Author |
Topic |
|
charles
Starting Member
21 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 13:50:16
|
nevite nekdo, kde to pujde koupit, playman jakozto distributor ubisoftu (kterej ma v evrope SOE) rika ze to nedoveze, JRC taky rika ze nedoveze ....
poradte mi kde tu sezenu sberatelskou verzi, jsem linej to objednavat z venku ...
|
Charles, CzH ex UO Siege Perilous, Drachenfels ex SWG Eclipse ex WOW Shadowmoon ex EQ2 Splitpaw
|
|
| |
smajlik02
New Member
329 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 13:58:09
|
Mno nevim, kazdopadne doporucuju CDromshop. Collectors tam maj za 94 babek + 16,5 postovny |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 14:15:26
|
www.gamezone.cz |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
charles
Starting Member
21 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 14:34:09
|
quote: Originally posted by SNowie
měli by ho mít po vydání na gameexpressu - 899,- slušná cena imho http://www.gameexpres.cz/product_info.php/products_id/4004
snad budou mit nekdy v unoru, jeste nemaj potvrzeno, ale rozhodne nevedi o tom ze by meli mit sberatelskou ... |
Charles, CzH ex UO Siege Perilous, Drachenfels ex SWG Eclipse ex WOW Shadowmoon ex EQ2 Splitpaw
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 14:48:48
|
quote: Originally posted by charles
měli by ho mít po vydání na gameexpressu - 899,- slušná cena imho http://www.gameexpres.cz/product_info.php/products_id/4004
snad budou mit nekdy v unoru, jeste nemaj potvrzeno, ale rozhodne nevedi o tom ze by meli mit sberatelskou ...
pardon nevšiml jsem si té sběratelské edice |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 17/01/2007 : 03:17:52
|
nevite nekdo, kde to pujde koupit, playman jakozto distributor ubisoftu (kterej ma v evrope SOE) rika ze to nedoveze, JRC taky rika ze nedoveze ....
poradte mi kde tu sezenu sberatelskou verzi, jsem linej to objednavat z venku ...
a nechces aby ti to radsi nekdo vypalil + si koupit za litra cdkey na sony store? |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Sadaamek
Starting Member
11 Posts |
Posted - 17/01/2007 : 08:12:14
|
Já psal na XZONE kde běžně nakupuju, a tam mi řekli že to určitě nabízet budou, ale zatim neni definitivní cena pro ČR. Což mě docela překvapuje, vzhledem k tomu, že jinde ( povětšinou na eshopech co mi nic neříkají ) už jsem to zahlídl. Ale raději si počkám na ozkoušený eshop. Doufám že to to teda fakt nebude stejně prvních pár týdnů nehratelné kvůli bugům. Tak jako tak to risknu |
|
|
cimrek
Starting Member
94 Posts |
Posted - 17/01/2007 : 08:49:19
|
Tu cenu bych bral s rezervou, počítakl bych raději tak s 1299 minimálně, vzhledem k tomu, že DD ani jiné shopy po světě nejdou pod 1000 kč. Ta cena 899 kč tam je už skoro půl roku, jen mění datum vydání. |
Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60 EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69 |
|
|
charles
Starting Member
21 Posts |
Posted - 17/01/2007 : 09:52:43
|
quote: Originally posted by Rodier
a nechces aby ti to radsi nekdo vypalil + si koupit za litra cdkey na sony store?
jak jsem psal, mam zajem o sberatelskou, chci peknou krabici a peknej obsah |
|
|
|
charles
Starting Member
21 Posts |
Posted - 17/01/2007 : 09:54:28
|
quote: Originally posted by spajdr
quote: Originally posted by Sadaamek
Já psal na XZONE kde běžně nakupuju, a tam mi řekli že to určitě nabízet budou, ale zatim neni definitivní cena pro ČR. Což mě docela překvapuje, vzhledem k tomu, že jinde ( povětšinou na eshopech co mi nic neříkají ) už jsem to zahlídl. Ale raději si počkám na ozkoušený eshop. Doufám že to to teda fakt nebude stejně prvních pár týdnů nehratelné kvůli bugům. Tak jako tak to risknu
Spíš pan Schovanec zaslepen prodejem datadisku s těžce přemrštěnou cenou k WOWku zapomněl že ještě existuje i nějaká jiná MMORPG hra :)
xzone ma sice urcite plne ruce prodeje TBC, ale kdo rika ze to vsechno dela schovanec? BTW cenu urcije blizzard, takze pripominky k cene je vhodne smerovat k nim |
|
|
|
Khostri
prudič
2210 Posts |
Posted - 17/01/2007 : 10:29:33
|
Já to mám taky z anglie a nechci obhajovat vysoké ceny, ale na druhou stranu jednak si k tomu u nás prodejce musí připočíst DPH 19 procent a jednak musí do ceny započítat navíc dopravu. A jelikož jsme přeci jen menší zemí, než třeba UK s řádově menším počtem prodaných kusů, tak připočtená cena za dopravu musí být v tom poměru také navýšena. |
PC, PS3, iPad |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 17/01/2007 : 14:14:39
|
Khostri - nebo je ten prodejce milovnik lidu a prodeje a dela to tak, ze si tech 19% znovu pripocist nemusi :)
Hele co je vty sberatelsky tak extra ze po ni tak pasete? Stejne tak nechapu proc wow sberatelska datadisk muze stat 3500kc.. na palici |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Cotouch
New Member
418 Posts |
Posted - 23/01/2007 : 14:35:24
|
quote: Originally posted by Khostri
Já to mám taky z anglie a nechci obhajovat vysoké ceny, ale na druhou stranu jednak si k tomu u nás prodejce musí připočíst DPH 19 procent a jednak musí do ceny započítat navíc dopravu. A jelikož jsme přeci jen menší zemí, než třeba UK s řádově menším počtem prodaných kusů, tak připočtená cena za dopravu musí být v tom poměru také navýšena.
