Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 pve/pvp - level of difficulty
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:20:20  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Originally posted by Van Tassel
Lol :)

Na pve serveru mas stale jen medveda ... Samotneho ....

Na pvp serveru mas medveda a kolem nej hafo nepredvidatelnych hracu ....

No rozhodne jsem asi nebyl daleko od pravdy se svymi 75%, kdyz ctu nektere vase posty :)

To asi ne, kdyz jsou na tebe posty od PvE hrace moc slozite.
Kdo ma na sve strane vetsi hafo nepredvidatelnych hracu ten vyhraje. Mozek potrebuje max jeden clovek ktery jim rika co maji delat a at mu asistuji.
Lepsi?

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:24:13  Show Profile Send Milan a Private Message
V inteligenci to samozrejme neni. Je to o rychlosti, koncentraci a schopnosti se prizpusobit. Kdyz jsem hral DaoC tak v domovskych zonach jsem skoro v polospanku mackal heal a parkrat jsem se pristihnul ze jsem skoro usnul. Zatim co v RvR zone jsem byl pekne ve strehu a schiza jela na plno. Za kazdym stromem jsem videl Albika co me chce kilnout.
a vo vo votom to je.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:26:25  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Lide nechteji tolik myslet, nechteji si lamat kebulky s pvp addama, vystaci si s medvedem; inteligence pro mne take predstavuje schopnost prizpusobit se prostredi bez pravidel.

Ja uz se taky opakuji, protoze si meles furt to svoje.
Pokus na naladeni VT urovne komunikace

[VT kodovani]
Lide nechteji tolik myslet, nechteji si lamat kebulky s pvp addama, ale chteji si nahonit ego, tak se jich da dohromady 50 a zergujou co vidi na pvp serveru medved nemedved, hrac nehrac.
[/VT kodovani]

Inteligence pro mne take predstavuje schopnost negeneralizovat na zaklade svych modelovych situaci, jak se mi to zrovna hodi do kramu. A predevsim neignorovat zakladni predpoklad, ze hru si clovek udela tak jak jemu vyhovuje, a zadna PvE/PvP sada pravidel o tom nerozhoduje, jen dava urcite mantinely.

Edited by - tojejedno on 06/02/2007 17:27:09
Go to Top of Page

Itoru
Starting Member

14 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:29:30  Show Profile  Send Itoru an ICQ Message Send Itoru a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Itoru
Souhlas. O tom se zde nepru. Ty jsi ale rikal, ze to vyzaduje vetsi inteligenci. Proc?

Lide nechteji tolik myslet, nechteji si lamat kebulky s pvp addama, vystaci si s medvedem; inteligence pro mne take predstavuje schopnost prizpusobit se prostredi bez pravidel.

Ale jiste chapes, ze tu nechci opakovat vsechny svoje dnesni texty.

To je jiste zajimavy nazor. Nekdo tomu rika "lamat si hlavu" a nekdo zase "zbytecne se otravovat". Jak uz tu bylo receno, jde o zabavu. Jestli ti pripadne zabave prizpusobovat se kazdemu novemu exploitu, tak si u me masochista .

Napadl me takovy maly zlepsovak, jak by sis mohl udelat hru jeste zabavnejsi -> narocnejsi na prizpusobeni -> takze narocnejsi na inteligenci. Mohl bys napr. nekoho pozadat, aby ti nahodne vytahoval snuru od netu z kompu. Musel bys pak nejen cumet na monitor, ale jeste se divat kolem sebe . A prostredi by bylo jeste dynamictejsi (prekrasne slovo).

Chci tim rict, ze kladeni neopodstatnenych prekazek do cesty hraci neni dobra cesta a nektere MMORPG se touto cestou vydaly. Ale to je OT a nepoji se to k nasemu flamu.

Itoru - Warden 70 [Česká Legie]
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:30:38  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by tojejedno
Kdo ma na sve strane vetsi hafo nepredvidatelnych hracu ten vyhraje. Mozek potrebuje max jeden clovek ktery jim rika co maji delat a at mu asistuji.
Lepsi?

Hehe ) Asi jsi nezazil vitezne bitvy proti zergu, bitvy kde assist nema zadny vyznam, bitvy kde nevyuzijes ani double assist, bitvy kde vyhrava lepsi cc a ne overdamage nebo overheal ci dokonce overress.

