Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 10/02/2007 :  13:48:40  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

To je v prdeli zaboha se nemuzu pripojit jak je to zatizeny to si asi novej ucet bude muset pockat.

Tak ja nastesti jen cekam ve fronte na pripojeni na server.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 10/02/2007 :  14:22:56  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Mno tak už sem se tam taky dostal a první co mužu říct že nehratelný.Povypínal sem všechny stíny světelné efekty nastavil sem jak nejlépe to šlo ale ty HW lagy sou nekutečný.Totální swapovačka disku pokud sem chtěl projít místama kde bylo jen trochu víc lidi a NPC prostě proběhnout osadou hroznej zážitek.

Na obstarožním 3GHz AMDčku 1 giga ramky a GF6600Gt to je fakt nehratelný a nemá to smysl, zažitek ze hry "nula".

Sem rád že si mužu vyzkoušet co je LOTRo zač protože jen kvuli LOTRo kupovat nový železo se mi nechce.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 10/02/2007 :  15:32:09  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Mno tak už sem se tam taky dostal a první co mužu říct že nehratelný.Povypínal sem všechny stíny světelné efekty nastavil sem jak nejlépe to šlo ale ty HW lagy sou nekutečný.Totální swapovačka disku pokud sem chtěl projít místama kde bylo jen trochu víc lidi a NPC prostě proběhnout osadou hroznej zážitek.

Na obstarožním 3GHz AMDčku 1 giga ramky a GF6600Gt to je fakt nehratelný a nemá to smysl, zažitek ze hry "nula".

Sem rád že si mužu vyzkoušet co je LOTRo zač protože jen kvuli LOTRo kupovat nový železo se mi nechce.

Da se rict ze mame stejny kompy ale momentalne mam pucenou grafiku Geforce 2 MX na ktery to nema chodit a je to v pohode jinak mam taky 6600GT akorat me u ni shorel vetrak.
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 10/02/2007 :  15:53:53  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Teda, ja mam jen starej 2ghz procak, pouze 768 ram, ale nemusel sem nic vypinat, bohuzel uvodni lokace sou tak precpany ze to laguje pekelne,bohuzel. Ale i tak to neni tak strasny, navic ver ze to neni chyba tveho pc ale jejich serveru, na jinych lokacich to chodi uz dobre

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 10/02/2007 :  15:55:15  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
No, ja mam AMD 1800xp+, 768MB DDR a R9550@ a jede mi to na medium detaily kolem 20fps. Takze na medium to mam hratelny. To se mi nechce verit, ze by ti to jelo tak spatne.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 10/02/2007 :  15:55:40  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak to mas kompa z Ciny ne.

Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 10/02/2007 :  15:57:20  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

quote:
Originally posted by Dash

To Unioner

No mam rozplanovanou v podstate stejnou sestavu, jen grafika bude x1950xt a pak tak pristi zimu/jaro nejakou R600 od ati. Mam tam v cene prave navic jeste LCD za asi 8000, takze ta cena pak vyleze no. Cely mi to vychazi na asi 38 000. Se vsim vsudy teda no .. mys, klavesnice, vypalovacka a tyhle drobnosti, co nakonec dohromady vylezou na dalsi 3000 :)
BTW, taky mam slabost pro AMD .. Core 2 Duo jsou pekny, vykonny, ale kdo se honi za cistejma vykonama v je blazen. Dulezita je realna vyteznost. Podle poslednich testu na toms hardware nebo kde to bylo, treba je mezi AMD x2 4200+ a x2 5000+ rozdil fps u x1950xtx asi 3fps. Narust fps s vykonnejsim cpu pak roste az u nejsilnejsich moznosti, kterejma je treba x1950xtx crossfire, nebo 8800GTX. I u 8800gts ty nejlevnejsi byl narust snad 5fps. Takze nechapu lidi, co si koupej do herniho pc treba grafiku za 5000 a narvou do ty sestavy procesor za taky 5000.

Ale, mimo to, ze jsem se azse uplne zbytecne rozkecal o hovne :DDDDD, doufam ze zitra to nejak hromadne roztocime v lotro :D

Ja jsem spokojenej, cele to vyslo na 39 000,- tedy jen bedna...

