Author |
Topic |
vtmar6n
New Member
379 Posts |
Posted - 23/06/2005 : 14:31:10
|
No jenom malá poznámka. Myslim si, že high-level craft neni jen o tom levelu (na to opravdu stačí ten bot) ale o tom že ví co se vyplatí craftit a co ne, co se bude prodávat, o co je zájem a co se dá z levnejch surovin vyrobit a zadraho prodat. Taky by měl vědět co danýmu zákazníkovi nabídnout a co by mu mohlo pomoct nebo sednout na danej účel raid/solo/group. No a v další fázi pak už jen sehnat stabilní zákazníky a může rejžovat :)
Ale možná kecám :) |
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
|
|
Kashkawan
Starting Member
18 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 12:40:49
|
Nemate nekdo zdani, proc nemam v nabidce serveru Runnyeye? Chtel jsem se tam podivat, vytvorul jsem si novou postavu a v tabulce serveru neni. |
http://everquest.oborsky.cz/ |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 12:47:15
|
quote: Originally posted by Kashkawan
Nemate nekdo zdani, proc nemam v nabidce serveru Runnyeye? Chtel jsem se tam podivat, vytvorul jsem si novou postavu a v tabulce serveru neni.
nemas v klientovi nastaven UK region zrejme |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Kashkawan
Starting Member
18 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 22:41:47
|
Prave ze ne. Mam tam US region, ale at hledam jak hledam tak Runnyeye nenalezam. Ostatni servery tam mam, snad, vsechny. |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 22:44:27
|
Prave ze ne. Mam tam US region, ale at hledam jak hledam tak Runnyeye nenalezam. Ostatni servery tam mam, snad, vsechny.
on runnyeye je prave UK :) |
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 23:47:38
|
nebo jeste lepe English (EU) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Kashkawan
Starting Member
18 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 08:29:51
|
Jo takhle, ale kdyz prepnu na UK nebudu mit pristup na postavy na US a navic na me vyskocila hlaska 24 hodin patchovani. To je pakec sakra :( |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 08:40:40
|
Jo takhle, ale kdyz prepnu na UK nebudu mit pristup na postavy na US a navic na me vyskocila hlaska 24 hodin patchovani. To je pakec sakra :(
ve dvou ini fajlech v rootu eq2 nejak lang cosi je textove napsan region takze jen us prepis na uk startni a az budes chtit na us tak to zas dej zpet |
|
|
|
vtmar6n
New Member
379 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 10:51:47
|
patchování neni. mám postavu na US a ostatní na EU a nic se mi nepatchovalo - snad kromě exáče. Těch 24h tě strašej kdyby sis dal třeba DE tak že bude dotahávat všechny language packy. |
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
|
|
Arnalix
EQ moderator
72 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 01:01:47
|
quote: Originally posted by Kurik
..., tak ma taky nekolik nevyhod - nefunguje mail, nedostane se do guildovniho bytu...
Guildovni byt? Co tim myslis?
Nejsem si vedom toho, ze by mohl byt byt sdileny guildou nebo vice hraci obecne tak, aby to poskytovalo nejakou vyhodu. Je fajn, ze mohou hybat nabytkem a platit poplatky, ale kdyz nemohou do vaultu bytu tak je to spis dekorace nez co jineho. Jestli to ma nejakou jinou vyhodu sem s ni, protoze ji zcela evidentne neevidujeme.
Arnalix Shadow Wind www.argeal.org
|
Arnalix |
Edited by - Arnalix on 01/07/2005 01:08:05 |
|
|
stoupa101
New Member
253 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 01:25:34
|
Pri plneni Berayal questu se mi hned na zacatku stala nemila vec. Plne sem se nesoustredil na rozhovor s Remym (delal jsem dve veci najdnou) a quest mi zmizel s kamosema sme se na nej dloho chystali a ted sem vytocenej, ze kvuli jednomu kliknuti sem v pr*. Nevedel by nekdo poradit co udelat aby se dal znovu opakovt tento quest? Anglicky zase tak dobre neumim. Diky moc za rady. |
RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian |
|
|
Raady
New Member
396 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 08:13:22
|
quote: Originally posted by stoupa101
Pri plneni Berayal questu se mi hned na zacatku stala nemila vec. Plne sem se nesoustredil na rozhovor s Remym (delal jsem dve veci najdnou) a quest mi zmizel s kamosema sme se na nej dloho chystali a ted sem vytocenej, ze kvuli jednomu kliknuti sem v pr*. Nevedel by nekdo poradit co udelat aby se dal znovu opakovt tento quest? Anglicky zase tak dobre neumim. Diky moc za rady.
