Author |
Topic |
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 04/02/2007 : 03:16:43
|
Hledal sem kam zaradit svuj dotaz/poznatek, tak sem zalozil novy topic
Poslal jsem si z main charu nejake penize na alta, avsak zadne altovi neprisli. Hlavni char je v qalii, alt byl v thestre. Napadlo me ze to treba pujde jen na stejnem kontinentu, takze jsem z altem jel na kojan kde sem se zkusil podivat do posty a nic. (muj main je ork = kojan) Pak sem pokracoval do qalie a v poste opet nic. Takze ztratili se penize z toho duvodu ze mi to nenaslo alta v qalii? Nebo se vrati na main char? Mam kvuli 50silverum posilat petici? A co Jan Tleskač??
Jinak dalsi bug, obzvlaste v pvp neprijemny je nekonecny mezz - pomuze az relog - s tim musi neco udelat.
|
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
| |
Stormer
New Member
446 Posts |
Posted - 04/02/2007 : 11:03:18
|
kdyz je spadlej chat server, tak nevidis ani obsah posty, tak to byl mozna tvuj pripad.. zkus tam mrknout v dobe kdy ten server pojede.. treba to bylo tim |
http://www.mmorpg.cz |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 04/02/2007 : 11:03:50
|
Pri posilani cehokoliv se skoro vzdy musi restart az na desktop. Pri relogu jen do login obrazovky se ty veci neukazou. (pokud je to teda taky tenhle pripad) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 04/02/2007 : 13:15:54
|
tak prachy nakonec prisli. Nevim cim to bylo, ale char jsem mel na stejnem kontinentu... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 04/02/2007 : 15:14:34
|
Muzes nekam jinam popsat jak se cestuje mezi kontinenty? Diky |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
cress
Starting Member
77 Posts |
Posted - 05/02/2007 : 10:47:40
|
Koupil jsem VG přes Digital Download, stáhnul jsem data (přes Operu) , ale při instalaci mám chybové hlášení – Catastrophic Failure – (asi ve třetině instalace). Antivirový program je vypnutý.
Co jsem studoval fóra, tak pár lidí mělo stejný problém. Asi bych měl stáhnout znovu data, ale pořádně nevím, který balíček mám chybný. Všechno stahovat nebudu, už teď jsem na měsíčním data limitu.
Mohl by se někdo mrknou jestli jsou velikosti souborů ok a který by mohl být špatný. Tohle ukazuje Windows Commander:
Data2 2,001,817,600 Data3 2,097,152,000 Data4 2,097,152,000 Data5 763,665,469 VGD 154,952,407
Dík
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 05/02/2007 : 10:50:39
|
quote: Originally posted by cress Data2 2,001,817,600 Data3 2,097,152,000 Data4 2,097,152,000 Data5 763,665,469 VGD 154,952,407
Dík
Jeste k tem souborum pres commandera vygeneruj CRC (Soubory / Vytvorit kontrolni soucty CRC)
(a ja ty caby nemam, ale jen z velikosti to asi nepoznas) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Kaz
Moderator
901 Posts |
Posted - 05/02/2007 : 10:51:00
|
ja v total commanderu vidim
data2.cab 2 003 656 704 data3.cab 2 097 152 000 data4.cab 2 097 152 000 data5.cab 760 928 307 VGD.exe 153 275 024 |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 05/02/2007 : 10:57:05
|
quote: Originally posted by cress
Koupil jsem VG přes Digital Download, stáhnul jsem data (přes Operu) , ale při instalaci mám chybové hlášení – Catastrophic Failure – (asi ve třetině instalace). Antivirový program je vypnutý.
Co jsem studoval fóra, tak pár lidí mělo stejný problém. Asi bych měl stáhnout znovu data, ale pořádně nevím, který balíček mám chybný. Všechno stahovat nebudu, už teď jsem na měsíčním data limitu.
