Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 ... a tak jsem dosahl lvl 40 ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:06:03  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:
Originally posted by Marwyn

chtel bych jen podotknout ze guilda tu neni pouze proto aby nekomu pomahala a jak vyzniva s tvich postu tak nezvladas dal solo, proto hledas oporu... takze aby se to upresnilo: jak se budes chovat ty ke guilde, bude se chovat guilda k tobe :) (nechci nikoho urazit, jen upresnit princip guildy, aby nedoslo k nejakym nedorozumenim v tve budouci guilde) mnoho zdaru a doufam ze si vyberes spravne a najdes to co hledas :)

lidi hledaji guildu proto ze solo hrat nechteji nebo to nejde ... navzajem si pomuzou aby to slo ... guilda pomuze me ja pomuzu dalsim ... to je moje logika ...

rozhodne nebudu hledat guildu kde budu delat jen poskoka nekomu kdo na me sere ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:08:14  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message
quote:
Originally posted by Eagle

quote:

chtel bych jen podotknout ze guilda tu neni pouze proto aby nekomu pomahala a jak vyzniva s tvich postu tak nezvladas dal solo, proto hledas oporu... takze aby se to upresnilo: jak se budes chovat ty ke guilde, bude se chovat guilda k tobe :) (nechci nikoho urazit, jen upresnit princip guildy, aby nedoslo k nejakym nedorozumenim v tve budouci guilde) mnoho zdaru a doufam ze si vyberes spravne a najdes to co hledas :)

lidi hledaji guildu proto ze solo hrat nechteji nebo to nejde ... navzajem si pomuzou aby to slo ... guilda pomuze me ja pomuzu dalsim ... to je moje logika ...

rozhodne nebudu hledat guildu kde budu delat jen poskoka nekomu kdo na me sere ...

fajn, a cemu v Marwo postu nerozumis nebo s tim nesouhlasis?

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:10:39  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:
Originally posted by Kaz

zda se ze panovi dosli argumenty

argumenty? na co ... vy si tu melete svoji ze clenove guildy musis slouzit vedeni guildy a kdyz nebudou tak je vedeni vyhodi ... kdyz budou slouzit dobre tak mozna budou mit sanci neceho dosahnout ale nikdo jim nebude pomahat... sorry ale tohle chovani se me prici ... i kdyz i v rl je to bezna vec

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:11:55  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

ja hral clovece nezlob se, piskvorky, pak sem zkousel sachy ale moc mi to neslo, karty (nekolik zpusobu her s nima), no a ted zacinam s ruskou ruletou a kluci rikaj ze sem v tom docela dobrej

MUHAHAHAHAHAHAHA.

Tak jsme se nasmali....

Cili po tomto postu vyhlasuji Eagla za debilka, mluvku, lhare a totalniho asociala. A doporucuji vsem na jeho posty dale nereagovat, nebo jde o city flame bez argumentu a neschopnost normalni diskuze

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:12:38  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:
Originally posted by Kaz

quote:

quote:

fajn, a cemu v Marwo postu nerozumis nebo s tim nesouhlasis?

ty tomu nerozumis ... guilda je jen od toho aby pomahala jinak je na nic ...

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:13:06  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Kaz

argumenty? na co ... vy si tu melete svoji ze clenove guildy musis slouzit vedeni guildy a kdyz nebudou tak je vedeni vyhodi ... kdyz budou slouzit dobre tak mozna budou mit sanci neceho dosahnout ale nikdo jim nebude pomahat... sorry ale tohle chovani se me prici ... i kdyz i v rl je to bezna vec

tady nikdo nic takovyho netvrdi

R.I.P.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:13:44  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:
Originally posted by Jaris

quote:

ja hral clovece nezlob se, piskvorky, pak sem zkousel sachy ale moc mi to neslo, karty (nekolik zpusobu her s nima), no a ted zacinam s ruskou ruletou a kluci rikaj ze sem v tom docela dobrej

MUHAHAHAHAHAHAHA.

Tak jsme se nasmali....

Cili po tomto postu vyhlasuji Eagla za debilka, mluvku, lhare a totalniho asociala. A doporucuji vsem na jeho posty dale nereagovat, nebo jde o city flame bez argumentu a neschopnost normalni diskuze

nejde mi o city ... kdyztak uz cisty flame ...

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:14:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
Originally posted by Pertha

tady je to ale jinak s pomahanim a raidovanim crossguild tady je to nastaveno ted takto - udelas lvl 60 a je ti nanic bo nejsi predvybran do elitni skupiny a tak s tebou gilda nepocita a cross gild raid taky ne
Zkusil jsi prosim zazadat (prihlasit se) na raid RAF?
Pravdepodobne ano ze s tebou nikdo nepocita, takze mi napis konkretni termin kdy jsi se na nejaky raid hlasil a kdy jsi byl odmitnut.

Pokud mi ten konkretni termin a odmitnuti neposles, pak jsi lhar ktery umyslne zkresluje veci.

Kazdy kdo umi hrat, je slusnej a je clenem RL nebo MdK muze na raidy RAF a pokud je hdone dobry a je misto pak i do JAKu.

Takze cekam na ty konkretni informace, dekuji.

RAF - T5 raidy na ktery bude s lvl60 pravidelne chodit jen idiot nebo neschopnej mrzak, JAK T6 raidy elitni skupina co kdyz nahodou nekdo vypadne tak si te moozna kdyz jses t6 a vydrzis "pulroku" delat t5 raidy vybere a milostive ti umozni jit t6 raid a nezajima nikoho z nich ze ses od nich z gildy a tak by ti meli dat stejny moznosti jako maji oni
vpodstate si mi tu potvrdil to co sem si jen myslel a protoze jsem nastesti nereactvivoval acc abych za tri tydny vylevelil na 60 a pak zase acc nestopl protoze se nehodim elitni skupine abych jim proboha nesebral loot

a marwyn ? to je ten marwyn co celymu raidu klidne skurvi quest aby si neco dokazal ? jo tak ten at se tu hodne hlasite ozyva at vim kdo to vlastne za tyhle lidi mluvi

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:17:37  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:
Originally posted by Kaz

quote:

quote:
Originally posted by Kaz

tak mi to teda vyjasni ... du do guildy proto aby mi pomohla ... to je spatne ... tak du do guildy proto abych pomoh ja ji ... to je spatne ... du do guildy delat otroka ... to je dobre ale nikdo to nerika verejne ...

ja vezmu radsi na akci nekohoz guildy kdo nema dostatecne vybaveni a zkusenosti nez nekoho mimo ni s kym by to byla prochazka ruzovou zahradou

a nedelam to proto abych mu dokazal jakej sem king ... ale proto abych mu pomoh ...

