Author |
Topic |
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
|
StOs
Starting Member
4 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 22:03:23
|
Rebel forevr :) Rebelů je dost, sice ne tolik jako Impů ale i tak .. lidi vzmužte se. Nakopem jim kaťata :) |
And Grimma said, We have two choices. We can run or we hide. And they said, Which shall we do? We shall Fight. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 10:37:31
|
quote: Originally posted by StOs
Rebel forevr :) Rebelů je dost, sice ne tolik jako Impů ale i tak .. lidi vzmužte se. Nakopem jim kaťata :)
|
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 11:27:47
|
asi tak no... |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 19:59:20
|
Rebel forevr :) Rebelů je dost, sice ne tolik jako Impů ale i tak .. lidi vzmužte se. Nakopem jim kaťata :)
dycky se musim pousmat nad lidmi, co se "vzivaji" do role chudacku rebelu, co jich je malo, jsou slabe vyzbrojeni a hrdinne se postavi imperialni presile.. OMYL DAMY A PANOVE !!! SWG TOTIZ NENI PODLE FILMU (pripadne EU) v SWG je rebelu vice nez imperialu a navic jsou ZCELA vyvazene vyzbrojeni, to zaprve hrajou za ne predevsim stupidni americke decka, co nesnesou byt na strane, ktera ve filmech nakonec prohrala, to za druhe.. a navic je to banda anarchistickych bohemu, rudych bolsevickych noku..
takze jak to byl ten naborovy letak rebelie v SWG ? - "pridej se k nam, vypasenym a dobre vyzbrojenym americkym negrikum, at mame jeste vetsi presilu a utluceme ty imperialy cepicema.."
takze NEJSTE ZADNI HRDINOVE.. temi byste byli, pokud byste hrali za imperium a postavili se rebelskoteroristicke masinerii.. !! |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 21:12:39
|
quote: Originally posted by JerzeeG
dycky se musim pousmat nad lidmi, co se "vzivaji" do role chudacku rebelu, co jich je malo, jsou slabe vyzbrojeni a hrdinne se postavi imperialni presile.. OMYL DAMY A PANOVE !!! SWG TOTIZ NENI PODLE FILMU (pripadne EU) v SWG je rebelu vice nez imperialu a navic jsou ZCELA vyvazene vyzbrojeni, to zaprve hrajou za ne predevsim stupidni americke decka, co nesnesou byt na strane, ktera ve filmech nakonec prohrala, to za druhe.. a navic je to banda anarchistickych bohemu, rudych bolsevickych noku..
takze jak to byl ten naborovy letak rebelie v SWG ? - "pridej se k nam, vypasenym a dobre vyzbrojenym americkym negrikum, at mame jeste vetsi presilu a utluceme ty imperialy cepicema.."
takze NEJSTE ZADNI HRDINOVE.. temi byste byli, pokud byste hrali za imperium a postavili se rebelskoteroristicke masinerii.. !!
rekneme ze aspon CESKYCH rebelu je o hodne mene nez CESKYCH impu |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 21:33:12
|
quote: Originally posted by SNowie
rekneme ze aspon CESKYCH rebelu je o hodne mene nez CESKYCH impu
coz je ovsem pouhopouhe alibisticke tvrzeni, ktere neopomenes pokazde zminit, hlavne vsak VUBEC NIC neznamena.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 07:53:04
|
quote: Originally posted by SNowie
rekneme ze aspon CESKYCH rebelu je o hodne mene nez CESKYCH impu
coz je ovsem pouhopouhe alibisticke tvrzeni, ktere neopomenes pokazde zminit, hlavne vsak VUBEC NIC neznamena..
procpak nic neznamena ? bylo by nudny kdyby vsichni cesi byli impove to ze je vas drtiva vetsina nemuzes poprit (jak bysme se pak pohli tak hezky hadat ? ) |
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 08:12:43
|
quote: Originally posted by SNowie procpak nic neznamena ? ...
