Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - Raidy
 Druhá raid skupina
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 06/01/2006 :  13:52:07  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
Přátelé, kamarádi,
vzhledem k vývoji událostí posledních dní a vzhledem k potřebnosti druhé raidové skupiny, prosím o vyjádření hráčů RL a MdK, zda mají zájem o T5 raidy pro lvl 40+ (healeři 38+). Lvl se bude zvyšovat časem podle toho, kolik lidí se přihlásí, a podle mobů, na které se bude chodit.

Co jsem se dívala do rosterů obou guild, těch hráčů, kteří mají nebo brzy budou mít požadovaný lvl a kteří nejsou v JAK, by mělo být hodně přes 35, což by měl být dostačující počet na druhou raid squadru.

Cílem je se sehrát, sehnat lepší equip a užít si taky trochu raidovní zábavy.

Prosím, napište, jestli máte zájem, předběžně domluvený den je čtvrtek od 20:00.

Co se týká lootu, vzhledem k tomu, že to zatím vypadá, že více hráčů bude z RL a taky protože je to iniciativa RL, budou hráči počítáni do DKP RL a také se bude raidovat podle pravidel RL. Vzhledem k tomu, že jsou téměř shodná s MdK, nevidím v tom problém, ale považuju za nutné to tu uvést.

V neposlední řadě musím uvést, že jsem opravdu ženského pohlaví, to kdyby to někomu dělalo problém, tak aby později neodcházel z raidu jen proto, že se z Ventrila ozve muj hlásek a začne velet!

EDIT - Takže zatím to vypadá takto:
Silke
Luno
Proxima
Nightfairy
Cimrek
Querio
Humusoid
Lékárník
Aangie
Lepratulka
Edodia
Buchta
vtmar6n (By mě zajímalo, jak se to čte )
Elber
Nekricek
Blackbreath
Terudit

JAK:
alyk / Arra
Frederic / Imaziel
Zotikus / Cleon
Kazgoroth
Jakuzak
Kromus

Lidi, hlašte se, za chvíli přijde datadisk, tak ať můžeme přejít na T6 moby aspoň letos!

Edited by - Terudit on 12/01/2006 10:38:49

marcek
Starting Member

24 Posts

Posted - 06/01/2006 :  13:54:26  Show Profile Send marcek a Private Message  Reply with Quote
jdu

LOTRO Filrandir - champion
Vanguard Thangrim - warrior(lvl22)/weaponsmith(lvl24)(MDK) retired
EQ2 Silke - swashbuckler (RL) retired
Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 06/01/2006 :  13:58:43  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
Ještě si to rozmyslím :-)

Ale ne, když jsem tě do raidleaderování uvrtal, tak souhlas :)

Luno <Rytiri lva> Guardian 70 - Woodworker 62+
Lunal <Rytiri lva> Fury 28 - Provisioner 57+ (craft)
Rafan <Rytiri lva> do duchodu odchazejici banker RAFu :)
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 06/01/2006 :  13:59:16  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Drzim pesti, rozumnych lidi je jak v RL tak v MdK dost a IMHO date dokupy solidni RAF2 :)

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 06/01/2006 :  14:02:42  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Drzim pesti, rozumnych lidi je jak v RL tak v MdK dost a IMHO date dokupy solidni RAF2 :)

Díky za podporu i návrh jména!
Go to Top of Page

Arra
<Mor do Kuli>

248 Posts

Posted - 06/01/2006 :  14:13:46  Show Profile  Send Arra an ICQ Message Send Arra a Private Message  Reply with Quote
Mala technicka poznamka:
v pripade, ze byste zvolili pro zacatek jiny raidovaci den, nez utery, ctvrtek a nedele, tak jsem ochoten, v pripade zajmu, ze zacatku pomoci svou ucasti kuprikladu alternativnim charem (v tuto chvili je Arra sice sleceny 50 lvl inquisitor, ale to se da napravit ). Myslim ze podobny pristup by mohlo byt ochotno zvolit i vice lidi ....