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:20:27  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Kaz

quote:

quote:
Originally posted by Kaz

tak mi to teda vyjasni ... du do guildy proto aby mi pomohla ... to je spatne ... tak du do guildy proto abych pomoh ja ji ... to je spatne ... du do guildy delat otroka ... to je dobre ale nikdo to nerika verejne ...

ja vezmu radsi na akci nekohoz guildy kdo nema dostatecne vybaveni a zkusenosti nez nekoho mimo ni s kym by to byla prochazka ruzovou zahradou

a nedelam to proto abych mu dokazal jakej sem king ... ale proto abych mu pomoh ...

dobre, tak si to precti jeste jednou a zkus to znovu ale tentokrat peclive

R.I.P.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:21:42  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:

quote:

MUHAHAHAHAHAHAHA.

Tak jsme se nasmali....

dekujeme za tve zhodnoceni moji osoby ... blby je ze me jo to srdecne jedno :)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:24:54  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:
Originally posted by Kaz

quote:

quote:
Originally posted by Kaz

quote:

quote:
Originally posted by Kaz

dobre, tak si to precti jeste jednou a zkus to znovu ale tentokrat peclive

ne

nekdo napsal ze hleda guildu a nekdo ho serval ze je to prizivnik kdyz hleda pomoc ... ja rikam ze to neni pravda ... vy rikate ze on musi nabidnout pomoc a zaslouzit si pomoc od ostatnich ... tedy slouzit jim dokud oni neuznaji za vhodne ho z guildy vyhodit nebo ho prijmou mezi sebe ...

to mi teda rekni co na tom chapu spatne ...

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:29:33  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message
to co napsal Marw

jak to chapu ja

chtel bych jen podotknout ze guilda tu neni pouze proto aby nekomu pomahala - souhlas, guilda je proste spolecenstvi lidi a ne banda otroku
nezvladas dal solo, proto hledas oporu... - ano v guilde ma moznost si najit lidi, ale ne stylem ja pisknu ty pribehnes
jak se budes chovat ty ke guilde, bude se chovat guilda k tobe :) - budes pomahat? nekdo dalsi pomuze tobe a nikdo nerika ze ty musis pomoct jako prvni ani ze nekdo musi pomoct prvni tobe, je to o pristupu a nebo muzes chtit vsem hned ted a kdyz to nedostanes tak prohlasis ze je to guilda na dve veci a jdes pryc

ale ty s Marwem nesouhlasis, porad tu meles neco o otrocke sluzbe leadrum guildy

R.I.P.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:34:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:
Originally posted by Kaz

to co napsal Marw

jak to chapu ja

chtel bych jen podotknout ze guilda tu neni pouze proto aby nekomu pomahala - souhlas, guilda je proste spolecenstvi lidi a ne banda otroku
nezvladas dal solo, proto hledas oporu... - ano v guilde ma moznost si najit lidi, ale ne stylem ja pisknu ty pribehnes
jak se budes chovat ty ke guilde, bude se chovat guilda k tobe :) - budes pomahat? nekdo dalsi pomuze tobe a nikdo nerika ze ty musis pomoct jako prvni ani ze nekdo musi pomoct prvni tobe, je to o pristupu a nebo muzes chtit vsem hned ted a kdyz to nedostanes tak prohlasis ze je to guilda na dve veci a jdes pryc

ale ty s Marwem nesouhlasis, porad tu meles neco o otrocke sluzbe leadrum guildy

dejme tomu ze mam level 30 a chci se pridat do guildy ... jak jim budu prospesny? budu jim vypravet vtipy na chatu? nebo jak jim jako budu pomahat? to sem trosku nepochopil ... proto cekam ze v guilde najdu lidi kteri pomuzou me ... a taky cekam ze si zase nekdo dalsi najde me abych pomohl jemu ...

nikdy sem netvrdil ze novacek v guilde bude diktovat clenum ze mu museji pomahat ... nebo ste to odeme slyseli ...

rekl jsem a na tom trvam ze guilda je od toho aby pomahala ... vy porad melete ze ja rikam ze guilda je od toho aby slouzila ... trochu rozdil ...

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:36:51  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message
i lvl 30 muze byt guilde prospesny, myslis ze jen high lvl muze pro guildu neco udelat?
no nejspis je to tim ze jsi eq2 podle podpisu nehral a proste meles neco o cem nevis jak funguje

R.I.P.
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:38:10  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message
takze souhlasis s Marwem ne?

R.I.P.
Go to Top of Page

fedaikin
New Member

380 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:38:41  Show Profile Send fedaikin a Private Message
Skutečně hezká flame. :) Akorát mě mrzí, že člověku s jiným (minoritním) názorem je nadáváno do debilů apod., když s ladasčím lze souhlasit.

Co se týče RAF a JAK, tak nesdílím nadšení vedení, že RAF je skvělá možnost pro novější hráče na raidování. Rozhodně ne teď.

Chápu důvody, které ke vzniku JAK vedly, a i přesto se mi to nelíbí. Je to ale můj osobní problém a protože to nemohu změnit, tak ani nenadávám.

Co považuji za problém? Problémem je to, že JAK je elitní skupina, která dělá ty nejtěžší raidy, která má šanci je dodělat (výbava, znalosti) a každý lvl 50+ by nejraději šel s ní, protože tam mohou padnout ty uber věci, po kterých všici toužíme.

Naopak RAF začíná a chodí s ní většinou jen lidé, o které nemá JAK zájem, protože namají super profesi, lvl či equip. Pravdou je, že RAF nemá dostatek pravidelně hrajících lidí na full raid a pokud ano, tak tam nejsou zastoupeny všechny potřebné profese. Takže T6 raidy jsou dost daleko, protože je prostě nedáme (přestože nám často pomáhají lidé z JAK). A budoucnost? Uvidíme, až doroste další dorost.

A teď ten problém .............. JAK vzhledem ke své pozici má možnost tunelovat RAF o lidi (a myslím, že se to děje) a upřímně, kdo by odolal nejít na ten velký T6 raid.

A teď se všichni můžete pustit do dalších diskuzí a oznámit mi, jakej jsem ale kokot a debil. Tohle je můj názor a stojím si za ním.
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:41:54  Show Profile Send Marwyn a Private Message
jen aby nedoslo k nedorozumeni, tak pro perthu, quest nebyl zmrven umyslne, ale to ty si nikdy nedokazal prenest pres srdce, potreboval si obet svoji neschopnosti zrejme :) (btw neflamuj me, ja te taky nechavam zit...)

pro Eagla, predpokladam ze takv velky raidy se delaji pouze ve WoW nebo AC tudiz me nedela problem (predpokladam ze si hral v ceske komunite) se optat na tvoje uzasne vedeni guild jako zdechliny, Atlans Army etc. a to primo urcitych postav jako Orias, Ebaxo, Khandar, Ethernaly.... ... muzu pokracovat opravdu dlouho, protoze tyhle lidi znam cca 7 let a mnoho z nich osobne. Hral sem jiz nekolik malo MMORPG (snad si vzpomenu treba na AC, AC2, AO, UO, LA2, Neocron, EVE, Horizons, GW, SWG, WOW, EQ2) z nichz sem i vetsinu betatestoval. Uznavam asi nemam dostatek inteligence a nejsem schopen si udelat obrazek o fungovani v guilde a ty co sem vedl byli spatne, protoze byli spatne... ostatne sem se asi nepoucil z chyb a porad se me libi pravidlo guildy takove, jake sem prednesl a kupodivu ho pouzivala prvni nejvetsi ceska komunita ve ktere sem se potloukal (tou dobou prez 100 lidi v AC) pod jmenem Atlans Army. Takze moje tlachani je opravdu pouze o tom ze sem nekde neco slysel a nikdy sem vlastne nic poradnyho nezazil a nevim jak to vlastne funguje. Tudiz se v nejblizsi dobe asi prepnu do modu GUILDO POMAHEJ JE TU MACHR MARWYN CO KURVI QUESTY, ALE CHCE POMOCT TAK NASTUP !!!