PvP, ktere mam rad je o sehranosti hracu, o jejich znalostech, skillu, inteligenci a discipline.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:35:44  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Napadl me takovy maly zlepsovak, jak by sis mohl udelat hru jeste zabavnejsi -> narocnejsi na prizpusobeni -> takze narocnejsi na inteligenci. Mohl bys napr. nekoho pozadat, aby ti nahodne vytahoval snuru od netu z kompu. Musel bys pak nejen cumet na monitor, ale jeste se divat kolem sebe . A prostredi by bylo jeste dynamictejsi (prekrasne slovo).

Chci tim rict, ze kladeni neopodstatnenych prekazek do cesty hraci neni dobra cesta a nektere MMORPG se touto cestou vydaly. Ale to je OT a nepoji se to k nasemu flamu.

PvP ti prijde jako neopodstatnena prekazka? Ja si bez nej svoje pusobeni v mmorpg hrach nedokazu prestavit.

Co se tyce zlepsovaku - tech napadu je tady vice. Rozhodne ne tak primitivnich jako ten tvuj. Vetsina se objevi v Darkfallu - itemy pouze z craftu, full loot, vyuzivani fyzikalnich zakonu (bude mozne uhnout range damage, melee damage) atd. atd.

Vetsina z nich se uz v nejake hre objevila. Ale az DF se je pokusi vsechny spojit v jeden celek.

Edited by - VT on 06/02/2007 17:37:24
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:37:46  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Hehe ) Asi jsi nezazil vitezne bitvy proti zergu

Nezazil. 150 lidi je vzdy vic nez 100 lidi v podobnem levelu a equipu(pokud HW serveru dovoli).

quote:
PvP, ktere mam rad je o sehranosti hracu, o jejich znalostech, skillu, inteligenci a discipline.

To jak ho mas rad ty, nebo jak ho mam rad ja nesouvisi s tim, jak musi byt clovek inteligencne vybaven na PvE nebo PvP.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:38:59  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Milan

V inteligenci to samozrejme neni. Je to o rychlosti, koncentraci a schopnosti se prizpusobit. Kdyz jsem hral DaoC tak v domovskych zonach jsem skoro v polospanku mackal heal a parkrat jsem se pristihnul ze jsem skoro usnul. Zatim co v RvR zone jsem byl pekne ve strehu a schiza jela na plno. Za kazdym stromem jsem videl Albika co me chce kilnout.
a vo vo votom to je.

Muzu ti s klidnym svedomi rici, ze s blbcem se da pveeckovat, ale (uspesne) pvp se s nim delat neda )

Edited by - VT on 06/02/2007 17:39:10
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:41:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
PvP ti prijde jako neopodstatnena prekazka? Ja si bez nej svoje pusobeni v mmorpg hrach nedokazu prestavit.

lez na todle ti tvuj post quotnout muzu kde pises ze se pvp ve vanguardu nehodlas zdrzovat
pokud uz nebyl tebou dodatecne zeditovan :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 06/02/2007 17:41:34
Go to Top of Page

Itoru
Starting Member

14 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:46:18  Show Profile  Send Itoru an ICQ Message Send Itoru a Private Message
quote:

quote:

Co se tyce zlepsovaku - tech napadu je tady vice. Rozhodne ne tak primitivnich jako ten tvuj. Vetsina se objevi v Darkfallu - itemy pouze z craftu, full loot, vyuzivani fyzikalnich zakonu (bude mozne uhnout range damage, melee damage) atd. atd.

Ten flamovaci vyraz "neopodstatnene prekazky" jsem tam nechal trochu zamerne, aby nam to neuvadlo . Myslim, ze uz vim dost.

PvP je tezsi nez PvE, protoze je tam vice komplikaci a hernich mechanismu, ktere je treba si hlidat. Navic poskytuje lidem snadnou seberealizaci a ujisteji o jejich miste ve spolecnosti (jsem dobry v PvP -> tj. nejsem nula), coz PvE v podstate nemuze, protoze MOBa nakonec porazi kazdy se spravnym equipem. Lide hrajici PvP shledavaji zabavnym to, co lide s PvE ne.

Maji hraci PvP vetsi prirozeni nez hraci s PvE? Nemaji. Hrac PvE neni menecenny tvor jenom kvuli tomu, ze ho nebavi PvP mechanismy. A nerika to nic o tom, jestli by byl schopny v PvP obstat nebo ne. Jsi schopny souhlasit s takovym tvrzenim V.T? Nebo jsme stale tupa banda skriptobijcu PROTOZE hrajeme PvE?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:49:10  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

lez na todle ti tvuj post quotnout muzu kde pises ze se pvp ve vanguardu nehodlas zdrzovat
pokud uz nebyl tebou dodatecne zeditovan :)

Vubec nevim o cem mluvis. Do Vanguardu jsem sel jen kvuli ffa pvp.