Mohl by se někdo mrknou jestli jsou velikosti souborů ok a který by mohl být špatný. Tohle ukazuje Windows Commander:
Data2 2,001,817,600 Data3 2,097,152,000 Data4 2,097,152,000 Data5 763,665,469 VGD 154,952,407
Dík
ten data2 máš blbou velikost, sosni znova. |
|
|
cress
Starting Member
77 Posts |
Posted - 05/02/2007 : 12:11:10
|
Dík za rady.
to spajdr: Sosám znovu data2,ale opera mi ukazuje, ze to bude mít stejnou velikost tak nevím.
to tojejedno: ty CRC jsem vytvořil, ale co s tím. Můžeš to popsat trochu víc.
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 05/02/2007 : 12:44:54
|
Hmm jak to tak sleduju tak celkově to má trošku jinou velikost než mám já a Kaz, tak jestli to nepomůže ani pak, tak nevím. |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 05/02/2007 : 12:51:31
|
Dík za rady.
to spajdr: Sosám znovu data2,ale opera mi ukazuje, ze to bude mít stejnou velikost tak nevím.
to tojejedno: ty CRC jsem vytvořil, ale co s tím. Můžeš to popsat trochu víc.
Mel by se ti vytvorit *.svf soubor, v nem by melo byt neco jako filename a CRC kod a postnout sem, ale kdyz se to lisi i ve velikostech, tek neni duvod to resit. |
|
|
|
cress
Starting Member
77 Posts |
Posted - 05/02/2007 : 13:42:06
|
Tak a mam utrum, vyčerpal jsem datový limit Až to někdy dostahuju, tak dám vědět jestli nový download data2 pomohl. |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 05/02/2007 : 14:20:53
|
quote: Originally posted by Dorlas
Hledal sem kam zaradit svuj dotaz/poznatek, tak sem zalozil novy topic
Poslal jsem si z main charu nejake penize na alta, avsak zadne altovi neprisli. Hlavni char je v qalii, alt byl v thestre. Napadlo me ze to treba pujde jen na stejnem kontinentu, takze jsem z altem jel na kojan kde sem se zkusil podivat do posty a nic. (muj main je ork = kojan) Pak sem pokracoval do qalie a v poste opet nic. Takze ztratili se penize z toho duvodu ze mi to nenaslo alta v qalii? Nebo se vrati na main char? Mam kvuli 50silverum posilat petici? A co Jan Tleskač??
Jinak dalsi bug, obzvlaste v pvp neprijemny je nekonecny mezz - pomuze az relog - s tim musi neco udelat.
Takze cely problem je ve vypadavani social serveru, tzn treba, ze jste v guilde po relogu to vypadne a hlasi vam to ze v guilde nejste. Zkratka o vas server nevi. Pokazde kdyz sem logl na meho penezo nosice tak nebyl nactenej na social servru. Resim to tak, ze musim celou hru uplne shodit a nalogovat znovu... Snad to opravej... |
|
|
|
cress
Starting Member
77 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 18:24:24
|
Tak mam nový poznatek. Jak je tam ta volba US nebo EU pro download, tak ja jsem bral data z EU. Data co napsal Kaz presně odpovídají hodnotám co mi ukazuje opera, kdybych tahal z US.
Tak ted nevim, myslel jsem, že mezi klienty není rozdíl a jesli ano, tak se to volí až při patchovací obrazovce.
Nevíte o tom neco?
|
|
|
Xantus
Moderator
504 Posts |
Posted - 08/02/2007 : 19:15:02
|
Ta volba downloadu je asi čistě jenom věc volby odkud budeš data stahovat, jestli z kalifornie nebo z amsterodamu např. Rozdílná velikost souborů je sice zvláštní, ale můžu tě ujistit je existuje pouze jedna verze klienta a z ní jsou přístupné všechny US i EU servery zároveň. |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 02:07:59
|
hmm tak mi spadl vanguard a proste mi launchpad stoji na "patcher initializing"..nevite nekdo co stim?
uz jsem zkousel spustit vanguard instalacku launchpadu z bety s repairem.. normos si to soslo launchpad znova..ale stoji to porad.. restart pc taky nepomohl..
