Author |
Topic |
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:08:55
|
Taky by me zajimalo kde si to schrastil na xzone nic neni a zadnej email sem nedostal o zdrzeni zasilky |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:12:01
|
quote: Originally posted by Drakchen
Taky by me zajimalo kde si to schrastil na xzone nic neni a zadnej email sem nedostal o zdrzeni zasilky
Něco jsem sháněl přes Martina Schovance, posílal jsem mu mail po poledni. Odepsal mi kolem půl třetí, že byl v Cd projekt, kde se dozvěděl že Guild Wars a Galaxies budou mít až 15.6. Chvíli to trvá, než to někdy opraví ty datumy Hlavně nepište odkud to máte, nechci si pokazit dobré vztahy |
Edited by - spajdr on 01/06/2005 15:14:49 |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:15:41
|
co je na tom smesnyho |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:16:20
|
No, buďte rádi, že je to jenom týden, u původních Galaxies, které vyšly v USA začátkem června, a k nám se měly podle oficiálních zpráv dostat v půlce července, to bylo horší - ty se k nám dostaly až v půlce listopadu, a to je pak čekání (ještě že šla zrušit předobjednávka a objednal jsem si to z Kanady |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:17:17
|
No nic dalsix X dni budu ve skole totalne nesoustredenej:) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:20:24
|
no na www.sendit.com to mají za 14 liber + asi 2 libry poštovné, dodání u mě bylo do pěti dnů, takže to je alternativa a levnější ještě. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:21:39
|
No nic dalsix X dni budu ve skole totalne nesoustredenej:)
To si myslíš, že jak začneš hrát, že se budeš víc soustředit? Já ne, občas přemýšlím co večer v SWG udělám, a to ne z lavice, ale z opposite positon
Si do uzavření známek radši známky oprav, ať můžeš přes léto v klidu hrát. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:26:11
|
spajdr: prave ze problem je ze sem uz preved prachy abych si to pak nerozmyslel jinak bych to ze senditu objednal |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:26:14
|
Jj to je jasny snazim se :DD Uklidnu je me predstava co vsechno reknu ucitelum az uz na me nebudou mit vliv :DD mala ukazka ****** a ty ****** co si myslis ty ******** a ******* dostanes pres ******* nashledanou... :)) |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:28:49
|
Jj to je jasny snazim se :DD Uklidnu je me predstava co vsechno reknu ucitelum az uz na me nebudou mit vliv :DD mala ukazka ****** a ty ****** co si myslis ty ******** a ******* dostanes pres ******* nashledanou... :))
Hehe, když už za tebe nebudou mít zodpovědnost, abys nedostal přes pusu.
Navíc jak skončíš ve škole, tak to bude už jenom horší. Já si taky myslel, jaké to nebude, až se budu moct vykašlat na učení se, a teď se divím, jaká to byla pohoda.
/a když se navíc člověk těší, jak vypadne ze školy, a nakonec tam stejně skončí .... |
Edited by - Drizzt DoUrden on 01/06/2005 15:30:27 |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:30:33
|
No je pravda ze par ucitelu mirne dusevne narusene a maji sklon k nasili :DD radsi si vezmu nejake sportovni nacini sebou:)
Jako mi mame strasnou skolu opravdu strasnou a tesim se az zni vypadnu to snad ani neni skola opravdu je to hruza:) |
Edited by - Drakchen on 01/06/2005 15:32:11 |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:33:31
|
no na cdprojektu maj u GW 16.6.2005 a u SW:G-TE 9.6.2005, takze to snad jeste pristi tejden v xzone muzou stihnout nebo ne ? |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:41:38
|
quote: Originally posted by Carmax
I kdyz nekdo vrazi prachy do graf karet a ty stoji taky podobne ty nejlepsi.Takze myslim ze jako peknej darek k vanocum by to byt klidne mohlo:)
kazdopadne bych si za tech 10 litru co to stoji pod stromecek koupil radeji neco jineho nez figurku
gumenu natalie portman ? ;) |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:51:23
|
quote: Originally posted by Hosty
I kdyz nekdo vrazi prachy do graf karet a ty stoji taky podobne ty nejlepsi.Takze myslim ze jako peknej darek k vanocum by to byt klidne mohlo:)
kazdopadne bych si za tech 10 litru co to stoji pod stromecek koupil radeji neco jineho nez figurku
gumenu natalie portman ? ;)
treba |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:55:47
|
quote: Originally posted by Hosty
gumenu natalie portman ? ;)
treba
to by sa pacilo kazdemu... |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 16:52:24
|
No ale že teď vypadá jako klezla ze superstar, co se střihu týče, to ji moc nesluší |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 16:57:19
|
quote: Originally posted by spajdr
No ale že teď vypadá jako klezla ze superstar, co se střihu týče, to ji moc nesluší
ma to kvuli filmu ve kterem bude hrat |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 17:05:23
|
Taky mám Kačery Donaldy... dokonce 2. Boží komixy a super nafukovací meče... co víc chtít? |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 17:09:20
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Taky mám Kačery Donaldy... dokonce 2. Boží komixy a super nafukovací meče... co víc chtít?