asi proto, ze cechu hraje cca 80 a netvori ani 1% serveru |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 16:13:19
|
quote: Originally posted by Pavel1269
asi proto, ze cechu hraje cca 80 a netvori ani 1% serveru
tak nejak..
hadat se klidne muzeme, ale to nic nemeni na tom, ze s vzivanim se do role chudacku jste tak vedle, ze to me osobne prijde az trapne.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
StOs
Starting Member
4 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 07:04:05
|
tak nejak..
hadat se klidne muzeme, ale to nic nemeni na tom, ze s vzivanim se do role chudacku jste tak vedle, ze to me osobne prijde az trapne..
A kdo tu mluví o chudácích? A americký fakany sem nepleťte to sou trosky co uměj hrát jen na sebe. Navíc pokud počítáš JEN čechy tak je tu víc Impů. Ale co .. dyk stejně spolupracujem ne? Kolikrát už jsem byl členem grupy kde byly v hojném počtu zástupci obou tří stran. Je to jen o hecování a ne o nějakým vyhrávání a prohrávání americkej blbounků. Toť vše :)
MTFBWYA |
And Grimma said, We have two choices. We can run or we hide. And they said, Which shall we do? We shall Fight. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 09:24:14
|
asi proto, ze cechu hraje cca 80 a netvori ani 1% serveru
tak nejak..
hadat se klidne muzeme, ale to nic nemeni na tom, ze s vzivanim se do role chudacku jste tak vedle, ze to me osobne prijde az trapne..
me prijde trapne zas to co tu predvadis ty |
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 14:07:11
|
tak k tomuhle nemam slov.... nejdriv "Rebelů je dost, sice ne tolik jako Impů ale i tak" tam NIKDE neni nic, ze to je jen o ceske komunite, pak ja s jerzeem ti to pekne znicime ten tvuj ubohej argument a ty si to zase opravis na toto a zase sme my ti spatni |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 14:36:01
|
tak k tomuhle nemam slov.... nejdriv "Rebelů je dost, sice ne tolik jako Impů ale i tak" tam NIKDE neni nic, ze to je jen o ceske komunite, pak ja s jerzeem ti to pekne znicime ten tvuj ubohej argument a ty si to zase opravis na toto a zase sme my ti spatni
to ze se vzivame do role utlacovanych (rebel RP) je stejne jako vy se vzivate do role panu galaxie (imp RP) nevidim co je na tom trapneho - proto sem napsal, ze je trapny jerzeeg k tomu ze je nas min - to ze to tam nenapsal neznamena ze to tak nemyslel, navic vseobecne v SW bylo rebelu podstatne mene a mohlo to byt jen nahle zvolani v RP kreci navic nechapu proc sem vubec lezete prudit, copak my vam lezeme na BoH forum ? tam je taky spousta podobnejch vykriku (i jinde tady) takze nechapu proc z toho musite delat takovou vedu me spis pripada ze se impove stahuji do role tech utlacovanych, protoze si vsude stezujou, ze rebelu je vice (coz neni RP) kdyz sem postnete neco jako hammie tak je to ok aspon se zasmejeme, ale abyste nas sem chodili opravovat a prudit to snad neni treba |
Edited by - SNowie on 26/10/2005 14:39:23 |
|
|
StOs
Starting Member
4 Posts |
Posted - 29/10/2005 : 19:10:12
|
kurnik on tu není tleskající smajlík
|
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 29/10/2005 : 22:03:03
|
Asi tak no.... |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 10:22:03
|
Airvashi koukam ze ses dal taky na WoW no Jerzee se nam aspon vratil. Chces furt spravovat barak vratis se jeste? |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 06/11/2005 : 19:31:47
|
Jak to vypada cela CZA pude do jediho no proste rofl. |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 06/11/2005 : 22:11:29
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
Jak to vypada cele SWG pude do jediho no proste rofl.
