Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 07/02/2007 :  22:17:41  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
1.Akhe zmensi si ten citat mas to velky jak krava.

2.Zajimavy Phaelon se prave nalogoval do LOTRA a uz pari.

Edit: Nejspis ti co meli registrovany klic z predchozi faze tak jim to pude.

Edited by - Akoh Adi on 07/02/2007 22:25:41
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 07/02/2007 :  22:43:04  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

1.Akhe zmensi si ten citat mas to velky jak krava.

vedle toho obrazkuz to tak velky nevypada... ale obrazek mi to furt maze

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 07/02/2007 :  22:47:05  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dash

Jej, koukam prehlidnul jsem posledni 2 posty :D Tak sry za stress test info, o kterym uz kazdej vi :)))))))

Ja si zas nevsim toho tvyho postu na clanek na Gamezone a hodil sem ho sem znova.
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 07/02/2007 :  23:06:19  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jej, koukam prehlidnul jsem posledni 2 posty :D Tak sry za stress test info, o kterym uz kazdej vi :)))))))

Ja si zas nevsim toho tvyho postu na clanek na Gamezone a hodil sem ho sem znova.

Jj koukal jsem, ale to je jedno, jsou i taci mezi nami, kteri neroluji na forech zpet :)
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/02/2007 :  00:14:26  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gratz k šestistovce.

Jej diky.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 08/02/2007 :  08:54:08  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jj koukal jsem, ale to je jedno, jsou i taci mezi nami, kteri neroluji na forech zpet :)

Musim rict ze si ten clanek napsal velmi dobre.Opravdu se ti poved.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/02/2007 :  13:10:54  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Diky, jsem rad, ze jste me nazadupali do zeme :DD

Jsem zvedavej, co bude pridanyho v ty novy verzi.

Hafo novych featurek.

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 08/02/2007 :  15:26:42  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
No rozhodne toho pridali dost. Napriklad ted vis treba kolik potrebujes abys ziskal urcity traits.Pridali spoustu pasivnich skillu za ktery ted platis a vsechny je rozdelili do skupin.Par zmen zaznamenali i lokace.Proste je to cim dal tim vic lepsi uvidite.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/02/2007 :  16:25:20  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

No rozhodne toho pridali dost. Napriklad ted vis treba kolik potrebujes abys ziskal urcity traits.Pridali spoustu pasivnich skillu za ktery ted platis a vsechny je rozdelili do skupin.Par zmen zaznamenali i lokace.Proste je to cim dal tim vic lepsi uvidite.

Tak ja se zitra odpoledne prijdu podivat.

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 08/02/2007 :  16:57:39  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Ta hra je zase o neco lepsi nez byla, a ze byla uz dobra

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/02/2007 :  18:44:13  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TheChosen

Lotr = http://www.youtube.com/watch?v=b0sc-gS9AqM
enjoy

Super video.

quote:
Originally posted by Eki

Dobry, ja fandim lotro.

Ja taky.

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 08/02/2007 :  19:00:41  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Prave jim to asi spadlo nevydrzelo to napor hracu:)
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/02/2007 :  19:01:55  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

LOL...to bude asi jeste 50 zatezovych testu.

Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 08/02/2007 :  19:05:43  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

quote:

Diky, jsem rad, ze jste me nazadupali do zeme :DD

Jsem zvedavej, co bude pridanyho v ty novy verzi.

Hafo novych featurek.

Super :)
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 08/02/2007 :  19:06:25  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

LOL...to bude asi jeste 50 zatezovych testu.

Co sem koukal do listu tak tam takovyh 500 lidi bylo +-:)
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 08/02/2007 :  19:10:26  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Tak uz to jede jen co sem lognul okolo me 5 blackwoldu a uz prdim do kytek.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/02/2007 :  19:22:30  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja myslel do hliny.

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 08/02/2007 :  19:26:11  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja myslel do hliny.

Tak do hliny no.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/02/2007 :  19:34:43  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Ale houby...do Athelasu.

Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 08/02/2007 :  21:30:39  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Nejak maj to FP zase vytizeny :) Moc dobre mi to zrovna neleti :) Stejne jak kdyz jsem stahoval minulyho klienta. Doufam, ze prijdou s tim, ze pujde upgadovat klient autoupdatem :D
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/02/2007 :  21:51:30  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejak maj to FP zase vytizeny :) Moc dobre mi to zrovna neleti :) Stejne jak kdyz jsem stahoval minulyho klienta. Doufam, ze prijdou s tim, ze pujde upgadovat klient autoupdatem :D

Jasne, kdyz updatnou klienta takovy updatem, tak si nejdrive musis sosnout updatlyho klienta a ono se ti to pak bude samo updatovat.

Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 08/02/2007 :  23:36:14  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Stejne me dost stve jedna vec. Jedno je jasny, Lotro neni tak mega promakany jako Vanguard, ale jak je kazdej vyplacanej z toho jak je pekna krajina ve Vanguardu a ze tam je to a to a kdyz si pak rikam, jaka je krajina v Lotro a dost veci co popisujou jako to pekny ve Vanguardu je v Lotro taky ... :), pak me mrzi, ze Lotro mezi lidma nema takovou oblibu, jako Vanguard. Po technicky strance (stabilita, odladenost,...) je treba lotro daleko pred Vanguardem. Sice nejspis Vanguarda pujdu hrat, az bude new komp, pac je to pecka , ale i tak me stve to viditelny odstrkavani Lotro do kouta vetsinou hracu. At uz jeho vecny srovnavani s WoW. Uz aktivita na tomhle threadu a dole na Vanguardu je dukaz :) A porad mi to musi vrtat hlavou :)
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 09/02/2007 :  00:05:38  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Hele Unionere, vy hrajete Vanguarda ? Planuju ted novou sestavu, jenze minulej patek jsem si sestavil z ceniku takovej malej rozpocet a cely mi to vychazi na +- 38 000 :D

Jde o to, ze prodavam dosavadni stroj komplet se vsim kolem a chci kupovat new i s monitorem atd. Proto to vychazi na takovy palby.
!!!!!!!Je mi lito tech penez kua :DD
Ale potrebuju hrat novy onlinovky :D
Na low to fakt hrat nechci :))
Chci prave jit hned po ty novy sestave do Vanguarda. Kamosi uz hrajou a planujou guildu, je jich snad 5. Ale ja bych radsi, aby jsme se pripletli k nejaky vetsi fungujici guilde.
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 09/02/2007 :  00:21:55  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hele Unionere, vy hrajete Vanguarda ? Planuju ted novou sestavu, jenze minulej patek jsem si sestavil z ceniku takovej malej rozpocet a cely mi to vychazi na +- 38 000 :D

Jde o to, ze prodavam dosavadni stroj komplet se vsim kolem a chci kupovat new i s monitorem atd. Proto to vychazi na takovy palby.
Chci prave jit hned po ty novy sestave do Vanguarda. Kamosi uz hrajou a planujou guildu, je jich snad 5. Ale ja bych radsi, aby jsme se pripletli k nejaky vetsi fungujici guilde.

No to je mi lito ze chces jit hrat vanguarda, Lotro je super, jen bohuzel nema zatim takovou reklamu. Verim ale ze se to zlepsi, a snad si to pak s tim vanguardem rozmyslis

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 09/02/2007 :  00:40:08  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

quote:

No to je mi lito ze chces jit hrat vanguarda, Lotro je super, jen bohuzel nema zatim takovou reklamu. Verim ale ze se to zlepsi, a snad si to pak s tim vanguardem rozmyslis

:D No, vim toho o obou hrach dost a o Lotro jsem ted psal dlouhy Prvni dojmy :D, takze vim ze je super. Bojim se ale, ze to nebude tak na dlouho hra, jako treba Vanguard. Navic, tim ze chci hrat Vanguarda nevyvracim, ze nikdy nebudu hrat Lotro :D, Lotro jsem si celkem oblibil za tu betu.

Edited by - Dash on 09/02/2007 00:41:24
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 09/02/2007 :  03:57:41  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Jak rikal Eki...Vanguard bohuzel. MDK a Ceska Legie tam pusobi, ale na jakym serveru a co a jak to ja nevim. Staci se podivat dolu do jejich fora.

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 09/02/2007 :  03:59:50  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

LG SuperMulti GSA-H42LRB
LG GDR-8164BB
FDD mechanika černá - 3,5" 1,44MB
Kingston DIMM 2048MB DDR II 800MHz KHX6400D2LLK2/2G
Western Digital Caviar SE16 WD3200KS - 320GB 16MB SATA II
AMD Athlon 64 X2 5200+ (socket AM2) BOX
MicroStar K9A Platinum - ATI CrossFire Xpress 3200
2x MicroStar RX1950XTX-VT2D512E 512MB, PCI-E
Thermaltake ToughPower W0103RE 600W
CoolerMaster Centurion 5 Silver

Ja brzy pojedu na tehle masince. Mozna te to bude trochu inspirovat.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 09/02/2007 :  07:55:11  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

LG SuperMulti GSA-H42LRB
LG GDR-8164BB

Vzdyt to nema procesor, nebude ti to fungovat!!
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 09/02/2007 :  08:22:59  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

quote:

quote:

LG SuperMulti GSA-H42LRB
LG GDR-8164BB

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 09/02/2007 :  09:12:27  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

LG SuperMulti GSA-H42LRB
LG GDR-8164BB

Co mas furt proti AMDcku pro me nic jinyho neexistuje momentalne sou to spickovy procesory.Zacinal sem na AMD K7 Duron 800Mhz a to bylo delo.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 09/02/2007 :  10:54:19  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ja zacinal na Sinclair ZX Spectrum.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 09/02/2007 :  12:11:53  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Me AMD vyhovuje a pro me je to PROCESOR cislo 1. Komu se to nelibi, at mi klobouk polibi.