u nas to nikde nemaj lamy |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 17:49:00
|
quote: Originally posted by SNowie
spajdr: tos vzal kde kua ? to si delaj srandu ne ? kdybych to uz nezaplatil tak tu objednavku zrusim !
zasadni chyba..
(chapu, ze jsi chtel usetrit 40 korun za postovne) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 17:52:18
|
jerzeegu je to presne tak jak pises nejradsi bych si za to nafackoval ... no jeste to nepotvrdili to datum |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 17:52:28
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden Si do uzavření známek radši známky oprav, ať můžeš přes léto v klidu hrát.
Přes léto HRÁT?!
Ale no tak... léto je čas klidu, pohody, vesnickejch zábav, chlastu, sexu a tak okolo...
Jediná gamesa co se v létě paří je Tekken.
[edit]A taky hulení, na to bych zapomněl. [/edit] |
Edited by - Jedi_Knight on 01/06/2005 17:53:42 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 18:05:46
|
no na www.sendit.com to mají za 14 liber + asi 2 libry poštovné, dodání u mě bylo do pěti dnů, takže to je alternativa a levnější ještě.
tam maji prave postovne, rekl bych, zvlastne delane.. k nam hry stoji 1.5 libry za kus, takze pri nekolika malo kusech je to vyhodnejsi
ale pri vice kusech uz je lepsi brat z gameplay, kde je postovne vzdy 3 libry, bez ohledu na velikost zasilky (pocet kusu)
vlastne naopak, zvlastni to je na gameplay, jinak je bezne uctovat postovne dle vahy/objemu/kusu
edit: jo a btw, to s tim zpozdenim je presne to, ceho jsem se obaval.. trochu jsem vahal, odkud, ale tohle je dalsi argument proti xzone.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 01/06/2005 18:17:01 |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 20:44:41
|
no na www.sendit.com to mají za 14 liber + asi 2 libry poštovné, dodání u mě bylo do pěti dnů, takže to je alternativa a levnější ještě.
ja bych si to odtamtud objednal, ale bohuzel mam ted jen dve karty elektronickou od KB(kterou asi neberou:( ) a pak svou embosovanou VISU kde mam moc penez a celkem se bojim ji na tohle pouzit. Nevim jak je to bezpecne, vubec s tim, nemam zkusenosti. Neni tady nekdo kdo by mi to treba objednal? Poslal bych prachy. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 22:24:06
|
ja bych se nebal
penize budou, mi nebudem |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 01:31:24
|
quote: Originally posted by Almych
ja bych se nebal
penize budou, mi nebudem
no mluvil bys jinak, kdyby ti nekdo vybilil pres internet ucet se 100k penezi |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
lordmike
Starting Member
40 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 06:08:01
|
quote: Originally posted by night_hawk
[quote]Originally posted by spajdr
ja bych si to odtamtud objednal, ale bohuzel mam ted jen dve karty elektronickou od KB(kterou asi neberou:( ) a pak svou embosovanou VISU kde mam moc penez a celkem se bojim ji na tohle pouzit. Nevim jak je to bezpecne, vubec s tim, nemam zkusenosti. Neni tady nekdo kdo by mi to treba objednal? Poslal bych prachy.
placení kartou na gameplay je zabezpečeno a je to velmi seriózní obchod, navíc každá karta má /a určitě i embosovaná Visa/ určitý limit na transakce přes internet, takže 100 tisíc určitě limit nebude :) ..někdy se dají karty i zamknout pro tyto transakce a kdykoliv si ji člověk může odemknout...mi stáhli přesně to, co jsem měl platit a objednané zboží bylo doma za 4dny. |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 07:05:19
|
quote: Originally posted by JerzeeG
ja bych se nebal
penize budou, mi nebudem
no mluvil bys jinak, kdyby ti nekdo vybilil pres internet ucet se 100k penezi
Ty je nemáš schovaný pod postelí? |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 07:42:54
|
pro někoho možná uklidňující zpráva: Martin Schovanec Distributor nam tvrdi, ze v pondeli 6.6. by jim meli dorazit na sklad, tak doufam, ze tomu tak bude.
