Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Dotaz na záhadný samovolný přísun vlastností
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Radomm
Starting Member

2 Posts

Posted - 18/06/2005 :  16:54:11  Show Profile  Send Radomm an ICQ Message Send Radomm a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, jsem úplným nováčkem v SWG a mám několik dotazů:1) Po první hodině hraní jsem narazil na problém, kdy mi při odlogování a přihlášení následující den přibyly z ničeho nic nějaká vlastnosti navíc aníž by mě je někdo naučil, prostě jsem se znenadání získal, jedná se o schopnost tančit a ještě něco a z oblasti komunikace. Takže nevím jestli je to chyba hry, nebo tak tak má být, ale docela mě to flustruje a nutí zkusit hrát znovu opět od začátku.

2) Hraju přes server Eclipse a zajímalo by mě, jestli se tak ve hře budou objevovat i hráči z ostatních serverů nebo jen Ti, co jedou taky na Eclipse. Tj. jestli je tedy několik Galaxií nebo jedna velká a jednotlivé servery do ní umožňují přístup.

3) Je normální, že můžu procházet skrze droidy (např. v tutorialu) a i přes AI hráče/zvářata a tak?

Díky moc za odpovědi, Radim, 444888@seznam.cz

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 18/06/2005 :  18:56:47  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
1) no pokud vim, tak bys mel dostat na zacatku automaticky vsecky zakladni novice povolani

2)ne, pokud hrajes na eclipse, tak prichazis do styku pouze s ostatnimi hraci na eclipse, s jinymi servery (galaxiemi) nemas nic spolecneho

3)je to normalni, predstav si, kdyby neslo prochazet, jake by byly vsude zacpy..

nezapomen se ve hre pripojit na cze kanal: pravou mysi na nektrerou zalozku chat oken, pak join chat channel - vyberes eclipse, pak chat pak najdes cze kanal a pak vlevo kliknes na join
tam se muzes poptat na dalsi veci

jinak treba me muzes kontaktovat ve hre - zkus ingame email, pripade /tell jmeno na nekterou z postav, co mam v podpise..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000