No, me to vychazi taky kolem 38000, jenze ja musim kupovat i monitor prave. Takze to mam 38 i s monitorem. A jeste i tady se mi to zda strasne drahy :D a porad mi vrta hlavou jestli utratit ci ne :D Ted kdyz si tu ctu co si lidi normalne stavej, tak cumim Desetitisice sem a tam

EDIT: Quote

Edited by - Miky on 10/02/2007 16:01:00
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 10/02/2007 :  16:33:55  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Musim přiznat jednu věc mám nastavené velké rozlišení protože mam 16:10 monitor kterej má i Spajder... Fujitsu Siemens LCD 20" S20-1W. A ten má nativní rozlišení 1680x1050 a to už je na tu GF 6600Gt opravdu silné kafe.Až se dostanu do hry zkusím to nějak zapnout v okně 1024x768 (4:3).

Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 10/02/2007 :  17:50:36  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Aha, tak to je pak jasny no. :)
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 10/02/2007 :  17:56:07  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Musim přiznat jednu věc mám nastavené velké rozlišení protože mam 16:10 monitor kterej má i Spajder... Fujitsu Siemens LCD 20" S20-1W. A ten má nativní rozlišení 1680x1050 a to už je na tu GF 6600Gt opravdu silné kafe.Až se dostanu do hry zkusím to nějak zapnout v okně 1024x768 (4:3).

ja nevim no, ja to mam na nejvyssi rozliseni a detaily na maximum a jedu v poho...

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 10/02/2007 :  18:44:43  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dreik

quote:

ja nevim no, ja to mam na nejvyssi rozliseni a detaily na maximum a jedu v poho...

Lucky one.

Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 10/02/2007 :  19:22:21  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
akorat me to ted nechce naconectovat..

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 10/02/2007 :  19:46:56  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
To nikoho sleduj BETA forum, lidi maj ten samej problém asi login server down.

Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 10/02/2007 :  20:18:50  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:

To nikoho sleduj BETA forum, lidi maj ten samej problém asi login server down.

nechci to tady spamovat... ale uz to zase bezi

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  06:11:21  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dreik

nechci to tady spamovat... ale uz to zase bezi

To spada pod pokec o lotro.

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 11/02/2007 :  11:33:10  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Celeron 2.66 @ 3.2, 1 GB ram, ATI 9600 Pro.

Automaticka detekce nahodi medium detaily. vcelku je to hratelne dobre, tu a tam to nahrava docela dost (asi je 1 GB na hranici).
Pri stress testu FPS v nekterych mistech asi tak 1-2. Ale bylo fakt hodne lidi. A docela se mi libila hlaska, ze neuvidim tolik objektu v dalce, protoze z duvodu odlehceni zateze server snizil pocet detailu, ktere klientovi posila. I pri tom preplnenem serveru to vcelku slo hrat (je jeden server, pokud jsem si vsiml, takze vsichni hraci tam byli najednou).

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 11/02/2007 :  11:48:37  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Celeron 2.66 @ 3.2, 1 GB ram, ATI 9600 Pro.

Automaticka detekce nahodi medium detaily. vcelku je to hratelne dobre, tu a tam to nahrava docela dost (asi je 1 GB na hranici).
Pri stress testu FPS v nekterych mistech asi tak 1-2. Ale bylo fakt hodne lidi. A docela se mi libila hlaska, ze neuvidim tolik objektu v dalce, protoze z duvodu odlehceni zateze server snizil pocet detailu, ktere klientovi posila. I pri tom preplnenem serveru to vcelku slo hrat (je jeden server, pokud jsem si vsiml, takze vsichni hraci tam byli najednou).

Mno ja si nastavil grafické menu sám místo realistic stínu jen Blop shadow takové to tmavé kolečko pod postavou nebo stíny okolí uplně vypnul a ve volné přírodě v pohodě hratelný.Jenže problémy mam jakmile jsem v osadě nebo u quest giveru to je fakt 1-2 fps 1Gb je fakt asi málo přitom mimo město nebo osadu v pohodě stačí.

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  11:58:51  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
To je tim, ze je tam hafec lidu vsude...

Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 11/02/2007 :  13:02:23  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
To jo, ale totalne. To snad ani v prvnim stress testu nebylo tolik lidi. Se na nekterejch mistech skoro nehnu :D
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  13:26:41  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
To ja taky ne...skoda, ze ukazou cisla...kolik lidi tam presne bylo.

Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 11/02/2007 :  14:59:17  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Taky by me zajimalo kolik lidi tam ted je

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 11/02/2007 :  15:41:22  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
No, jestli to bude hodne, nebojim se o to, ze by to nezverejnili :)
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  15:46:43  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

To se boj, jelikoz oni samy by tim porusily vlastorucne dana pravidla.

Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 11/02/2007 :  17:13:51  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To se boj, jelikoz oni samy by tim porusily vlastorucne dana pravidla.

No, vetsinou, kdyz se stress testu zucastni hodne lidi, vyvojari se tim verejne chlubej, z duvodu zviditelneni. Codemasters behem testovani Archlorda se aspon chlubil :)
Go to Top of Page

Ctp.Flamingo
New Member

Morwing

280 Posts

Posted - 11/02/2007 :  19:36:05  Show Profile  Send Ctp.Flamingo an ICQ Message Send Ctp.Flamingo a Private Message  Reply with Quote
Uzasny prave mi nejde hra pise to ze Muj acount je uz pripojenej nebo ho pouziva nekdo jinej ble... chybi my 20Xp do 8 lvl :D

Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside |
Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard
Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/02/2007 :  20:23:00  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ctp.Flamingo

Uzasny prave mi nejde hra pise to ze Muj acount je uz pripojenej nebo ho pouziva nekdo jinej ble... chybi my 20Xp do 8 lvl :D

To je znamej bug...podle fora na tom makaj.

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 12/02/2007 :  10:03:51  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tak to dneska taky omrknu, pokud se to nebude patchovat do rána
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 12/02/2007 :  10:55:50  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Tak to dneska taky omrknu, pokud se to nebude patchovat do rána

Tak mrkej, doufam ze se brzo potkame

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 12/02/2007 :  13:30:33  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
http://www.repliky.info/Mece-a-dalsi-zbrane-z-Pana--prstenu-vypis-kategorie-80102.html
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 12/02/2007 :  13:37:10  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.repliky.info/Mece-a-dalsi-zbrane-z-Pana--prstenu-vypis-kategorie-80102.html

Ty meče jsou nadherny, az na tu cenu.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 12/02/2007 :  17:27:19  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tak graficky mi to hodně připomíná Guild Wars, rychlostně se to taky hýbe jako Guild Wars a jinak to celé vypadá povedeně, no uvidíme jak to bude vypadat dále, jenom z nějakého důvodu mi nejde Vsync, i když ho zapnu ve hře, nebo přes ovládací panel přinutím, tak prostě při otáčení mám tearing jak prase. Hmm lognutí asi nejde nikomu teď že
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 12/02/2007 :  17:54:54  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Mece sou moc pekny, ale asi nenasetrim, jinak servery uz jedou

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 12/02/2007 :  18:11:32  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
No ja jsem zvedav jak se hra bude vyvijet dal, po releasu.

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 12/02/2007 :  20:27:37  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

quote:

Jediný ze zbírky který se mi opravdu líbil a který je už v Rodině je meč Hadhafang..je to fakt nádherná práce a dá se sehnat za měně.

Pokud opravdu hledáte realistickou krásu doporučuji todle..avšak za ty peníze ..to bych stál v kfc nonstop do mých 25 let..

http://www.repliky.info/Sutton-Hoo-Helmet-detail-zbozi-2608.html

anebo

http://www.repliky.info/King-Elendil-Helm-detail-zbozi-2281.html

škoda že ty peníze nes..ru..hned bych po tomhle šel

Haven and Hearth follower

Edited by - Sidinus on 12/02/2007 20:29:49
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 12/02/2007 :  20:51:44  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
To abys je oprasoval kazdy den za ty prachy.

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 12/02/2007 :  23:14:54  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
však to tolik nestojí marja
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 12/02/2007 :  23:24:21  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Si za to radsi koupim ATI R600.

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 13/02/2007 :  06:33:52  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Si za to radsi koupim ATI R600.

Proč ne, ale na LOTR online nebude třeba
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 13/02/2007 :  07:50:44  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
aby to bezelo v 1680x1050 na full, tak jo. uz aby vydali gf8900
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 13/02/2007 :  08:37:35  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
To vsichni kradete nebo kde berete ty prasulky???

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 13/02/2007 :  08:51:16  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

aby to bezelo v 1680x1050 na full, tak jo. uz aby vydali gf8900

Mě to jede na full v pohodě naprosto
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 13/02/2007 :  09:57:54  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

To vsichni kradete nebo kde berete ty prasulky???

