Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 18/02/2007 :  18:32:45  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoltanus

Zdravim, jak bude moznost, tak se k vam pridam :)

Super...vitej.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 18/02/2007 :  20:59:57  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Nechce se mi moc pátrat, ale jak je ten svět zatím velký? všude co čtu nějaké porovnání s ostatníma MMORPG, tak lidi narážejí na to, že je svět prťavý.
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 18/02/2007 :  21:05:01  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Pokud chodíš linárně quest od quest a v questících oblastech tak je opravdu svět meněí, občas se však dá normálně procházet a nevím teda, mne nepřipadá že by byl přímo "prtavý". Pokud si můžeš všimnout na in-gfame mapě tak všude jsou cesty kter=é nikam nevedou, nebo jsou zavřený- tyto lokace se budou přidávat postupně a mělo by to být s menší prodlevou

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 18/02/2007 :  21:07:18  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Krom toho nějaký člověk na internetu nabízí vymrskání bičem a pomazání zlatavým olejem po těle za pár in-game předmětů v SWG pokud nějaké máte zamiřte rovnou Tady a pozdravte ho.

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 18/02/2007 :  22:39:23  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

Na to jak vsichni basnili o Lotru tak tam skoro porad nikdo neni.
Mluvim o lidech z BoK.

My už jsme si užili v první běte, a většina z nás nechce zažít zase potupná wipe naší několika týdenní snahy, i když jsme s tím počítali že nám je smažou. Tedkon čekáme na ostrý provoz tedy 10.duben kdy začneme z toho vymačkávat maximum, holt okusily jsme to, těšíme se a zase zklidnili v našem tempu, testujeme..občas.Ale rozhodně u Lotra bety nechci trávit víc času. Než si práce nadarmo má zasloužit.

Edited by - Sidinus on 18/02/2007 22:41:17
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 19/02/2007 :  13:12:01  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

quote:
Originally posted by Akoh Adi

Na to jak vsichni basnili o Lotru tak tam skoro porad nikdo neni.
Mluvim o lidech z BoK.

My už jsme si užili v první běte, a většina z nás nechce zažít zase potupná wipe naší několika týdenní snahy, i když jsme s tím počítali že nám je smažou. Tedkon čekáme na ostrý provoz tedy 10.duben kdy začneme z toho vymačkávat maximum, holt okusily jsme to, těšíme se a zase zklidnili v našem tempu, testujeme..občas.Ale rozhodně u Lotra bety nechci trávit víc času. Než si práce nadarmo má zasloužit.

Presne tak, Sidinus ma pravdu, rad si obcas prijdu do hry ale nema cenu tvrde expit kdyz stejne postava umre

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 20/02/2007 :  02:11:32  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Takze po nekolika hodinach hrani LOTRo zjistuju ze se defakto jedna o WoW v LOTR svete, je to fakt dost silna kopie WoWu ale tim vubec nechci rict nic spatneho, moc pekne se to hraje, pekne to vypada a je to jednoduche. Mne osobne se to liby o neco vic nez WoW pac tolkienum svet je fajn ale takovou malou vadou na krase je pro mne ta jednoduchost stejne jako u WoWu. Akorat je proste videt jak pest na oko kde autori brali tu inspiraci :) Jinak si myslim ze pokud tam vychitaji jeste par vecicek tak ma WoW co delat :p

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 20/02/2007 :  08:22:27  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Proc vsichni vsechny nove MMO pasuji na klony WoW. WoW je esence vsech predchozich MMO co kdy byly, Blizzardi si proste vzali to nejlepsi. Takze drtiva vetsina novych MMO bude proste hodne podobna WoW.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 20/02/2007 :  08:42:33  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Proc vsichni vsechny nove MMO pasuji na klony WoW. WoW je esence vsech predchozich MMO co kdy byly, Blizzardi si proste vzali to nejlepsi. Takze drtiva vetsina novych MMO bude proste hodne podobna WoW.

Taky nechapu co vsichni resi.

Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 20/02/2007 :  10:57:16  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
No ja sem kuprikladu jeste o zadne MMO nerekl ze je to klon WoW, LOTRo je moje prvni a to jedine z toho duvodu ze si to fakt zaslouzi :) Podoba se mu ve spouste ohledech, od HUDU pres hlasky,pres styly plneni quest az treba k boji.
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 21/02/2007 :  16:25:26  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
WOW je úspěšný. O tom není pochyb. Srovnávání s úspěšnými je zákonité.

