Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 kde koupit v cz?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

charles
Starting Member

64x64

21 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:50:16  Show Profile  Visit charles's Homepage  Send charles an ICQ Message Send charles a Private Message  Reply with Quote
nevite nekdo, kde to pujde koupit, playman jakozto distributor ubisoftu (kterej ma v evrope SOE) rika ze to nedoveze, JRC taky rika ze nedoveze ....

poradte mi kde tu sezenu sberatelskou verzi, jsem linej to objednavat z venku ...

Charles, CzH
ex UO Siege Perilous, Drachenfels
ex SWG Eclipse
ex WOW Shadowmoon
ex EQ2 Splitpaw

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:58:09  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Mno nevim, kazdopadne doporucuju CDromshop. Collectors tam maj za 94 babek + 16,5 postovny

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 16/01/2007 :  14:00:33  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
měli by ho mít po vydání na gameexpressu - 899,- slušná cena imho
http://www.gameexpres.cz/product_info.php/products_id/4004
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 16/01/2007 :  14:15:26  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
www.gamezone.cz

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

charles
Starting Member

64x64

21 Posts

Posted - 16/01/2007 :  14:34:09  Show Profile  Visit charles's Homepage  Send charles an ICQ Message Send charles a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

snad budou mit nekdy v unoru, jeste nemaj potvrzeno, ale rozhodne nevedi o tom ze by meli mit sberatelskou ...

Charles, CzH
ex SWG Eclipse
ex WOW Shadowmoon
ex EQ2 Splitpaw
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 16/01/2007 :  14:48:48  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charles

quote:

snad budou mit nekdy v unoru, jeste nemaj potvrzeno, ale rozhodne nevedi o tom ze by meli mit sberatelskou ...

pardon nevšiml jsem si té sběratelské edice
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/01/2007 :  03:17:52  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

nevite nekdo, kde to pujde koupit, playman jakozto distributor ubisoftu (kterej ma v evrope SOE) rika ze to nedoveze, JRC taky rika ze nedoveze ....

poradte mi kde tu sezenu sberatelskou verzi, jsem linej to objednavat z venku ...

a nechces aby ti to radsi nekdo vypalil + si koupit za litra cdkey na sony store?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Sadaamek
Starting Member

11 Posts

Posted - 17/01/2007 :  08:12:14  Show Profile  Send Sadaamek an ICQ Message Send Sadaamek a Private Message  Reply with Quote
Já psal na XZONE kde běžně nakupuju, a tam mi řekli že to určitě nabízet budou, ale zatim neni definitivní cena pro ČR. Což mě docela překvapuje, vzhledem k tomu, že jinde ( povětšinou na eshopech co mi nic neříkají ) už jsem to zahlídl. Ale raději si počkám na ozkoušený eshop. Doufám že to to teda fakt nebude stejně prvních pár týdnů nehratelné kvůli bugům. Tak jako tak to risknu
Go to Top of Page

cimrek
Starting Member

94 Posts

Posted - 17/01/2007 :  08:49:19  Show Profile Send cimrek a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tu cenu bych bral s rezervou, počítakl bych raději tak s 1299 minimálně, vzhledem k tomu, že DD ani jiné shopy po světě nejdou pod 1000 kč. Ta cena 899 kč tam je už skoro půl roku, jen mění datum vydání.

Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60
EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69
Go to Top of Page

charles
Starting Member

64x64

21 Posts

Posted - 17/01/2007 :  09:52:43  Show Profile  Visit charles's Homepage  Send charles an ICQ Message Send charles a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

quote:

a nechces aby ti to radsi nekdo vypalil + si koupit za litra cdkey na sony store?

jak jsem psal, mam zajem o sberatelskou, chci peknou krabici a peknej obsah

Charles, CzH
ex SWG Eclipse
ex WOW Shadowmoon
ex EQ2 Splitpaw
Go to Top of Page

charles
Starting Member

64x64

21 Posts

Posted - 17/01/2007 :  09:54:28  Show Profile  Visit charles's Homepage  Send charles an ICQ Message Send charles a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:
Originally posted by Sadaamek

Já psal na XZONE kde běžně nakupuju, a tam mi řekli že to určitě nabízet budou, ale zatim neni definitivní cena pro ČR. Což mě docela překvapuje, vzhledem k tomu, že jinde ( povětšinou na eshopech co mi nic neříkají ) už jsem to zahlídl. Ale raději si počkám na ozkoušený eshop. Doufám že to to teda fakt nebude stejně prvních pár týdnů nehratelné kvůli bugům. Tak jako tak to risknu

Spíš pan Schovanec zaslepen prodejem datadisku s těžce přemrštěnou cenou k WOWku zapomněl že ještě existuje i nějaká jiná MMORPG hra :)

xzone ma sice urcite plne ruce prodeje TBC, ale kdo rika ze to vsechno dela schovanec?
BTW cenu urcije blizzard, takze pripominky k cene je vhodne smerovat k nim

