Author |
Topic |
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 17:55:38
|
Njn neni cas ja sem za posledni dva tejdny hral tak 15 minut. A ani me to nechybi asi se nakej casek neukazu vyjma vybrani tezaku a probrani vendoru k zivotu. |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 15:10:25
|
quote: Originally posted by Almych
Nejak to tu chciplo, ve hre skoro nikdo, tady zadne posty
Probudte se, lidi
to vis konecne sem ziskal Heroes or might and magic V a od kamose ziskal bfme II CE tak me tam chvili neuvidis ( muzete slavit ..) |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 15:54:12
|
jojo, HOMM V jsou good, od nedele jsem toho moc nenaspal, to je furt jeste tamhle zabehnu, jeste tyhle porazim, juu tamhle jsem jeste nebyl a najednou jsou 3 rano a clovek musi za chvili do rachoty |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 19/05/2006 : 11:35:36
|
Me se to nechce nejak nacist, btw. proc by delali novel launchpad? |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 19/05/2006 : 12:07:31
|
quote: Originally posted by Jorssk
Me se to nechce nejak nacist, btw. proc by delali novel launchpad?
zkus se tam nejak proklickovat a uvidis, fakt se jim to docela povedlo a vypada to vic nez pouzitelne |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 19/05/2006 : 12:13:15
|
Me se to nechce nejak nacist, btw. proc by delali novel launchpad?
zkus se tam nejak proklickovat a uvidis, fakt se jim to docela povedlo a vypada to vic nez pouzitelne
me pripada ze to udelali spise pro sebe nez pro hrace.. nevzpominam si ze by si nekdo nekdy stezoval na design nebo funkci launchpadu. Spise chteli at ma hrac kdykoliv se loguje pred ocima jejich dalsi produkty... |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 19/05/2006 12:48:42 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 19/05/2006 : 12:57:33
|
ve chvili, kdy budes hrat i ostatni hry se mi to jevi jako hodne dobre pokud hrajes jenom SWG, tak ti to asi nic noveho neprinese |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 19/05/2006 : 14:03:52
|
ve chvili, kdy budes hrat i ostatni hry se mi to jevi jako hodne dobre pokud hrajes jenom SWG, tak ti to asi nic noveho neprinese
presne tak, a pokud zanevru na SWG coz se stalo, tak mam rovnou pred nosem nove alternativy. Ja na jejich miste bych to udelal uz davno :) |
jůůz d fóós |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 19/05/2006 : 14:15:55
|
Ten allakhazam mi nejde za ziveho boha zpustit. Ani uvodni stranka bez niceho ani SWG allakhazam nevim co s tim maj nebo co s tim mam ja.
Dalsi cast Deniku Trandoshanskeho Lovce lidi je na strankach. 16 cast prinese krom utoku na Fort Tusken taky prni jorsskovo setkani se jedi. Precist si ji muzete na www.starwarsgalaxies.cz
Kdo nevi o co jde doporucuji navstivit nasi sekci download a stahnout si trailer na denik lovce lidi: http://www.starwarsgalaxies.cz/download.php |
Edited by - Jorssk on 19/05/2006 14:30:17 |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 19/05/2006 : 14:48:33
|
Hehe, jesteroreklama |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 19/05/2006 : 15:57:15
|
me allakhazam facha normalne |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 19/05/2006 : 19:04:11
|
Koudy kde ty porad si uz sem te dlouho nevidel. |
|
|
MaKu
Starting Member
15 Posts |
Posted - 19/05/2006 : 19:54:12
|
Přicházim, s žádostí o radu... nebo bych potřeboval aspoń nasměrovat tim správnim směrem... Mam problem s padánim hry, když mi hra spadne tak to hodi hlášku... Proces Ddhelp způsobyl chybu v souboru NVDD32.DLL ... a pak client crasch a že mam dát full scan... znamená to, že mam přeistlovat ovladače grafický karty? to sem zkusil měl sem tam asi ty nejnovější 81.98 co sou pro wME.Ještě jedna věc je nestandartní po kliknutí na play se oběví hláška, s minimálníma požadavkama ty bohatě splńuju, ale objevuje se mi jenom pro to, že ten clientsetup nebo co... neni schopnej identifikovat CPU... tak Vás prosim jestli ste někdo někdy řešil něco podobnýho sem s tim. dík |
Swarog |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 20/05/2006 : 02:51:22
