Author |
Topic |
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 02/12/2005 : 11:29:15
|
Koukám tady to je samej šaolinskej dědeček, jenom já přeperu pouze spící činčilu :))) |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 02/12/2005 : 12:02:42
|
quote: Originally posted by Eagle
Gilte muzem na strelnici ... ja budu strilet to umim a ty se budes hejbat :) neboj strilim dobre nezastrelim te :)
Muzu jit taky? "Neco" nastrileno mam edit: aby to nekdo nepochopil spatne, na gilta strilet nebudu, radsi na terc |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
Edited by - Sagger on 02/12/2005 12:03:29 |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 02/12/2005 : 12:08:47
|
quote: Originally posted by Sagger
quote: Originally posted by Eagle
Gilte muzem na strelnici ... ja budu strilet to umim a ty se budes hejbat :) neboj strilim dobre nezastrelim te :)
Muzu jit taky? "Neco" nastrileno mam edit: aby to nekdo nepochopil spatne, na gilta strilet nebudu, radsi na terc
jasne pudem vsichni :) ja nemyslel ze ho zastrelim :) na to ho moc znam ... jenom aby se hejbal no :) kdo neskace neni cech a pak bych mu strilel pod nohy :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
Giltanas
Moderator
718 Posts |
Posted - 02/12/2005 : 12:37:04
|
Hmm strelnice nezni spatne :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 02/12/2005 : 12:47:56
|
Pro tuto prilezitost navrhuji pouzit moji soukromou strelnici na dlouhe i kratke zbrane, samozrejme vse je schvalene a oficialni |
|
|
Giltanas
Moderator
718 Posts |
Posted - 02/12/2005 : 13:16:37
|
Pro tuto prilezitost navrhuji pouzit moji soukromou strelnici na dlouhe i kratke zbrane, samozrejme vse je schvalene a oficialni
Hmmm na to si nekdy urcite udelam cas :D |
|
|
Arnie
Moderator
544 Posts |
Posted - 02/12/2005 : 14:20:49
|
Byl sem strilet pred 14 dny a bylo to super, takze rad prijedu taky..... btw z ceho budem strilet? |
Edited by - Arnie on 02/12/2005 14:32:19 |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 02/12/2005 : 15:30:35
|
quote: Originally posted by WereHamster
Koukám tady to je samej šaolinskej dědeček, jenom já přeperu pouze spící činčilu :)))
Hammie jedi uz neni tintitko vcera jsem zkousel viz. Jedi v NGE |
|
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 02/12/2005 : 18:06:45
|
sagger: prit se s tebou je ztrata casu, nemyslim to zle, jen mne nebavi, kdyz nekomu musim 3x opakovat jednoduchy dotaz arnie: ja pisu sam, vas pise cca 3-5, mohl bych kazdy vas post vzit a poctive odpovidat, vyvracet, vysvetlovat... do dvou do rana... aby mi tady zitra pristaly dalsi odpovedi. Pozitri stejne tak. Do toho nejdu. gilt: uz jsem si te zaradil.. egoista se sklonem k narcismu (viz ten odstavec, kde se o sobe dlouze rozepisujes). Ruku na srdce.. uz ti to nekdo urcite rekl..
Do diskuse jsem vstoupil jen proto, ze jste se navezli do kravky, ktery je v rl hodne v pohode, byl i ve hre a podobne komentare si nezaslouzi. Druhym duvodem je to, ze nesnasim, kdyz presila v amoku kamenuje jednotlivce, takoveho cloveka se zastanu vzdycky i ciziho.