Naopak nechápu, proč se někteří srovnávání s WOWem tak bráníte. Podle mě jde jen o jakousi nevědomou pózu.

V současné době, kdyby recenzent hry vynechal porovnání s Warcraftem, tak by asi dostal co proto.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/02/2007 :  16:43:21  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
jak dlouho ještě poběží Beta
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 21/02/2007 :  16:50:39  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

neserte me s tim mazanim.. to, ze se skutecnost nekdo snazi nepripoustet si, zakryt, smazat, nic nezmeni na tom, ze bude nadale platit..

klucici, chapu, ze jste ziskali velkou funkci a pravomoc, ale je treba se naucit s ni i nakladat..

někdo z ostatních moderátorů mi tu smázl posty, za můj poolední post co jsem sem dával(Skutečný král , UO drží žezlo) jsem neviděl žádné porušování některých pravidel, pokud někdo postoval něco co bylo v rozporu s pravidly tak to mazání schvaluji. Jenže tu chybí vysvětlení, docela rozumné a normální debaty. Pokec o Lotro to byl, a když se odchalioval je to stále pokec o držení Lotro v sekci mmorpg a tedy poukazuji na to, že jsou tu i větší odvětvení od diskuse. Jsem velmi rozčílen. Pokud však tady někdo porušil pravidla po mém postu , o tom nevím a nebudu to odsuzovat dokud mne určený moderátor neobjasní důvody mazu.

Mazání však nepocházelo od žádného z našich moderátorů
Nejspíš zde někdo nalezl velmi nevhodný post.

Vratmě se tedy k poslední diskusi, o kralování MMORPG.

Edited by - Sidinus on 21/02/2007 17:09:00
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 21/02/2007 :  17:10:18  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bajaja

WOW je úspěšný. O tom není pochyb. Srovnávání s úspěšnými je zákonité.

Naopak nechápu, proč se někteří srovnávání s WOWem tak bráníte. Podle mě jde jen o jakousi nevědomou pózu.

V současné době, kdyby recenzent hry vynechal porovnání s Warcraftem, tak by asi dostal co proto.

Kdyby to recenzent srovnával pouze s WoW ..potom by dostal co proto.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/02/2007 :  17:18:42  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
WoW je prototyp klasické fantasy onlinovky, trpajzlíci, elfové atd ... LOTR je prapředek většiny klasické fantasy, čili WoW vykrádá původního pána prstenů tím pádem i jeho současné elektronické online zpracování

abych zas netvořil zbytečný OT (jako jeden křeček v ručníku nebo co to je - to bude asi sejra) jen jsem přirovnal jerzeega, který WoW vychvaluje ve snad každém threadu na tomto fóru (před rokem tím zastélal jen SWG fórum) k jorsskovi, jakožto (asi už posledním) vychvalovači SWG -> podle jerzeega potřebuju prášky a pár dalších zásahů do mně různě po imperiu (pravda bolí, což?) -> celkem oprávněný promaz OT, který sebou vzal i pár normálních postů, to jen na vysvětlenou pro sidiuse

Edited by - SNowie on 21/02/2007 17:47:44
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/02/2007 :  17:36:03  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
sidinus:
ja prave psal (byl to nejstarsi smazany post), ze se srovnava s WoW, protoze to je kral..
a za tim si stojim..
o kvalite WoW muzeme diskutovat, nicmene, dokud bude mit vice uctu, nez vsechny ostatni hry dohromady, tak to kral bude..

schvalne jsem se zdrzel nejakych narazek typu "moje posty pred rokem a neco v SWG kategorii..", jakozto se zdrzuju po celou dobu tady na lotr foru - jak je snad videt - a dokonce uz nedrazdim ani jorsska v SWG foru peknych par mesicu..

takze nevidim duvod, proc nekdo tento post mazal..

nasledovala "nemocna reakce" snowieho, na kterou jsem psal neco o praskach - je jasne, ze tyhle dva posty (snowie a muj druhy) si rikaly o smazani, s cimz souhlasim..
co bylo dale, uz nevim, pac jsem jel domu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/02/2007 :  17:43:18  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

