Author |
Topic |
|
VT
Moderator
4191 Posts |
|
| |
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 10:42:06
|
Preji hezke pondeli. L&P prostredi je pro zmenu co? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Xantus
Moderator
504 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 11:55:18
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Uz jsem se tu o Polkadots zminoval nekdy pred tydnem, tydnem a pul. Bylo to v souvislosti s predpokladanym vyuzitim L&P prostredi k rychlemu levelovani.
Polkadots je prvni adventure 50 lvl ve Vanguardu.
http://vgplayers.station.sony.com/characters.vm?characterId=77309412142
je mi to sice celkem jedno, ale pro uplnost první nebyl...
jinak by mě taky zajímalo co je L&P prostředí? |
|
|
Tragedy
Moderator
2637 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 11:56:20
|
Mě by to taky zajímalo :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 12:01:59
|
quote: Originally posted by Xantus je mi to sice celkem jedno, ale pro uplnost první nebyl...
jinak by mě taky zajímalo co je L&P prostředí?
a) Kdopak byl podle tebe ci tveho zdroje prvni? - muj zdroj je vgplayers po odfiltrovani bugu (ktere tebe asi zmatli) - a samozrejme vnboardy, kde se Polkadots diskutuje
b) Love&Peace |
Edited by - VT on 26/02/2007 12:04:03 |
|
|
Xantus
Moderator
504 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 12:06:29
|
quote: Originally posted by Xantus je mi to sice celkem jedno, ale pro uplnost první nebyl...
jinak by mě taky zajímalo co je L&P prostředí?
a) Kdopak byl podle tebe ci tveho zdroje prvni? - muj zdroj je vgplayers po odfiltrovani bugu (ktere tebe asi zmatli) - a samozrejme vnboardy, kde se Polkadots diskutuje
b) Love&Peace
no jestli je bug že má v level history u lvl 50 č.2 tak možná byl první... |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 12:11:46
|
quote: Originally posted by Xantus
no jestli je bug že má v level history u lvl 50 č.2 tak možná byl první...
Presne to jsem si myslel.
Ano je to bug. Stejne jako je bug, ze Vanguard uz ma ci mel ruzne mnozstvi padesatych levelu od prvniho dne behu vgplayers .... |
Edited by - VT on 26/02/2007 12:13:12 |
|
|
Xantus
Moderator
504 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 12:20:52
|
Ok, beru. Zvýrazňovat mi to nemusíš, číst umím. Jen prostě nečtu všechny možný fora abych věděl o všech možných (a často pro mě nepodstatných bugách, jako je např. tento)
btw jak se filtrujou na vgplayers bugy?
L&P |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 12:59:53
|
quote: Originally posted by Xantus btw jak se filtrujou na vgplayers bugy?
Snadno - vyberes co se ti hodi a zbytek oznacis za bug
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 14:02:11
|
quote: Originally posted by Atronach
Snadno - vyberes co se ti hodi a zbytek oznacis za bug
Ve hře v betě jsem tě měl celkem za rozumného člověka, ale to co předvádíš v posledních dnech na foru je neuvěřitelný a nemám ani slov jak to nazvat tak abych nemusel použít těch nejsilnějších slov. To se tím v poslední době totálně neinteligentně bavíš nebo svých posledních cca 100 postů doopravdy myslíš vážně? |
Noe
|
|
|
Draxy
Starting Member
72 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 14:42:04
|
zajimave je ze opravdu potkávam strasne mnozstvi nekromancerů asopn poslední dobou na té postavě něco bude :) |
ted jen Tera Wurm a WoT |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 14:42:19
|
Pry mel played 13 dni (coz mi prijde dost malo) a strilel do dvojdotovych mobu.
Otazkou je zda jsou ty informace pravdive. |
|
|
stoupa101
New Member
253 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 14:58:15
|
jen poznamka k lvlum 50 od startu. plno jich melo cast jmena ...test... ...gm... apod. To bugy asi nebudou :o) |
RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 14:59:33
|
quote: Originally posted by Noe To se tím v poslední době totálně neinteligentně bavíš nebo svých posledních cca 100 postů doopravdy myslíš vážně?
Pokud ti naprosto nevinny vtipek pripada jako neinteligentni zabava, pak se omlouvam a poprosim te abys vydrzel do instalace noveho fora kde si me muzes dat do ignore. Neskodilo by ti vice nadhledu i v pripade pve positivnich prispivatelu fora.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 15:01:17
|
quote: Originally posted by stoupa101
jen poznamka k lvlum 50 od startu. plno jich melo cast jmena ...test... ...gm... apod. To bugy asi nebudou :o)
No jiste, ale bugem je to, ze se zobrazuji mezi hraci. |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 15:01:43
|
Bah, zase se tu ztratil jeden příspěvek informačně hodnotný asi jako L&P přízvisko od VT. Jak to vy lidi děláte:P |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
|
LL
New Member
297 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 16:20:17
|