Author |
Topic |
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 06/03/2007 : 21:04:56
|
SW fanda nejsem a hral sem to rok, to ze sem si stezoval, kdo by ne kdyz napr NPC postava se kterou sem musel mluvit byla nekde podzemi, nebo ve strome atp .... tady nejde o fanda/nefanda (teda predtim aspon neslo) ..... proste to byla cool MMO hra, kterou sem rad hraval ... |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 06/03/2007 : 21:35:25
|
quote: Originally posted by Pavel1269
SW fanda nejsem a hral sem to rok, to ze sem si stezoval, kdo by ne kdyz napr NPC postava se kterou sem musel mluvit byla nekde podzemi, nebo ve strome atp .... tady nejde o fanda/nefanda (teda predtim aspon neslo) ..... proste to byla cool MMO hra, kterou sem rad hraval ...
QFE (az na to ze ja jsem fanda byl, snazil jsem se NGE prijit na chut, dokonce i prisel, ale do SWG se vratim jedine tehdy, az tam bude nejaky content, a tim nemyslim grindeni GCW ranku nebo non stop pvp v Restussu, coz je sranda, ale MMORPG by proste melo nabidnout i neco vic...) |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 06/03/2007 : 21:44:41
|
Na ofic forech je poll, co chteji hraci aby se devove zamerili, 90% hlasu je pro PvE coz znamena content |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 07/03/2007 : 07:04:22
|
quote: Originally posted by Almych
Na ofic forech je poll, co chteji hraci aby se devove zamerili, 90% hlasu je pro PvE coz znamena content
To znamena, ze SOE udela pravy opak, nez co hraci chteji. |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 07/03/2007 : 10:37:09
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden To znamena, ze SOE udela pravy opak, nez co hraci chteji.
... navíc to bude trvat rok, a hráči budou platit za to že to mohou testovat |
jůůz d fóós |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 07/03/2007 : 10:38:11
|
quote: Originally posted by Kravka
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden To znamena, ze SOE udela pravy opak, nez co hraci chteji.
... navíc to bude trvat rok, a hráči budou platit za to že to mohou testovat
jako vanguard soe to má zmáklý, platící betatesteři, kdo jiný si tohle dovolí? |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 07/03/2007 : 11:24:46
|
Tak ako Cesi maju svoje vlastne ceske nazvy pre mesiace v roku,tak aj my Slovaci navrhujeme pouzivat nazvy slovenske: -------------------------------------------- Januar - Snehopad Februar - Trebarum Marec - Snehotop April - Blatoslap Maj - Dazdopad Jun - Slnkohrej Jul - Komarostip August - Plazoslap September - Vetrofuk Oktober - Listozlt November - Listohned December - Drvimraz |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
Edited by - robiwan on 07/03/2007 11:25:22 |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 07/03/2007 : 14:16:11
|
quote: Originally posted by robiwan
Tak ako Cesi maju svoje vlastne ceske nazvy pre mesiace v roku,tak aj my Slovaci navrhujeme pouzivat nazvy slovenske: -------------------------------------------- Januar - Snehopad Februar - Trebarum Marec - Snehotop April - Blatoslap Maj - Dazdopad Jun - Slnkohrej Jul - Komarostip August - Plazoslap September - Vetrofuk Oktober - Listozlt November - Listohned December - Drvimraz
|
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 11/03/2007 : 00:10:26
|
Jak prilakat Jorsska Odstraneno, nekteri lidi to nerozdejchali
Tohle otevirejte, jenom pokud vam uz bylo 18: Do or do not... neboli Power of Yoda Odstraneno, nekteri lidi to nerozdejchali |
Edited by - Drizzt DoUrden on 12/03/2007 19:30:58 |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 11/03/2007 : 00:16:07
|
Plati to co predtim, az od 18 let
Btw tohle vysvetluje, proc se nakonec Anakin dal na temnou stranu - nebyla to touha zachranit Padme, ani touha po moci!!!!!! Sokujici odhaleni!!!!