WoW je prototyp klasické fantasy onlinovky, trpajzlíci, elfové atd ... LOTR je prapředek většiny klasické fantasy, čili WoW vykrádá původního pána prstenů tím pádem i jeho současné elektronické online zpracování
edit: edit

trosku opravim:
svet Warcraftu (lore, ne hra) vykrada LOTRa uplne nechutnym zpusobem, zvlast, kdyz si clovek precte knihy a trosku se nad tim zamysli..
ale spravne jsi rekl, ze LOTR je prapredek klasicke fantasy, takze je logicke, ze z nej snad kazdy vice ci mene cerpa.. a uprimne, urcite by nikdo nebyl rad, kdyby tomu bylo jinak a hra, ktera by prinesla male fousate elfy se sklony k tunelovani, by nemela narok na uspech..

to ale neznamena, ze WoW vykrada LOTRO.. a jestli LOTRO vykrada WoW, o tom se vyjadrovat nebudu, pac jsem LOTRO nevidel..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/02/2007 :  17:49:37  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

.....
abych zas netvořil zbytečný OT (jako jeden křeček v ručníku nebo co to je - to bude asi sejra) jen jsem přirovnal jerzeega, který WoW vychvaluje ve snad každém threadu na tomto fóru (před rokem tím zastélal jen SWG fórum) k jorsskovi, jakožto (asi už posledním) vychvalovači SWG -> podle jerzeega potřebuju prášky a pár dalších zásahů do mně různě po imperiu (pravda bolí, což?) -> celkem oprávněný promaz OT, který sebou vzal i pár normálních postů

omlouvam se, za tedkom skutecne offtopic, ale tohle je presne ten priklad "nemoci" o ktere jsem u snowieho mluvil..

rad bych totiz, aby mi snowie ukazal jediny post v sekci LOTRO, kde vychvaluju WoW..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 21/02/2007 :  18:04:36  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

To by me taky zajimalo v accountu codemasters se pise - otevrena a ukonceni - bez limitu.
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 21/02/2007 :  18:15:03  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

sidinus:
ja prave psal (byl to nejstarsi smazany post), ze se srovnava s WoW, protoze to je kral..
a za tim si stojim..
o kvalite WoW muzeme diskutovat, nicmene, dokud bude mit vice uctu, nez vsechny ostatni hry dohromady, tak to kral bude..

schvalne jsem se zdrzel nejakych narazek typu "moje posty pred rokem a neco v SWG kategorii..", jakozto se zdrzuju po celou dobu tady na lotr foru - jak je snad videt - a dokonce uz nedrazdim ani jorsska v SWG foru peknych par mesicu..

takze nevidim duvod, proc nekdo tento post mazal..

nasledovala "nemocna reakce" snowieho, na kterou jsem psal neco o praskach - je jasne, ze tyhle dva posty (snowie a muj druhy) si rikaly o smazani, s cimz souhlasim..
co bylo dale, uz nevim, pac jsem jel domu..

Já si zase trvám na kralování která je založena na na kvalitě, nad kvantitou lidí. Vím že WoW dnes okusil každý..že ho hraje několik milionů lidí..ale svět není zas tak rozšířený ( i s datadiskem) co si budem povídat, aby lidem vydržel dýl jak rok. Nemůžeme WoW označit králem, nebot nepřinesl zatím žádnou revoluci..krom početní revoluci založenou na mixu jednoduchosti a zábavy pro širší kádry. Pro mnohé stále zústává a zatím zůstane (uvidíme jak bude vypadat vanguard) ULtima Online králem.