Ano quotni to. Quotni take to jak tvrdis, ze mdk chtelo rychle vylevelovat, aby mohlo gankovat.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:50:55  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by tojejedno
Nezazil. 150 lidi je vzdy vic nez 100 lidi v podobnem levelu a equipu(pokud HW serveru dovoli).

Potom mne udivuje, ze si troufas hovorit o podobnem pvp. Ja jsem zazil mnoho pvp bitev proti zergu (treba 8v40 apod.). Takze vim, ze to neni jenom o poctu lidi.

Edited by - VT on 06/02/2007 17:57:01
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:51:50  Show Profile Send Milan a Private Message
quote:

quote:

a vo vo votom to je.

Muzu ti s klidnym svedomi rici, ze s blbcem se da pveeckovat, ale (uspesne) pvp se s nim delat neda )

Inteligence se meri IQ testem ne tim jak clovek umi ovladat svoji postavu ve hre ktera svojim konceptem, delanim neceho neustale dokola, spise pripomina bitmapovou onanii. Přeci nejsem blbec kdyz nevzladam fotbal tak bravure jako Rosicky. Nejsem blbec kdyz nehraju sachy jako Kasparov, nejsem blbec kdyz nehraju VG jako Velda.
Zastavam nazor ze i ten blbec se muze zlepsit kdyz mu predas par zkusenosti.
A proto temto lidem Veldo nerikame blbci, ale zacatecnici!!!
A ano mas pravdu se "zacatecnikem" se neda hrat uspesne PvP, ale ani uspesne PvE.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:54:58  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
PvP je tezsi nez PvE, protoze je tam vice komplikaci a hernich mechanismu, ktere je treba si hlidat. Navic poskytuje lidem snadnou seberealizaci a ujisteji o jejich miste ve spolecnosti (jsem dobry v PvP -> tj. nejsem nula), coz PvE v podstate nemuze, protoze MOBa nakonec porazi kazdy se spravnym equipem. Lide hrajici PvP shledavaji zabavnym to, co lide s PvE ne.

Maji hraci PvP vetsi prirozeni nez hraci s PvE? Nemaji. Hrac PvE neni menecenny tvor jenom kvuli tomu, ze ho nebavi PvP mechanismy. A nerika to nic o tom, jestli by byl schopny v PvP obstat nebo ne. Jsi schopny souhlasit s takovym tvrzenim V.T? Nebo jsme stale tupa banda skriptobijcu PROTOZE hrajeme PvE?

Po mensich upravach (jako treba u seberealizace, ktera je zcela jiste i na pve serveru (jsem dobry v zabijeni medvedu - tj. nejsem nula)), bych mohl text odsouhlasit.

edit: jenom si ted nejsem jisty s tim prirozenim :)

Edited by - VT on 06/02/2007 18:00:43
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:56:23  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
A proto temto lidem Veldo nerikame blbci, ale zacatecnici!!!
A ano mas pravdu se "zacatecnikem" se neda hrat uspesne PvP, ale ani uspesne PvE.

Nj, ale ja mam nekdy problem rozpoznat zacatecnika od blbce :)

Edited by - VT on 06/02/2007 17:57:22
Go to Top of Page

Itoru
Starting Member

14 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:59:46  Show Profile  Send Itoru an ICQ Message Send Itoru a Private Message
quote:
Po mensich upravach (jako treba seberealizace, ktera je zcela jiste i na pve serveru (jsem dobry v zabijeni medvedu - tj. nejsem nula)), bych mohl text odsouhlasit.

edit: jenom si ted nejsem jisty s tim prirozenim :)

S tou seberealizaci mas asi pravdu. No a to prirozeni by si zadalo nejaky seriozni vyzkum, ale do toho nejdu .

Kazdopadne jsem rad, ze jsme to takhle pekne pratelsky vyresili. Budu tedy brat tvuj vyraz skriptobijec jako zajimavy novotvar pro pojmenovani hrace PvE.

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 07/02/2007 :  00:54:32  Show Profile Send Demawend a Private Message
quote:
Originally posted by Tragedy

VT dokáže občas pěkně popichovat...