Betrayl jsem nedelal, tudiz nemuzu poradit. Ale kazdopadne se to v nejhorsim pripade da vyresit zalozenim nove postavy. Dodingani postavy na level 14-15 je zalezitosti jednoho vecera. |
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired |
|
|
Kurik
Average Member
1444 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 20:05:06
|
quote: Originally posted by Arnalix
Guildovni byt? Co tim myslis?
byt guildleadera, do ktereho meli ostatni pristup a byl proto vybavenej, neslo o zadnou specialitu. |
|
|
cress
Starting Member
77 Posts |
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 14/07/2005 : 11:33:55
|
mel bych takovej dotaz hraje tady nekdo na americkejch RP serverech ? konkretne Antonia Bayle ? v seznamu hrajicich postav sem tam nikoho nevidel tak se jen tak ptam :) |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
Krvezbrote
New Member
344 Posts |
|
Eskel
New Member
390 Posts |
Posted - 14/07/2005 : 13:58:22
|
quote: Originally posted by Krvezbrote
Koukal jsem teď na nějaké screeny ze hry (tuším od guildy Bratrstvo) a většina měla zajímavý skin a poskládání oken. Je možné to někde najít/stáhnout/použít nebo je to jen lidová tvořivost?
http://www.eq2interface.com/index.php? |
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
|
|
Krvezbrote
New Member
344 Posts |
|
Eskel
New Member
390 Posts |
Posted - 14/07/2005 : 18:18:08
|
quote: Originally posted by Eskel
http://www.eq2interface.com/index.php?
Těch tedy není zrovna málo. Následně se tedy zeptám - máte svého vychytaného favorita?
Muj favorit je zakladni co uz je v EQ, mam otevreno 6 baru na spelly. 2x po 3 nad sebou, coz se akorat vleze. Jedinou ulitku co pouzivam jsou mapy. |
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
|
|
Krvezbrote
New Member
344 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 07:30:30
|
quote: Originally posted by Eskel
Muj favorit je zakladni co uz je v EQ, mam otevreno 6 baru na spelly. 2x po 3 nad sebou, coz se akorat vleze. Jedinou ulitku co pouzivam jsou mapy. [/quote] Já měl za to, že v nich jde jen rolovat a jejich rozmnožení je jen dík jinému skinu, hmm, jak se to dá v zakladním udělat? |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude." Roger Zelazny, Znamení Chaosu
Aktuálně jen Defiance V alpha verzi: Landmark (Galerie) pár poznámek z historie: Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)
|
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 08:10:46
|
quote: Originally posted by Krvezbrote Já měl za to, že v nich jde jen rolovat a jejich rozmnožení je jen dík jinému skinu, hmm, jak se to dá v zakladním udělat?
Zkus pouzit prave tlacitko na ten hotbar.... nebudes se stacit divit . |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
Raady
New Member
396 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 08:24:45
|
ja taky pouzivam zakladni mod. Jediny co mam, tak jsem si stahnul 3/4 hotbar (tim padem se vlezou vedle sebe 2x3 hotbary + chatovaci okno) a horizontalni journal (seznam questu a podrobnosti nejsou pod sebou, ale vedle sebe). Jsem spokojenej jak zelva :-) |
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 09:52:06
|
quote: Originally posted by Raady Jsem spokojenej jak zelva :-)
Jak vypada spokojena zelva?