Dál bych tuto diskuzi na téma WoW a kralování uzavřel a pokud na ní nadále trváme tak jí přesunout do jiných částí tohoto ´fóra.
The End

Edited by - Sidinus on 21/02/2007 19:23:17
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 21/02/2007 :  18:15:58  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Beta by měla jít do 1.Dubna- 10.Dubna

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/02/2007 :  18:20:13  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Beta by měla jít do 1.Dubna- 10.Dubna

díky, tak to se k vám ještě přidám (account už mám dlouho, ale klient stahuju už druhý týden, blbá wifi)
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 21/02/2007 :  18:22:15  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Mno, nepotěším tě nebot aktivita českých hráčů, především těch z první bety dosti ochabla. Všichni víme že nám to smažou a bojíme se znovu dělat toliko námahy pro prázdnou logovací obrazovku která by nás stejnak opět čekala. Naučili jsme se tutorial questy...a čekáme na 10.duben..den-D

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/02/2007 :  18:34:58  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno, nepotěším tě nebot aktivita českých hráčů, především těch z první bety dosti ochabla. Všichni víme že nám to smažou a bojíme se znovu dělat toliko námahy pro prázdnou logovací obrazovku která by nás stejnak opět čekala. Naučili jsme se tutorial questy...a čekáme na 10.duben..den-D

aha :( já na tom právě nejsem finančně moc dobře, takže více jak měsíc bety stačí, déle mne to tak jako tak většinou nechytne ... ale možná ... navíc když se tam přesunula většina lidí ze SWG, to jsou vše body k dobru (a není tam jerzeeg )
edit: tož jsem to zkusil a vypadá to slušně, navíc na nejvyšší detaily a 4xAA je to hratelné, což je super ... jen kdyby to tak neswapovalo, kde jsou ty časy, kdy 1G ramky stačilo na vše? o tom, že se to vypíná 10 minut ani nemluvě

Edited by - SNowie on 22/02/2007 13:07:37
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 22/02/2007 :  13:21:53  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Kdyz si to predobjednas a pak zaplatis na pul roku ten Founder program, tak to vychazi levneji nez SWG
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/02/2007 :  12:05:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
dnes se otevírá druhý betaserver Stybba
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 23/02/2007 :  12:08:16  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Koukam, ze prikoupili novy hardware, ale nez aby vyladili jeden server tak spousti druhej.

Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 23/02/2007 :  12:52:12  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Tim co ted napisu nechci nikoho rozcilit ani nastvat, jen se proste zeptam. Nebyl by nekdo tak ochotny a nepujcil by na chvili beta acc?Moc rad bych si to zkusil, abych vedel jestli predobjednat nebo ne.Hral jsem uz nezdrave dlouho WoW,chce to trosku zmenu...tak kdyby nekdo nabidnul, muzete PM, pokud by tento prispevek vadil, tak ho smazte...
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 23/02/2007 :  20:55:46  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night_hawk

Tim co ted napisu nechci nikoho rozcilit ani nastvat, jen se proste zeptam. Nebyl by nekdo tak ochotny a nepujcil by na chvili beta acc?Moc rad bych si to zkusil, abych vedel jestli predobjednat nebo ne.Hral jsem uz nezdrave dlouho WoW,chce to trosku zmenu...tak kdyby nekdo nabidnul, muzete PM, pokud by tento prispevek vadil, tak ho smazte...

Těžko kdo bude půjčovat ...jestli hledáš něco podobného wowku a to máš ohrané, tak to ber. Zjistíš že většina věcí funguje stejněn nebo podobně .....
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 23/02/2007 :  23:27:48  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

teď ejde otevřenej stress test, takže stačí rychle stáhnout těch 3,5 GB
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 27/02/2007 :  09:05:07  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Diky lidi, nastesti jsem se dostal do open bety EU a musim rict, ze se mi to moc libi. Ta grafika a atmosfera je moc pekna...Doufam, ze se setkame ve full...
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 27/02/2007 :  10:08:37  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Diky lidi, nastesti jsem se dostal do open bety EU a musim rict, ze se mi to moc libi. Ta grafika a atmosfera je moc pekna...Doufam, ze se setkame ve full...

good for you, mě atmposféru nenávratně zkazilo několiv věcí
1, animace elronda v instancovaném prvním questu
2, existence povolání lore-master, která naprosto popírá autenticitu lotro
3, teleport typu "čtení mapy domů"
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 27/02/2007 :  10:55:46  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
zatím je to celkem fajn jen mne naštval ten craft systém, kdy sám se ani neuprdnu (armorsmith) respektive uprdnu (a vypadne ingot), ale to je vše
btw to čtení mapy domů mne pokaždé rozseká
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 27/02/2007 :  11:11:26  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Tak abych pravdu rekl, Elronda jsem si moc nevsiml, jen jsem ho videl probehnout...toho Lore-mastera, no to je tezke, museli umistit neco jako maga, podle me je velmi dobre vymyslen, nemohli udelat ultra maga :), to prece v te dobe byli jen dva. No a ten teleport, s tim bohuzel musim souhlasit, taky tam mohli dat obycejny HS jako ve WoWu, rozhodne by to vypadalo lepe.