Odstraneno, nekteri lidi to nerozdejchali
|
Edited by - Drizzt DoUrden on 12/03/2007 19:31:18 |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 11/03/2007 : 00:49:27
|
jste prasata, tohle vám jorssk tak jako tak promázne |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 11/03/2007 : 04:39:41
|
Co dělá doopravdy jorsskův otec bossk na tatooine: http://img134.imageshack.us/img134/8273/swpbosskjoboj6.gif
Jinak co se týče přidání content, tak to už začně od chapter 6. Nová řada questů plus předělání rebel theme parku. A v dalším pak tušim bude imp theme park. |
Edited by - Jorssk on 11/03/2007 04:40:00 |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 11/03/2007 : 10:33:40
|
quote: Originally posted by Jorssk
Co dělá doopravdy jorsskův otec bossk na tatooine: http://img134.imageshack.us/img134/8273/swpbosskjoboj6.gif
Jinak co se týče přidání content, tak to už začně od chapter 6. Nová řada questů plus předělání rebel theme parku. A v dalším pak tušim bude imp theme park.
tvůj taťka je pěknej zvrhlík, jorssku |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 11/03/2007 : 10:51:44
|
Jablko nepadlo daleko od stromu. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 11/03/2007 : 19:35:11
|
quote: Originally posted by Unioner
Jablko nepadlo daleko od stromu.
spis strom neni daleko od jablka ne? |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
Sidinus
Moderator
368 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 14:18:45
|
Promiňte tady jsem tu správně na lehce až lichotivě zábavném tématu nebo na tvrdém uchylném perverzním topicu? Docela to tu přitvrďuje.
|
Haven and Hearth follower |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 21:19:24
|
kam se na to hrabou rebelove s Leiou |
SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 22:10:02
|
quote: Originally posted by Unioner
http://i122.photobucket.com/albums/o242/Snowkitten55/21exks0.jpg
wyndia bola na plastike? |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 12/03/2007 : 22:57:01
|
wyndia bola na plastike?
Narodila se ji dcera a pomamila se. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 06:29:11
|
quote: Originally posted by Dromedarr
kam se na to hrabou rebelove s Leiou
ale no fuj takové silikonově-vylepšené imperiálně-propagandistické něco |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 08:28:36
|
Huh, to by se to mucilo. Bych se hlasil jako dobrovolnik pro ziskani informaci. Ani bych nemel vycitky svedomi. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 08:38:58
|
Huh, to by se to mucilo. Bych se hlasil jako dobrovolnik pro ziskani informaci. Ani bych nemel vycitky svedomi.
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 08:44:08
|
Huh, to by se to mucilo. Bych se hlasil jako dobrovolnik pro ziskani informaci. Ani bych nemel vycitky svedomi.
Co si myslíš že se dělo s Leiou a že se děje se zajatýma rebelkama???? Torture a medical droidi jsou to nejmenší... |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 11:31:10
|
Těch imperiálních koček bylo víc, tušim že 5. Někdo na ně dával tenkrát na fórum odkazy. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 11:45:46
|
Těch imperiálních koček bylo víc, tušim že 5. Někdo na ně dával tenkrát na fórum odkazy.
jo, Hammie je sem daval kdysi |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 19:59:20
|
Těch imperiálních koček bylo víc, tušim že 5. Někdo na ně dával tenkrát na fórum odkazy.
než nám to nějaká ještěrka smázla |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 04:30:22
|
No ja ted nevim v jakem to bylo foru, mohlo to byt taky v jakykoliv pokec. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 07:41:18
|
No ja ted nevim v jakem to bylo foru, mohlo to byt taky v jakykoliv pokec.
A ten se teprve chystáš smazat?? |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 16/03/2007 : 09:32:54
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Hehe, koukejte co se od zitrka objevi v USA misto nekterych schranek na dopisy :o)
http://www.collectinghq.com/im/0008904.jpg
to bych nedělal, fanoušci fanatici to budou krást rovnou z ulice a pak si to vystaví doma do pokojíku vekde regálu s figurkami, nebo si z toho udělaj koš na prádlo |
jůůz d fóós |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 16/03/2007 : 09:51:59
|
quote: Originally posted by Kravka
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Hehe, koukejte co se od zitrka objevi v USA misto nekterych schranek na dopisy :o)
http://www.collectinghq.com/im/0008904.jpg
to bych nedělal, fanoušci fanatici to budou krást rovnou z ulice a pak si to vystaví doma do pokojíku vekde regálu s figurkami, nebo si z toho udělaj koš na prádlo
toho bych se nebal, protoze kradez postovni schranky nedejboze s dopisama bude federalni zlocin, to si snad ani SW magori nelajsnou. |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 16/03/2007 : 10:11:02
|
quote: Originally posted by Almych toho bych se nebal, protoze kradez postovni schranky nedejboze s dopisama bude federalni zlocin, to si snad ani SW magori nelajsnou.