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 02:11:29
|
už to 6 hodin řešim a live support hádej co :D poď mě podpořit na VG support forum |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 03:23:23
|
jo je tam 3. strankovy f orum ;-( uz od vcera.. ani reinstall nepomohl.. ale tracert na IP toho jejich serveru facha..tak nevim kde je problem
ach jo.. chce se mi brecet.. pastuju tam tomu kretenovi logy z patche a rikam mu, ze se to zastavuje HNED na zacatku a on se mne pta u jakeho fajlu se to zastavi ;-D potom se mne pta jakou mam verzi IE..
hm uz je to tu. klasicke "chyba neni u nas, odinstalujte IE7 a pouzijte IE6"....... damn kdyz mu pisu ze jsem do ted nemel jedinej problem a ze je na forech 3 prdele lidi s IE6 a tim samym problemem - nereaguje.
tak vetsi kretenizmus snad neexistuje.. fakt ne. pisu mu ze hraju hru 12h v kuse nonstop bez problemu.. ze mam hru od 1. dne co vysla.. bez problemu.. a on mi zacne pastovat "random helps" asi si je losuje z osudi... pasty typu "smazat cookies" nebo "odstranit vsecky residenty z pameti" a podobny sracky... pritom nekdo parsnul na forech ty jejich logy a je jasny ze maj problemy s patch serverem :-(
sem mu napsal ze uz ho nebudu dale otravovat, kdyz evidentne nevi o co go, ze rozhodne bude problem v mem IE7, kdyz je na fore X desitek lidi s ruznejma konfiguracema a vsichni maj ten samej problem.. a zavrel sem to. radeji.
|
|
Edited by - Rodier on 14/02/2007 03:48:29 |
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 03:41:26
|
hehe já mám IE6 a problém stejnej. Taky sem si četl nějaký ty logy a tam to píše o IE6 a nějaký bla bla tam ten log končí. Je jasný že je to problém na síti né u nás, to by už mohli poznat a vyřešit. Výsledek bude že resetnou jeden servr, otevřou port nebo tak něco, až na to za tejden přídou. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 03:54:44
|
Tak mam nový poznatek. Jak je tam ta volba US nebo EU pro download, tak ja jsem bral data z EU. Data co napsal Kaz presně odpovídají hodnotám co mi ukazuje opera, kdybych tahal z US.
Tak ted nevim, myslel jsem, že mezi klienty není rozdíl a jesli ano, tak se to volí až při patchovací obrazovce.
Nevíte o tom neco?
Nejlepsi moznost co muzes udelat, je md5checksum. sosni si TY + nekdo kdo ty caby ma tenhle programek a vnem je ocheckuj.. vygeneruje to takovej md5 hash.. http://www.fastsum.com/ tomu 2. cloveku by to melo udelat hash uplne stejnej
|
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 03:59:30
|
quote: Originally posted by Kaz
ja v total commanderu vidim
data2.cab 2 003 656 704 data3.cab 2 097 152 000 data4.cab 2 097 152 000 data5.cab 760 928 307 VGD.exe 153 275 024
kdyz to nahazu do stahovace tak mi taky ukazuje tyhle velikosti
|
|
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 07:08:50
|
Včera jsem založil postavu na Gelenii a oproti Tharridonu mě tam totálně dostal ping,kterej mě přivítal,vzhledem k tomu že je to EU server mě připadne ping 400-600 poměrně dost,je to populací ? Protože když jsem se já dotal ke hraní po práci měl Tharridon populaci low,kdežto Gelenia je odpoledne a večer prostě full.Může mi prosím někdo z EU serveru říct svoje zkušenosti když vypadne ze start lokace,jestli se to zlepší?,díky. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
Edited by - Yurekk on 14/02/2007 07:09:58 |
|
|
Morpheus.cz
New Member
216 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 07:09:58
|
Kurna to me sere...mam dovolenou a budu se divat na pacher initia...