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
Khostri
prudič
2210 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 10:33:18
|
Muj favorit byl FetishClasic. Vzhled i barvy klasicke ale ma spoustu vychytavek, ma v sobe ten atlas, atd. |
PC, PS3, iPad |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 10:41:59
|
muj favorit byla kombinace 3/4 hotbar 3/4 a frameless backpacky horizontal journal enhanced target a map addon |
|
|
|
Krvezbrote
New Member
344 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 11:31:06
|
quote: Originally posted by Pedro
quote: Originally posted by Krvezbrote Já měl za to, že v nich jde jen rolovat a jejich rozmnožení je jen dík jinému skinu, hmm, jak se to dá v zakladním udělat?
Zkus pouzit prave tlacitko na ten hotbar.... nebudes se stacit divit .
Skoro kazde takové okno mi hlasi jen "window setting" tak jsem to na tohle asi nepouzil zkusím dik. |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude." Roger Zelazny, Znamení Chaosu
Aktuálně jen Defiance V alpha verzi: Landmark (Galerie) pár poznámek z historie: Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)
|
Edited by - Krvezbrote on 15/07/2005 12:11:31 |
|
|
Gunhead
Starting Member
69 Posts |
Posted - 15/07/2005 : 13:37:33
|
Nenarazil jste nekdo na group window mod, ktery by zobrazoval health vsech clenu grp i v cislech? Myslim, ze pro hylera by byla celkem uzitecna malickost. |
EQ2: Gunhead, Patmat EVE: Firelash |
|
|
Kuzmik
Ganja farmer
1328 Posts |
Posted - 16/07/2005 : 22:01:30
|
quote: Originally posted by Gunhead
Nenarazil jste nekdo na group window mod, ktery by zobrazoval health vsech clenu grp i v cislech? Myslim, ze pro hylera by byla celkem uzitecna malickost.
imo je to zbytecne i pro healera.... tank de dolu, tak healuju, pokud ne, nehaluju a setrim PWR. Cisla jsou bezpredmetna... neni cas koukat jestli ma 4k HP z 9k a nebo 7.5K z full HP. |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
|
|
Eskel
New Member
390 Posts |
Posted - 17/07/2005 : 02:31:20
|
quote: Originally posted by Kuzmik
quote: Originally posted by Gunhead
Nenarazil jste nekdo na group window mod, ktery by zobrazoval health vsech clenu grp i v cislech? Myslim, ze pro hylera by byla celkem uzitecna malickost.
imo je to zbytecne i pro healera.... tank de dolu, tak healuju, pokud ne, nehaluju a setrim PWR. Cisla jsou bezpredmetna... neni cas koukat jestli ma 4k HP z 9k a nebo 7.5K z full HP.
Imho to neni vubec spatnej napad, mit bar v cislech. Hlavne aby konecne uz opravili raid okno... |
|
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 17/07/2005 : 09:43:21
|
Potřeboval bych nějak nainstalovat EQ2 bez instalačních DVD. Account mám aktivní, takže předpokládám že když se naloguju, client si stáhne všechny soubory. Například u SWG si to ochotně stahuje i přes 2 giga dat.
EQ2 je ale něco jinýho - základní instalace 6 GB.
Myslíte že mám šanci spustit launchpad a všechno to stáhnout? Jaký soubory bych měl mít abych měl nárok na stahování toho co mi chybí?
Kdo to ví a mohl by mi poslat ty nezbytný soubory (client/launchpad) ozvětě se na icq 125514409. Díky |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
|
|
Krvezbrote
New Member
344 Posts |
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 17/07/2005 : 12:47:34
|
chtel bych se na neco zeptat po kazdym vypnuti a zapnuti hry mi zmizej chat okna ktery sem mel otevreny .. takze je musim znovu otevrit a nastavit ... jde nejak ulozit to nastaveni tech oken abych to pri kazdym pusteni nemusel nastavovat znova? |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 17/07/2005 : 14:15:17
|
quote: Originally posted by RED EYE
chtel bych se na neco zeptat po kazdym vypnuti a zapnuti hry mi zmizej chat okna ktery sem mel otevreny .. takze je musim znovu otevrit a nastavit ... jde nejak ulozit to nastaveni tech oken abych to pri kazdym pusteni nemusel nastavovat znova?
ne od jistyho patche to blbne , jedina moznost si nechat poslat nastaveni od nekoho kdo si delal vic oken pred tim patchem a nahrat si ho |
|
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 17/07/2005 : 16:18:59
|
quote: Originally posted by Dargnon ... ozvětě se na icq 125514409. Díky
To číslo neexistuje.