Ja zkousim craft tailoring a neni to zase az tak spatne vymyslene, zatim to crafteni celkem jde. Uvidime pozdeji.

Ja jsem velky fanda LOTRa, vsechno mam prectene a videl jsem stokrat. A tady ta atmosfera te prirody mi hodne tu knizku pripomina, na to si nestezuju. Zbytek postupem casu, uz nekdo z vas zkousel nejaky dungeon?
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 27/02/2007 :  11:20:31  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
Nejakeho castera do hry dat museli, je to komercni projekt a urcite na tom chteji vydelat, protoze o castery je v mmo velky zajem. Myslim, ze ho svetu lotra priblizili co to jde. Je to takovy z casti druid, ktery vyuziva sil prirody a nejakeho prachu ci co.
Mapa, ala HS z wowu, proc ne. Hleda cestu domu, najde ji a dobehne, abys na ten beh nemusel celou dobu cumet loadne se primo mesto :D

edit: vic jsem se divil nad minstrelem. Na 3 lvl ma nejake kouzlo co dva lightning dmg

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)

Edited by - razorek on 27/02/2007 11:23:10
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 27/02/2007 :  12:04:35  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
Elrond - je to prostě podělaná animace, má meš nad hlavou jako samurai, což mi nevadí, ale místo, aby se normálně pohyboval, tak klouže po zemi bez pohybu nohou. je to kravina,ale vypadá to hrozně, stejně jako spousta dalších animací. osobně mi nesedí ani grafický styl,a le to je věc soukromého (ne)vkusu.

Jinak chápu, že tam chtěli dostat mága, z komerčního hlediska to je pochopitelné, z hlediska licence to je ale pro mě nepřijatelné, pstě to kazí svět, stejně jako minstrel, kterej prostě nemá v knížkách oporu.

No a teleport... to je kravina, mohli to udělat jako v GW, prostě kliknout na město na mapě a rychlý přesun, ideálně s možností náhodného střetu s nepřítelem, bylo by to stylovější než studování nějakého pergamenu doprovázené světelnými efekty.

A další hnidopišská kritika - texty questů, je tma hrozně mizerě odlišený, kdo co říká, možná to jde někde nastavit, v základu je ale jediné rozlišení mluvčího nový odstavec, ale ten je někdy i v monologu jedné postavy...

konec, pro mě ta hra prostě není, takže vás tu nechám v klidu :)
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 27/02/2007 :  18:23:51  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Doufám že to tu nedopadne jak na fóru o SWG nechci aby se tu zakladali zbytecny topicy který pak vyšuměj do ztracena a pak to tu celý zaserou tak to hlídejte moderátoři!
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 27/02/2007 :  22:00:59  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
uff patchování 7kB/s to je hnus velebnosti
edit: 4.5kB/s
edit: 2.5kB/s
edit: tak a teď sosat 4200 souborů, jdu spát, brou
EDIT: po ránu 0.5kB/s !!!!!

Edited by - SNowie on 28/02/2007 13:11:08
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 28/02/2007 :  08:43:26  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:

uff patchování 7kB/s to je hnus velebnosti
edit: 4.5kB/s
edit: 2.5kB/s
edit: tak a teď sosat 4200 souborů, jdu spát, brou

Mi povidej, jelo mi to celou noc a jsem na +-32%, zajimalo by me co to zase vyvojari vymysleli. To nemuzu udelat patche jako blizzardi, pekne stahnout a pak install, vazne me s tim trosku podrazdili...

EDIT: stahuju cely den v praci a ted to jede alespon 75kb/s, doufam, zet o vydrzi, je to souboru a souboru...