Muzete sem nekdo hodit odkaz na to forum...?
|
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
Edited by - Morpheus.cz on 14/02/2007 07:10:26 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 07:45:38
|
No podle poslední zprávy v tom příspěvku to někomu už jede. Odkaz je tady: http://forums.station.sony.com/vg/posts/list.m?topic_id=2939
Yurekk : no záleží celkem dost na tom kolik je v daném chunku lidí, ale nějak jsem si nevšiml že by hra lagovala, jedině snad když někoho zabiješ, tak ještě chvíli stojí a až pak spadne, že nereaguje okamžitě na final blow . |
Edited by - spajdr on 14/02/2007 07:45:58 |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 08:11:55
|
Tak vcera crash a od te doby patcher initiliazing... i ted rano. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
Edited by - Pedro on 14/02/2007 08:27:01 |
|
|
Morpheus.cz
New Member
216 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 08:22:21
|
No lidi zkouseli vsechno smazat a celej Vanguard nainstalovat znovu v domeni ze jde o poskozeny soubor pri tom padu hry. Nepomohlo. Ze jde o nejaky problem s antivirem nebo firewallem pochybuju, to jsou klasicky vymluvy, nikdo na tom nic nemenil a najednou to vadi ze Celkem by me zajimalo jestli by to jelo na ucet kterej ma problem u nekoho komu to nespadlo.... Jinak to vidim blbe, chat support jim nefunguje protoze v americe je vecer...a ze by nekdo ze supportu alspon reagoval resime to na mnohastrankovej topic to nereaguje... Mozna to Sony odstavilo protoze jim tam preslo strasne moc lidi z jejich EQ...
Beru ze je to na zacatku to hra ale jestli se tohle bude castej opakovat dokaze to ode hry spolehlive odradit...jinak tahle hra ma urcite obrovsky potencial. |
Edited by - Morpheus.cz on 14/02/2007 08:24:25 |
|
|
stoupa101
New Member
253 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 08:35:11
|
Zkousel sem pustit EQcka a to samy :o( |
RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian |
|
|
Morpheus.cz
New Member
216 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 08:39:46
|
Me taky dela to samy i EQ2. A to mam na EQ2 jinej station account. Naposledy sem se do EQ2 logoval nekdy minulej tejden, presnej receno ve ctvrtek na raid. Cili problem jiste nebude v poskozenym file, kupodivu zrejme ani v databasi vanguard accountu ale nekde v obecnem pripojeni na Sony. |
Edited by - Morpheus.cz on 14/02/2007 08:40:10 |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 11:05:44
|
Zkousel nekdo tohle?
Hey guys, i cam e across an odd fix...
The problem replicated itself on my machine an hour ago. However...!
For some reason (i think it's an old hangover from my Star Wars days) i was able to launch two instances of the launchpad.
The first would not patch...but the second would. Why? Again i do not know.
This may have been fluke as i could not replicate the problem again by effort.
But, if your having troubles, try launching a few instances of the game and log one in, then the other...see what happens.
Pustit vice launcheru najednou a jestli se nejaky chytne? |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
Morpheus.cz
New Member
216 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 11:40:04
|
Neee...behem dopoledne se tenhle problem dostal uplne navrch na forech Sony..posledni stranky uz jsou jen plny fuck a suck...
|
|
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 11:58:29
|
mně to jede, divné
jinak je zajímavé, že když dáte Fear na kostlivce, tak začnou utíkat. Nemají mít imku na Fear? Jsou přece již po smrti. |
|
|
Tragedy
Moderator
2637 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 12:15:38
|
quote: Originally posted by Tomas
jinak je zajímavé, že když dáte Fear na kostlivce, tak začnou utíkat. Nemají mít imku na Fear? Jsou přece již po smrti.
Co má immune na fear společnýho s tím, že je kostlivec po smrti? :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 12:28:32
|
quote: Originally posted by Tragedy
jinak je zajímavé, že když dáte Fear na kostlivce, tak začnou utíkat. Nemají mít imku na Fear? Jsou přece již po smrti.