..tim to pro mne konci |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
Edited by - Olusriel on 02/12/2005 19:30:08 |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 02/12/2005 : 18:17:52
|
BTW temhle lidem platite, kdyz hrajete WOW. (jen pro informaci, vlastnikem Blizzardu je Vivendi universal)
http://www.zvedavec.org/clanky_1352.htm |
|
|
|
Arnie
Moderator
544 Posts |
Posted - 02/12/2005 : 20:48:07
|
quote: Originally posted by Olusriel
sagger: prit se s tebou je ztrata casu, nemyslim to zle, jen mne nebavi, kdyz nekomu musim 3x opakovat jednoduchy dotaz arnie: ja pisu sam, vas pise cca 3-5, mohl bych kazdy vas post vzit a poctive odpovidat, vyvracet, vysvetlovat... do dvou do rana... aby mi tady zitra pristaly dalsi odpovedi. Pozitri stejne tak. Do toho nejdu. gilt: uz jsem si te zaradil.. egoista se sklonem k narcismu (viz ten odstavec, kde se o sobe dlouze rozepisujes). Ruku na srdce.. uz ti to nekdo urcite rekl..
Do diskuse jsem vstoupil jen proto, ze jste se navezli do kravky, ktery je v rl hodne v pohode, byl i ve hre a podobne komentare si nezaslouzi. Druhym duvodem je to, ze nesnasim, kdyz presila v amoku kamenuje jednotlivce, takoveho cloveka se zastanu vzdycky i ciziho.
..tim to pro mne konci
Ja taky pisu sam za sebe a pouze sve nazory. To ze se tebe nikdo nezastane, protoze pises kraviny neni muj problem... Jestli ty se zastavas kravky i kdyz tady uplne ujel a napsal o jednom z best hracu SWG (at uz charakterove nebo herne) to co napsal, (do ted se za to neomluvil) tak je to opet tvuj problem a nemuzes se divit, ze se lidi, zastavajici se spravne veci, oprou i do tebe.
|
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 03/12/2005 : 03:11:11
|
Tak jsem ted vylezl z avataru a corvetty - destroy mission
groupa 2 cl90 jedi (wanargi + anara) , 2 cl 84 ranged , 1 doctor/medic, dva cl 60 a 67 jediove a prolezli jsme celou corvettu a avatar - collect blood samples , a tahle groupa si to dobre davala. S Anarou jsme si dali na corvette 3 SBD coz me velmi potesilo. S trouchou stesti jsem ustal dva SBD. Takze myslim ze kdyz se do toho pusti skilleri jako jerzee, koudy, carmax, arkos, jorssk a kdo vi kdo jeste, tak jim to pujde od ruky.
A Avatar - collect blood samples jsme meli hotovy za 20 minut kdy se nam bohuzel kousnul Dr.Price ve zdi a moc s nami nechtel kecat |
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 04/12/2005 : 15:05:51
|
BTW temhle lidem platite, kdyz hrajete WOW. (jen pro informaci, vlastnikem Blizzardu je Vivendi universal)
http://www.zvedavec.org/clanky_1352.htm
jooo.. Juden rulez.. ja to porad rikam, ze vladnou americe, potazmo celemu svetu.. Juden FTW !! |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 04/12/2005 : 15:07:13
|
quote: Originally posted by WanargiMort
Takze myslim ze kdyz se do toho pusti skilleri jako jerzee, koudy, carmax, arkos, jorssk a kdo vi kdo jeste, tak jim to pujde od ruky.
ja nejsem skiller, ja jsem orc.. shaman.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Arnie
Moderator
544 Posts |
Posted - 04/12/2005 : 17:45:21
|
quote: Originally posted by JerzeeG
Takze myslim ze kdyz se do toho pusti skilleri jako jerzee, koudy, carmax, arkos, jorssk a kdo vi kdo jeste, tak jim to pujde od ruky.
ja nejsem skiller, ja jsem orc.. shaman..
Nevadi, nikdo neni dokonaly |
|
|
Giltanas
Moderator
718 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 09:43:48
|
quote: Originally posted by Olusriel gilt: uz jsem si te zaradil.. egoista se sklonem k narcismu (viz ten odstavec, kde se o sobe dlouze rozepisujes). Ruku na srdce.. uz ti to nekdo urcite rekl..