|
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 06/11/2005 22:11:57 |
|
|
Kwebs
Starting Member
73 Posts |
Posted - 08/11/2005 : 08:29:03
|
Eh, sorry že s tim otravuju tady, ale sem taky rebel a neúspěšně hledám nějakého čecha na servru Valcyn. Mam teprv 25 lvl. |
SWG - Eclipse | CzA | Wayen Torr | Jedi Kinght | CL90 SWG - Eclipse | BoH | Ayiena Torr | Scout trooper sniper | CL74 |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 09:20:27
|
Robe co takle jit hrat at uz na TC nebo normal ja uz ani nevim jak vypadas.Na TC sou snad i jiny questy nez jen ty zabugovany snad. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 09:37:52
|
Robe co takle jit hrat at uz na TC nebo normal ja uz ani nevim jak vypadas.Na TC sou snad i jiny questy nez jen ty zabugovany snad.
no já teď dělám jabba theme park - kvůli dalšímu questu hlavní linie se musím dostat za jabbou |
|
|
airvash
New Member
107 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 00:11:35
|
baf
za
A) ziju
B) vratim
C) brzo
D) tak ahoj
|
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 10:51:31
|
quote: Originally posted by airvash
baf
za
A) ziju
B) vratim
C) brzo
D) tak ahoj
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 13:18:53
|
baf
za
A) ziju
B) vratim
C) brzo
D) tak ahoj
Brzo kdy? |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 13:23:59
|
proste brzo |
|
|
|
airvash
New Member
107 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 22:13:34
|
az budu mit jistotu ze me ta hra nenasere po 1 hodine hrani,... |
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 23:15:44
|
az budu mit jistotu ze me ta hra nenasere po 1 hodine hrani,...
tak to tak pul roku pockej, az vymysli enjakej novej cool system zase |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 22:18:02
|
quote: Originally posted by Carmax
tak to tak pul roku pockej, az vymysli enjakej novej cool system zase
Carmaxi tahni z topicu kde nemas co delat a neodrazuj slusny hrace od hrani. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 14:06:08
|
Carmaxi tahni z topicu kde nemas co delat a neodrazuj slusny hrace od hrani.
hahaha človíšek nedostal perlišku tak je našranej, milašku, to pšeše patší jemu!!!!!!! Ale my se pomštíme, milášku, protože ten Carmax, to je ale švině, nejen še se nepoškytl jako živá návnada, když jsme to potšebovali (to ze sem to uedlal 2x ho asi nezajima :) ), ale ještě ši dovoluje štěžovat, že dalšího draka lootne on (meli sme se stridat ja on ja on..)! TO JE VŠPORA!!! mg, to je uroven, neumi lootnout perlu a jeste je nasranej |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 23/11/2005 14:13:45 |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 14:20:30
|
Carmaxi tahni z topicu kde nemas co delat a neodrazuj slusny hrace od hrani.