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:44:28  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

RAF - T5 raidy na ktery bude s lvl60 pravidelne chodit jen idiot nebo neschopnej mrzak, JAK T6 raidy elitni skupina co kdyz nahodou nekdo vypadne tak si te moozna kdyz jses t6 a vydrzis "pulroku" delat t5 raidy vybere a milostive ti umozni jit t6 raid a nezajima nikoho z nich ze ses od nich z gildy a tak by ti meli dat stejny moznosti jako maji oni
vpodstate si mi tu potvrdil to co sem si jen myslel a protoze jsem nastesti nereactvivoval acc abych za tri tydny vylevelil na 60 a pak zase acc nestopl protoze se nehodim elitni skupine abych jim proboha nesebral loot

a marwyn ? to je ten marwyn co celymu raidu klidne skurvi quest aby si neco dokazal ? jo tak ten at se tu hodne hlasite ozyva at vim kdo to vlastne za tyhle lidi mluvi

Dlouho jsem si myslel, ze jsi normalni. Ale posledni 2 mesice se mi zda, ze jsi nejak zapskly a nevim proc, asi se ti neco nepekneho stalo.

Naposledy jiz pisi k tvym vyplodum - to co zde pises se stalo nebo ty si myslis, ze to tak je? Imho solidni rozdil....

Btw, zeptel se Pedra, Tibora nebo Kromuse (vsichni z MdK a reaktivovali ucet pozdeji) zda mohou ci nemohou raidovat...

A btw, nevim, proc zde "pomlouvas" RAF. Oni startuji na t5, ale zase neni tak daleko doba, kdy pojedou normalne t6. A jinak je pravda, ze nechapu, proc by 18 lidi melo cekat, az se Pertha milostive uraci a vrati se a do te doby nic nedelat? Tak se domluvili s druhou guildou v obdobnem stavu a raiduji spolu. A btw, 1 Pertha situaci nezmeni, kdyz jak vime je treba cca 30 az 36 lidi na pravidelne raidovani - MdK ma dnes 24 a to nestaci. By me fakt zajimalo, co by delal "svaty" Pertha na nasem miste. Urcite by zustal a cekal, az bude 30 high levlu v guilde... Nebo by si nejak (jak?) vynutil na ostatnich guildach, aby ho poslouchali... Fakt blaboly... Vrat se na zem. A nebo vis co? Napis mi zde sve reseni, co by jsi delal na nasem miste. Kdyz jsi tak chytrej, zkus to vymyslet.

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:47:12  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:

pro Eagla, predpokladam ze takv velky raidy se delaji pouze ve WoW nebo AC tudiz me nedela problem (predpokladam ze si hral v ceske komunite) se optat na tvoje uzasne vedeni guild jako zdechliny, Atlans Army etc. a to primo urcitych postav jako Orias, Ebaxo, Khandar, Ethernaly.... ... muzu pokracovat opravdu dlouho, protoze tyhle lidi znam cca 7 let a mnoho z nich osobne. Hral sem jiz nekolik malo MMORPG (snad si vzpomenu treba na AC, AC2, AO, UO, LA2, Neocron, EVE, Horizons, GW, SWG, WOW, EQ2) z nichz sem i vetsinu betatestoval.
ty ses bracha rodiera ne

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:54:21  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message
Ja jeste pro zajimavost co i nekdo na malym lvl muze delat pro guildu.
Craft at pro potreby ostatnich nebo na SP aby guilda lezla
City tasky aby guilda lezla, jsou solo i heroic pro kazdy T (mozna ne pro T1)
Heritage questy, pro prehled ktere existuji a jaky je doporuceny lvl, dostanes super odmenu a das SP guilde

An Ancient Desert Power 50
By Hook or By... 40
The Teachings of Yoru 40
An Eye for Power 40
The Bone Bladed Claymore 40
Saving Soles 40
The Screaming Mace 40
The Lost Legend of Lavastorm 36
The Reaching Blade of the Assassin 35
The Stein of Moggok: It Can Be Rebuilt 35
Foomby's Stolen Goods 32
The Rescue of the Green Hoods 32
A Missing Mask 31
Training is a Shield 30
Restoring Ghoulbane 30
Stiletto's Orders Intercepted 28
Hadden's Earring 25
A Strange Black Rock 25
An Axe from The Past 25
Dragoon K'Naae of the Thexians 24
These Boots Were Made For... 20
The Journey is Half the Fun 18
The Return of the Light 17

Ale nekdo misto toho muze radsi vypravet vtipy, protoze tohle prece muze udelat jako 60...

R.I.P.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:55:38  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:

Uznavam asi nemam dostatek inteligence a nejsem schopen si udelat obrazek o fungovani v guilde a ty co sem vedl byli spatne, protoze byli spatne... ostatne sem se asi nepoucil z chyb a porad se me libi pravidlo guildy takove, jake sem prednesl a kupodivu ho pouzivala prvni nejvetsi ceska komunita ve ktere sem se potloukal (tou dobou prez 100 lidi v AC) pod jmenem Atlans Army. Takze moje tlachani je opravdu pouze o tom ze sem nekde neco slysel a nikdy sem vlastne nic poradnyho nezazil a nevim jak to vlastne funguje. Tudiz se v nejblizsi dobe asi prepnu do modu GUILDO POMAHEJ JE TU MACHR MARWYN CO KURVI QUESTY, ALE CHCE POMOCT TAK NASTUP !!!

nerekl jsem ze umis nebo neumis vest guildu ... nikdyz jsem te jako leadera nevidel a nijak mi to nechybi dokonce sem ani nerek ze to umim ja a taky mi to nechybi nehodnotim jestli to delas dobre nebo spatne jen rikam co se mi libi a co nelibi

pokud vstupuji do elitni guildy ktera me nepotrebuje a bere me jenom proto ze sem dobrej tak jaksi musim respektovat nejaka pravidla a pokud uznam za vhodne muzu delat nakou dobu "otroka" ... pokud ovsem vstupuju do bezne guildy tak otroka delat nehodlam protoze mi za to bezna guilda nemuze nic nabidnout a pokud si nejaky guild leader mysli ze mu musi novacci slouzit tak at mi vylize polevu protoze je to kokot

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:57:46  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message
ale dyt tu sakra nikdo netvrdi ze v MdK a RL musis slouzit nebo jo? ani nikde jinde kde hraji cz/sk hraci, proste jde o pohodovy hrani

R.I.P.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:59:24  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:
Originally posted by Kaz

Ale nekdo misto toho muze radsi vypravet vtipy, protoze tohle prece muze udelat jako 60...