No musim s politovanim rict, ze nerekl. Ale je to docela zajimava uvaha psychologa amatera. Samozrejme za sebe tezko muzu rict jestli jsem nebo nejsem. Ale skoro bych rekl, ze se mylis. To neni ani ego ani narcismus jen zdrava sebeduvera. Obzvlast co se fyzickych stretu tyce. Ono kdyz travis 3 a vic dni v tydnu treninkem boje tak kdyz neziskas sebeduveru je docela na case toho nechat :D |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 10:36:31
|
quote: Originally posted by Giltanas
quote: Originally posted by Olusriel gilt: uz jsem si te zaradil.. egoista se sklonem k narcismu (viz ten odstavec, kde se o sobe dlouze rozepisujes). Ruku na srdce.. uz ti to nekdo urcite rekl..
No musim s politovanim rict, ze nerekl. Ale je to docela zajimava uvaha psychologa amatera. Samozrejme za sebe tezko muzu rict jestli jsem nebo nejsem. Ale skoro bych rekl, ze se mylis. To neni ani ego ani narcismus jen zdrava sebeduvera. Obzvlast co se fyzickych stretu tyce. Ono kdyz travis 3 a vic dni v tydnu treninkem boje tak kdyz neziskas sebeduveru je docela na case toho nechat :D
miluju vypatlance co si zvedaj sebevedomi tim ze delaj bojovy umeni, koukaj na sebe do zrdcadla a chlubi se s tim na forech jak by kazdyho zmlatili.. imo nejvetsi ubohost jaka muze bejt. Tim sis moc nepomohl ve svy obhajobe, ale ja vim, ty za to nemuzes,je znamo ze časté udery do hlavy otupuji mysl |
jůůz d fóós |
|
|
Giltanas
Moderator
718 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 10:55:18
|
quote: Originally posted by Kravka miluju vypatlance co si zvedaj sebevedomi tim ze delaj bojovy umeni, koukaj na sebe do zrdcadla a chlubi se s tim na forech jak by kazdyho zmlatili.. imo nejvetsi ubohost jaka muze bejt. Tim sis moc nepomohl ve svy obhajobe, ale ja vim, ty za to nemuzes,je znamo ze časté udery do hlavy otupuji mysl
No tak zaprve. Nedelam bojovy umeni beze zbrane cili zadny udery do hlavy inkasuju. Za druhy to nedelam pro to abych si zvedal sebevedomy. (je to jen vedlejsi efekt) Za treti na sebe koukam do zrcadla jen kdyz se cesu a to vetsinou taky ne. A nechlubim se na forech ze bych kazdyho zmlatil. (dokonce si tim nejsem jistej. Jak sem rekl nebojuju holyma rukama). Ale padlo tu ze by mi Olusriel chtel rozbit hubu. Tak jsem mu jen naznacil, ze se tohohle reseni nebojim to je vse. Jinak hodnotit neci intelekt jen proto, ze nedelas zadny bojovy umeni a tudis nemas nejmensi tuseni co to obnasi je dost ubohe.
Edit: To mas stejny jako tvrdit, ze lidi ktery hrajou Online hry neumej zit a proto je hrajou. Dokud neco nezkusis nemas tuseni co to tem lidem dava. |
Edited by - Giltanas on 05/12/2005 11:32:14 |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 11:52:20
|
Edit: To mas stejny jako tvrdit, ze lidi ktery hrajou Online hry neumej zit a proto je hrajou. Dokud neco nezkusis nemas tuseni co to tem lidem dava. [/quote] V tomhle s tebou naprosto souhlasim. |
jůůz d fóós |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 14:01:57
|
quote: Originally posted by Giltanas
Edit: To mas stejny jako tvrdit, ze lidi ktery hrajou Online hry neumej zit a proto je hrajou. Dokud neco nezkusis nemas tuseni co to tem lidem dava.