Nicméně na PvP severu vždy byla a bude hra obtížnější. To je prostě fakt... nechápu jak jste o tom dokázali popsat tolik stránek :)

Myslim, ze Tragedy to vystihl naproste presne. Ale skriptobijci se proste nevzdavaj a snazi se nas presvedcit, ze uplne ta stejna hra, to stejne prostredi je v podani PvE narocnejsi nez identicky image s pridanim s PvP

To ze je VT svym zpusobem manipulator uz snad vsichni davno vedi. On je ale navic mimoradne schopny manipulator a je opravdu zabavne sledovat jak proste vetsina lidi nema mozkovou kapacitu s nim polemizovat a uchyluje se k vymyslum, zmatenym odpovedim a demagogiim.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 07/02/2007 :  01:00:58  Show Profile Send Arnold a Private Message
quote:

quote:

quote:
Souhlas. O tom se zde nepru. Ty jsi ale rikal, ze to vyzaduje vetsi inteligenci. Proc?

Ale jiste chapes, ze tu nechci opakovat vsechny svoje dnesni texty.

To je jiste zajimavy nazor. Nekdo tomu rika "lamat si hlavu" a nekdo zase "zbytecne se otravovat". Jak uz tu bylo receno, jde o zabavu. Jestli ti pripadne zabave prizpusobovat se kazdemu novemu exploitu, tak si u me masochista .

loool víš že mě něco obdobnýho napadlo než si to psal taky? Jen že bych mu střídavě zakrýval obrazovku a polejval ho studenou a horkou vodou aby měl to správný PvPčkový prostředí

Věřím tomu, že PvP hráči mají penis větší, protože vždycky když kilnou hráče tak jim levá ruka (pravou mají na myši) sjede dolů a zahájí ten známý pohyb nahoru dolů A vzhledem k frekvenci kempování druhých může jistě penis dosáhnout slušných rozměrů
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 07/02/2007 :  01:49:39  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
Nwm

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)

Edited by - Kromus on 07/02/2007 06:22:36
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/02/2007 :  08:10:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

Vubec nevim o cem mluvis. Do Vanguardu jsem sel jen kvuli ffa pvp.

Ano quotni to. Quotni take to jak tvrdis, ze mdk chtelo rychle vylevelovat, aby mohlo gankovat.

a zrovna tak jsem skoro presvedcen ze jsi psal ze se na low lvl nehodlas pvp zdrzovat tedy si jses zcela jiste schopen presvedcit svet bez pvp

a kdyz ty me quotnes kde pisu "ze mdk chtelo rychle vylevelovat, aby mohlo gankovat" tak ti quotnu kdes to napsal ty

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/02/2007 :  08:14:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by Tragedy

VT dokáže občas pěkně popichovat...

Nicméně na PvP severu vždy byla a bude hra obtížnější. To je prostě fakt... nechápu jak jste o tom dokázali popsat tolik stránek :)

by me zajimalo v cem je ten zasadni rozdil mezi tim kdyz se me pri boji s mobem spawne dalsi , nebo kdyz se "spawne hrac" jedno jak druhy znamena pokud mozno crowd kontrol a odbehnout az od jednoho nebo druhyho ztratim agro a druhyho pak zabit kdyz se to nepovede tak umrit a dobehnout si zpet (kdyz ted uz navic jak psal VT ve vanguardu se nedropuji penize

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Neku
Starting Member

29 Posts

Posted - 07/02/2007 :  08:23:16  Show Profile  Visit Neku's Homepage Send Neku a Private Message
Prestal sem to cist asi na 3 ti strane....porad jaksi stejny dokola a dokola....
Mam dotaz nikdy sem moc pvp nebral ale ve wow me to docela chytlo ta se chci optat porad se tu omila o tom ze grupa vs grupa atd ale jak sou na tom jednotlivci da se tam vubec zahrat ne ze bych byl soler ale obcas hraju z prace a do grupy se me v ty dobe moc nechce kdyz nevim za jak dlouho budu muset fast exit
Aby tam nepobihaly jen grupy a ja sem nebyl perma v krovi
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:06:02  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
quote:
Originally posted by Krvezbrote

Jak se dívám, opět se poměřuje inteligence vs PvE/PvP.

Proč sakra už nepřijete fakt, že někdo preferuje PvE a někdo PvP?
A tečka.

Obojí hraní je pro sirokou skupinu lidí prioritní a je to stále o lidech s/proti kterým hrajete.