hahaha človíšek nedostal perlišku tak je našranej, milašku, to pšeše patší jemu!!!!!!! Ale my se pomštíme, milášku, protože ten Carmax, to je ale švině, nejen še se nepoškytl jako živá návnada, když jsme to potšebovali (to ze sem to uedlal 2x ho asi nezajima :) ), ale ještě ši dovoluje štěžovat, že dalšího draka lootne on (meli sme se stridat ja on ja on..)! TO JE VŠPORA!!! mg, to je uroven, neumi lootnout perlu a jeste je nasranej
Jo sem ty cucaku seš největši sobeckej kokot jakyho znam a nejsem sam kdo si to mysli ty malý pivečko ostatni impove sou aspon slušný ty 15-nácti letej fracku pokud ti neni eště min podle tvyho chovaní. Narozdíl od tebe nepotřebuju mit všecko uber ani perly ani meč a opakovat to nebudu vysmahni z tohodle topicu. |
Edited by - Akoh Adi on 23/11/2005 14:24:12 |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 14:35:33
|
hehe, njn nadavky, to se na 21 let taky zajiste hodi . Ty nepotrebujes vsechno uber? Tak proc si me malem serval kvuli tomu, ze sem omylem lootnul quality perlu z draka s tim, ze "urcite lzu to byla premium" a ze si to myslis ty, sestra, a jeste nekdo z ceskych "wannabe-jedi" je mi vazne jedno, me spis zajima, co si o me mysli moji pratele/guilda. /tiphat mimochodem, tenhle topic je verejny, pise sem kazdy, takze to, ze me tady nechces, me taky nebere. A btw, na to, co jsem naspal, nedokazes napsat nic jineho, nez 10 nadavek v jedne vete? Ano, tipicke chovani pro cloveka s 21 lety co se povysuje. Rad bych slysel nejake vysvetleni, proc jsem vlastne sobeckej? Byl jsem s vama na kraytech 2 hodiny (?) odnesl jsem si 1 select perlu, narozdil od tebe, co sis odnesl nevim kolik premiumek, a jeste se urazis, kdyz umlatime ancienta, ale nestihnes ho lootnout (ale je zvlastni, ze ja se stihl i podivat na kvalitu te perly, coz trva dele nez loot, protoze musis pockat na odezvu) a kdyz se zeptam, zda ted lootuju ja, ty se urazis, protoze sem strasnej sobec. Promin, ale to mi nepripada moc logicky. Muzes si vymyslet zase vetu o 50ti urazkach, ale radsi bych to vysvetleni. Dekuji |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 23/11/2005 14:40:23 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 14:40:20
|
nechte toho, krucinal |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 15:01:32
|
quote: Originally posted by Almych
nechte toho, krucinal
Carmaxi to tvy vysvetleni ohledne toho jak rychle klikas na mys se mi zda naky divny asi mas jiny nastaveni protoze nez neco lootnes objevi se ti tabulka kde je vyobrazeno co lootujes a muzes to i odmitnout to samy kdyz mel perlu dostat sestra a tys byl jako vzdy pohotovej a okamzite si ji lootnul a urcite stih vytunit este v loot okne kdyz ti rikala abys mu ji predal a ty ne ze uz ji mas tunenou.Ja uz na to kaslu sem vklidu mas vlastni nazor mozna sem zbytecne vybouch ale tobe proste neverim ani slovo. |
Edited by - Akoh Adi on 23/11/2005 15:04:20 |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 15:07:14
|
no to s tou sestrou bylo takhle. Ja lootnul quality perlu a ptal sem se jestli ji nekdo chce. Sestrak napsal ze quality nechce ze potrebuje select. Tak jsem ji natunil (co kdyby to vyslo na cap ) a potom sestra napsala ze si ji teda vezme.. tak co na to mam asi rict? tunit perly v okne snad ani nejde ne? A pokud jo tak to vazne nemam za potrebi. ani slovo mi verit nemusis, jak sem rikal, nevim proc bych zrovna kvuli perlam lhal ale holt to ty asi nepochopis. A pokud ses rozhodl ze se tu budeme nenavidet kvuli jedne select krayt perle, je to taky jen a jen tvoje volba. |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 23/11/2005 15:10:49 |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 15:19:25
|
no to s tou sestrou bylo takhle. Ja lootnul quality perlu a ptal sem se jestli ji nekdo chce. Sestrak napsal ze quality nechce ze potrebuje select. Tak jsem ji natunil (co kdyby to vyslo na cap ) a potom sestra napsala ze si ji teda vezme.. tak co na to mam asi rict? tunit perly v okne snad ani nejde ne? A pokud jo tak to vazne nemam za potrebi. ani slovo mi verit nemusis, jak sem rikal, nevim proc bych zrovna kvuli perlam lhal ale holt to ty asi nepochopis. A pokud ses rozhodl ze se tu budeme nenavidet kvuli jedne select krayt perle, je to taky jen a jen tvoje volba.
