l2quote ted mozna dela na ao jen silirrion, ale zas prachy jdou na aoc
No kdyz je reklama na AOC uz i v launcheru. BTW ja nemam problemy s quotama.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
no hra ktera ma 6,5mil lidi by mela mit mnohem mnohem lepsi obsah, nez hra ktera ma 12k, protoze naklady na vyvoj obsahu jsou fixni at uz je pocet lidi jakykoliv.
obsah pribyva ve vsech hrach s casem, kdybyste videli co bylo za obsah v ao :) ono ho tam moc neni ale aspon naky instance na rubice atd pribyly a ono dneska uz je obsahu ve wow rozhodne vic nez v ao nebylo pri releasu ale hodne rychle pribyva
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
jak to tak vidim tak pro me bude asi nej wow, je tam fura lidi to znamena velke prilezitosti k neutuchajicim diskuzim. Uz sem si dal aplikacku, tos su zvedave jestli me vezmou, se tam tvari nejak namyslene. EQ2 ma nejaky jiny diskuzni forum, nebo je tam na diskuzich tam mrtvo?
jak to tak vidim tak pro me bude asi nej wow, je tam fura lidi to znamena velke prilezitosti k neutuchajicim diskuzim. Uz sem si dal aplikacku, tos su zvedave jestli me vezmou, se tam tvari nejak namyslene. EQ2 ma nejaky jiny diskuzni forum, nebo je tam na diskuzich tam mrtvo?
My uz jenom resime raidovani a to tim stylem, ze se vypise raid a lidi se prihlasi. No a pak jsou skryta fora ze...
A co SWG? Do toho jsem mel puvodne namireno, chtel sem to koupit od Perthy, ale ten mne ukecal na AO:-)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
EQ2 hraje hodně lidí, jenom většinou nemaj potřebu prezentovat se na foru ;)
quote:Originally posted by Cotouch EQ2 hraje hodně lidí, jenom většinou nemaj potřebu prezentovat se na foru ;)
No jo, jenze jak ma clovek pak tu hru hrat v praci, kdyz nemuze kecat na foru? TO je dost omezeni playtime.
jo WoW ma jeste jednu vyhodu oproti EQ, ze je mozny se do ni prepinat v te hot swapove liste v levo nahore mezi AO a WoW, kdezto EQ vyzaduje vybrat fantasy a pak az EQ
jo WoW ma jeste jednu vyhodu oproti EQ, ze je mozny se do ni prepinat v te hot swapove liste v levo nahore mezi AO a WoW, kdezto EQ vyzaduje vybrat fantasy a pak az EQ
taky mě to sejří, ale eq má fakt mrtvý forum a hlavně na guild chatu je prostě děsná nuda
40% hlášek je grats k tomu, že někdo něco lotnul/dingnul/něco ukrad (grats, g, gratz!, dik, diky.......) 40% hlášek je pozdrav, když se někdo logne (cau, ahoj, zdar a zmar!, cau!, hello me strong keeper Zaitichi....) 20% zbytek pokecu (SOE jsou kokoti, to sou kokoti ty SOE, ty vole zase nejde banka, zajíci drz hubu....)
kazí si RP hraní nějakým ventrilem a navíc se mají za mistry světa
můžeš si nastavit podsekci EQ2 přímo jako home stránku a bude se ti to pouštět samo při zapínání prohlížeče!
můžeš si nastavit podsekci EQ2 přímo jako home stránku a bude se ti to pouštět samo při zapínání prohlížeče!
to nic nemeni na tom, ze se tam neda poradne ziskavat postcount ;(
quote:Originally posted by paja2000 V imune to vypada spatne, ten diktator nas tam asi nechce, no uvidime.
Njn, na proti takovym plamennym prohlasenim budeme muset prijit s necim lepsim nez komunismem.
Tojismus se už ujal, ted chybí přesvědčit ostatní, že ho potřebují :)
To uz je mrtva vira, i ja se presvedcil ze mne nepotrebuji.
Saga of ryzom - dobra grafika, zajimava hra, akorat forum moc nezije (nehraje to moc cechu) - ale to prece nase posthuntery nezastavi, protoze (1) ozivi jakekoliv forum a (2) je to tady na imperiu, takze zustane pracne nahravany postcount ;)
Nevim kde ste prisli na to, ze WoW je easy a nekomplikovane. Prava na levlu 1 na vas nevyskoci sileny skill/stat panel s milionem skillu, u kterych newbik nema sanci tusit k cemu jsou.
Dalsi podstatna vyhoda je, ze ve WoW je tolik (i ceskych/slovenskych) hracu, ze je mozne vybrat si gildu od pohodovych casual gildicek po relative top pve gildy s velmi slusnym raid progressem a raidy 7 dni v tydnu. Pochopitelne top gildy maji tendenci vybirat si kvalitni hrace (s kvalitnimi chary), takze prijeti vyzaduje jistou davku usili a trpelivosti.