Manžel není doma a manželka si mezitím užívá s milencem. Zachrastí klíče, je slyšet zámek, manželka schová milence do skříně, sepne ruce k nebi a prosí:
"Ó Bože, udělej si se mnou co chceš, jenom ať nás neobjeví můj muž. Je strašně žárlivý a určitě by zabil nejen mě, ale i mého milence."
Na to se nebesa otevřou a ozve se:
"Dobře,bude to jak chceš, ale za tři roky tě povolám k sobě, utopíš se."
"Dobře, dobře, jen ať ho teď nenajde."
Všechno proběhne úplně hladce.
Tři roky se žena nekoupe, jenom sprchuje. Nechodí na koupaliště, vodě se zdaleka vyhýbá. Tři roky uběhnou. Uběhnou čtyři, pět let. Na svůj slib už zapomněla. Po pěti letech si koupí zájezd na okružní plavbu okolo světa. Na lodi je velká zábava, samé ženy, když vtom se začne loď potápět, žena si vzpomene na svůj slib. Poklekne, sepne ruce k nebesům a volá:
"Ó Bože, teď, teď mě chceš povolat k sobě? Podívej se, kolik nevinných žen teď zemře spolu se mnou."
Nebesa se opět otevřou a ozve se:
"Dva roky, dva roky mi trvalo, než jsem vás vy kurvy dostal na jednu loď!"

Rómská rodina potká kouzelného dědečka.
"Splním vám jedno přání," povídá dědula.
"My bysme chtěli být bílí," přeje si rychle otec.
"Dobře skočte do řeky a přeplavte ji, pak budete bílí."
Skočí otec, přeplave, je bílej.
Skočí matka, přeplave, je bílá.
Skočí děti a v půlce řeky se začnou topit.
Matka pro ně chce skočit, ale otec ji zadrží:
"Vyser se na ně, na cikány!"

Dlouholetí manželé tiše sedí u večeře, když se najednou žena postaví a
vypálí manželovi pořádnou facku.
Manžel se překvapeně ptá: "To za co?"
"Za 40 let nekvalitního sexu!"
Po chvíli se postaví manžel a také dá manželce řádnou facku. Žena se
překvapeně ptá: "A to za co?"
"Odkud ty víš, co je kvalitní a co nekvalitní sex?

Žena potká v baru velmi atraktivního muze. Pěkně si spolu povídají a nakonec spolu i odejdou. Jdou k nemu a kdyz jí provádí po byte vsimne si, ze má ložnici plnou plyšáků.

Přes celou zeď má 3 police, na kterých jsou pěkně poskládány stovky plyšáků.
Jeden vedle druhého. Je jasné, ze mu to muselo dát spoustu práce takhle hezky je poskládat.
Opravdu jí to dojalo. Na spodní polici byly jen malí plyšáci.
Na střední byli středně velcí a na té nejvyšší byli ti nejvetsí plysáci.
Bylo to divné aby měl muž tolik medvídků, ale rozhodla se o tom nemluvit.
Byla opravdu ohromená takovou citlivostí.
Celou dobu si pro sebe ríkala, že on by opravdu mohl být ten pravý.
Obrátila se k němu a vášnivě ho políbila.
Strhali ze sebe šaty a celou noc se vásnive milovali.
Když bylo po všem, zeptala se ho: "Tak jaké to bylo?"
Pan Citlivý ji na to odpovedel: Vyber si kteroukoliv z cen na spodní polici."

chcete me?

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 03/02/2006 :  13:59:44  Show Profile Send Marwyn a Private Message
quote:

quote:

pro Eagla, predpokladam ze takv velky raidy se delaji pouze ve WoW nebo AC tudiz me nedela problem (predpokladam ze si hral v ceske komunite) se optat na tvoje uzasne vedeni guild jako zdechliny, Atlans Army etc. a to primo urcitych postav jako Orias, Ebaxo, Khandar, Ethernaly.... ... muzu pokracovat opravdu dlouho, protoze tyhle lidi znam cca 7 let a mnoho z nich osobne. Hral sem jiz nekolik malo MMORPG (snad si vzpomenu treba na AC, AC2, AO, UO, LA2, Neocron, EVE, Horizons, GW, SWG, WOW, EQ2) z nichz sem i vetsinu betatestoval.
ty ses bracha rodiera ne

v nejmensim sem te neurazil, tak prosim neurazej me :)
jen sem napsal duvody proc si stojim za svim nazorem a podlozil ho docela jasnymi dukazi o jiste spusobilosti k tomuto nazoru. Nikde sem nerekl ze si ten kdo by chtel guildu zneuzivat, jen sem se ZEPTAL jak to doopravdy myslis a mame z toho flame na 5 stran :)
jak sem jiz psal, preju ti, aby sis to vyzkousel u vsech guild a zvolil tu nejlepsi, ktera ti bude dostatecne vyhovovat, nepredpokladam ze nechces pomahat ostatnim a proto si myslim i prez tvuj krecovity vystup ohledne vedeni guildy, ze se ti muze zalibit v jakekoliv guilde ktera je postavena na tech pravidlech o kterych tu hovorim :) neverite ??? VERTE (to sem si neodpostil he he)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:03:17  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:

quote:

quote:

ty ses bracha rodiera ne

v nejmensim sem te neurazil, tak prosim neurazej me :)
jen sem napsal duvody proc si stojim za svim nazorem a podlozil ho docela jasnymi dukazi o jiste spusobilosti k tomuto nazoru. Nikde sem nerekl ze si ten kdo by chtel guildu zneuzivat, jen sem se ZEPTAL jak to doopravdy myslis a mame z toho flame na 5 stran :)
jak sem jiz psal, preju ti, aby sis to vyzkousel u vsech guild a zvolil tu nejlepsi, ktera ti bude dostatecne vyhovovat, nepredpokladam ze nechces pomahat ostatnim a proto si myslim i prez tvuj krecovity vystup ohledne vedeni guildy, ze se ti muze zalibit v jakekoliv guilde ktera je postavena na tech pravidlech o kterych tu hovorim :) neverite ??? VERTE (to sem si neodpostil he he)

tak jo za toho rodiera se omlouvam ... ale je to skoro jeho rukopis :)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:04:26  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:
Originally posted by Kaz

ale dyt tu sakra nikdo netvrdi ze v MdK a RL musis slouzit nebo jo? ani nikde jinde kde hraji cz/sk hraci, proste jde o pohodovy hrani

ne ... i v MdK a RL se musi soulozit ... jinak by vas bylo malo

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:05:10  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message
dobry ses predvedl, ja wow neznam, ale dve tve reakce soudim ze tam to proste jinak neni, ze guilde muze dat az neco maximalni lvl, do te doby je to socka, ale zase je fajn ze si tam takhle povidate vtipy

R.I.P.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:06:12  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:
Originally posted by fedaikin

Skutečně hezká flame. :) Akorát mě mrzí, že člověku s jiným (minoritním) názorem je nadáváno do debilů apod., když s ladasčím lze souhlasit.