Edited by - night_hawk on 28/02/2007 15:10:06
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 28/02/2007 :  10:36:35  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Prave, ze stahnout extra patch a install je to nejhorsi co mohli vymyslet...autoupdate je lepsi, jen to musi vyladit. Zase rikam, je to jen beta.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 28/02/2007 :  15:39:46  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night_hawkEDIT: stahuju cely den v praci a ted to jede alespon 75kb/s, doufam, zet o vydrzi, je to souboru a souboru...

tohle je diskriminace já se nedostanu přes 16 v občasných uber úletech
quote:
To neni diskriminace to je 10Mbit :)

to je diskriminace neb odkudkoliv jinud stahuju 70kB
quote:
Originally posted by robiwan

snowie uz nenahana hviezdicky, ked edituje svoje starsie veci a quotuje v nich neskorsie posty?

na honění postů je tu dost dalších sekcí (ideálně těch, které mne ve skutečnosti vůbec nezajímaj), tady ať je pořádek

Edited by - SNowie on 28/02/2007 17:38:59
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 28/02/2007 :  15:52:39  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by night_hawkEDIT: stahuju cely den v praci a ted to jede alespon 75kb/s, doufam, zet o vydrzi, je to souboru a souboru...

tohle je diskriminace já se nedostanu přes 16 v občasných uber úletech

To neni diskriminace to je 10Mbit :)
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 28/02/2007 :  16:22:10  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
snowie uz nenahana hviezdicky, ked edituje svoje starsie veci a quotuje v nich neskorsie posty?

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 28/02/2007 :  18:29:49  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Tak uz muzete vsichni v klidu patchovat, jede to vsude kolem tech 180-250Kb/s takze to je za cca hodinu hotove...
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 28/02/2007 :  18:48:09  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak uz muzete vsichni v klidu patchovat, jede to vsude kolem tech 180-250Kb/s takze to je za cca hodinu hotove...

jj protekčníci si to dostahovali, tak už je to v poho
ok takže jsem jeden z mnoha, co po patchování schytal error, nic nepomáhá stále se to restartuje, tfuj

Edited by - SNowie on 28/02/2007 19:50:41
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 28/02/2007 :  20:00:53  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ok takže jsem jeden z mnoha, co po patchování schytal error, nic nepomáhá stále se to restartuje, tfuj

taky se mi stalo ... dnes rano mi chybelo uz jen asi 500 a hlasilo mi to chybu ze to nemuze najit core data ... tak sem to reinstaloval a ted to dososavam znova

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 28/02/2007 :  20:06:24  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dreik

quote:

quote:

taky se mi stalo ... dnes rano mi chybelo uz jen asi 500 a hlasilo mi to chybu ze to nemuze najit core data ... tak sem to reinstaloval a ted to dososavam znova

nádherná představa
děsí mne hlavně ten client_sound.dat, který vyrostl v průběhu patchování z 1GB na 4GB, to je neskutečnej opruz
tak jako bonus spadla zase rychlost, já na to ****

Edited by - SNowie on 28/02/2007 20:46:50
Go to Top of Page

urban
Starting Member

10 Posts

Posted - 02/03/2007 :  11:36:30  Show Profile Send urban a Private Message  Reply with Quote
nazdar....potrebujem pomoc... mam beta key... ked som si stiaholhru (uz aj z codemaster aj z Fileplanet) tak sa w pohode nainstalovala... po nainstalovany sa mi v pohode uploudovala... ked sa prihlasim... a spuustam hru tak mi vyhodi error.... "Can´t open the data file.Check that they exist and that you have permission to write to them.The program will now exit. " .... pomozte mi prosim vas ja som velky fanda tolkiena...
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/03/2007 :  11:58:00  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Mas administratorska prava v ve Windows? Jestli mas Visty tak to musis pustit jako administrator.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 02/03/2007 :  12:04:57  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by urban

nazdar....potrebujem pomoc... mam beta key... ked som si stiaholhru (uz aj z codemaster aj z Fileplanet) tak sa w pohode nainstalovala... po nainstalovany sa mi v pohode uploudovala... ked sa prihlasim... a spuustam hru tak mi vyhodi error.... "Can´t open the data file.Check that they exist and that you have permission to write to them.The program will now exit. " .... pomozte mi prosim vas ja som velky fanda tolkiena...

Prosim te, priste staci jeden stejny prispevek do jednoho topicu.

Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,45 seconds. on eygor Snitz Forums 2000