Proč myslíš? To že to tady hází šedou ikonku je proto že mám trillian, jinak si mě normálně můžeš vyhledat a přidat do kontaktů. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
|
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 09:04:23
|
Hehe doufám, že Vás to také někoho nečeká :)
Dva lidé se v loni září při hraní masivních virtuálních světů (MMORGP) aplikace Legend of Mir 2 seznámili natolik dobře, že se o čtyři týdny později vzali. Jejich neshody vyvrcholily letos v červnu, kdy se rozhodli rozvést. Nečekaným problémem je však dělení virtuálního majetku.
15.7. 2005 15:51 Fenomén MMORPG Hry typu MMORPG představují obrovské virtuální světy. Podle námětu pak obsahují například postavy elfů, skřetů nebo draků, se kterými pak bojují či naopak spolupracují reální hráči přistupující z celého světa. Ve hře mohou být současně až tisíce lidí, kteří jsou reprezentování virtuálním modelemí - avatarem.
V průběhu času se ve hře mění noc a den, počasí, tvůrci vymýšlejí stále nové a nové příběhy, kterých se hráči zúčastňují. Například uživatelé "Legend of Mir 3", jež virtuálním světem procházeli spolu, se dostali do konfliktu, který vyvrcholil smrtí jednoho z nich ve skutečném světě. Podrobnosti zde. Za několik měsíců si manželé založili deset herních účtů a tedy i odpovídající počet avatarů (svých digitálních protějšků).
Podle listu Business Post je společně vycvičili na 40. - 50. level (doba strávená za počítačem nutná k takovémuto vývoji postavy se může rovnat i několika týdnům čistého času).
Manžel Wang si účtů, postav a herních předmětů vytvořených a získaných v LoM2 velice cení. Své exmanželce Ye dokonce nabídl, že ji přenechá společný byt, hlavně když mu oplátkou daruje všechno virtuální bohatství.
Právníci stojí před neřešitelným problémem Ye však nesouhlasí. Požaduje prodej apartmánu, jednu polovinu z takto získaných prostředků si chce ponechat, druhou dát Wangovi. I digitální majetek požaduje dělit spravedlivě na půl. Právníci obou soupeřících stran nemají situaci snadnou, žádný ze soupeřů totiž nehodlá ustoupit, komentoval situaci Bussines Post.
Podobná událost se v Číně stala počátkem dubna. Bývalí kolegové, kteří virtuálním světem procházeli spolu, se dostali do sporu kvůli virtuálnímu meči, který nakonec vyvrcholil vraždou.
"Předměty i postavy ve hrách by se měly považovat za osobní vlastnictví uživatele, kterého stálo spoustu času a peněz je získat," uvedl tehdy Wang Zongyu, profesor University of China na dotaz deníku Daily Chiny.
Podle názoru právníka společnosti, která se zabývá vývojem MMORPG her (Massive Multiplayer Online Role-Playing Game), jsou však veškeré předměty obsažené ve hře stále majetkem tvůrcem aplikace a nepatří tedy hráči.
|
|
|
Krvezbrote
New Member
344 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 14:15:39
|
quote: Originally posted by Dargnon
Proč myslíš? To že to tady hází šedou ikonku je proto že mám trillian, jinak si mě normálně můžeš vyhledat a přidat do kontaktů.
Ne, že by to házelo šedou, ale hlásí mě to neexistující číslo ... právě na vyhledávání. |
|
Edited by - Krvezbrote on 18/07/2005 14:20:51 |
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 19/07/2005 : 02:34:47
|
Proč myslíš? To že to tady hází šedou ikonku je proto že mám trillian, jinak si mě normálně můžeš vyhledat a přidat do kontaktů.
Ne, že by to házelo šedou, ale hlásí mě to neexistující číslo ... právě na vyhledávání.