Alyk

Edited by - Arra on 06/01/2006 14:14:08
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 06/01/2006 :  14:20:24  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arra

Mala technicka poznamka:
v pripade, ze byste zvolili pro zacatek jiny raidovaci den, nez utery, ctvrtek a nedele, tak jsem ochoten, v pripade zajmu, ze zacatku pomoci svou ucasti kuprikladu alternativnim charem (v tuto chvili je Arra sice sleceny 50 lvl inquisitor, ale to se da napravit ). Myslim ze podobny pristup by mohlo byt ochotno zvolit i vice lidi ....Alyk
Alyku, ctvrtek byl vybran umyslne, protoze je to vyhlaseny raidovaci den a protoze tyhle akce jsou primarne urceny pro lidi ktery nejsou v JAK a chteji raidovat.

Nicmene presun asi mozny je ale to se musi domluvit ti, kdo budou raidovat, takze pockejmez kolik lidi se tu ozve

Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 06/01/2006 :  14:22:29  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
Alyku jestli to nejak dopadne, tak na tebe dojde. Pokud si pamatuju, tak jsi chodici encyklopedie (minimalne) T5 mobu co do resistu a damage, takze jsem te Terezce doporucil k "vytezeni" :-)

Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 06/01/2006 :  14:22:31  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arra

Mala technicka poznamka:
v pripade, ze byste zvolili pro zacatek jiny raidovaci den, nez utery, ctvrtek a nedele, tak jsem ochoten, v pripade zajmu, ze zacatku pomoci svou ucasti kuprikladu alternativnim charem (v tuto chvili je Arra sice sleceny 50 lvl inquisitor, ale to se da napravit ). Myslim ze podobny pristup by mohlo byt ochotno zvolit i vice lidi ....

Alyk

Můžu pomoct s Imazielem, ten naháč není

Imaziel

Go to Top of Page

Arra
<Mor do Kuli>

248 Posts

Posted - 06/01/2006 :  14:24:53  Show Profile  Send Arra an ICQ Message Send Arra a Private Message  Reply with Quote
Ja sem to nemyslel nijak zle, nechci se vnucovat
Pouze tim oznamuji moji ochotu tomudle projektu v pripade potreby pomoci. Samozrejme nemam zadne ambice zabirat timto zpusobem nekomu misto v raidu.

Alyk
Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 06/01/2006 :  14:27:05  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
Jinak je fajn, ze zatim reaguji vicemene pouze JAK clenove :-)

Go to Top of Page

Proxima
Starting Member

56 Posts

Posted - 06/01/2006 :  14:35:57  Show Profile Send Proxima a Private Message  Reply with Quote
Rafani nebo Zevli, na tom nesejde. Stejne zustanem Zevli. :-)

Teda vcetne me. Proto sem pisu.

EQ2: Templar <Česká legie>
AoC: PoM <Legie>
Go to Top of Page

Punik
Starting Member

8 Posts

Posted - 06/01/2006 :  14:58:25  Show Profile Send Punik a Private Message  Reply with Quote
NightFairy hlásí prezenčku!

Fundamental - hrdý (ex)guild leader PvP guildy Pohodari, server Nagafen, EQ2.
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 06/01/2006 :  15:04:34  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
Taky rad pomuzu jak jen to bude mozne.

Jinak si myslim, ze druha raid force by klidne mohla pouzivat stejne DKP jako prvni. Lide se mezi tema dvema skupinama budou nepochybne pohybovat a nevidim duvod, proc to nespojit.

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 06/01/2006 :  15:23:33  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raady

Taky rad pomuzu jak jen to bude mozne.

Jinak si myslim, ze druha raid force by klidne mohla pouzivat stejne DKP jako prvni. Lide se mezi tema dvema skupinama budou nepochybne pohybovat a nevidim duvod, proc to nespojit.