to si ale zase může odečíst evropskej VAT od dodavatele pokud vim |
offline |
|
|
fD
Starting Member
35 Posts |
Posted - 23/01/2007 : 17:33:21
|
Vydavatel a distribuce v CR
Edice Hypermax http://www.hypermax.cz/vang/ |
76 SoulTaker / 5x Treasure Hunter (subclass) 6x Dark Avenger 6x Bounty Hunter 5x Warsmith 6x Prophet (box) AncientWisdom clan, Solidarity alliance Gustin - LineageII official server |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 24/01/2007 : 00:31:19
|
quote: Originally posted by Cotouch
Já to mám taky z anglie a nechci obhajovat vysoké ceny, ale na druhou stranu jednak si k tomu u nás prodejce musí připočíst DPH 19 procent a jednak musí do ceny započítat navíc dopravu. A jelikož jsme přeci jen menší zemí, než třeba UK s řádově menším počtem prodaných kusů, tak připočtená cena za dopravu musí být v tom poměru také navýšena.
to si ale zase může odečíst evropskej VAT od dodavatele pokud vim
Muze, ale to mu ten dodavatel musi poslat "podnikatelskym stylem".. promin ze to rikam tak hovadsky ale kamos co ma kram s hrama tohle resil s gameplay a proste to snima nedoresil. Oni mu to proste musi nejak potvrdit aby si tu VAT mohl odecist.. Muj kamos to potom resil tak, ze to z UK kupoval jeden jinej kamarad a von mu to potom preprodaval na bazar.. takze kamos mel plnej kram bazarovejch novinek ;-DD diky tomu nemusel platit VAT znova |
|
|
|
Nixon
Starting Member
16 Posts |
Posted - 26/01/2007 : 11:50:04
|
Neznáte nejaktuálnější datum kdy to tady vyjde? |
kdysi daaavno Czech Heroes |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 26/01/2007 : 12:03:08
|
no na xzone máš datum, kdy to budeš mít ty, takže to jde asi do prodeje 6.2. |
|
|
Firian
Average Member
1047 Posts |
Posted - 27/01/2007 : 23:12:14
|
quote: Originally posted by Rodier
quote: Originally posted by Cotouch
to si ale zase může odečíst evropskej VAT od dodavatele pokud vim
Muze, ale to mu ten dodavatel musi poslat "podnikatelskym stylem".. promin ze to rikam tak hovadsky ale kamos co ma kram s hrama tohle resil s gameplay a proste to snima nedoresil. Oni mu to proste musi nejak potvrdit aby si tu VAT mohl odecist.. Muj kamos to potom resil tak, ze to z UK kupoval jeden jinej kamarad a von mu to potom preprodaval na bazar.. takze kamos mel plnej kram bazarovejch novinek ;-DD diky tomu nemusel platit VAT znova
Co to tady motáte? V rámci EU při nákupu platíš VAT podle sazby v zemi nákupu, domácí DPH nedoplácíš. |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 27/01/2007 : 23:18:49
|
anglie ma taky dph :) a ne o moc nizsi takze u nas uz nemusi pripocitavat nic pokud je taky platcem dph, a to je vetsina obchodu a doprava ? napr postovny a balny 120 kc z anglie kdyz vetsina ceskych kramu si nauctuje 150 - 200 ? |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 27/01/2007 : 23:20:57
|
quote: Originally posted by Rodier Muze, ale to mu ten dodavatel musi poslat "podnikatelskym stylem".. promin ze to rikam tak hovadsky ale kamos co ma kram s hrama tohle resil s gameplay a proste to snima nedoresil. Oni mu to proste musi nejak potvrdit aby si tu VAT mohl odecist.. Muj kamos to potom resil tak, ze to z UK kupoval jeden jinej kamarad a von mu to potom preprodaval na bazar.. takze kamos mel plnej kram bazarovejch novinek ;-DD diky tomu nemusel platit VAT znova
neni pravda znam prodejce kteri napr nakupuji na gameplay a na zauctovani dph nasim uradum naprosto staci faktura, kterou standardne prikladaji ke kazdymu baliku |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 29/01/2007 : 11:13:27
|
Pokud nekdo chcete videt obsah krabky: http://screeny.ratafak.net/?d=vsoh-krabka&s=&r= 2x DVD manual 6xA4 papirova mapa - dost podrobna :) 10 day buddy key 30 day players service
|
|
|
|
|
Topic |
|