|
No, chtelo by to postnout blizsi info o tvem compu, takhle ti tezko nekdo poradi. Ale co jsem pochopil, tak tam mas WinME. Hned se zbav te sracky, je to to nejhorsi co MS vyplodil. Rekl bych, ze tvuj problem by vyresili WinXP a nejnovejsi drivery. |
Edited by - Almych on 20/05/2006 08:01:01 |
|
|
MaKu
Starting Member
15 Posts |
Posted - 20/05/2006 : 09:41:35
|
no sračky to sou to je pravda, dobře zaměřim se na tohle, já mam Athlon 1800, 1280mb ram, vga gf6600 hdd 40gb 7200ot., tak sem si řikal, že by to mělo jakš takš stačit a stačí než to spadne :c) |
Swarog |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 20/05/2006 : 11:25:47
|
quote: Originally posted by MaKu
no sračky to sou to je pravda, dobře zaměřim se na tohle, já mam Athlon 1800, 1280mb ram, vga gf6600 hdd 40gb 7200ot., tak sem si řikal, že by to mělo jakš takš stačit a stačí než to spadne :c)
Koukal jsem po netu a typuju to na OS a drivery na VGA. Neco si nehce s SWG rozumet. Ja treba tu knihovnu v WinXP vubec nemam. Jinak ta sestava by mela stacit, neni sice nic moc, online hry jsou kupodivu daleko narocnejsi na system nez offline, ale melo by to bezet. Snad jedine procik by to chtelo novej. |
|
|
MaKu
Starting Member
15 Posts |
Posted - 20/05/2006 : 11:49:52
|
dík moc za pomoc, proč mě nepřekvapuje, že zase musim mít něco extra, to je radost... |
Swarog |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 20/05/2006 : 20:38:34
|
Koudy kde ty porad si uz sem te dlouho nevidel.
No ja vzdycky prijdu do SWG, pisnu do CZE "Ahoj, je tu nekdo" po peti minutach pisnu "Asi neni, tak ahoj" a jdu cumet na Star Trek. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 20/05/2006 : 23:12:53
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Koudy kde ty porad si uz sem te dlouho nevidel.
No ja vzdycky prijdu do SWG, pisnu do CZE "Ahoj, je tu nekdo" po peti minutach pisnu "Asi neni, tak ahoj" a jdu cumet na Star Trek.
kdybys prisel do everquestu, tak jsem tam ja |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 20/05/2006 : 23:17:32
|
golden boy carmax :) |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 21/05/2006 : 04:12:25
|
Jedna vec co me pobavila:
ted zkousim trial matrixu, pokud to sledujete tak ted v breznu byl v matrixu CU a jednim z hlavnich bodu zmeny GUI bylo co? rozsireni hot baru na dva radky, kdyz jsem to cetl tak jsem neveril vlasnim ocim, SOE koupi matrix - vykrade SWG, matrix zmeni k lepsimu a SWG zkurvy
prava a leva ruka dabla nevi co dela |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 21/05/2006 : 22:42:44
|
Ja tedy nevim jak jsi prisel na to ze swg skurvili...pokud sis v navalu prace nevsiml tak je vyvazenejsi a po dvou letech konecne odbugovanejsi. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 08:15:49
|
Ja tedy nevim jak jsi prisel na to ze swg skurvili...pokud sis v navalu prace nevsiml tak je vyvazenejsi a po dvou letech konecne odbugovanejsi.
Je pravda, ze hodne veci opravili. Ale cele NGE melo probihat na test serverech a az by to bylo v pouzitelnem stavu, tak to pustit live. Urcite by nenasrali tolik lidi. Co se tyce GUI, tak soucasne je proste des, takze lidi zacali pouzivat "ilegalni" mod, kterej to vracel temer do preNGE stavu. Hadejte co udelalo SOE? V pub 29 jsou nejake zmeny, ktere zpusoby pad hry, pokud mate tento mod. Misto aby se zamysleli, proc ty lidi chteji puvodni GUI, tak je proste donuti pouzivat neco, co vetsina lidi nechce. Typicky SOE pristup. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 09:15:46
|
Almych - mluv za sebe, jak jsi prisel na to ze vetsina lidi pouziva ilegalni mod? Dyt je to nejvetsi ptakovina kterou jsem videl. Kazdopadne NGE prislo s novim teamem a v tech dobach to bylo cele nejake pojebane. Zdalo se mi ze reditelove SOE jsou velmi nasrani a chteli co nejrychleji zmenit team a hru. A ja se jim nedivim. |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 09:29:15
|
Ja tedy nevim jak jsi prisel na to ze swg skurvili...pokud sis v navalu prace nevsiml tak je vyvazenejsi a po dvou letech konecne odbugovanejsi.
Hadejte co udelalo SOE? V pub 29 jsou nejake zmeny, ktere zpusoby pad hry, pokud mate tento mod. Misto aby se zamysleli, proc ty lidi chteji puvodni GUI, tak je proste donuti pouzivat neco, co vetsina lidi nechce. Typicky SOE pristup.
to si delas prdel, to fakt chteji udelat ? , to mi uz vazne hlava nebere. tak aspon mam dalsi duvod proc uz nehrat. Co se tyka odbugovanosti tak ano, mozna ma hra mene bugu a ano, mozna jsou ted souboje vyrovnanejsi, ale co se tyce slozitosti a narocnosti na premysleni, tak je hra nekde na 30% oproti puvodnimu vymakanymu systemu... dyt tyhle souboje co probihaji v pvp jedou furt podle stejny sablony, to nejde hrat vecne. nemas zadnej prostor pro zkouseni novych veci, proste vypatlas vsechny specky, jednou se healnes.. dyt to vsichni znaji. |
jůůz d fóós |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 10:04:03
|
Nejhorší je že se dočteš že to lidem vyhovuje a to znamená že se s tím nic dělat nebude,až do teď jsem si myslel že se to lidem nelíbí a že zůstávají ve hře jen kvůli SW prostředí. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 22/05/2006 : 10:45:32
|
quote: Originally posted by Yurekk
Nejhorší je že se dočteš že to lidem vyhovuje a to znamená že se s tím nic dělat nebude,až do teď jsem si myslel že se to lidem nelíbí a že zůstávají ve hře jen kvůli SW prostředí.
je pravda ze uz nejakou dobu cca mesic ofic fora nectu, ale kdyz jsem je jeste cetl tak si nevzpominam ze by nekdo soucasnej system chvalil, prave naopak. a kdyz se obcas lognu tak taky zadna slava... a to ze se to lidem libi pisi casto sami devove, ze maj pozitivni feedback, a ze vsechny zmeny delaji jen na prani hracu, hrac rozhoduje o tom jak bude hra vypadat bla bla bla.... |
jůůz d fóós |
|
|
MaKu
Starting Member
15 Posts |
Posted - 23/05/2006 : 07:57:52
|
Pro Almycha... tak to vypadá, že to klaplo, na wXP s nejnovějšíma ovladačema, mě to zatim nespadlo a ta hláška co se mi objevovala na wME, že nemoh detekovat cpu je taky pryč. Tak dík |
Swarog |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 23/05/2006 : 08:18:13
|
Pro Almycha... tak to vypadá, že to klaplo, na wXP s nejnovějšíma ovladačema, mě to zatim nespadlo a ta hláška co se mi objevovala na wME, že nemoh detekovat cpu je taky pryč. Tak dík
Zatimco WinMe jsou opravdu nejhorsi OS co MS vytvoril, tak WinXP jsou hned po Win3.11 ten nejlepsi. Pomijim bezpecnostni chyby, me jde hlavne o stabilitu a funkcnost, zabezpeceni se da dohnat softwarem 3. strany. |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 23/05/2006 : 13:20:21
|
Eagle - To sem trochu nepatri ne? |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 23/05/2006 : 13:27:43
|
Eagle - To sem trochu nepatri ne?
ono sem toho nepatri vic ale ja potreboval krev :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 27/05/2006 : 09:01:16
|
pred casem probehla na ofic forech anketa, jestli do SWG zabudovat podporu klavesnice Logitech G15, tady mate realne zkusenosti s jejim pouzitim, treba vam pomohou se rozhodout, jestli koupit ci ne http://swg.stratics.com/content/news/GeneralNews.php#newsitem1148481367,12829,
Bohuzel, pokud vim, tak G15 se nedodava v ceske verzi, coz je pro mne, ktery na klavesnici prevazne pracuji, zatim docela zavazny nedostatek. |
SWG Eclipse - Arkos Agnos
|
|
|
MaKu
Starting Member
15 Posts |
Posted - 30/05/2006 : 08:29:02
|
Musim se tu s váma podělit o svou malou radost, včera sem měl čest vidět Lorda Vadera se svou lodí. Na Naboo to neni zase takovej problem, to je mi jasný a pro zkušený hráče, co sou ve hře dlouho je to asi nuda, ale já sem tam krátce a mělo to pro mě symboliku v rámci hry, asi minutu po tom, co sem sestrojil svůj první meč sem potkal pro mě toho největšího. Uklonil sem se mu a šel si dál po svém... |
Swarog |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 30/05/2006 : 09:28:38
|
Musim se tu s váma podělit o svou malou radost, včera sem měl čest vidět Lorda Vadera se svou lodí. Na Naboo to neni zase takovej problem, to je mi jasný a pro zkušený hráče, co sou ve hře dlouho je to asi nuda, ale já sem tam krátce a mělo to pro mě symboliku v rámci hry, asi minutu po tom, co sem sestrojil svůj první meč sem potkal pro mě toho největšího. Uklonil sem se mu a šel si dál po svém...