Hele, hele, trpajzlik jak se lísá!
Ale hned dostanu ťafku přes bobří ušiska o DKP.
Hele, já chci vědět, jestli maj lidi zájem, další věci budeme řešit až pak! Takže JAK mi sem, prosím, přestane spamovat a budou se sem psát lidi, kterých se to týká. O pomoc si řekneme, to se zase jako nebojte!
Go to Top of Page

cimrek
Starting Member

94 Posts

Posted - 06/01/2006 :  15:23:52  Show Profile Send cimrek a Private Message  Reply with Quote
Cimrek se hlásí:-)

Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60
EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69
Go to Top of Page

Snek
New Member

129 Posts

Posted - 06/01/2006 :  15:28:06  Show Profile Send Snek a Private Message  Reply with Quote
Jdu do toho

Querio
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 06/01/2006 :  16:00:13  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Pokud byste chtěli změnit doménu z rl.imperium.cz na dokoliv jiného (klidně i imperium.cz) stačí říct...
Nebo případně založení úplně nového DKPka taky není problém.
Go to Top of Page

Ancient Humusoid
Starting Member

38 Posts

Posted - 07/01/2006 :  08:51:50  Show Profile Send Ancient Humusoid a Private Message  Reply with Quote
HE HE HE, z vývoje událostí v posledních dnech jsem fakt poněkud rozpačitej :-))

Hraji EQ2 sice teprve třetí měsíc (s L2 na Bartzu se mi loučilo dost těžce), ale celou dobu expím jako blázen, a těším se na raidování a nakonec to vypadá, že nebudu mít s kým.....

Takže pokud bude zájem o Humusoida Wizardra momentálně na 49 levelu, jsem kdykoliv k dispozici pro jakoukoliv neplechu, pro jakejkoliv raidík. A pokud na mne z Ventrila bude ječet ženská, nevidím v tom žádnej problém :-)) ba naopak. Znám to moc dobře z domu a v tomto směru jsem velmi zkušenej :-)))

Snad vám nebude vadit, že jsem zloun z Freeportu, jsem sice Hum, ale dokažu komunikovat i s Paladinem :-))))

Ancient – L2 – ex RD – StormScreamer 78/Soultaker 76 – ex Noblesse
Humusoid - EQ2 - ex MdK - Wizard 68/Jeweler 63
Ancient – AoC – Veterans – Demonologist

Edited by - Ancient Humusoid on 07/01/2006 09:02:30
Go to Top of Page

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 07/01/2006 :  10:05:34  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ancient Humusoid

HE HE HE, z vývoje událostí v posledních dnech jsem fakt poněkud rozpačitej :-))

Hraji EQ2 sice teprve třetí měsíc (s L2 na Bartzu se mi loučilo dost těžce), ale celou dobu expím jako blázen, a těším se na raidování a nakonec to vypadá, že nebudu mít s kým.....

Takže pokud bude zájem o Humusoida Wizardra momentálně na 49 levelu, jsem kdykoliv k dispozici pro jakoukoliv neplechu, pro jakejkoliv raidík. A pokud na mne z Ventrila bude ječet ženská, nevidím v tom žádnej problém :-)) ba naopak. Znám to moc dobře z domu a v tomto směru jsem velmi zkušenej :-)))

Snad vám nebude vadit, že jsem zloun z Freeportu, jsem sice Hum, ale dokažu komunikovat i s Paladinem :-))))

Rozhodně je s kym hrát a rozhodně počítáme s lidma z MdK, že budou zlouni, zlosynové, lumpové a darebáci. Btw. víš, že ženský na tyhle typy letěj mnohem víc než na hodný uhlazený bloňďáky? Tak jen houšť!
Go to Top of Page

Lekarnik
New Member

280 Posts

Posted - 07/01/2006 :  12:11:12  Show Profile  Send Lekarnik an ICQ Message Send Lekarnik a Private Message  Reply with Quote
Tak u toho nesmim chybet...
Jdu do toho vsema medvedima tlapama i s hadim ocasem...

Karotka 65 Dwarf Guardian
LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 07/01/2006 :  12:15:18  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ancient Humusoid

Lidi ctete pls pozorne. Uz v nekolika postech zde bylo, ze JAK neni plna ani ted, ze se predpokladal vznik druhe vlany a ze se predpoklada pohyb mezi ruznymi raid force podle aktivity, levlu atd... Tak to tak berte a nehledejte za tim nic jineho.