Je to stále to stejné, tak jak zastánce PvE nepřesvědčí PvP hráče, že i takový styl hry může být zábavný, tak zastánce PvP nevysvětlí, v čem že je ta zábava nechat se desetkrát za večer sejmou, pokud možno někým o pár lvlu nad ním.
Jsem další zastánce PvE hry? No ano, ale protože jsem si PvP užil dost, vím, že může být i to zábavné. Bohužel, a nesnažte se mě přesvědčit o opaku, se vždy najde dost lidí, kterým by vyhovovalo mít v rukách rychlopalnou kusi, jen se tocit uprostred mesta dokolečka a chlubit se skore. Většina PvP hráčů by neměla trpělivost na PvE hraní. Říkám většina, ne všichni. Desítky pkček lovících crafty v UO a zdrhající před každým kdo má zbraň, grupy lovici v newbie zonach ty, kteri se sotva zorientovali a kvapne opoustejich oblast, kdyz se tam objevil nekdo srovnatelny s jejich lvlem. Co jsem nejvic miloval byli grupy týpků co se kradli za grupou v dungu, počkali až se probojují do konce, před poslední místností "pomohli" poslední npc stráži (třeba jen odkrouhnutím healera) a následně sami zrušili bosse. Úžasně čestné jednání a radost ze hry. Úsměv? Jistě, vždyť JE to PvP. Nedivím se, ale ne, děkuji. Opravdu se nepředělám a takové jednání, i když je to jen hra, je mi opravdu cizí. Asi čekám od hraní něco jiného.

Hrajte si dál PvP, nikdo vám nebere vas preferovany styl hraní ... ale necpete ho stále ostatním pod nos. Uz je to vazne unavne. Ať si každý hraje jak mu nejlépe vyhovuje.

podle tohoto postu vis o pvp asi tak ze existuje tim to tak konci...

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:11:44  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
quote:
Originally posted by Atronach

quote:

[quote]Originally posted by stoupa101
Pouze je tu zobecnovano (coz muze nekomu prijit nefer, ale zivot proste fer neni), ze easy mode hru (pve) si vybiraji lide co nemaji na dalsi stupen (pvp).
Pve hraji lide kteri maji kontakt s realitou, nejaky uspech v RL, kteri se chodi do hry odreagovat od zmetku z RL.
Naopak pvp hraji lide kteri nic nedokazali v RL, pripadne jsou spolecnosti (prateli, druhem, zamestnavatelem .. dopln dle sebe) opomijeni nebo jsou neschopni se uplatnit. V pvp si leci mindraky prave z RL.

Toliko moje vetsinova zkusenost s 'high-iq' existencemi v pvp hrach.

hahaha lol, zkus si nekde v samosce koupit mozek treba ti to pomuze :-)

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:18:36  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
quote:
Originally posted by Arnold

quote:
Originally posted by Elfka

Já se zásadně nepouštím to flame diskusí ,ale omlouvám se jen napíši svůj skromný názor na PVP.
Já hraji PVP ne proto, že ho mám tkvz. většího či, že mám nějaký duševní problém ,ale proto,že v tom vidím velice logickou souvislost postupu hrou.O čem,že to píši?Začínám na PVE abych si hru osahal a vyzkoušel.Následně získané zkušenosti využívám v PVP kde pro mě není PVE prvotní,ale cesta k získání dobrého equipu a tudíž možnost lépe obstát ve hře.Znázorněno jednodušeji PVE-zkušenosti-PVP-využití zkušeností-získání equipu-taktika-úspěch.
Pokud někdo získané zkušenosti s PVE nevyužije v PVP je to jeho věc a já osobně tyto hráče obdivuji.Čekat někde na mole 1 hod. než se sejde Raid a pak další hodinu se přesouvat do Raid zony,když se cestou třetina odpojí a nebo se vrací vybavit či opravit. Pak 10x umřít než casteři pochopí,že Raid netankují a následně vést týden flame hádku o equip a DKP body není legrace a chce to opravdu hodně času a pevných nervů.A nakonec stát dlouhé hodiny někde na mole či revive zoně aby si každý měl dost času dát Inspekt a obdivovat vaše vybavení není jednoduché.Opravdu nehaňte PVE hráče také to nemají jednoduché.

No pěkně děkuju za takovej raid a takovou guildu jakou popisuješ, sice nevím kde a s kým si hrál ale asi jste nebyli nic moc .