Jejich pribuzny sou mafiansky bossove.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 13/02/2007 :  11:11:28  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
no protože je NDA lifted, tak zde nějaké obrázky
http://picasaweb.google.com/AstaNuser
http://www.merecraft.com/gallery/albums/userpics/10001/thumb_ScreenShot00001.jpg
http://www.merecraft.com/gallery/albums/userpics/10001/thumb_ScreenShot00002.jpg
http://www.merecraft.com/gallery/albums/userpics/10001/ScreenShot00007.jpg
http://www.merecraft.com/gallery/albums/userpics/10001/ScreenShot00022.jpg
http://www.merecraft.com/gallery/albums/userpics/10001/ScreenShot00027.jpg
http://farm1.static.flickr.com/125/388291640_58d1e27386_o.jpg
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 13/02/2007 :  18:37:57  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
takže tearing vyřešen, je problém v nastavení UserPreferences.ini který je v dokumentech\the lord of the rings atd. Je třeba změnit položku
AllowFakeFullScreen=True na AllowFakeFullScreen=False a tearing je pryč :)
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 13/02/2007 :  18:41:57  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pochybuju že vám je ještě někdo dodá, tyhle meče už United Cutlery přestal vyrábět, poslední kousky se dají sehnat na Ebay, ale brzo už nové nebudou k mání vůbec.

Já se takhle chystal koupit nový Anduril vyšel by na 150 dolarů plus 70 poštovné ale nakonec jsem to vzdal, rozum zase jednou zvítězil nad srdcem.

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 14/02/2007 :  01:55:35  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Dnes jsem poprvé okusil možnost opravdového hraní muziky v Ltoru..nádehra... za pár týdnů to dám do kupy. Co říkáte na to vy?

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/02/2007 :  07:42:59  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Takže update ohledně HW nároků:

Mám stále Celeron D 2.66 @ 3.2, Ati 9600 Pro a koupil jsem další 1 GB ram. Takže mám celkem 2 GB.

Hra je hratelná bez problémů na high. Jediná položka, kterou ručně snižuju jsou Stencil shadows. A post effekty také nedávám moc high. Ale jinak paměť pomohla neuvěřitelně.

Mám dotaz, pokud to někdo zkusil - když nechcípnu do 5 levelu, dostanu bonus. Dostanu bonus i když nechcípnu do levelu 10? Včera jsem blbě umřel na levelu 9 kvůli lagu, takže to už nevyzkouším. Zajímalo by mě, jestli pak má cenu, když to člověk jede od začátku, hrát na útěky z boje (pokud ten bonus je každý 5. level), nebo prostě bojovat na hraně, jako to obvykle dělám.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 14/02/2007 :  07:56:46  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mám stále Celeron D 2.66 @ 3.2, Ati 9600 Pro a koupil jsem další 1 GB ram. Takže mám celkem 2 GB.

Hra je hratelná bez problémů na high. Jediná položka, kterou ručně snižuju jsou Stencil shadows. A post effekty také nedávám moc high. Ale jinak paměť pomohla neuvěřitelně.

Mám dotaz, pokud to někdo zkusil - když nechcípnu do 5 levelu, dostanu bonus. Dostanu bonus i když nechcípnu do levelu 10? Včera jsem blbě umřel na levelu 9 kvůli lagu, takže to už nevyzkouším. Zajímalo by mě, jestli pak má cenu, když to člověk jede od začátku, hrát na útěky z boje (pokud ten bonus je každý 5. level), nebo prostě bojovat na hraně, jako to obvykle dělám.

Bonus dostanes jeste na 10., 14. a dal nevim ponevac nikdo dele nevydrzel beze smrti. I kdyz je pravda ze se jedna predevsim o tituly, bonusy se muzou ocekavat az na vysich urovnich bez umreni. Jinak sem zvedav jaky bonus by byl za vsech 50 levelu beze smrti. Nejaky specialni legendarni trait

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 14/02/2007 :  09:54:36  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Level 5 - Titul "The Wary"
Level 10 - Titul "The Undefeated"
Level 15 - Titul "The Indomitable"

FIXED

Edited by - Miky on 14/02/2007 12:02:08
Go to Top of Page

Zoltanus
Starting Member

26 Posts

Posted - 18/02/2007 :  16:51:34  Show Profile  Send Zoltanus an ICQ Message Send Zoltanus a Private Message  Reply with Quote
Zdravim, jak bude moznost, tak se k vam pridam :)

Zoltanus Hrobnik-Rodian-smuggler-swg
Danargus-orc-shaman-WoW
Hrobnik-TR-sapper
Zoltak-assassin-AoC
Zoltak-pasák squigů-WHO
Sergej Hrobnik -rifleman-Fallen Earth
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: