quote:Originally posted by Firian Tak to jsem rád, že mi z toho tlačítka Obnovit účet na poslední chvíli ucukla myš!
Bud rad, aspon si usetris wowicky:"to se neda ovladat":-)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
[Team] Bobina: Tyjo kdyz uz utocis na clmly moby, tak jim aspon nakladej poradnej kybl kurvadrat.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
[Czabot] Psychonout: gde je to forum? [Czabot] Petrdoc: omg [Czabot] Tojenerf: OMG kdo te nabiral do cza??? [Czabot] Petrdoc: kdo vas bral do orgu! [Czabot] Tojenerf: www.imperium. cz
[Nuzgcz]: hoj [Nuzgcz]: snazim se stahnout Csp map a nejak mi to nejde je jich tam na me nejak moc nevim ktrou To [Nuzgcz]: heh. jak moc? si stahni tu aktualni [Nuzgcz]: a to modre to jsou zdoje z kterych to jde stahnout jo To [Nuzgcz]: si poprvy na internetu? :] [Nuzgcz]: mno asi po 3 co neco taham 2 to bylo Sperem map :(( [Nuzgcz]: jsem uplne hloupy na take veci To [Nuzgcz]: vyber si jen esli to chces s instalerem nebo v zipu a stahuj
tohle sem proste musim dat, prodaval sem 100ql blackbird :)
[Ikilljoo]: how much you payin [Ikilljoo]: for ql 100? To [Ikilljoo]: 17M [Ikilljoo]: ah bump it up abit and we have a deal [Ikilljoo]: :P [Ikilljoo]: lowest on gms is like 22.5 [Ikilljoo]: so like 19.5 [Ikilljoo]: :P [Ikilljoo]: gona double check gms though To [Ikilljoo]: i know that price ;) [Ikilljoo]: k [Ikilljoo]: so thats a no ? :P [Ikilljoo]: on 19.5? :P To [Ikilljoo]: k :) [Ikilljoo]: 19.5 is ok? [Ikilljoo]: lol [Ikilljoo]: im so confused [Ikilljoo]: -_- To [Ikilljoo]: sure, first time any1 give me better price than i said :D [Ikilljoo]: how much did you say [Ikilljoo]: thought you said 17m :P [Ikilljoo]: ah whatever 19.5 [Ikilljoo]: come to fe [Ikilljoo]: lol [Ikilljoo]: im getting too confused To [Ikilljoo]: :D [Ikilljoo]: :P To [Ikilljoo]: ill give u it for 19M because this is fun :) [Ikilljoo]: lol [Ikilljoo]: awww [Ikilljoo]: not 19.5? [Ikilljoo]: :P [Ikilljoo]: ah well 19m but thats as low as im going [Ikilljoo]: :P To [Ikilljoo]: lol To [Ikilljoo]: omg, i selling :D [Ikilljoo]: oh [Ikilljoo]: lol [Ikilljoo]: OMG [Ikilljoo]: LMA!O!!O!O!O3irw0ejfs To [Ikilljoo]: lol [Ikilljoo]: LAMsadoasjd [Ikilljoo]: omfg [Ikilljoo]: im totally out of it today [Ikilljoo]: lol
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell.
tos kdyz uz nam to zaviraji tak kam pujdeme? zalozime czech anarchy ve wowu?
AoC, Wowko je pro deti.
quote:Originally posted by tojejedno AoC, Wowko je pro deti.
Nemáš žvejku?
Chces se vsadit ze v AoC bude radove mensi podil 14- hracu nez ve wowu?:P
quote:Originally posted by paja2000 a vede ji nejake poradne drsnak? jinak bych si asi nezvyknul
btw coze je to AoC?
Dalsi perspektivni hra od FC a je to mature+;-)
Myslim že novej engine by pomohl přilákat do AO víc lidí než LE. Otázka je dlouho by FC novej engine "dělal"...
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76