Psychologická odbočka : - záleží na tom, co kdo označuje za "žití". Je prokázaným faktem, že online hraní (a komunikace vůbec) je formou společenské komunikace s vysoce odosobněnými vztahy. Toto odosobnění pak výrazně snižuje společenské i morální bariéry, což následně umožňuje hráčům dělat to, co v RL nechtějí nebo nemohou. Lidé stydlíví tak komunikují a spamují jako o závod, mírumilovní pobíjejí co se kolem šustne, opatrní spořílci hazardují s milióny, atd., atd. Jde jen o to, jakou část své osobnosti, svého života, do hry jeden každý člověk investuje a nakolik se v ní realizuje. SWG je (nebo se snaží být) do určité míry virtuální simulací RL a je jen otázkou míry (0-100%) s jakou tato virtualita doplňuje nebo nahrazuje RL. Pokud tedy bereme fantazii a subjektivně či objektivně nerealizovatelné činnosti jako součást "našeho života", pak o každém z nás, hráčů online (i offline) her platí, že do menší či větší míry neumíme či nechceme "žít" |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
Edited by - baron432 on 05/12/2005 14:04:09 |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 14:03:16
|
BTW nechcete se už na ty flameware a načuřené (oprávněně či neoprávněně) odpovědi vybodnout? Poďte si užívat života (reálného i virtuálního )!
|
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 14:33:29
|
quote: Originally posted by Kravka miluju vypatlance co si zvedaj sebevedomi tim ze delaj bojovy umeni, koukaj na sebe do zrdcadla a chlubi se s tim na forech jak by kazdyho zmlatili.. imo nejvetsi ubohost jaka muze bejt. Tim sis moc nepomohl ve svy obhajobe, ale ja vim, ty za to nemuzes,je znamo ze časté udery do hlavy otupuji mysl
Miluju vypatlance, jako jsi ty a olusriel, kteri za sve ciny nedokazi prijmout odpovednost a co vic, kteri jsou schopni jen urazet a na druhou stranu nejsou schopni priznat, ze ta jejich "pravda" je vlastne naprostej blabol (viz Olusriel a jeho obchodni prirucka).
Jste vazni souperi Demostenese a Rodiera.
baron432 - bohuzel nebudu necinne prihlizet lidske tuposti a omezenosti |
Edited by - Sagger on 05/12/2005 14:36:29 |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 14:46:30
|
quote: Originally posted by baron432
BTW nechcete se už na ty flameware a načuřené (oprávněně či neoprávněně) odpovědi vybodnout? Poďte si užívat života (reálného i virtuálního )!
hezky jsi to napsal barone, ja preferuju online hraní s lidma ktery znam z rl, to je myslim idealni, a jeste pokud to je bracha tak neni co řešit v hospodě to pak probirame a ostatni na nas koukaji jako na uchylaky z jinyho sveta hehe. |
jůůz d fóós |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 15:39:27
|
Tak jsem ted vylezl z avataru a corvetty - destroy mission
groupa 2 cl90 jedi (wanargi + anara) , 2 cl 84 ranged , 1 doctor/medic, dva cl 60 a 67 jediove a prolezli jsme celou corvettu a avatar - collect blood samples , a tahle groupa si to dobre davala. S Anarou jsme si dali na corvette 3 SBD coz me velmi potesilo. S trouchou stesti jsem ustal dva SBD. Takze myslim ze kdyz se do toho pusti skilleri jako jerzee, koudy, carmax, arkos, jorssk a kdo vi kdo jeste, tak jim to pujde od ruky.