Co má immune na fear společnýho s tím, že je kostlivec po smrti? :)
asi to, ze ve WoW jsou undeadi (ne hraci - bohuzel) immuni na fear..
a jeto nejspise proto, ze kdyz jsou po smrti, tak se neboji, ze umrou.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 12:34:24
|
No ale třeba se bojí, že budou osouloženi... Někde se píše, strach z čeho nahání které kouzlo? :)) |
|
|
Holov
New Member
116 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 12:42:52
|
Patcher initializing holt koukam ze nejsem sam:( |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 12:48:21
|
quote: Originally posted by Holov
Patcher initializing holt koukam ze nejsem sam:(
Negre zkus pustit naraz vice launcheru a pak napis jestli to pomohlo! Jsme nervozni v praci! |
|
|
Morpheus.cz
New Member
216 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 12:55:43
|
Nepomohlo. Muzete jeste napsat providera btw vypada to ze chyba bude nekde v evrope na nejakem uzlu alspon se neco takovyho psalo na station foru. To nepomohlo snad nikomu ty dva launche, ono to asi moc nema logiku... Jinak ja mam ADSL, IOL,2Mb a vcera od pulnoci se divam na launcher.. |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 12:59:54
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Nepomohlo. Muzete jeste napsat providera btw vypada to ze chyba bude nekde v evrope na nejakem uzlu alspon se neco takovyho psalo na station foru. To nepomohlo snad nikomu ty dva launche, ono to asi moc nema logiku... Jinak ja mam ADSL, IOL,2Mb a vcera od pulnoci se divam na launcher..
Ja nejakeho mistniho sunt ISP, wifinu a problem mi zacal delat vcera odpoledne. Ale asi po 5ti spustenich to vzdy najelo. Od crashe v 22:30 uz to ani neskytlo...
Muze sem nekdo hodit IP na nas server a doma si to pingnu pres co vsechno mi to leze? |
|
|
Morpheus.cz
New Member
216 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 13:01:11
|
http://www.globalcrossing.com/ Hovno tomu rozumim ale podle station fora je problem v tomhle uzlu.
l |
Edited by - Morpheus.cz on 14/02/2007 13:07:06 |
|
|
Holov
New Member
116 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 13:12:59
|
quote: Originally posted by Pedro
quote: Originally posted by Holov
Patcher initializing holt koukam ze nejsem sam:(
Negre zkus pustit naraz vice launcheru a pak napis jestli to pomohlo! Jsme nervozni v praci!
Nepomohlo |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 13:15:23
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
http://www.globalcrossing.com/ Hovno tomu rozumim ale podle station fora je problem v tomhle uzlu.
l
A dostanes se z domu na ten jejich web? Jsem v praci a jde mi to, tak jako se mi rozjede patcher. Chce to zjistit IP Gelenie... |
|
|
Holov
New Member
116 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 13:15:40
|
Vcera jsem asi od 9 vecer do 1 rano hral a dneska ani prd, a uz i vcera to trvalo asi 40 min nez se rozebehl scan launcheru... |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 13:31:27
|
No jelikož to dělá lidem z USA, tak to nebude jenom v Evropě problém.
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 15:17:54
|
já s patcherem problém nemám |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 15:19:56
|
já s patcherem problém nemám
OMG |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 15:32:55
|
quote: Originally posted by Pedro
já s patcherem problém nemám
OMG
ty hele Pedro, nechci nejak prudit nebo tak, ale ja s patcherem taky nemam problem |
|
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 15:41:19
|
quote: Originally posted by Dorlas ty hele Pedro, nechci nejak prudit nebo tak, ale ja s patcherem taky nemam problem
Woe negre! |
|
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 15:46:50
|
blbost tu kvete, že chlapci. To, že se vám posere patcher neznamená, že ostatním též. |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 14/02/2007 : 15:51:50
|
blbost tu kvete, že chlapci. To, že se vám posere patcher neznamená, že ostatním též.
Heh... NAM se patcher neposral. Kdyby jsi sledoval trochu o cem je rec tak tady ani nepostujes, ze ti to jede... Ale uz je to jedno. Prislo se na to jak to vyresit a to je hlavni. |
|
|
Topic |
|