Co se týče RAF a JAK, tak nesdílím nadšení vedení, že RAF je skvělá možnost pro novější hráče na raidování. Rozhodně ne teď.

Chápu důvody, které ke vzniku JAK vedly, a i přesto se mi to nelíbí. Je to ale můj osobní problém a protože to nemohu změnit, tak ani nenadávám.

Co považuji za problém? Problémem je to, že JAK je elitní skupina, která dělá ty nejtěžší raidy, která má šanci je dodělat (výbava, znalosti) a každý lvl 50+ by nejraději šel s ní, protože tam mohou padnout ty uber věci, po kterých všici toužíme.

Naopak RAF začíná a chodí s ní většinou jen lidé, o které nemá JAK zájem, protože namají super profesi, lvl či equip. Pravdou je, že RAF nemá dostatek pravidelně hrajících lidí na full raid a pokud ano, tak tam nejsou zastoupeny všechny potřebné profese. Takže T6 raidy jsou dost daleko, protože je prostě nedáme (přestože nám často pomáhají lidé z JAK). A budoucnost? Uvidíme, až doroste další dorost.

A teď ten problém .............. JAK vzhledem ke své pozici má možnost tunelovat RAF o lidi (a myslím, že se to děje) a upřímně, kdo by odolal nejít na ten velký T6 raid.

A teď se všichni můžete pustit do dalších diskuzí a oznámit mi, jakej jsem ale kokot a debil. Tohle je můj názor a stojím si za ním.

Peknej post a souhlasim, ze JAK a RAF neni idealni pro vsechny, ale imho je to idealni reseni nejmensiho zla.

Ja jine reseni neznam nebot presne jak pises, soucasni lide z JAK chteji chodit jen ty nejtezsi veci co mohou a to mohou jen zase s raidem vybavenym a plnym lidi na max levlu. Taky je pravda, ze mame 3 raidy tydne a vetsina chce byt na VSECH raidech. Pokud by byla jedna raidovaci skupina o cca 50 hracich tak se dostanes pri nejlepsim na kazdy druhy raid a to taky znamena jit treba na 1 raid ze 3 v tydnu. A to nekterym nestaci (vim to z diskuze v JAK) a radeji by se hrou skoncili, nebot jiz ted chodi pouze na raidy. A tim padem by se museli davat slabsi raidy, nebot ti high by skoncili a to zase neche tech dnesnich 30 lidi, kteri chteji ty tezke raidy... Ale dorustajici chteji zase tezke raidy, aby meli lepsi veci ... To nejde vyresit k totalnimu blahu vsech. A priznam se, ze kdyz vim, ze tech cca 30 lidi raiduje jiz cca od cervna stale spolu a snazi se a umiraji a prozili hledani taktik a uvodni pokusy s malo lidmi, tak preferuji soucasny stav, kdy JAK pokracuje ve sve linii, ale ostatni lide take mohou raidovat. Ano, obcas se stane, ze nekdo prejde do JAK, ale i to je prirozene a pokud mu to nekdo zavidi, neda se s tim asi stejne nic delat.

Na zaver je treba rici, ze zadna situace neni fixni a nikdo nevi, co bude za mesic natoz za 3 mesice. Lide odchazeji a prichazeji, vyjdou nove hry a skupina highlevel hracu EQ2 se bude menit a s tim se budou menit i podminky raidovani. Osobne ani nevylucuji moznost, ze pokud by z jedne guildy odesla velka cast lidi, ze by doslo ke spojeni guild. Zatim jsou vsak obe guildy na tom skoro stejne a na hranici sobestacnosti a tak plati soucasny stav...

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:09:57  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
To Eagle: Pokud sem chceš psát bez hlavy a paty podobné nesmysly totálně mimo, tak si to dobře rozmysli - varuju tě. Na vtipy si můžeš založit zvlášť topic.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:11:03  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:
Originally posted by Kaz

dobry ses predvedl, ja wow neznam, ale dve tve reakce soudim ze tam to proste jinak neni, ze guilde muze dat az neco maximalni lvl, do te doby je to socka, ale zase je fajn ze si tam takhle povidate vtipy

jo ... ve wow dokud nejsi 60 tak nejsi nic ... :)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:11:35  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:
Originally posted by Khostri

To Eagle: Pokud sem chceš psát bez hlavy a paty podobné nesmysly totálně mimo, tak si to dobře rozmysli - varuju tě. Na vtipy si můžeš založit zvlášť topic.

to bylo k diskusi :)

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:15:39  Show Profile Send Marwyn a Private Message
nemyslim ze ve WoW dokud nejsi 60 nic nejses... ale zase osobni nazor :) Ano, na raidy pro lvl 60 si nepochodis, ale proc ne na group hunt a podobne ? proc by se nedelali nizsi instance prave pro vybaveni ? a navic v PvP je uplne jedno jakej ses leve, protoze bud dostanes na frak nebo nekoho sejmes :) takze sme se masili naprosto bez problemu a s uspechem i na nizsich levelech...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:15:56  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Kaz

jo ... ve wow dokud nejsi 60 tak nejsi nic ... :)

fajn, kdyz ve wow nejsi nic tak nam to necpi do eq2, tady muzes byt uzitecnej furt

R.I.P.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:21:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

[quote]Ja jine reseni neznam nebot presne jak pises, soucasni lide z JAK chteji chodit jen ty nejtezsi veci co mohou a to mohou jen zase s raidem vybavenym a plnym lidi na max levlu. Taky je pravda, ze mame 3 raidy tydne a vetsina chce byt na VSECH raidech. Pokud by byla jedna raidovaci skupina o cca 50 hracich tak se dostanes pri nejlepsim na kazdy druhy raid a to taky znamena jit treba na 1 raid ze 3 v tydnu. A to nekterym nestaci (vim to z diskuze v JAK) a radeji by se hrou skoncili, nebot jiz ted chodi pouze na raidy.

na to existuje samozrejme velmi jednoduche reseni delat raidu ne 3 ale 5 a zavest system stridani takze lidi v velmi pesimistickem pohledu ziskaji v prumeru pul raidu tydne navic a navic se muze zrusit elitni skupina ( tim nemyslim oddeleni ze na t6 raidu nema lvl 1 - 58? co delat o tom jsem nikdy nechtel diskutovat)
jen me osobne prijde strasnou chybou tem co udelaj ted lvl 60 neumoznit plnohodnotny raidovani coz pro ne fakt t5 raidy nebudou protoze to je nova krev a funguje to tak ve vsech hrach a vzdycky fungovalo kdyz se skupina uzavre je to jeji konec, ktery driv nebo pozdeji prijde a to ted z toho duvodu co uz jsem psal
ted lide z jak chteji hodit alespon middle t6 raidy na tech ziskaji equip a budou chtit chodit high t6 raidy t7 atd ale nebude tady nikdo kdo bude chodit ty middle t6 protoze raf se bude placat na t5 a kdyz skonci nekdo z jak tak je to o cloveka min protoze ho neni kym nahradit a tak bude lidi v jak ubyvat a kdyz ted maji par lidi navic a nedostane se na ne tak casem nebudou mit dost lidi a budou ochotni zacit chodit znovu ty middle t6 raidy ? asi ne kdyz nejsou ochotni ted mit mezi sebou ani lidi co by s nima treba raidovat mohli protoze ted treba maj lvl equip v zasade taky ale nedostali se mezi elitu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:29:41  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

na to existuje samozrejme velmi jednoduche reseni delat raidu ne 3 ale 5 a zavest system stridani takze lidi v velmi pesimistickem pohledu ziskaji v prumeru pul raidu tydne navic a navic se muze zrusit elitni skupina ( tim nemyslim oddeleni ze na t6 raidu nema lvl 1 - 58? co delat o tom jsem nikdy nechtel diskutovat)
jen me osobne prijde strasnou chybou tem co udelaj ted lvl 60 neumoznit plnohodnotny raidovani coz pro ne fakt t5 raidy nebudou protoze to je nova krev a funguje to tak ve vsech hrach a vzdycky fungovalo kdyz se skupina uzavre je to jeji konec, ktery driv nebo pozdeji prijde a to ted z toho duvodu co uz jsem psal
ted lide z jak chteji hodit alespon middle t6 raidy na tech ziskaji equip a budou chtit chodit high t6 raidy t7 atd ale nebude tady nikdo kdo bude chodit ty middle t6 protoze raf se bude placat na t5 a kdyz skonci nekdo z jak tak je to o cloveka min protoze ho neni kym nahradit a tak bude lidi v jak ubyvat a kdyz ted maji par lidi navic a nedostane se na ne tak casem nebudou mit dost lidi a budou ochotni zacit chodit znovu ty middle t6 raidy ? asi ne kdyz nejsou ochotni ted mit mezi sebou ani lidi co by s nima treba raidovat mohli protoze ted treba maj lvl equip v zasade taky ale nedostali se mezi elitu

To prave neni pravda. Jde o idealni dny. Treba patek a sobota se lidi nesejdou, streda taky ne bo chteji chvili volna. Takze JAK a RAF dnes funguji soucasne.

A jinak, ti highlevlove chteji jen best raidy, nebude se jim libit, ze jdou na raid, kde je pulka lidi 50 a tim nemohou jit na to best. A taky raid leaderi - muselo by jich byt tolik, aby se to stridalo. Dnes ma JAK v podstate 3 RL a 2 z toho maji rodinu a praci a treti je dost rozlitanej, imho by nedelali 5 raidu, bo na to proste nemaji cas a chut (alespon ja urcite ne).

Cili tve krasne, jasne a ciste reseni proste nefunguje...

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:29:45  Show Profile Send Rahman a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by Pertha
Napis mi zde sve reseni, co by jsi delal na nasem miste. Kdyz jsi tak chytrej, zkus to vymyslet.

Nejsem sice svaty Pertha, ale snad to nebude vadit :)

- Ano zalozil bych crossgild raid s tim, ze vsichni clenove vsech zucastnenych gild maji stejne pravo na ucast v raidu (za predpokladu, ze dostahnou prislusneho levlu/zakladniho vybaveni).

- Maximalne bych podporoval cleny vlastni gildy, aby se mohli pripojit k raidovani.

- Po case bych musel resit problem s pretlakem na raidu :o)

PS: coz je ovsem mnohem lepsi nez resit problem, ze se raidovat nemuze vubec, protoze na to neni dost lidi.

PPS: Mam ten dojem, ze v EQII neni problem s tim, ze by se raidove instance savovaly vsem zucastnenym na 7 dni, nebo se pletu? Takze pokud jdu na raid dnes, muzu na ten samy raid i zitra, treba s jinym osazenstvem...
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:31:46  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message
my chodime
ut - lockjaw (easy mob - reentry 6dni) paks Silent City (pokud je tam narvano tak se de T5 a nebo konec)
ct - court (6 dni reentry)
ne - gates (6 dni reentry)

R.I.P.
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:32:57  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message
Se mi stejně líbí jak někteří remcaj a ví úplně kulový o situaci v EQ a jakmile je možnost tak vytáhnou ven starý prádlo (marwyn a yell v DFC) prostě ubožáci jak sfiňa.
To all : vyserte se na tenhle flame,na začátku byl dotaz na join do gildy,dotaz byl v některých postech zodpovězen.

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:40:01  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:
Originally posted by Rahman

- Ano zalozil bych crossgild raid s tim, ze vsichni clenove vsech zucastnenych gild maji stejne pravo na ucast v raidu (za predpokladu, ze dostahnou prislusneho levlu/zakladniho vybaveni).

- Maximalne bych podporoval cleny vlastni gildy, aby se mohli pripojit k raidovani.

PS: coz je ovsem mnohem lepsi nez resit problem, ze se raidovat nemuze vubec, protoze na to neni dost lidi.

PPS: Mam ten dojem, ze v EQII neni problem s tim, ze by se raidove instance savovaly vsem zucastnenym na 7 dni, nebo se pletu? Takze pokud jdu na raid dnes, muzu na ten samy raid i zitra, treba s jinym osazenstvem...

Ano pletes se, reentry je a dnes je 5 volne pristupnych t6 raid zon. Dalsi je 1 zona, co neni insta a tak se tam nedostanes vzdy, tam je mozny pretlak na moba. A pak jsou 3 extra high zony, ve kterych ani nase "elitni" skupina jeste nebyla a to delame t6 uz 4 mesice. Ted mozna se dostaneme do jedne z techto zon, coz je zona, kde na vstup potrebujes 9 rare dropu z bossu te raid zony, ktera je pristupna vsem (nam chybi posledni oko). Cili zadna sranda.

A ano, my to meli jako free for all od cervna do prosince a JAK vznikl prave jako reakce na pretlak hracu, kteri dorustali a chteli na raid...

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:40:28  Show Profile Send Rahman a Private Message
quote:

To prave neni pravda. Jde o idealni dny. Treba patek a sobota se lidi nesejdou, streda taky ne bo chteji chvili volna. Takze JAK a RAF dnes funguji soucasne.

A jinak, ti highlevlove chteji jen best raidy, nebude se jim libit, ze jdou na raid, kde je pulka lidi 50 a tim nemohou jit na to best. A taky raid leaderi - muselo by jich byt tolik, aby se to stridalo. Dnes ma JAK v podstate 3 RL a 2 z toho maji rodinu a praci a treti je dost rozlitanej, imho by nedelali 5 raidu, bo na to proste nemaji cas a chut (alespon ja urcite ne).

To je ale presne to o cem mluvim, nevidim tady ochotu obetovat trochu ze sve elitni pozice ve prospech zbytku gildy. Takze prestoze chapu, ze vam to takhle vyhovuje, sem si zcela jist, ze novym hracum v gilde to prijde jako by byli v gilde jen pritez a ne mlada krev, ktera jednou bude vitana posila na raidu (a proto se vsichni clenove gildy snazi v ramci moznosti s novymi cleny gildy hrat, predat jim sve zkusenosti, pomoci jim dotahnout ztratu ve vybave).

Mimochodem na presne stejne problemy narazim ve wowu a nakonec je pro mne mnohem prijemnejsi pomahat jine gilde, ktera je ochotna fungovat jako gilda nez pomahat vlastni gilde, pro kterou je elitareni zaklad vseho byti.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:48:14  Show Profile Send Rahman a Private Message
quote:

quote:

Ano pletes se, reentry je a dnes je 5 volne pristupnych t6 raid zon. Dalsi je 1 zona, co neni insta a tak se tam nedostanes vzdy, tam je mozny pretlak na moba. A pak jsou 3 extra high zony, ve kterych ani nase "elitni" skupina jeste nebyla a to delame t6 uz 4 mesice. Ted mozna se dostaneme do jedne z techto zon, coz je zona, kde na vstup potrebujes 9 rare dropu z bossu te raid zony, ktera je pristupna vsem (nam chybi posledni oko). Cili zadna sranda.

A ano, my to meli jako free for all od cervna do prosince a JAK vznikl prave jako reakce na pretlak hracu, kteri dorustali a chteli na raid...

Pokud by to byla 1 zona na vecer, tak mi to vychazi na 5 dni, tudiz to vypada, ze mate 2 raidovaci dny rezervu, to jest uzivite 2/3 lidi navic, pokud zustane predpoklad, ze kazdy raiduje v prumeru 3x za tyden. Chapu, ze ne vsechny terminy vyhovuji vsem, ale nakonec je to jen otazka dohody a novejsi hraci jsou obvykle pristupnejsi ke kompromisum, takze verim, ze by se dostatek lidi naslo pro 5 raidu tydne.

Trochu spekuluju, ale doufam, ze to az tak nevadi. Podobny problem budeme ve vyhledu nekolika pristich mesicu resit znovu ve WoW, takze kazda zkusenost je pro mne vitana (a WoW a EQ2 jsou v techto principech az necekane podobne, EQ2 jen v trochu mensim meritku (24 mist v raidu misto 40)).
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:50:44  Show Profile Send Marwyn a Private Message
quote:

quote:

Napis mi zde sve reseni, co by jsi delal na nasem miste. Kdyz jsi tak chytrej, zkus to vymyslet.

ono to neni tak jednoduchy :( v urcitych bodech souhlasim, ale treba uprednostnovani guild clenu je prave ten orisek kterej i castecne vedl k zalozeni JAKu. Predstav si ze mas skupinu lidi ktera raiduje nakej ten mesic spolu a je tam, dejme tomu, 20% lidi z jine guildy. Najednou dorostou leveli v guilde a muzou raidovat s max levelema a problem je na svete. Chces vyhazet tech 20% lidi z raidu, protoze uz je prost enepotrebujes ALE BEZ KTERYCH bys pred mesicem neudelal ani raid ? nebo jak to vyresis ? To se tyka jen preferenci v raidu a neresi to otevrenej raid. V otevrenem raidu zase narazis na to ze se najednou nedostanou na raid lidi co jich maji treba 80 odchozenejch a maji MAXIMALNI zasluhu na tom jak vypada momentalni raidforce (equip, zvladnuta technika ... ...) a tem chces taky rict: holt ste se tendle tejden na raid nedostaly, protoze prisel Tonik a chce jit s nama na raid... ja vim Tonika sice neznas, ale on je proste uz level, sice nebyl nikdy na raidu ale chce si skocit lootnout necco peknyho, takze sorac jo a pristi tejden zase pride Alfonz, takze s tim taky nepocitej ... ... ... k cemu to povede ?
nezastavam se reseni vzniku JAK ale taky ho musim trochu branit (tedy ty lidi kteri ho zalozili ze zjistnych duvodu a verim ze nad tim opravdu dlouho premejsleli), protoze sam nejsem schopen uvest jedinej funkcni model pro to, aby ta zatracena koza zustala cela... (a ne jen jeden vlk, ale cela smecka se prezrala )

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:52:17  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

To je ale presne to o cem mluvim, nevidim tady ochotu obetovat trochu ze sve elitni pozice ve prospech zbytku gildy. Takze prestoze chapu, ze vam to takhle vyhovuje, sem si zcela jist, ze novym hracum v gilde to prijde jako by byli v gilde jen pritez a ne mlada krev, ktera jednou bude vitana posila na raidu (a proto se vsichni clenove gildy snazi v ramci moznosti s novymi cleny gildy hrat, predat jim sve zkusenosti, pomoci jim dotahnout ztratu ve vybave).

Cece o cem to mluvis. Vis o kolika lidech mluvis? Vis, kdo je omezeny a kolik je to lidi?

Budu mluvit za MdK - od nas je imho v JAK 24 lidi a cca 2 lidi 50 plus (ale myslim max 55) tam nejsou. Tito lide a) dolevlovavaji jeste stale (napr. vcera na Sunchildovi by nam byl 55 necro k nicemu bo ho proste netrefi) a za b) ani nepozadali o vstup do JAK !!!

Takze znova, az bude problem, muzeme resit. Zatim lide level 40 az 55 chodi na t5 raidy jako jsme chodili my a je to imho v poradku. Az budou mit level na t6 raidy, at chodi. Chapes? Vy zde "pseudo hajite" lidi, co ani na t6 raidy chodit nemaji bo level. A pripadne i bo equip, nebot lidi z JAK taky meli nejdrive equip z t5 raidu... A k tomu preci RAF slouzi dobre ne?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:53:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

ja nemluvil ze tam na t6 raidy pujdou lvl 50
to ma byt a je naprosto regulerni podminka prihlaseni na raid na t6 raid ma jit jen placnu 58+ lvl nizsi tam nema co delat ne to jestli je nekdo nebo neni clenem JAK

na druhou stranu nechapu v jednom postu pises ze lidi v jak chteji vic raidu a v duhym ze se nesejdou btw nesesli by se ani v pripade stridani i s lidmi mimo JAK ?

a ze nejsou RL ? no to je jednoduchy tak at pribudou to neni nikdo v jak dostatecne schopnej vest raid? tak v cem spociva to ze jsou tak elitni ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 03/02/2006 :  14:57:27  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pokud by to byla 1 zona na vecer, tak mi to vychazi na 5 dni, tudiz to vypada, ze mate 2 raidovaci dny rezervu, to jest uzivite 2/3 lidi navic, pokud zustane predpoklad, ze kazdy raiduje v prumeru 3x za tyden. Chapu, ze ne vsechny terminy vyhovuji vsem, ale nakonec je to jen otazka dohody a novejsi hraci jsou obvykle pristupnejsi ke kompromisum, takze verim, ze by se dostatek lidi naslo pro 5 raidu tydne.