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 09/02/2007 :  14:21:53  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Me by zajimalo kde se flakaji vsichni betatesteri lotra?? Sme tam s Akohem jediny

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 09/02/2007 :  14:23:10  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
v praci? vecer se objevim
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 09/02/2007 :  15:19:01  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:

A jak se chces objevit kdyz te Akoh na ucet nepusti

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 09/02/2007 :  15:28:38  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

quote:

aha, tak zitra, to uz mu bude fungovat jeho ucet
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 09/02/2007 :  15:36:19  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Eki

quote:

aha, tak zitra, to uz mu bude fungovat jeho ucet

zejtra vas tam taky pridu zkontrolovat...

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 09/02/2007 :  16:50:03  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Konecne se nam hoste schazeji.

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 09/02/2007 :  17:01:18  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

quote:

Co bych ho nepustil kdyz je to jeho ucet.
Mame domluvu jakmile bude chtit hrat tak me da vedet a mizim.
Akorat zejtra az budu mit vlastni ucet tak to pojede vse na novo a budu zacinat uz potreti je to rofl.

Edited by - Akoh Adi on 09/02/2007 17:02:29
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 09/02/2007 :  18:00:53  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Njn akohu, to uz je riziko povolani

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 09/02/2007 :  22:39:07  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
To Unioner

No mam rozplanovanou v podstate stejnou sestavu, jen grafika bude x1950xt a pak tak pristi zimu/jaro nejakou R600 od ati. Mam tam v cene prave navic jeste LCD za asi 8000, takze ta cena pak vyleze no. Cely mi to vychazi na asi 38 000. Se vsim vsudy teda no .. mys, klavesnice, vypalovacka a tyhle drobnosti, co nakonec dohromady vylezou na dalsi 3000 :)
BTW, taky mam slabost pro AMD .. Core 2 Duo jsou pekny, vykonny, ale kdo se honi za cistejma vykonama v je blazen. Dulezita je realna vyteznost. Podle poslednich testu na toms hardware nebo kde to bylo, treba je mezi AMD x2 4200+ a x2 5000+ rozdil fps u x1950xtx asi 3fps. Narust fps s vykonnejsim cpu pak roste az u nejsilnejsich moznosti, kterejma je treba x1950xtx crossfire, nebo 8800GTX. I u 8800gts ty nejlevnejsi byl narust snad 5fps. Takze nechapu lidi, co si koupej do herniho pc treba grafiku za 5000 a narvou do ty sestavy procesor za taky 5000.

Ale, mimo to, ze jsem se azse uplne zbytecne rozkecal o hovne :DDDDD, doufam ze zitra to nejak hromadne roztocime v lotro :D
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 10/02/2007 :  00:04:19  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ono se blbe testuje vykon dual procesoru, kdyz neexistuje hra ktera by ho dokazala vyuzit. Coz se ale zanedlouho zmeni, investice do one core procesoru je podle me nerozum. Kdyz pomines synteticke testy ala 3dMark a vezmes test kterej pocita hrubej vypocetni vykon (treba vypocet PI na nevim kolikate misto) tak neni lepsi procesor nez core2duo. Ja to treba pouzivam tak, ze najednom jadro mam pustenou hru a veschny ostatni procesy mam pustene na tom druhem. Navic je treba do XPcek nacpat jednu aktualizaci, ktera se neistaluje automaticky. Bez totiz ani ty XPcka to dvoujadro neumi poraden vyuzit.
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 10/02/2007 :  01:10:26  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
No, nikdo se tu taky nebavi o single-core cpu .)
Ja mluvil o Core2 duo a AMD x2 :)

Hlavni je to, ze limitujicim faktorem bude proste GK a znatelny "vyuzitelny" narusty fps / cena CPU, se projevej az u cenove vzdalenejsich GK :)

Tam uz znamena treba rozdil mezi x2 4200+ a x2 5000+ u 8800gtx nejakejch 15 - 20 FPS.

Ale treba u gf 7950GT je to nejakejch 2 - 5 FPS.

Aspon teda podle testu co jsem videl na HotHardware, nebo tomshardware.
Cpu tam byly x2 4200+ az x2 5000+ a x62 nebo jak se jmenuje ten zbytecne drahej :D
A pak ty prvni tri core2 duo.