Sorry za offtopik, ale nejak jsem musel reagovat.

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

aangie
Starting Member

24 Posts

Posted - 07/01/2006 :  12:40:46  Show Profile Send aangie a Private Message  Reply with Quote
Pocitajte so mnou. Sice je to na hrane ( lvl 40) ale hadam sa to casom spravi. Ked bude vitalita tak to pojde hore. Kde budu vyhlasovane tie raidy? nejako som to nepostrehol.

Aangie 54 assasin/jeweler31
Fozia 64 Alchemist
Kkiran 70 Mystic - MAIN
Runeeye
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 07/01/2006 :  12:54:28  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aangie

Pocitajte so mnou. Sice je to na hrane ( lvl 40) ale hadam sa to casom spravi. Ked bude vitalita tak to pojde hore. Kde budu vyhlasovane tie raidy? nejako som to nepostrehol.

Jestli muzu poprosit, vypisujte raidy zde na imperiu, lze pak lepe i pomoci - RAF nebo JAK raid, kdy a kde.

Go to Top of Page

Lepratulka
Moderator

66 Posts

Posted - 07/01/2006 :  13:11:45  Show Profile Send Lepratulka a Private Message  Reply with Quote
pocitejte se mnou :)))

Ta Culikata :)))
Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 07/01/2006 :  15:29:55  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

Jestli muzu poprosit, vypisujte raidy zde na imperiu, lze pak lepe i pomoci - RAF nebo JAK raid, kdy a kde.

Tak nějak s tím počítáme :-)

Go to Top of Page

Xantus
Moderator

504 Posts

Posted - 07/01/2006 :  17:07:36  Show Profile  Send Xantus an ICQ Message Send Xantus a Private Message  Reply with Quote
Počítej se mnou :)
Go to Top of Page

Buchta
New Member

110 Posts

Posted - 08/01/2006 :  23:43:38  Show Profile  Send Buchta an ICQ Message Send Buchta a Private Message  Reply with Quote
Je-li zajem o zlounskou inkvizitorskou upalovacku, t.c. lvl 42, rada se pridam :)

Buchta
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 09/01/2006 :  13:20:01  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Pokud je místo, ta bych nabídl jednoho nekrotika ... pokud teda nevadí že občas prostě nebudu moct.

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník

Edited by - vtmar6n on 09/01/2006 13:21:15
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 09/01/2006 :  14:02:01  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
Taky kdyztak muzu pomoct, ale u me pripada v uvahu asi jen mentor

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

elber
Starting Member

66 Posts

Posted - 09/01/2006 :  14:19:14  Show Profile  Send elber an ICQ Message Send elber a Private Message  Reply with Quote
Samozrejme jdu.
Go to Top of Page

fedaikin
New Member

380 Posts

Posted - 10/01/2006 :  13:18:17  Show Profile Send fedaikin a Private Message  Reply with Quote
I já se hlásím.

Jen vážně nechápu, proč nedošlo ke sloučení MDK + RL, když spolu hrát nejen musíme, ale i chceme. :) Opravdu byl problém jen jméno guildy? Osobně bych klidně hrál i pod vlajkou Křížal, pokud by tam bylo dost lidí na raid.

Edited by - fedaikin on 10/01/2006 15:15:01
Go to Top of Page

Batky
Starting Member

21 Posts

Posted - 11/01/2006 :  09:20:14  Show Profile Send Batky a Private Message  Reply with Quote
Neviem ci stihnem tento stvrtok level 40, ale buduci urcite, takze so mnou ratajte.
(od podnelka som spravil z 35 na 38 co myslite stihnem dnes poobede level 40? :)

Mimochodom Blackbreath.
Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 11/01/2006 :  11:06:51  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
Čtvrteční raid na rybáře byl vyhlášený na http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17100 - zájemci pište přihlášky tam

Go to Top of Page

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 11/01/2006 :  14:49:13  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
uber mys vam klido pido rada pomuzu..
Go to Top of Page

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 11/01/2006 :  20:06:16  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jakuza

uber mys vam klido pido rada pomuzu..