ICQ (uin) 125514409. Teď sem online nalogovanej.
POUŽÍVÁM TRILLIAN. Tim to asi bude - už sem s tim zažil XY problémů s kompatibilitou atd. Zkus si moje číslo najít někde na ICQ.com atd, určitě tam musí bejt když ten account prostě je aktivní.
Jakej ty používáš klient? Mě taky nejde vyhledávat určitý lidi, případně musim restartovat klienta. |
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 19/07/2005 : 02:37:33
|
Tak jsme úspěšně stáhl celý EQ2 (asi 10 hodin download včetně všech optional souborů). Od rána od osmi hraju (přestávku sem měl max 2-3 hodiny, + tak 1 hodina listování na webu). 70 quests completed.
Takhle už sem si dlouho nezahrál Závidim lidem co je hry opravdu, opravdu a dlouho baví.
EDIT: ne těch přestávek bylo víc ale stejně sem s tim strávil prakticky celej den |
Edited by - Dargnon on 19/07/2005 02:55:43 |
|
|
vtmar6n
New Member
379 Posts |
Posted - 19/07/2005 : 09:23:47
|
Tak jsme úspěšně stáhl celý EQ2 (asi 10 hodin download včetně všech optional souborů). Od rána od osmi hraju (přestávku sem měl max 2-3 hodiny, + tak 1 hodina listování na webu). 70 quests completed.
Takhle už sem si dlouho nezahrál Závidim lidem co je hry opravdu, opravdu a dlouho baví.
EDIT: ne těch přestávek bylo víc ale stejně sem s tim strávil prakticky celej den
No tak to blahopřeju. Taky sem byl ze začátku v hrací extázi ;) takže závidim. ICQ klienta doporučuju mirandu - v poho instalace, projde i přes NTLM proxy a protože se nemenuje ICQ tak jí nedetekuje spousta soft.audit toolu ;)
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 19/07/2005 : 09:31:20
|
EDIT: ne těch přestávek bylo víc ale stejně sem s tim strávil prakticky celej den
Neboj, to přejde |
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 19/07/2005 : 14:53:09
|
quote: Originally posted by spajdr
Neboj, to přejde
Já už sem EQ2 jednou hrál - hned po tom co to vyšlo. Pak mě to strašně přestalo bavit a hrál sem WoW. S tim to skončilo stejně.
Ale teď s warriorem (->Guardian) by mě to mohlo bavit víc. Každopádně vývoj týhle hry vypadá nadějně.
Edit: a kdyby mi jistý člověk na jistém webu už konečně schválil redaktorský práva tak bych už konečně mohl napsat ěnco pořádnýho o SWG. To je totiž zajímavej případ/hra. |
Edited by - Dargnon on 19/07/2005 14:54:54 |
|
|
Eskel
New Member
390 Posts |
Posted - 20/07/2005 : 00:55:30
|
quote: Originally posted by spajdr
Neboj, to přejde
Já už sem EQ2 jednou hrál - hned po tom co to vyšlo. Pak mě to strašně přestalo bavit a hrál sem WoW. S tim to skončilo stejně.
Ale teď s warriorem (->Guardian) by mě to mohlo bavit víc. Každopádně vývoj týhle hry vypadá nadějně.
Edit: a kdyby mi jistý člověk na jistém webu už konečně schválil redaktorský práva tak bych už konečně mohl napsat ěnco pořádnýho o SWG. To je totiž zajímavej případ/hra.
Neeeeeee, dalsi guardian, prco si vetsina lidi bere porad ty same classy |
|
|
|
Kwah
New Member
423 Posts |
Posted - 20/07/2005 : 07:36:29
|
quote: Originally posted by Eskel Neeeeeee, dalsi guardian, prco si vetsina lidi bere porad ty same classy
protoze vsichni ostatni fighteri (hlavne monci a paladini)si stezujou ze sou guardi ovepowered a oni tomu uverili?