A fakt tam byl videt znatelnej narust FPS az u opravdu drahejch GK.

!!!! To neznamena ze chci delat chytryho :DDDD Jen pisu co si myslim, pac to beru po logicky strance a jeste navic hold ty testy no :DD
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 10/02/2007 :  01:14:11  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Spis by me zajimalo, jestli si vubec novej stroj postavim, protoze uz to planuju dva roky, prachu mam nasetreno vic a vic a o to min se mi za to chce utracet :DD

Kua, ze ja se narodil s tak blbym konickem :D Kdybych sbiral cecka, vyjde me to levnejs :DDD
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/02/2007 :  01:19:46  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
nárůst X2 vs Core2Duo je jenom při nižších rozlišení, když si koupíš 8800GTX co zvládne 1600x1200 nebo 1920x1200 v pohodě, tak tam je už jedno co máš za procesor. Na toms hardware ti ale neukáží min. fps co hry mají, což je chyba, tam pak i ve vyšších rozlišení mělo core2duo navrch (v případě FEAR to bylo stejné, v případě oblivion už né).Ale kupovat X1950XTX je dnes nesmysl, Geforce 8800GTS 320MB to jistí (a to jsem zarytý ATIňák :D ).Protože když se GTSko přetaktuje, tak jsi na úrovni GTX bez problémů (hlavně když toto GTS má paměti rychlé jako GTX).
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/02/2007 :  01:35:45  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Prostě ale je naprosto zbytečné kupovat dnes X2, když Conroe E4300 stojí méně než X2 4200+, navíc Conroe jde v pohodě dát na 3.1Ghz+ a výše, takže proč kupovat X2?
Pro mě přechod z X2 4600+ na Conroe ještě s X1900XT byl obrovský nárůst fps

Edited by - spajdr on 10/02/2007 01:36:52
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 10/02/2007 :  11:09:30  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
tak neni šance ty stránky sou totalně down snad odpoledne nebo k večeru.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 10/02/2007 :  11:48:06  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
No s tim bych nesouhlasil ohledne tech cen. E4300 stoji +- stejne jako 4200+ a narust fps neni 100%ni. Na neci sestave ti to hodi treba narust 1 fps, nekomu to hodi treba 10. Zalezi taky na celkovym poskladani komponent. Prave to co jsi napsal je pravej opak toho o cem se tu bavim :)

Dnes nema cenu kupovat. Prave rikam, ze v tehle cenovejch segmentech je absolutne jedno, jestli koupis AMD nebo Intela. Fakt by me zajimalo, jak velkej narust FPS jsi s tou GK co jsi psal mel :) Protoze podle veskerejch testu co jsem videl, byly rozdily v tehle cenach minimalni, narusty zacaly az u drazsich Core 2 a to hlavne behem pretaktovani.

Planuju x1950xt koupit, tak by me zajimal ten rozdil. Diky.
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 10/02/2007 :  12:31:58  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
To je v prdeli zaboha se nemuzu pripojit jak je to zatizeny to si asi novej ucet bude muset pockat.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 10/02/2007 :  13:45:16  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

To Unioner

No mam rozplanovanou v podstate stejnou sestavu, jen grafika bude x1950xt a pak tak pristi zimu/jaro nejakou R600 od ati. Mam tam v cene prave navic jeste LCD za asi 8000, takze ta cena pak vyleze no. Cely mi to vychazi na asi 38 000. Se vsim vsudy teda no .. mys, klavesnice, vypalovacka a tyhle drobnosti, co nakonec dohromady vylezou na dalsi 3000 :)
BTW, taky mam slabost pro AMD .. Core 2 Duo jsou pekny, vykonny, ale kdo se honi za cistejma vykonama v je blazen. Dulezita je realna vyteznost. Podle poslednich testu na toms hardware nebo kde to bylo, treba je mezi AMD x2 4200+ a x2 5000+ rozdil fps u x1950xtx asi 3fps. Narust fps s vykonnejsim cpu pak roste az u nejsilnejsich moznosti, kterejma je treba x1950xtx crossfire, nebo 8800GTX. I u 8800gts ty nejlevnejsi byl narust snad 5fps. Takze nechapu lidi, co si koupej do herniho pc treba grafiku za 5000 a narvou do ty sestavy procesor za taky 5000.

Ale, mimo to, ze jsem se azse uplne zbytecne rozkecal o hovne :DDDDD, doufam ze zitra to nejak hromadne roztocime v lotro :D

Ja jsem spokojenej, cele to vyslo na 39 000,- tedy jen bedna...

Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,64 seconds. on eygor Snitz Forums 2000