavaj vsichni v tlupe full xp tak nevim duvod solovat teda jestli je tu par noobiku ktery by do ty party sli
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 23/05/2005 :  22:35:42  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Tak me napada, kdyz budu uplny novacek, a nedam sam nejaky quest, pomuze mi pripadne nekdo, kdyz uz jste vsichni na high lvl?
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 23/05/2005 :  22:39:04  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Já radši soluju, protože sehnat grupu na quest, který mám zrovna rozdělaný, je docela problém - buď tam nemají přístup, nebo nemají čas. Něco usolovat jde (první quest na Avataru), něco ne (Katarn, Kkorrwrot, Slaver quest na Avataru).

A když člověk týden stojí před Hracca Glade a čeká, jestli tam nepůjde nějaká skupinka, a nikoho se nedočká, dokud se ho pár známým nezželí a nepřivedou grupu, tak je to otrava...
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 23/05/2005 :  22:53:13  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432
- nepouzitelny Ranger (kdo dnes potrebuje campy?

Tiez ma to napadlo, naco su vlastene teraz dobre campy? Ne ze by predtim sa nejak vyuzivali, ale teraz staci sadnut na zem....

Ja tiez radsej solujem, pretoze ma nebavi na questy zhanat lidi. Zohnat na expenie v MO neni az taky problem.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/05/2005 :  23:03:22  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak diky za odpovedi ... co se tyce solovani, jestli dostavaj vsichni v tlupe full xp tak nevim duvod solovat teda jestli je tu par noobiku ktery by do ty party sli

quote:

Tak me napada, kdyz budu uplny novacek, a nedam sam nejaky quest, pomuze mi pripadne nekdo, kdyz uz jste vsichni na high lvl?

vsichni dostavaji full XP, full credity a pri harvestovani kuzi, masa z potvor dokonce group bonus (btw harvesting je vynikajici zpusob pro newbiky, jak si vydelat)
no uz jste dva jinak rada hracu potrebuje expit na FS, takze se dycky najde grupa.. nejlepe se pripojit na cze chat ve hre..

quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Já radši soluju, protože sehnat grupu na quest, který mám zrovna rozdělaný, je docela problém - buď tam nemají přístup, nebo nemají čas. Něco usolovat jde (první quest na Avataru), něco ne (Katarn, Kkorrwrot, Slaver quest na Avataru).

A když člověk týden stojí před Hracca Glade a čeká, jestli tam nepůjde nějaká skupinka, a nikoho se nedočká, dokud se ho pár známým nezželí a nepřivedou grupu, tak je to otrava...

to mas pravdu, ale to je do znacne miry zavineno tim, ze nas je cechoslovaku malo, v jednu chvili online asi 10-15.. a z takto male zakladny se pak tezko hleda nekolik lidi, co maji stejny zajem ve stejnou dobu

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/05/2005 :  07:14:05  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Důvod? Třeba že tě to baví víc než v grupě?

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/05/2005 :  08:12:44  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Whom - Nevim ja je po CU nezkousel. Mozna na lecni...

No hele lidi po CU se da solovat, bud mensi levely nez jsi ty (coz je logicke) a nebo stejne levely jako si ty ale to pak NPCcka musis vylakavat po jednom a davat si je na ferovku, protoze jste vyrovnani.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/05/2005 :  10:45:05  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
No hele lidi po CU se da solovat, bud mensi levely nez jsi ty (coz je logicke) a nebo stejne levely jako si ty ale to pak NPCcka musis vylakavat po jednom a davat si je na ferovku, protoze jste vyrovnani.

presne.. prece clovek se zdravym rozumem nemuze cekat, ze kdyz on sam je level 80, tak zabije neco, co je level 95..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/05/2005 :  13:19:34  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
cu je shit. Hlavně proto, že kvůli němu samotnemu víc lidí hrát swg nebude, naopak jich více odešlo nebo odejde protože to není žádná pvp perla.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:28:54  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

presne.. prece clovek se zdravym rozumem nemuze cekat, ze kdyz on sam je level 80, tak zabije neco, co je level 95..

To mi teda člověče řekni, proč jsem celý poslední dva roky v klidu dával GDK.

[edit]Pokud se nepletu, tak Řecko má taky Football level 10 a dalo nás, přičemž my jsme někde mezi tou 70 a 80. [/edit]

Edited by - Jedi_Knight on 24/05/2005 15:30:11
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:38:43  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Olusriel - Pokud vim tak odesli jen debilci kteri to ani poradne nezkusili, sli na prvni velky level a zhebli tak rekli CR je shit spicil celou hru a seru na to jdu jinam a pritom je v ostatnich MMRPG stejnej system jako v SWG po CR. Pokud vim tak se ted zacalo vracet plno lidi kteri predtim odesly a nebavilo je prave na CR cekat. A videl sem plno newbie.
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:57:52  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
jj musim souhlasit taky vídávám v poslední době hodně newbíků, stačí se projít kolem Mos Eisly jak je začátek, plno novejch lidí tam nahání kolem města krysy jako my před časem, radost pohledět

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/05/2005 :  16:04:56  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nova krev
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/05/2005 :  16:50:56  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Olusriel - Pokud vim tak odesli jen debilci kteri to ani poradne nezkusili, sli na prvni velky level a zhebli tak rekli CR je shit spicil celou hru a seru na to jdu jinam a pritom je v ostatnich MMRPG stejnej system jako v SWG po CR. Pokud vim tak se ted zacalo vracet plno lidi kteri predtim odesly a nebavilo je prave na CR cekat. A videl sem plno newbie.

Nemusí znamenat, že je to dobře.

Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 24/05/2005 :  17:27:57  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
Ja to vidím takto:

Plusy:

- Boj je viac vybalancovaný, trvá dlhšie, je teda čas aj na niektoré taktické prvky (paralyze, slow, KD).
- Systém od určitého levelu núti tímovú hru
- Ako súčasť musím oceniť Rage of Wookie, lebo pridáva celkom slušný kontent. Questy sú zaujímavejšie, odmeny sú motivujúce.
- Zvýšenie dôležitosti vesmíru. Niektoré questy nútia vyletieť do vesmíru, lebo pozemné questy sú poprepletané s vesmírnymi. Keď ešte doplnia do vesmíru ďalší kontent tak, aby bol dôvod vo vesmíre byť dlhšie, bude to super.

Mínusy:

- Strašne veľa chýb. Tak u craftov ako inde. Hoci si subjektívne myslím, že začali viac makať, nie som spokojný s tým, že musím platiť za testovanie takejto beta verzie.
- Level based systém: Toto im veľmi zazlievam. Už sa nebojím konkrétneho skillu, zvieraťa, NPC. Bojím sa levelu. Tajne dúfam, že toto zjednodušenie bolo iba kôli termínom, ale aj z hľadiska jednoduchosti ďalšieho balancovania to už zrejme nezmenia.

Celkovo si myslím, že je to krok správnym smerom a pridávanie contentu aj oprava chýb má akceptovateľné tempo. Hra je celkom pestrá a keď ma prestane baviť nejaká aktivita, vždy je možnosť robiť niečo iné.
Mohli si odpustiť to jednorázové nasratie všetkých hráčov kľúčom, ktorým prerábali všetky veci. (toľko resources a času v pr...) Dnes už nezháňam to najkvalitnejšie, aby som nenadával pri ďalšom CU.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/05/2005 :  17:53:28  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk
- Ako súčasť musím oceniť Rage of Wookie, lebo pridáva celkom slušný kontent. Questy sú zaujímavejšie, odmeny sú motivujúce.
- Zvýšenie dôležitosti vesmíru. Niektoré questy nútia vyletieť do vesmíru, lebo pozemné questy sú poprepletané s vesmírnymi. Keď ešte doplnia do vesmíru ďalší kontent tak, aby bol dôvod vo vesmíre byť dlhšie, bude to super.

To už je ale spíš záležitost RotW než CU.

Jinak co přesně se ti nelíbí na Level systému?

Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 24/05/2005 :  18:35:58  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nova krev

jj, taky se s kamaradem za chvili pridame :)
jen musim pockat jeste chvili nez to v Anglii vydaji a poslou nam to.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/05/2005 :  00:50:23  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

nelibi se mu presne to, co tam napsal a to plati i u me..

uz se nedivam, co je to za potvoru, jestli krysa, nebo krayt, ale divam se na level.. a to je napikachu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/05/2005 :  01:00:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To mi teda člověče řekni, proč jsem celý poslední dva roky v klidu dával GDK.

[edit]Pokud se nepletu, tak Řecko má taky Football level 10 a dalo nás, přičemž my jsme někde mezi tou 70 a 80. [/edit]

ehm.. o tom, ze pred CU to bylo spatne asi nemusime diskutovat..

taky me napadlo sportovni prirovnani, nakonec jsem ho nepouzil, ale budiz..
ale zapomnel jsi, ze recko jeste melo abilitu "footbal giant slayer", ktera umi: "0.01% chance of critical hit to win match" .. a zrovna jim to vyslo.. (kurvam spinavym reckym, nenavidim je..)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/05/2005 :  09:19:57  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
me teda lvl system vubec nevadi, vcera jsem jezdil po dathomiru a v klidu zabijel NS sentinely s lvl skoro 90 bez drog a slo to v poho, mozna je to jedim ale toho mam taky na urovni 80, a to mám lanci. Kdyby to dělal Giross s 2handed tak ho udělá jak nic v poho. Ale asi u non-jedi je to uděláno jinak..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:24:34  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

me teda lvl system vubec nevadi, vcera jsem jezdil po dathomiru a v klidu zabijel NS sentinely s lvl skoro 90 bez drog a slo to v poho, mozna je to jedim ale toho mam taky na urovni 80, a to mám lanci. Kdyby to dělal Giross s 2handed tak ho udělá jak nic v poho. Ale asi u non-jedi je to uděláno jinak..

no slysel jsem, ze jedi ma byt 1.5x silnejsi nez normalni char.. mozna proto..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 25/05/2005 :  14:20:10  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pozri na tento post:

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=csystems&message.id=55520
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 28/05/2005 :  14:24:46  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pozri na tento post:

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=csystems&message.id=55520

V zásadě souhlas... mě osobně to nijak zvlášť nevadí, ale do článku to napíšu.

Go to Top of Page

Gibberling
Starting Member

20 Posts

Posted - 02/06/2005 :  16:06:48  Show Profile Send Gibberling a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

cu je shit. Hlavně proto, že kvůli němu samotnemu víc lidí hrát swg nebude, naopak jich více odešlo nebo odejde protože to není žádná pvp perla.

Divil by ses ale treba ja se po vic jak pul roce k SWG vracim prave kuli CU. Starej system byl tarded. A co zatim ctu tak je to ted mnohem lepci a zabavnejsi. ted uz jenom aby weaknuly buffy a bude to parada[to by chtelo ale zaroven predelat vsechny mobz aby to slo hrat;] Co si pamatuju tak buff zvedl vykonost charu tak 5x a to dost sux!!! Buff ma byt prijemny zlepseni ne godmod imho... no ale to je kapku offtopic

Btw kdyby nekdo chtel koupit orig SWG tak pastnete na 93273659 na cene se urco dohodnem ;]
cya in teh game soon

.:Grono - shaman:. WoW -> FrostWhisper
.:Mirith - hunta:. WoW -> Sylvanas
.:Tores Dangra - Zabrak - BH:. SWG [nehraje]
.:Vargo Vetchy:. UO ;]
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 02/06/2005 :  16:09:12  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
by me zajimalo za kolik to prodas:) tak 250kc? :D
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 02/06/2005 :  16:13:41  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gibberling

quote:
Originally posted by Olusriel

Divil by ses ale treba ja se po vic jak pul roce k SWG vracim prave kuli CU. Starej system byl tarded. A co zatim ctu tak je to ted mnohem lepci a zabavnejsi. ted uz jenom aby weaknuly buffy a bude to parada[to by chtelo ale zaroven predelat vsechny mobz aby to slo hrat;] Co si pamatuju tak buff zvedl vykonost charu tak 5x a to dost sux!!! Buff ma byt prijemny zlepseni ne godmod imho... no ale to je kapku offtopic

Btw kdyby nekdo chtel koupit orig SWG tak pastnete na 93273659 na cene se urco dohodnem ;]
cya in teh game soon

To co si napsal už bylo dávno uděláno v CU......chce to jen vyopravovat bugy a kapku vyladit nejaky veci.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Gibberling
Starting Member

20 Posts

Posted - 02/06/2005 :  16:36:23  Show Profile Send Gibberling a Private Message  Reply with Quote
Werrevlk: No jak rikam, moje posledni zkusenosti se swg sou este z doby pred JTL. Esi se ted da hrat aji bez buffu [nebo aspon se da bez buffu unest armor... ;]] tak je to parada. Uz at me dojde Total Exp;]

Sagger: no myslel sem tak 300 ;]] na druhej support char se bude nekomu treba hodit acc bez exp, viz dzerzi;]...

inu nebudu to tady spamovat a pockam na vlastni zazitky

.:Grono - shaman:. WoW -> FrostWhisper
.:Mirith - hunta:. WoW -> Sylvanas
.:Tores Dangra - Zabrak - BH:. SWG [nehraje]
.:Vargo Vetchy:. UO ;]
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/06/2005 :  17:12:53  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Werrevlk: No jak rikam, moje posledni zkusenosti se swg sou este z doby pred JTL. Esi se ted da hrat aji bez buffu [nebo aspon se da bez buffu unest armor... ;]] tak je to parada. Uz at me dojde Total Exp;]

Sagger: no myslel sem tak 300 ;]] na druhej support char se bude nekomu treba hodit acc bez exp, viz dzerzi;]...

to neprodas, leda zadarmo.. kdo by si to koupil byt jen za 100 ?kdyz ta 700 vcetne postovneho mas novou hru s obema datadisky a jeste v otm je mesic (=400kc) zdarma..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 02/06/2005 :  18:09:23  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to neprodas, leda zadarmo.. kdo by si to koupil byt jen za 100 ?kdyz ta 700 vcetne postovneho mas novou hru s obema datadisky a jeste v otm je mesic (=400kc) zdarma..

Pokud je tam hotovej char...

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/06/2005 :  18:41:33  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud je tam hotovej char...

tim spise leda ze by tam byl jedi knight.. a ted nemyslim tebe, janku..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 02/06/2005 :  18:47:17  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk
To co si napsal už bylo dávno uděláno v CU......chce to jen vyopravovat bugy a kapku vyladit nejaky veci.

Přečteš-li si topic kterej postoval erdysk, zjistíš, že na MOBy hodilo SOE zvysoka bobek.

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 03/06/2005 :  00:08:40  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

povime si za 4 mesice nebo pul roku

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000