Myšáku, nechci ti do toho kecat, ale jsi přihlášenej na raid JAKu, samozřejmě uvítáme, když přijdeš, ale ověř si, že tě taťkové pustí!

EDIT: Aha sorry, jsem si nevšimla, že to nepíšeš k raidu dneska. To je tak, když mam rozežraně otevřenejch víc woken...

Edited by - Terudit on 12/01/2006 10:10:39
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 11/01/2006 :  22:46:31  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
Mickey je tak uber, že zvládá být na 2 místech naráz

Myslel do budoucna, přímo na raid se nezapisoval...

Imaziel

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 12/01/2006 :  10:17:52  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 12/01/2006 :  11:21:41  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kromus

Hmmm, opravdu vyjádření hodné Zerka!
Go to Top of Page

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 12/01/2006 :  11:35:56  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
tak pozor teruditko :) zadni moji tatkove ... ba naopak jim delam sluzbu ze svou uberitou podporuji jejich snahu na raidech
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 12/01/2006 :  16:46:58  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak pozor teruditko :) zadni moji tatkove ... ba naopak jim delam sluzbu ze svou uberitou podporuji jejich snahu na raidech

Bah! Si malej mickey. Kazdej te ohne pres koleno a naplaca kdykoliv bude chtit

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 12/01/2006 :  17:23:42  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
de videt ze jsi nemal tu cest :)

a dost topic neni abychom probirali moji UBERialitu :)
Go to Top of Page

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 13/01/2006 :  09:19:00  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
quote:

de videt ze jsi nemal tu cest :)

a dost topic neni abychom probirali moji UBERialitu :)

To je narážka na to, abych ti založila novej topic, kde nám budeš přednášet o tom, jak jsi nejlepší?
Je mi jasný, že tvoje přirozená skromnost ti nedovolí si ho založit sám!
Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 13/01/2006 :  10:02:32  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
RAF a JAK

Včera jsme s Klaťákem řešili propojení RAF a JAK a případnou účast členů JAKu na našich raidech. Řešili jsme to na Ventrilu a tak hodím odpověď ještě sem, ať náš názor s Terezkou rovnou znají všichni. V tuhle chvíli rozhodně nejsme proti tomu, aby se nadpočetní členové JAK připojili k RAF. Pomoc je jak užitečná, tak vítaná. Postupem času ale může docházet ke dvou věcem. Jednou z nich je, že budeme žádat členy JAK o mentor. Důvod je jednoduchý. Abychom opravdu viděli, že mob není jednoduchý, jestli na něj máme a podobně. Aby to prostě nebyl raid, nakterém devět šedesátek umlátí moba a zbylých patnáct lidí se nudí.

Druhá věc je levelování nižších postav. RAF vzniknul jako alternativa k JAK tak, aby si zaraidovaly i nižší levely. Jakmile teda začne vznikat přetlak, budou mít absolutní přednost lidé mimo JAK s patřičným levelem, protože ti si nemají kde jinde zahrát. Je možné, že občas poprosíme někoho volného z JAK, aby se k nám přidal z důvodu nějaké specifické pomoci. Ale to se bude vždy řešit individuálně před raidem.

Pokud se na raid budou hlásit náhradníci raidu JAK, budou zváni ve stejném pořadí, v jakém byli přihlášeni na JAK (aby byla alespoň nějaká spravedlnost a aby se nemuseli hlásit na dvě různá místa). Tenhle poslední odstavec nemusíme dodržet ale vždy a vyhrazujeme si právo vzít případně někoho jiného mimo pořadí, pokud budeme mít pocit, že v tu chvíli bude RAFu prospěšnější.

Luno a Terudit

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/01/2006 :  10:40:58  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lunal

RAF a JAK

Včera jsme s Klaťákem řešili propojení RAF a JAK a případnou účast členů JAKu na našich raidech. Řešili jsme to na Ventrilu a tak hodím odpověď ještě sem, ať náš názor s Terezkou rovnou znají všichni. V tuhle chvíli rozhodně nejsme proti tomu, aby se nadpočetní členové JAK připojili k RAF. Pomoc je jak užitečná, tak vítaná. Postupem času ale může docházet ke dvou věcem. Jednou z nich je, že budeme žádat členy JAK o mentor. Důvod je jednoduchý. Abychom opravdu viděli, že mob není jednoduchý, jestli na něj máme a podobně. Aby to prostě nebyl raid, nakterém devět šedesátek umlátí moba a zbylých patnáct lidí se nudí.