Charles, CzH
ex SWG Eclipse
ex WOW Shadowmoon
ex EQ2 Splitpaw
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/01/2007 :  10:29:33  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já to mám taky z anglie a nechci obhajovat vysoké ceny, ale na druhou stranu jednak si k tomu u nás prodejce musí připočíst DPH 19 procent a jednak musí do ceny započítat navíc dopravu. A jelikož jsme přeci jen menší zemí, než třeba UK s řádově menším počtem prodaných kusů, tak připočtená cena za dopravu musí být v tom poměru také navýšena.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/01/2007 :  14:14:39  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Khostri - nebo je ten prodejce milovnik lidu a prodeje a dela to tak, ze si tech 19% znovu pripocist nemusi :)

Hele co je vty sberatelsky tak extra ze po ni tak pasete? Stejne tak nechapu proc wow sberatelska datadisk muze stat 3500kc.. na palici

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/01/2007 :  10:38:35  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
už je v nabídce na xzone za 899Kč
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1873
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 23/01/2007 :  14:35:24  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Já to mám taky z anglie a nechci obhajovat vysoké ceny, ale na druhou stranu jednak si k tomu u nás prodejce musí připočíst DPH 19 procent a jednak musí do ceny započítat navíc dopravu. A jelikož jsme přeci jen menší zemí, než třeba UK s řádově menším počtem prodaných kusů, tak připočtená cena za dopravu musí být v tom poměru také navýšena.

to si ale zase může odečíst evropskej VAT od dodavatele pokud vim

Go to Top of Page

fD
Starting Member

Sign

35 Posts

Posted - 23/01/2007 :  17:33:21  Show Profile  Send fD an ICQ Message Send fD a Private Message  Reply with Quote
Vydavatel a distribuce v CR

Edice Hypermax http://www.hypermax.cz/vang/

76 SoulTaker / 5x Treasure Hunter (subclass)
6x Dark Avenger
6x Bounty Hunter
5x Warsmith
6x Prophet (box)
AncientWisdom clan, Solidarity alliance
Gustin - LineageII official server
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 24/01/2007 :  00:31:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

quote:

Muze, ale to mu ten dodavatel musi poslat "podnikatelskym stylem".. promin ze to rikam tak hovadsky ale kamos co ma kram s hrama tohle resil s gameplay a proste to snima nedoresil. Oni mu to proste musi nejak potvrdit aby si tu VAT mohl odecist..
Muj kamos to potom resil tak, ze to z UK kupoval jeden jinej kamarad a von mu to potom preprodaval na bazar.. takze kamos mel plnej kram bazarovejch novinek ;-DD diky tomu nemusel platit VAT znova

Go to Top of Page

Nixon
Starting Member

16 Posts

Posted - 26/01/2007 :  11:50:04  Show Profile  Send Nixon an ICQ Message Send Nixon a Private Message  Reply with Quote
Neznáte nejaktuálnější datum kdy to tady vyjde?

kdysi daaavno Czech Heroes
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 26/01/2007 :  12:03:08  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
no na xzone máš datum, kdy to budeš mít ty, takže to jde asi do prodeje 6.2.
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 27/01/2007 :  23:12:14  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Cotouch

quote:

Muze, ale to mu ten dodavatel musi poslat "podnikatelskym stylem".. promin ze to rikam tak hovadsky ale kamos co ma kram s hrama tohle resil s gameplay a proste to snima nedoresil. Oni mu to proste musi nejak potvrdit aby si tu VAT mohl odecist..
Muj kamos to potom resil tak, ze to z UK kupoval jeden jinej kamarad a von mu to potom preprodaval na bazar.. takze kamos mel plnej kram bazarovejch novinek ;-DD diky tomu nemusel platit VAT znova

Co to tady motáte? V rámci EU při nákupu platíš VAT podle sazby v zemi nákupu, domácí DPH nedoplácíš.

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/01/2007 :  23:18:49  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

anglie ma taky dph :) a ne o moc nizsi takze u nas uz nemusi pripocitavat nic pokud je taky platcem dph, a to je vetsina obchodu
a doprava ? napr postovny a balny 120 kc z anglie kdyz vetsina ceskych kramu si nauctuje 150 - 200 ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/01/2007 :  23:20:57  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

neni pravda znam prodejce kteri napr nakupuji na gameplay a na zauctovani dph nasim uradum naprosto staci faktura, kterou standardne prikladaji ke kazdymu baliku

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/01/2007 :  11:13:27  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Pokud nekdo chcete videt obsah krabky:
http://screeny.ratafak.net/?d=vsoh-krabka&s=&r=
2x DVD
manual
6xA4 papirova mapa - dost podrobna :)
10 day buddy key
30 day players service

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000