|
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 07:43:36
|
uffffff thx snowie konecne budu v klidu spat:) |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 09:52:45
|
pro někoho možná uklidňující zpráva: Martin Schovanec Distributor nam tvrdi, ze v pondeli 6.6. by jim meli dorazit na sklad, tak doufam, ze tomu tak bude.
na jednu stranu mi jich je i lito.. nevim na kolik je to jejich neschopnost a na kolik to proste jinak vyjednat ani nelze (vzhledem k nicotnosti ceskeho herniho trhu v galaktickem meritku) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 12:03:28
|
no ja taky doufam, ze to vyplni a opravdu to toho sesteho dorazi. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 13:18:14
|
ja bych se nebal
penize budou, mi nebudem
Nevím, ale já bych řekl, že spíš my nebudem |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 14:46:58
|
bleeee, no jo porad
jeste se tu naucim pravopis |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 14:52:04
|
tak mam ten mec z kacera donalda:) fakt bomba vecer to nafotim jak stim umim sermovata poslu:DD |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 15:01:08
|
ja bych se nebal
penize budou, mi nebudem
No nevím, kdyby se někde profláklo, že podobný obchod někomu vybílil účet, tak už si ani neškrtne, a to by je přišlo na víc, než k čemu by si podobnou akcí pomohli.
A opravdu, karty mají limity pro týdenní výběr, si to můžeš nastavit, já tam mám na týden 15k maximálně (včetně výběru). |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 15:13:43
|
Dobry den, zatim to vypada porad na 6.-8.6. , vcera mi to potvrdil distributor a na strankach take maji porad stare datum. Takze doufejme jiz nebude nic branit blizkemu vydani.
Tak tohle mi prisla jako odpoved od pana chovance.Na otazku kdy bude swg komplet k dostani na xzone |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 15:16:12
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
ja bych se nebal
penize budou, mi nebudem
No nevím, kdyby se někde profláklo, že podobný obchod někomu vybílil účet, tak už si ani neškrtne, a to by je přišlo na víc, než k čemu by si podobnou akcí pomohli.
A opravdu, karty mají limity pro týdenní výběr, si to můžeš nastavit, já tam mám na týden 15k maximálně (včetně výběru).
roflmao..
tady snad nejde o to, ze by ti to vybilil samotny obchod.. tak zoufale reseni me ani nenapadlo..
problem je v tom, ze kazda platba kreditkou znamena vydani jejich udaju nejake spolecnosti, ktera je nikdy nebude schopna zabezpecit naprosto dokonale a vzdy hrozi, ze nejaky hacker si z onoho online obchodu "stahne" udaje a pak si na tvoji kreditku udela "nakup na vikend".. ne kazda kreditka totiz ma svuj "pin" a k pouziti casto staci znat cislo a datum expirace !!!!!
a kdyz jsem byl v usa a delal v jedne male firme, tak jsem ja, obycejny brigadnik a jeste z cizi zeme !!!!! uplne v pohode dostal do ruky seznam kreditnich karet klientu onoho obchodu !!!!!!!
a kdybych byl jen trochu drzy, tak jsem mozna mohl byt v baliku, anebo taky za mrizemi |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 16:01:31
|
jj je to docela tluste ale mile me to prekvapilo:) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 16:04:33
|
:DD souhlas :D |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 18:08:11
|
F tom Kačerovi je jedna echtovní fotka, kde to vypadá fakt jak vibrátor a ten maník se zrovna chystá k akci. |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 18:47:06
|
No ale pamatuj ze tu nadhernou ruku ktera to drzi nesezenes:)) |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 20:36:15
|
No ale pamatuj ze tu nadhernou ruku ktera to drzi nesezenes:))
to mas pravdu, to asi ne, budu si muset vystacit ze svou |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 21:19:04
|
No budu mit jeste jeden mame se tak zalibil ze si koupi taky jeden a svedeme par tech boju nooo :) |
Edited by - Drakchen on 03/06/2005 13:04:07 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 03/06/2005 : 08:54:31
|
No budu mit jeste jeden mame se tak zalibyl ze si koupi taky jeden a svedeme par tech boju nooo :)
no fuj prasaku, a vis ze to je nezakonne ?
btw zalibil |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 03/06/2005 : 09:01:44
|
Jeee ty mas ten cervenej husty. Ja mam zelenej ale jaky bych mel taky jiny mit kdyz sem zelena jestera ze? |
|
|
Topic |
|