Author |
Topic |
cress
Starting Member
77 Posts |
Posted - 14/12/2005 : 20:58:09
|
Hrajete jeste nekdo na Antonius Bayle? Dloho jsem nehral, ale ted prez zimu mam chut a cas se na to zase poradne mrknout. Nerikejte, ze vsichni hrajete EQ2 nebo WoW. To prvni jsem hral mesic a nebavilo me to a u druheho me odrazuje styl grafiky. |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 14/12/2005 : 22:31:33
|
quote: Originally posted by cress
Hrajete jeste nekdo na Antonius Bayle? Dloho jsem nehral, ale ted prez zimu mam chut a cas se na to zase poradne mrknout. Nerikejte, ze vsichni hrajete EQ2 nebo WoW. To prvni jsem hral mesic a nebavilo me to a u druheho me odrazuje styl grafiky.
Ted jsem hral 3 mesice na Legends serveru a uz bych asi nikdy nesel na "obycejny" pve server. Nicmene novy datadisk nic moc, takze ted hraji stridave/soucasne ac1 a wow (sem tam daoc )).
Rekl bych, ze pocet cechu hrajici EQ1 by se dal spocitat na prstech jedne ruky (bo vetsina dala prednost tuzexovemu kyci pred kvalitou, rozumej EQ2 pred EQ1).
|
|
|
cress
Starting Member
77 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 18:40:32
|
Je asi nejaka akce nebot me to pustilo do hry aniz bych zaplatil asi to bude neco na par dnu pro hrace kteri driv hrali. Zda se, ze je cim dal vic veci prevadeno do nove grafiky, ale co me stve je vecny LFG. Nevim, zacinam zvazovat jestli se prece jenom nemrknu na EQ2. |
|
|
Topic |
|
|
|