Druhá věc je levelování nižších postav. RAF vzniknul jako alternativa k JAK tak, aby si zaraidovaly i nižší levely. Jakmile teda začne vznikat přetlak, budou mít absolutní přednost lidé mimo JAK s patřičným levelem, protože ti si nemají kde jinde zahrát. Je možné, že občas poprosíme někoho volného z JAK, aby se k nám přidal z důvodu nějaké specifické pomoci. Ale to se bude vždy řešit individuálně před raidem.

Pokud se na raid budou hlásit náhradníci raidu JAK, budou zváni ve stejném pořadí, v jakém byli přihlášeni na JAK (aby byla alespoň nějaká spravedlnost a aby se nemuseli hlásit na dvě různá místa). Tenhle poslední odstavec nemusíme dodržet ale vždy a vyhrazujeme si právo vzít případně někoho jiného mimo pořadí, pokud budeme mít pocit, že v tu chvíli bude RAFu prospěšnější.

Luno a Terudit

S tim zcela souhlasim. Lidi z JAK by meli byt brani na raidy RAF az za cleny RAF, stejne jako pripadne i obracene. O tom by to melo byt, clen skupina je clenem proto, ze ma v ramci skupinu vysadu - dostat se prednostne na raid. Proto souhlasim naprosto

Go to Top of Page

Klattu
New Member

462 Posts

Posted - 13/01/2006 :  11:33:52  Show Profile Send Klattu a Private Message  Reply with Quote
quote:

RAF a JAK

Luno a Terudit

Ano, tak nejak si predstavujem, ze to bude fungovat.

Klattu, Runnyeye, EQ2
Klattu, Eclipse, SWG
Klattusun, Atlantean, AO
Go to Top of Page

pypkaj
Starting Member

52 Posts

Posted - 13/01/2006 :  12:01:36  Show Profile  Visit pypkaj's Homepage  Send pypkaj an ICQ Message Send pypkaj a Private Message  Reply with Quote
quote:

RAF a JAK

Luno a Terudit

Tak... vcerejsi dojmy... podle me my tri (Kromus, Klattu a ja) jsme vam sice pomohli, ale celkove se to az tak moc neprojevilo (mozna u drayeka kdyz kromus bral addy:) ... podle me mate obrovskou vyhodu, ze MT je uz lvl 58 - takze zadnej lowbik!!:)

Thalantyr <Mor do Kuli> | Wizard (60) / Alchemist (60) | Runnyeye | EQ2 (uložen k ledu)
Go to Top of Page

pypkaj
Starting Member

52 Posts

Posted - 13/01/2006 :  12:05:00  Show Profile  Visit pypkaj's Homepage  Send pypkaj an ICQ Message Send pypkaj a Private Message  Reply with Quote
A jeste si neodpustim poznamku k ventrilu - Uplne super, perfektne jste to vysvetlili tem novackum, co delat a co ne :) S nama se tak pekne slusne nikdo neparal :) (no, Jaris na nas jecel, to se pak snazis neudelat zadnou chybu :))

Thalantyr <Mor do Kuli> | Wizard (60) / Alchemist (60) | Runnyeye | EQ2 (uložen k ledu)
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 13/01/2006 :  12:09:50  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pypkaj

A jeste si neodpustim poznamku k ventrilu - Uplne super, perfektne jste to vysvetlili tem novackum, co delat a co ne :) S nama se tak pekne slusne nikdo neparal :) (no, Jaris na nas jecel, to se pak snazis neudelat zadnou chybu :))
U mas ma vetsina slusne vychovani podle GL

Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 13/01/2006 :  12:24:44  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

U mas ma vetsina slusne vychovani podle GL

My mame jeste jinyho GL nez tebe?

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000