Dobre tak sry stou perlou pro sestru sem to nevedel a to o tom tuneni v okne de kdyz sme kosili s amikama a nefakal group loot tak jeden ji vytunil v loot okne docela zajimava vec ale nemoh ji lootnout takze ostrouhal asi jako my vsici a zadnou valku vest neminim.Mam jen svuj mazor tot vse. |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 20:20:04
|
quote: Originally posted by Almych
nechte toho, krucinal
ty asi jen tak nezastavis , mozna bude i bitka |
|
|
|
airvash
New Member
107 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 23:28:11
|
relax.. :) |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 10:54:22
|
relax.. :)
Co kdybys do te ůžasné bezchybné nezabugované hry přišel relaxovat taky. |
|
|
Kwebs
Starting Member
73 Posts |
Posted - 29/11/2005 : 08:09:36
|
No, rad bych vedel, kdo zustane u SWG z CzA myslim. Vim jenom ze ja, pak Zafrin a Akhemar zustanem. Co ostatni? Pls Napiste. |
SWG - Eclipse | CzA | Wayen Torr | Jedi Kinght | CL90 SWG - Eclipse | BoH | Ayiena Torr | Scout trooper sniper | CL74 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 29/11/2005 : 10:42:47
|
az veterany prejde znechuceni z NGE a predelaj to do hratelne podoby, tak se lidi vrati, vcetne me |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 29/11/2005 : 11:17:06
|
quote: Originally posted by Kwebs
No, rad bych vedel, kdo zustane u SWG z CzA myslim. Vim jenom ze ja, pak Zafrin a Akhemar zustanem. Co ostatni? Pls Napiste.
Ja zustavam urcite. |
|
|
Kwebs
Starting Member
73 Posts |
Posted - 29/11/2005 : 14:23:33
|
to je dobre. Myslel sem ze tady zacnete nadavat ze se nikdo nevrati. Aspon ze tak. Proste budu lvlovat. Jo a od stredy - nedele nebudu doma tak nebudu parit |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 29/11/2005 : 15:32:24
|
No, rad bych vedel, kdo zustane u SWG z CzA myslim. Vim jenom ze ja, pak Zafrin a Akhemar zustanem. Co ostatni? Pls Napiste.
Ja zustavam urcite.
dam si měsíc nebo dva pauzu stejně budou zkoušky a hra mě teď nebaví |
|
|
Kwebs
Starting Member
73 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 07:52:42
|
Hele mame problemy. Vcera sem paril SWG a NIKDOOOO No ne nikdo ale spis samy impove a byli sme tam jenom ja a zafrin To se delaaa. Dnes priblizne ve 4 bych uvital nejakou guild action
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 08:09:32
|
Hele mame problemy. Vcera sem paril SWG a NIKDOOOO No ne nikdo ale spis samy impove a byli sme tam jenom ja a zafrin To se delaaa. Dnes priblizne ve 4 bych uvital nejakou guild action
To bude asi tim že ňáký lidi jako např. já pracujeme.Sice mám středa,čtvrtek volno ale neím jesi budu hrát od něděle mám horečku. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 08:09:42
|
Problem je, ze rebelu bylo vzdy mene. Ted po NGE je to jeste horsi. |
|
|
Kwebs
Starting Member
73 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 08:15:18
|
Vim ze je nas min ale aspon 4 cechy bych uvital. A 15. si kamos kupuje SWG. Doufam ze bude parit casto |
|
|
Kwebs
Starting Member
73 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 08:16:49
|
A jak tak vidim tak vim kde si na wow ze? |
|
|
Kwebs
Starting Member
73 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 16:17:29
|
Taky o WoW premyslim, ale nechci parit 2 onlinovky naraz. A 800 mesicne splachnout do hajzlu - to uz je na me moc. Mozna to budu stridat. Mesic - wow ,mesic - swg. Nevim ani estli si to mam kupit je to takovy divny ALE je tam pet a to je pro me nejhlavnejsi - Train and Tame pets |
|
|
Topic |
|