A Avatar - collect blood samples jsme meli hotovy za 20 minut kdy se nam bohuzel kousnul Dr.Price ve zdi a moc s nami nechtel kecat
Ja nejsem skiller (ne potom, co mi zmrdali vytrénovaného Jedie), já jsem Dark Elf Summoner lvl 21 (dnes večer snad 22) |
|
|
mortexe
Starting Member
29 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 16:43:35
|
Pekny WoW/Flame forum..:P
OFFTOPIC Hraje tady někdo na Europe-Infinity serveru?Většinou medium populace a lagy minimální..
|
|
|
Arnie
Moderator
544 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 16:54:56
|
quote: Originally posted by Kravka
a jeste pokud to je bracha tak neni co řešit
Jeste rekni ze ten bracha je Olusriel |
|
|
Giltanas
Moderator
718 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 17:41:05
|
quote: Originally posted by Arnie Jeste rekni ze ten bracha je Olusriel
LooooooooooooL to bych nechtel byt rodic |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 17:41:39
|
Miluju vypatlance, jako jsi ty a olusriel, kteri za sve ciny nedokazi prijmout odpovednost a co vic, kteri jsou schopni jen urazet a na druhou stranu nejsou schopni priznat, ze ta jejich "pravda" je vlastne naprostej blabol (viz Olusriel a jeho obchodni prirucka).
Jste vazni souperi Demostenese a Rodiera.
baron432 - bohuzel nebudu necinne prihlizet lidske tuposti a omezenosti
vypatlance? dyt mne vubec neznas chlape... odpovednost? Za co?.. Urazet? Snazim se nesoudit druhe = nenadavat, neurazet(i kdyz mi to vzdycky nejde). Uz jsem ti napsal, ze pred tebou svou pravdu obhajovat nechci. Uprimne, nevidim jediny duvod. Demostena (rekl bych ze tak se to sklonuje, ale ted nevim :) neznam a s Rodierem ja osobne nemam zadny problem, asi protože jsme moc neprisli do styku (zrovna jako s tebou Sagere). Proti tobe taky nic nemam, stejne jako proti ostatnim, gilt mi nesedi, ale to preziju. Uz proto, ze bych rekl, ze nejsem sam |
|
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 18:13:14
|
quote: Originally posted by mortexe
OFFTOPIC Hraje tady někdo na Europe-Infinity serveru?Většinou medium populace a lagy minimální..
Já si tam založil nového Medika (je to n00b a hraju ho, když Eclipse není online ) |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 18:19:56
|
Já tě chápu a celkem ti rozumím, ale problém je v tom, že občas je efektivnější chvíli počkat, nereagovat, pak odvést téma, nahodit fór a jemnou manipulací dosáhnout svého, než vybublat, přilít oleje do ohně, stát tvrdě za (třeba oprávněným) svým a ... nedosáhnout ničeho.
PS: občas se i mně daří takhle rozumně chovat PS2: a poďte si povídat o něčem zajímavějším, třeba o SW |
Edited by - baron432 on 05/12/2005 18:22:29 |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 18:56:15
|
PS2: a poďte si povídat o něčem zajímavějším, třeba o SW
No nevim jestli to je pro nekoho zajimave ale vcera jsme huntili s arkosem ve dvou ancienty a docela prima premium perly padaly
PS: Pouzivali jsme LS aby si nekdo nemyslel ze jsme meli rifles nebo carbines |
|
Edited by - WanargiMort on 05/12/2005 19:02:04 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 19:13:19
|
Já tě chápu a celkem ti rozumím, ale problém je v tom, že občas je efektivnější chvíli počkat, nereagovat, pak odvést téma, nahodit fór a jemnou manipulací dosáhnout svého, než vybublat, přilít oleje do ohně, stát tvrdě za (třeba oprávněným) svým a ... nedosáhnout ničeho.