zacinat noveho fightera, uz bych asi do guarda nesel
|
|
|
Eskel
New Member
390 Posts |
Posted - 20/07/2005 : 15:43:28
|
quote: Originally posted by Kwah
quote: Originally posted by Eskel Neeeeeee, dalsi guardian, prco si vetsina lidi bere porad ty same classy
protoze vsichni ostatni fighteri (hlavne monci a paladini)si stezujou ze sou guardi ovepowered a oni tomu uverili?
zacinat noveho fightera, uz bych asi do guarda nesel
Taky jde o princip, ze mezi guardama ma Kwah, Luckyluke a pripadne i Shargass uz moc dobrou pozici, takze napriklad nejaci brawleri by do raidu pomohli. Proste mit raid s 6 guardama moc super neni. |
|
Edited by - Eskel on 20/07/2005 15:44:51 |
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 20/07/2005 : 17:47:00
|
Proč další Guardian? Lidi baví hrát za dobrý povolání.
Já vždy hrál jen za "krajní, klasický povolání který je v něčem NEJ". Buďto mág, nebo bojovník, případně priest. Bejt nejsilnější, nebo nejodolnější, nebo nejvíc léčit. Nikdy sem nehrál ty věci mezi tim - thief, rogue, bard, shaman, paladin... to mi nic neřiká. Nechci tim nikoho urazit. Samozřejmě je dobře že vymysleli víc povolání než jen mág a bojovník. Jenže né každej má chuť pak hrát za něco "zvláštního", takže je jen logický že většina lidí má "klasický" povolání. K tomu si připočítejte lidi co si vyberou povolání podle síly... proto tolik warriorů a sorcererů.
Edit:A taky si myslim že ty "zvláštnější" povolání si člověk málokdy vezme jako první. Nejdřív začnu s něčim co už znám a až časem experimentuju podle toho co se mi zdá zajímavý. Já sem takhle v SWG přešel od Riflemana, přes Tailora, Shipwrighta, Architecta a Image Designera zase zpátky k Riflemanovi |
Edited by - Dargnon on 20/07/2005 17:57:34 |
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 20/07/2005 : 23:34:58
|
Tak sem vlezl do jedný guildy a koukám, je půl dvanácté a 1 member online. A většina z nich má o hodinu míň |
|
|
vtmar6n
New Member
379 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 09:37:12
|
Jeden začátečnickej technickej dotaz. Stává se mi hodně často (tak 30-40% pokusů) na raidu že mi to při použití špecky píše "would not take effect" ... ale za chvíli už to použít jde. V grupě, nebo na menším raidu nebo solo se mi to nikdy nestalo. Může to bejt tim že je v raidu i jinej berk kterej zrovna používá tu samou špecku? Nebo je to úplně jinak? |
|
|
Jaris
wannabe dictator
1545 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 10:06:22
|
quote: Originally posted by vtmar6n
Jeden začátečnickej technickej dotaz. Stává se mi hodně často (tak 30-40% pokusů) na raidu že mi to při použití špecky píše "would not take effect" ... ale za chvíli už to použít jde. V grupě, nebo na menším raidu nebo solo se mi to nikdy nestalo. Může to bejt tim že je v raidu i jinej berk kterej zrovna používá tu samou špecku? Nebo je to úplně jinak?
Ano, jiny berk pouyil specku s efektem a ten drzi, a je to problem hlavne nizsich levlu, vyssi obcas prepisuje.
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ
|
|
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 09:21:29
|
Mohl bych vas zeptat jak velke PvP boje jste zazili (popripade nejake velke koncentrace hracu na jednom miste) a jak jste na tom byli s lagy? (uvedte priblizny pocet , jestli to bylo Pvp a jak by jste hodnotili lagovani) Pokousim se udelat srovnani. diky moc |
LOTRO - [EN-RP] Laurelin Miranori GRD Miranel LM Miraniwen CPT
SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 09:52:36
|
quote: Originally posted by Vlada
Mohl bych vas zeptat jak velke PvP boje jste zazili (popripade nejake velke koncentrace hracu na jednom miste) a jak jste na tom byli s lagy? (uvedte priblizny pocet , jestli to bylo Pvp a jak by jste hodnotili lagovani) Pokousim se udelat srovnani. diky moc
WTF PvP v EQ2??? |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
Topic |
|