Příště se zkus osmělit a promluvit si s ním. |
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 30/05/2006 : 12:49:23
|
quote: Originally posted by WereHamster
Musim se tu s váma podělit o svou malou radost, včera sem měl čest vidět Lorda Vadera se svou lodí. Na Naboo to neni zase takovej problem, to je mi jasný a pro zkušený hráče, co sou ve hře dlouho je to asi nuda, ale já sem tam krátce a mělo to pro mě symboliku v rámci hry, asi minutu po tom, co sem sestrojil svůj první meč sem potkal pro mě toho největšího. Uklonil sem se mu a šel si dál po svém...
Příště se zkus osmělit a promluvit si s ním.
a nebo mu dat pusu |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 30/05/2006 : 13:34:41
|
quote: Originally posted by Pavel1269
Příště se zkus osmělit a promluvit si s ním.
a nebo mu dat pusu
a nebo /duel vader |
jůůz d fóós |
|
|
MaKu
Starting Member
15 Posts |
Posted - 30/05/2006 : 14:02:10
|
Nebylo třeba slov, je tu přece síla no a mistrovat mi taky evidentně nechtěl, což je škoda. Duel by byl fajn, ale trval by asi vteřinu. Jak to je... kdybych byl ve službě, tak dostnau nějakej úkol třeba zabíjet rebely? |
Swarog |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 30/05/2006 : 14:10:04
|
Nebylo třeba slov, je tu přece síla no a mistrovat mi taky evidentně nechtěl, což je škoda. Duel by byl fajn, ale trval by asi vteřinu. Jak to je... kdybych byl ve službě, tak dostnau nějakej úkol třeba zabíjet rebely?
presne tak. |
jůůz d fóós |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 30/05/2006 : 22:11:04
|
Nevim jestli si tohle dotycna osoba precte ale stejne. Jen tak pro zajimavost
Pro hrace Pave'l - Shanel te ve hre nejaky Kazeda, pry si mu pomahal hrat. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 01/06/2006 : 19:45:44
|
chat log s devama ns startics http://swg.stratics.com/
par body co nas ceka - Restuss battlefiead bude nejen PvP, budou tam i PvE questy - planuji zavest PvP zebricky, rank a reward system - novy LS hilt - novy armor set, crafteri budou mit quest na item na obarveni armoru - novy armor bude asi factional mando - budou upraveny imp/rebel theme park - pocitaji, ze casem obnovi druhy toolbar - Restuss event a nasledujici questy budou 75+ lvl
video z E3, pozor ma to 122MB http://swg.stratics.com/content/movies/SWG_Restuss.mov |
Edited by - Almych on 01/06/2006 19:48:33 |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 02/06/2006 : 09:13:27
|
No jsem děsně zvědavej, jak se 29tka povede. p.s. Doufám, že ten hilt bude dělat kinetic damage :) |
Edited by - WereHamster on 02/06/2006 09:14:46 |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 02/06/2006 : 09:46:52
|
No jsem děsně zvědavej, jak se 29tka povede. p.s. Doufám, že ten hilt bude dělat kinetic damage :)
kua jak může energetickej paprsek dělat kinetickej damage? si vezmi klacek a máš to ... |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 02/06/2006 : 10:37:13
|
quote: Originally posted by SNowie
No jsem děsně zvědavej, jak se 29tka povede. p.s. Doufám, že ten hilt bude dělat kinetic damage :)
kua jak může energetickej paprsek dělat kinetickej damage? si vezmi klacek a máš to ...
tak že bude uvnitř vysouvací železná tyč, a jen bude svítit ledkama. |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 02/06/2006 : 10:38:18
|
Hele me to video nefacha . |
|