Trochu spekuluju, ale doufam, ze to az tak nevadi. Podobny problem budeme ve vyhledu nekolika pristich mesicu resit znovu ve WoW, takze kazda zkusenost je pro mne vitana (a WoW a EQ2 jsou v techto principech az necekane podobne, EQ2 jen v trochu mensim meritku (24 mist v raidu misto 40)).

Upresnim, Jaris se upsal a melo tam byt 3, tak jak jsem to napsal ja nahore (a nebo jsem neco zapomnel)
Lockjaw Lair
Court of cosifakus
Gates of Aken Aken
zony s 6 dny reentry

Silent City
open raid zona

Dalsi jsou uz na accessy
Fountain of Life - potreba 9 oci z named mobu ze Silent City a ty oci jsou potreba pokazde kdyz se tam jde
Poet's Palace:Return + Pedestal of Sky + Djinn Master's Prism (tyhle 3 jsou specialni very high isntance do kterych za celou dobu nemame access, namedi jsou tam i 65+(oranz) my jeste nedali nameda 65 v Courtu pro predstavu)

R.I.P.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 03/02/2006 :  15:06:54  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

na druhou stranu nechapu v jednom postu pises ze lidi v jak chteji vic raidu a v duhym ze se nesejdou btw nesesli by se ani v pripade stridani i s lidmi mimo JAK ?

za 1) nikdo nenapsal nic o elite krome lidi, kteri jsou mimo a nemaji s tim nic spolecneho (jako ty) nebo v reakci na to s uvozovkama jako, ze je to blbost, jako ja.

A ja nenapsal, ze nekdo chce vic raidu, kde jsi to videl? Ja napsal, ze ti lide chteji na vsechny vypsane raidy co jsou. A to je sakra rozdil. Spousta lidi to ma dnes jako sport : jako nekdo chodi 2x tydne na trenink fotbalu a v nedeli na zapas, dnes to maji lide stejne s raidy, kdy chodi presne 3 dny v tydnu v presny cas vzdy na raid, maji tomu uzpusobeny real life. A najednou by to meli menit? nekdy utery, nekdy streda, nekdy sobota a nekdy nedele? A jeste nadeje pod 50 procent? Prd, to lidi nechteji a ani se jim nedivim. Zkuste se do toho vzit, treba to pochopite.

A je to fakt stejne jako s grupou. Hraju se svoji grupou a po pul roce hrani se objevi novy clovek, vylevluje a zacne se dozadovat chozeni s nasi grupou. Ma na to pravo? Imho ne a je to stejne, jen raid je 4x vetsi nez grupa...

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/02/2006 :  15:08:04  Show Profile Send Rahman a Private Message
quote:
A k tomu preci RAF slouzi dobre ne?

Ano. Ale pkud je to zcela oddelena skupina lidi tak neslouzi lidem co uz raiduji t6 k poznavani spoluhracu v gilde kteri dolevlovavaji neslouzi k predavani zkusenosti.

Sice se opakuji, zle priklad z me vlastni zkusenosti: Vysledek ve Zdechlinach byl, ze druhy raid dostal chut neco dokazat sam, lidem v nem se nelibilo slouzit jako skolka pro prvni raid a nakonec to vyresili tim, ze si zalozili svou gildu.

Netvrdim, ze tohle bude vyvoj udalosti i v EQ2. Tvrdim jen, ze mi ta situace prijde velmi podobna a vase kroky jsou takrka stejne, proto poukazuji na to, ze je velmi pravdepodobne, ze to i hraci ve slabsim raidu po case uvidej podobne.

Kazdopadne vas tim nechci nijak shazovat ci vam nadavat, zas tak moc do toho nevidim ;-) Je to jen pokus o nastin relativne nestranneho cloveka, ktery ma relativne relevantni zkusenost s podobnym problemem.

PS: Pokud nebudou konkretni otazky primo na mne tak se s dovolenim z teto diskuse vytratim, nebot uz vam asi neprinesu zadne nove podnety.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 03/02/2006 :  15:30:35  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
Ja vidim rozdil.

1) tady jsou 2 oddelene guildy a stale jako guildy funguji

2) JAK nema presny pocet lidi na raid, ale 1,5x lidi na raid, proste neni to HC raid force (coz imho Zdechliny ve WoW byli ne? Nutna ucast na raidu vzdy atd.)

3) lide z JAK s lidmi z RAF bezne komunikuji a pomahaji jim radou (strategie, resisty, cile)

4) lide z JAK se obcas objevi na raidu RAF (pokud neni RAF plny z lidi RAF) a lide z RAF se obcas objevi na JAK raidu (hlavne extra raidy jako farma oci v SC v sobotu dopoledne)

5) je mozne, ze RAF doroste JAK do levlu (o tom bych ani nepochyboval) a mozna i do equipu (tady je to slozitejsi, bo JAK ma nekolik mesicu "oblekani" naskok) a zacne chtit byt lepsi nebo alespon rovnoceny. Ale v tom mu preci nic nebrani a ani kvuli tomu nemusi nikdo delat novou guildu, nebot nase raidforce nejsou guild base. At klidne obe skupiny chodi na shodne cile!!!! Idealne i ve stejne dny bo reentry

6) v soucasne dobe se jedna o spolecnem DKP cross raidforce a to opet vede ke "zblizovani" lidi a moznosti volne prochazet

7) JAK neni o elitarstvi (jak si mnozi nevim proc mysli), ale o snaze zabezpecit lidem, co spolu jiz hraji pres pul roku maximalni pravdepodobnost ucasti na raidu, na ktery chce jit.

Jednoduche a snad i srozumitelne ...

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/02/2006 :  15:30:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:

quote:

za 1) nikdo nenapsal nic o elite krome lidi, kteri jsou mimo a nemaji s tim nic spolecneho (jako ty) nebo v reakci na to s uvozovkama jako, ze je to blbost, jako ja.

A ja nenapsal, ze nekdo chce vic raidu, kde jsi to videl? Ja napsal, ze ti lide chteji na vsechny vypsane raidy co jsou. A to je sakra rozdil. Spousta lidi to ma dnes jako sport : jako nekdo chodi 2x tydne na trenink fotbalu a v nedeli na zapas, dnes to maji lide stejne s raidy, kdy chodi presne 3 dny v tydnu v presny cas vzdy na raid, maji tomu uzpusobeny real life. A najednou by to meli menit? nekdy utery, nekdy streda, nekdy sobota a nekdy nedele? A jeste nadeje pod 50 procent? Prd, to lidi nechteji a ani se jim nedivim. Zkuste se do toho vzit, treba to pochopite.

A je to fakt stejne jako s grupou. Hraju se svoji grupou a po pul roce hrani se objevi novy clovek, vylevluje a zacne se dozadovat chozeni s nasi grupou. Ma na to pravo? Imho ne a je to stejne, jen raid je 4x vetsi nez grupa...

ted is to pekne popsal ... proc berete do guildy noveho cloveka kdyz je pro vas podradny? nechte ho radsi jit do jine guildy kde se i on dostane do nejake akce a ne jen uzavrena skupina ... na co toho clena kterej nema na nic pravo potom berete?

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000