PS: občas se i mně daří takhle rozumně chovat PS2: a poďte si povídat o něčem zajímavějším, třeba o SW
presne takhle jsem saggera dycky znal, proto me celkem udivuje, jak posledni dobou (na nej, saggera, nezvykle) vyjizdi po kravkovi (nebudu resit zda opravnene, ci neopravnene) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 21:24:44
|
quote: Originally posted by Olusriel vypatlance? dyt mne vubec neznas chlape... odpovednost? Za co?.. Urazet? Snazim se nesoudit druhe = nenadavat, neurazet(i kdyz mi to vzdycky nejde). Uz jsem ti napsal, ze pred tebou svou pravdu obhajovat nechci. Uprimne, nevidim jediny duvod. Demostena (rekl bych ze tak se to sklonuje, ale ted nevim :) neznam a s Rodierem ja osobne nemam zadny problem, asi protože jsme moc neprisli do styku (zrovna jako s tebou Sagere). Proti tobe taky nic nemam, stejne jako proti ostatnim, gilt mi nesedi, ale to preziju. Uz proto, ze bych rekl, ze nejsem sam
Hlavne, ze kravka me znal a napsal o me co napsal vid ? Proc vlastne nechces prede mnou svou pravdu obhajovat ?
jerzee, baron - ja se taky nepoznavam, snad jen, ze si nenecham kadit na hlavu a branim se
edit: uz me to nebavi, pojdme se fakt bavit uz o necem jinem |
Edited by - Sagger on 05/12/2005 21:26:19 |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 22:03:35
|
edit: uz me to nebavi, pojdme se fakt bavit uz o necem jinem
tak davam do placu jedno video ktere jsem ted nasel. doufam ye se vam bude libit a pobavi vas
http://www.devilducky.com/media/30395
sorry omyl |
|
Edited by - WanargiMort on 05/12/2005 22:31:21 |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 05/12/2005 : 22:27:36
|
edit: uz me to nebavi, pojdme se fakt bavit uz o necem jinem
tak davam do placu jedno video ktere jsem ted nasel. doufam ye se vam bude libit a pobavi vas
http://en.wikipedia.org/wiki/Sith
video??? |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 08:25:55
|
LOL, tak se jim na to Julio Torres vysral. Nejak se jim to hrouti. |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 08:59:44
|
http://www.devilducky.com/media/30395
Ó mocný, díky moc, myslím že tohle se zařadí k nesmazatelným filmečkům na disku :))) |
|
|
mortexe
Starting Member
29 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 09:14:44
|
Já si tam založil nového Medika (je to n00b a hraju ho, když Eclipse není online )
Tak pokud budeš mít zájem si někdy zahrát pošli tell MorTexe ,teď jsme začali hrát(3 lidi) takže n00bové jsme taky :) Určitě by jsme ocenili někoho ,kdo nám vysvětlí některé detaily a věci z SWG. |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 09:26:16
|
Já si tam založil nového Medika (je to n00b a hraju ho, když Eclipse není online )
Tak pokud budeš mít zájem si někdy zahrát pošli tell MorTexe ,teď jsme začali hrát(3 lidi) takže n00bové jsme taky :) Určitě by jsme ocenili někoho ,kdo nám vysvětlí některé detaily a věci z SWG.
a proc nehrajete na Eclipse Morte? |
|
|
|
mortexe
Starting Member
29 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 09:59:30
|
Tak pokud budeš mít zájem si někdy zahrát pošli tell MorTexe ,teď jsme začali hrát(3 lidi) takže n00bové jsme taky :) Určitě by jsme ocenili někoho ,kdo nám vysvětlí některé detaily a věci z SWG.
a proc nehrajete na Eclipse Morte?
Na Infinity je evropských časech spoustu lidí(někdy až moc:D ) a hlavně noobíků jako jsme my :) a navíc podstatně menší lagy. Eclipse jsem zkoušel,trochu mi to tam připadalo jako ghost town a nebýt tebe(ještě jednou díky za všechen help) asi bych si těžko připadal jako v MMORPG:) |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 10:06:05
|
quote: Originally posted by Almych
LOL, tak se jim na to Julio Torres vysral. Nejak se jim to hrouti.