Zajímavý je jak na to má každej jinej názor a pohled. Můj pohled a většiny kamarádů se kterýma sem hrál, bylo že nácvik a zabíjení endgame bossů bylo to nejtěžší a nejlepší co se dalo zažít. Spolupráce mnoha lidí, jejich um hrát a připravenost na raid rozhodovaly. Skákání, zabíjení hráčů při boji s mobem, zabijení u lítáků a ostatní hrdinské praktiky pvpčkařů jsme brali jako něco dobrý pro pre post a pubertální omladinu a pro ty, co v raidu všechno zmrší, nejsou připravení nebo schopní podat slušnej výkon a proto je do raidu nikdo nevezme a tak musí chudáčci kempit druhou frakci

Teprve až na tomhle foru jsem se dozvěděl, že je to vlastně naopak, že killeři ze křoví a ze zadu jsou ti vlstně ti uber hráči a pve je easy mod.

No možná to je fakt tím, že jsem asi nikdy pořádný PvP nikdy nehrál, a tak až mi Vanguard přijde domů tak si ho konečně pořádně vychutnám.

nacivk zabijeni endebosu? co to proboha je? dit je to vsude stejny stoji boss u nej stoji tank tanka leci 10 healeru a vsichni magove sijou do bosse, omg je to jken script pouze scropt jak znas script vis kde ma kdo stat a co ma delat nic vic nic min lame staci postupovat podle navodu...

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:24:46  Show Profile Send Atronach a Private Message
quote:
Originally posted by †… Havran …†

Ono staci kdyz si clovek precte http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21280 a uvedomi si, ze se takto chova velke mnozstvi tzv. pvp hracu. Rozdil je pouze v tom, ze ti co o sobe tvrdi ze jsou high-iq, to uspesne maskuji pod nejakou pochybnou 'vetsi challenge' ktera ve skutecnosti znamena ze jsou to v podobnych situacich jako v tom linknutem topiku vubec ty nejvetsi z....i co kdy kdo muze ve hrach potkat.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:26:37  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message
quote:

quote:

A tečka.

Obojí hraní je pro sirokou skupinu lidí prioritní a je to stále o lidech s/proti kterým hrajete.

Je to stále to stejné, tak jak zastánce PvE nepřesvědčí PvP hráče, že i takový styl hry může být zábavný, tak zastánce PvP nevysvětlí, v čem že je ta zábava nechat se desetkrát za večer sejmou, pokud možno někým o pár lvlu nad ním.
Jsem další zastánce PvE hry? No ano, ale protože jsem si PvP užil dost, vím, že může být i to zábavné. Bohužel, a nesnažte se mě přesvědčit o opaku, se vždy najde dost lidí, kterým by vyhovovalo mít v rukách rychlopalnou kusi, jen se tocit uprostred mesta dokolečka a chlubit se skore. Většina PvP hráčů by neměla trpělivost na PvE hraní. Říkám většina, ne všichni. Desítky pkček lovících crafty v UO a zdrhající před každým kdo má zbraň, grupy lovici v newbie zonach ty, kteri se sotva zorientovali a kvapne opoustejich oblast, kdyz se tam objevil nekdo srovnatelny s jejich lvlem. Co jsem nejvic miloval byli grupy týpků co se kradli za grupou v dungu, počkali až se probojují do konce, před poslední místností "pomohli" poslední npc stráži (třeba jen odkrouhnutím healera) a následně sami zrušili bosse. Úžasně čestné jednání a radost ze hry. Úsměv? Jistě, vždyť JE to PvP. Nedivím se, ale ne, děkuji. Opravdu se nepředělám a takové jednání, i když je to jen hra, je mi opravdu cizí. Asi čekám od hraní něco jiného.

Hrajte si dál PvP, nikdo vám nebere vas preferovany styl hraní ... ale necpete ho stále ostatním pod nos. Uz je to vazne unavne. Ať si každý hraje jak mu nejlépe vyhovuje.

Opravdu jsem někde psal, že jsem odborník na PvP? A co by to jako pak mělo být? Titul odstřelovače? Byl to můj zcela soukromý názor a pokud s ním máš problém je to problém čistě tvůj. Je to poslední příspěvek co sem píšu, protože tato diskuse nemá (a nikdy neměla) absolutně žádný význam.

Užil jsem PvP v UO (90%) a EQ2 (10%) dost na to abych věděl, že ho nemám rád. Všude jsem potkával jen zbabělce co si troufali na nižší levly a před srovnatelnými utíkali. Za celou dobu jsem se setkal jen s jedinou grupou pkček, proti kterým bych rád hrál a to je Tragedy se suitou. Jako jediná grupa co jsem potkával (a často) se chovali čestně. Vybírali si cíle rovné sobě, po té co nás rozmašírovali na prach, všechny resli a nikdy jsem u ní nezažil reskill, kterým se pkčka vyloženě bavili. Tímto za staré časy poklona Tragedy. Pro boj každý proti každému, vždy a všude, si můžu nahodit nějakou střílečku, nevím proč bych si nahazovat takto komplikovanou hru na "arénový" způsob boje.

Toť opravdu vše, už se sem nebudu vracet.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:28:14  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
quote:

quote:

Ono staci kdyz si clovek precte http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21280 a uvedomi si, ze se takto chova velke mnozstvi tzv. pvp hracu. Rozdil je pouze v tom, ze ti co o sobe tvrdi ze jsou high-iq, to uspesne maskuji pod nejakou pochybnou 'vetsi challenge' ktera ve skutecnosti znamena ze jsou to v podobnych situacich jako v tom linknutem topiku vubec ty nejvetsi z....i co kdy kdo muze ve hrach potkat.

rofl si k smichu co tady postujes nejaky sracky z wow, koho to vubec zajima nejaky tvoje bludny predstavy o tom jak ma a nema co vypadat

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:29:58  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message
quote:

quote:

quote:

A tečka.

Opravdu jsem někde psal, že jsem odborník na PvP? A co by to jako pak mělo být? Titul odstřelovače? Byl to můj zcela soukromý názor a pokud s ním máš problém je to problém čistě tvůj. Je to poslední příspěvek co sem píšu, protože tato diskuse nemá (a nikdy neměla) absolutně žádný význam.

Užil jsem PvP v UO (90%) a EQ2 (10%) dost na to abych věděl, že ho nemám rád. Všude jsem potkával jen zbabělce co si troufali na nižší levly a před srovnatelnými utíkali. Za celou dobu jsem se setkal jen s jedinou grupou pkček, proti kterým bych rád hrál a to je Tragedy se suitou. Jako jediná grupa co jsem potkával (a často) se chovali čestně. Vybírali si cíle rovné sobě, po té co nás rozmašírovali na prach, všechny resli a nikdy jsem u ní nezažil reskill, kterým se pkčka vyloženě bavili. Tímto za staré časy poklona Tragedy. Pro boj každý proti každému, vždy a všude, si můžu nahodit nějakou střílečku, nevím proč bych si nahazovat takto komplikovanou hru na "arénový" způsob boje.

Toť opravdu vše, už se sem nebudu vracet.

oh jaky mirumilovny zpusob boje, uplne museli vsechny ty lamy co tam zdechli zarit stestim ze je nejaky PK resovali

EDIT: pokud nejsi jak rikas odbornik tak o nem nesir bludy o kterych vis prd

Edited by - †… Havran …† on 07/02/2007 09:38:49
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:34:26  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Originally posted by Demawend
To ze je VT svym zpusobem manipulator uz snad vsichni davno vedi. On je ale navic mimoradne schopny manipulator a je opravdu zabavne sledovat jak proste vetsina lidi nema mozkovou kapacitu s nim polemizovat a uchyluje se k vymyslum, zmatenym odpovedim a demagogiim.

Ja mam naopak pocit ze se ostatni na tuto vasi uroven snazi neklesnout.
Napriklad ten flame nejede proto, zda je neco tezsi, nebo lehci, ale o tom, jestli inteligentni lide hraji PvP a blby PvE.

Edit: vasi je tam umyslne, protoze jsi ukazkove predvedl prechod od flamovaneho tematu k nevinne pravde, kvuli ktere to vubec nezacalo.

quote:
On taky ne kazdy tu obtiznost zvladne. Logicky je tedy hracu na pvp serveru mene (plati, ze 75% populace je podprumerne inteligentni - proto taky mame vice pve serveru).

Je to boj s vetrnymi mlyny .

Tenhle post vytvoril 5 dalsich stranek behem 24 hodin. To ze si nekdo na sedme strance rozhodl prejmenovat topic na PvP/PvE - level of difficulty na veci nic nemeni. Kdyz uz, tak "je PvE pro blbce?"

Edited by - tojejedno on 07/02/2007 09:40:50
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:41:16  Show Profile Send Arnold a Private Message
quote:

quote:

Pod to se podepíšu. Realita kterou nikdo kecáním o férovém pvp nezmění.
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:47:29  Show Profile Send Bajaja a Private Message
quote:
On taky ne kazdy tu obtiznost zvladne. Logicky je tedy hracu na pvp serveru mene (plati, ze 75% populace je podprumerne inteligentni - proto taky mame vice pve serveru).

Je to boj s vetrnymi mlyny .

To je ovšem matematický nesmysl. Když ze 100% populace uděláš průměr inteligence, tak 75% bude průměrně inteligentních. Ten zbytek bude nad a pod průměr.
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:49:24  Show Profile Send Bajaja a Private Message
quote:
Originally posted by Neku

Prestal sem to cist asi na 3 ti strane....porad jaksi stejny dokola a dokola....
Mam dotaz nikdy sem moc pvp nebral ale ve wow me to docela chytlo ta se chci optat porad se tu omila o tom ze grupa vs grupa atd ale jak sou na tom jednotlivci da se tam vubec zahrat ne ze bych byl soler ale obcas hraju z prace a do grupy se me v ty dobe moc nechce kdyz nevim za jak dlouho budu muset fast exit
Aby tam nepobihaly jen grupy a ja sem nebyl perma v krovi

Prosím tohle mě též zajímá, tak aby to nezapadlo...
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 07/02/2007 :  09:53:54  Show Profile Send Bajaja a Private Message
K jednomu mudrci kdysi přivedli dva rozhádané trhovce.
Mudrc vyslechl prvního, pokýval hlavou a povídá : "Máš pravdu"
Poté vyslechl druhého a řekl mu : "Máš pravdu"
Jeden z diváků se neudržel : "Ale mistře, to přece nejde aby oba měli pravdu"
Mudrc se usmál a řekl : "Máš pravdu"

sorry za OT
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/02/2007 :  10:01:29  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Bajaja
To je ovšem matematický nesmysl. Když ze 100% populace uděláš průměr inteligence, tak 75% bude průměrně inteligentních. Ten zbytek bude nad a pod průměr.

Presne na toto jsem uz odpovidal :) Najdi si to v textu ....

Edited by - VT on 07/02/2007 10:01:44
Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 07/02/2007 :  10:09:47  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message
quote:
oh jaky mirumilovny zpusob boje, uplne museli vsechny ty lamy co tam zdechli zarit stestim ze je nejaky PK resovali

EDIT: pokud nejsi jak rikas odbornik tak o nem nesir bludy o kterych vis prd

Bože ty seš opravdu hlava vypatlaná. Každý kdo prohraje souboj je lama? Kolikrát jsi byl lama ty za tu dobu co hraješ? Nevidím nic špatného na ressu, když boj skončil. Ale věřím, že taková věc mnohonásobně převyšuje možnosti tvého chápání.

A ano, máš pravdu, nemusíš mít strach, nechám bludy na tobě ... jsi na ně opravdu větší odborník.

Teď už se opravdu končím.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 07/02/2007 :  10:14:06  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
quote:
rofl si k smichu co tady postujes nejaky sracky z wow, koho to vubec zajima nejaky tvoje bludny predstavy o tom jak ma a nema co vypadat

Jelikož máš patent na rozum, tak je jasné, že jedině ty sám víš, jaké je to pravé, jediné a úžasné pvp. A také víš, že Wow jsou sračky.
Zcela jistě také víš, co zkratka pvp znamená. Opět ses projevil.
VT je schopný manipulátor a jak Demawend naznačil, tak dokáže spoustou lidí manipulovat (včetně mě, i když dost dlouho odolávám). S VT také klidně budu diskutovat sem tam, i když máme každý jiný pohled. S tebou to jde ale těžko. Několik postů jsi měl rozumných a už je to zas při starém.

Přejmenování topicu nevím, kdo udělal, ale o tom ta debata nebyla. Obtížnost bych si dovolil tvrdit, že je v PvP větší, jak psal Tragedy. Nemá to ovšem co dělat s inteligencí (podle mého). Má to co dělat s tím, jak konkrétně má daný člověk nastaven svůj vnitřní ukazatel mezi zábava a obtížnost, případně jestli to ztotožňuje a do jaké míry.
Jak jsem psal, podle mého nemá cenu řešit, co je lepší, jelikož je každé něco jiného. Ale všechno se tu už probíralo.

Teď speciálně pro VT:
Jsem si jist, že jakožto schopný manipulátor jsi si vědom důsledků a postuješ to přesně s tím určitým cílem. Proto prosím žádné inzultace, ať přímé nebo nepřímé, kterými začneš podobný flame. Začnu to brát jako čistý troll podle toho pro příště jednat. Diskuzi můžeme pochopitelně vést i nadále.
Tím prosím i ostatní, aby se zdrželi osobních inzultací (včetně mě, i když to byla pouze odpověď na VT).

Topic locked. Můžete si založit případně další, ale jak píšu - rozumná diskuze.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000