rekl bych ze torres, tiggs atd jsou jenom figurky. SWG hybe nekdo jiny, snad přímo Lucas. Jen aby to neprokaučovali uplne.. Torres odesel podle mne proto, ze se mu nepodarilo uklidnit komunitu, novy system je krok zpatky a Xbox se zatim nerozjel, protoze MS nema vyrobni kapacity (nebo jenom sponuji hlad na trhu). Tzn, ze celkove ubylo uctu. --> neodesel, ale byl odejit. |
|
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 10:49:22
|
quote: Originally posted by Almych
LOL, tak se jim na to Julio Torres vysral. Nejak se jim to hrouti.
rekl bych ze torres, tiggs atd jsou jenom figurky. SWG hybe nekdo jiny, snad přímo Lucas. Jen aby to neprokaučovali uplne.. Torres odesel podle mne proto, ze se mu nepodarilo uklidnit komunitu, novy system je krok zpatky a Xbox se zatim nerozjel, protoze MS nema vyrobni kapacity (nebo jenom sponuji hlad na trhu). Tzn, ze celkove ubylo uctu. --> neodesel, ale byl odejit.
urcite jsou za tim Zidaci vid Olu Lucas prej je puvodne Jakob Lucas , ale imo se ted prepocitali. jo a tudle komunitu bych nechtel uklidnovat, vim o cem mluvim, uz jen reagovat na prudeni 3 lidi tady zabere cas a kdyz si predstavim ze bych mel odpovidat treba na 1000 sageru tak se mi zveda kufr . Stejne dejte na me, ze ten stary system vrati. Ted kazdej pise ze to nejde ale uvidite ze si na strejdu Kravku jednou vzpomenete Jak uz jsem jednou psal, mam ve friend listu uz pres 150 lidi, dal jsem si tam vsechny jedi i rebely co znam a kdyz lognu v nejzajimavejsich casech tak jsou online 2, jindy nikdo... drive bylo klidne 30 lidi.. myslim ze musite pozorovat neco podobnyho taky. A devove to musi taky videt. |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 06/12/2005 10:53:07 |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 10:56:09
|
quote: Originally posted by Kravka kdyz si predstavim ze bych mel odpovidat treba na 1000 sageru tak se mi zveda kufr
Na to mi staci jedna kravka Nechapu, jak si chces predstavit odpovidat na 1000 saggeru, kdyz nedokazes odpovedet poradne ani jednomu |
Edited by - Sagger on 06/12/2005 10:57:58 |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 10:59:00
|
ale fuj, uz toho nechte |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Giltanas
Moderator
718 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 11:01:23
|
Na to mi staci jedna kravka Nechapu, jak si chces predstavit odpovidat na 1000 saggeru, kdyz nedokazes odpovedet poradne ani jednomu
|
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 11:04:27
|
quote: Originally posted by Carmax
ale fuj, uz toho nechte
hele Carmaxi myslim ze kdyby to vratili zpet tak ty by ses vratil vid ? |
jůůz d fóós |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 11:12:32
|
[/quote] Proc vlastne nechces prede mnou svou pravdu obhajovat ? [/quote] ..protoze by to tady ve foru trvalo tyden, ale muzem pokecat na icq nebo ve hre, jestli chces. |
|
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 12:30:47
|
quote: Originally posted by Kravka
ale fuj, uz toho nechte
hele Carmaxi myslim ze kdyby to vratili zpet tak ty by ses vratil vid ?
asi jo |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 13:05:30
|
* Bloodfin * Chilastra * Eclipse * Gorath * Kauri * Lowca * Radiant * Shadowfire * Starsider * Tarquinas * Wanderhome
* These galaxies will be unavailable during this 9 hour time frame.
|
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 13:33:16
|
* Bloodfin * Chilastra * Eclipse * Gorath * Kauri * Lowca * Radiant * Shadowfire * Starsider * Tarquinas * Wanderhome
* These galaxies will be unavailable during this 9 hour time frame.
žeby nahazovali ten rollbak? _:) |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
Topic |
|