samozřejmě jsem to myslel s nadsázkou ale když už jsme u toho, tak fanatici se dokážou i postřílet když jim ujedou nervy, nevím proč by SW fanatik nemohl ukrást blbou poštovní schránku.. 5 minut strachu a máš doma takovej rare kýč jakej nikde v žádným obchodě nekoupíš |
jůůz d fóós |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 16/03/2007 : 10:59:30
|
byl by to super odpadkac |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 16/03/2007 : 11:57:28
|
|
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 16/03/2007 : 12:54:54
|
jako ze smerem na opavu jsou darkovice a darkovicky, to vim, ale na tyhle vsi jsem jeste nenarazil |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 16/03/2007 : 17:12:04
|
photoshop jak vysitej |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 17/03/2007 : 21:21:58
|
Šťastný den Sv. Patrika
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 20/03/2007 : 22:12:29
|
http://www.youtube.com/watch?v=b0sc-gS9AqM < SW vs LOTR z filmu Clerks 2 (jinak doporucuju zhlednout cely film, je to strasna sranda ) |
SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 20/03/2007 : 23:00:13
|
Jagr uci amika cesky . http://www.youtube.com/watch?v=pi7fhaS7E7E
tak tohle je hoooooooooodne stary, posilali jsme si to s hostym uz minulej rok |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 21/03/2007 : 20:56:32
|
Jo je to mazec, gansta niggo yeah! baby! |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Dreik
New Member
363 Posts |
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 26/03/2007 : 23:08:15
|
tady mate ty vase operatory # # # Operátor: Kam je zapojený ten kabel? # # # Zákazník: Jak to myslíte? # # # Operátor: Když půjdete po tom kabelu, kam dojdete? # # # Zákazník: Asi k vám na ústřednu do Brna. # # # # # # Operátor: Pane, jestli na mě budete pořád takhle křičet, tak vás # # # upozorňuji, že to položím. # # # Zákazník: No to si zkuste! To pak teprve začnu řvát!! # # # Operátor: To je možné, ale už ne na mě. # # # # # # Operátor: Vy jste přímo zřizovatel té linky? # # # Zákazník(cca 80let): Jak to myslíte? # # # Operátor: Na koho je ta linka psaná. # # # Zákazník: Jako kdo tu je? # # # Operátor: Hmm, dejme tomu. # # # Zákazník: Já a můj pes. # # # Operátor: Ale já bych potřeboval jméno. # # # Zákazník: Ťapina. # # # # # # Zákazník: Já seberu ten modem a omlátím vám ho o hlavu! # # # Operátor: Myslíte tím přímo mne? # # # Zákazník: Ne. Vy jste jedinej trochu ochotnej. Vás jenom švihnu kabelem. # # # # # # Zákazník: Už mě tam všichni serete v tý vaší ou tů sebrance! # # # Operátor: Bavme se slušně, jsme přeci lidé. # # # Zákazník: To možná vy, ale já ne!! # # # # # # Zákazník: Já mám modem Aethra. # # # Operátor: Tenhle typ modemu má na sobě tři kontrolky. Jak teď svítí? # # # Zákazník: Svítí obě dvě. # # # # # # Operátor: Vypojte z počítače USB kabel od modemu a nechte tam jenom ten # # # síťový. # # # Zákazník: Jo, tak už ho mám vypojenej. Co teď? # # # Operátor: Teď napište do té lišty nějakou adresu. # # # Zákazník: To nejde. # # # Operátor: Jak to myslíte? # # # Zákazník: Píšu a nic se neděje! # # # Operátor: Vidíte na klávesnici tlačítko Num Lock? # # # Zákazník: Jo, už ho vidim. # # # Operátor: Mačkejte ho co nejrychleji za sebou, bliká na klávesnici něco? # # # Zákazník: Nic nebliká. # # # Operátor: Tak zapojte klávesnici zpátky do počítače. # # # # # # # # # Výžblepty operátorů (Aneb: I mistr tesař se někdy utne) # # # # # # # # # Dole máte Možnosti internetu, tak na to si klekněte. # # # # # # S tím vám bohužel nepomohu, tady jste na technické potvoře. # # # # # # Dobrý den, u televize Pavlína Žaloudková, jak vám mohu pomoci? # # # # # # Mohl byste mi přiblížit o co jde?...., aha,..., promiňte. To jste mi to # # # spíše oddálil. # # # # # # Napište si tam ping. Jako ping pong, ale bez pongu. # # # # # # Dobrý den, u telefonu Kamil Dušák, co vám mohu udělat? # # # # # # Když tam máte dva antivirové programy najednou, to je jako kdybyste měl # # # u domu dvě bezpečnostní agentury, které se mezi sebou neznají. Hned jak # # # by se potkali, nastal by šrumec! # # # # # # Když se podíváte dolů, tak tam uvidíte dvě ponožky. Máte? Nemáte je tam? # # # Musí tam být....Jo aha! Moc se omlouvám, já myslel dvě položky na # # # monitoru... # # # # # # Naši operátoři hovoří (Když to nejde, tak to nejde.) # # # # # # Ty dvě modemy na tom diody svítí? # # # # # # Já vám dám telefonní drát na seznam. # # # # # # Linka je vedena na jméno Šun Jun Čung Ťin Han? Cože? Aha, takže na pana # # # Nováka... # # # # # # Tak já tu zadám na techniky servilní požadavek... # # # # # # Dobrá, tak já vás tedy přepojím zpátky do té nabídky a tam se # # # proklikáte. Přeji pevné nervy a příjemný večer... # # # # # # Spyware, to je takový zrůdný program... # # # # # # Takže jste připojen, to jsem rád. Vám to nefungovalo, protože jste měl # # # nastaveno všechno co šlo úplně špatně, plus ještě něco co snad ani # # # nešlo. # # # # # # # # # # # # # # # Zákazníci versus TeSu # # # # # # # # # # # # Zákazník: Já jsem technik, na mě můžete mluvit odborně. # # # Operátor: Rozumím. Chce to po vás autorizaci pop trojky, nebo # # # esemtépéčka? # # # Zákazník: Ehm..., cože? # # # # # # Zákazník: K vám se dovolat, to je umění! Prosim vás, vy tam jste sám? # # # Operátor: Někdy mám ten pocit. # # # # # # Zákazník: Já vám to hlásil už přede dvěma hodinama a nikdo se neozval! # # # Chci to zrušit! # # # Operátor: Pane Nováku, nebudeme to dramatizovat... # # # # # # Zákazník: U telefonu pan Koláček! A nebude to tak sladký hovor jak si # # # myslíte! # # # # # # Zákazník: Já jsem výslovně říkal, ať mi sem neposílají toho technika co # # # tu byl minule! # # # Jdu ke dveřím, vodevřu a co myslíte? No byl to von! # # # # # # Zákazník: Já bych křičel, já bych brečel, ale ani na jedno už nemám # # # sílu. Už jenom volám. # # # # # # Zákazník: Helejte se! To už jste asi pátej s kym mluvim! Já už to celý # # # znova opakovat nebudu! To si tam pořešte! # # # Operátor: Mohl byste mi to zopakovat? # # # # # # Operátor: Do jména zadejte O2. # # # Zákazník: Ó mám dát malé nebo velké? # # # Operátor: Dejte velké, my jsme velká společnost. # # # # # # Zákazník: Pošlete sem konečně někoho, kdo tomu rozumí, jinak na to # # # pustím manželku # # # a to teprve budete koukat! # # # # # # Operátor: Co se týká toho připojení, vy jste už ve vlastnostech? # # # Zákazník: Co se týká toho připojení, tak jsem už tejden v řiti! # # # # # # Zákazník: Já bych rád věděl, proč se mi nezobrazuje číslo volaného. # # # Operátor: Velice se omlouvám, ale tohle řeší kolegové z hlasových # # # služeb. # # # Zákazník: A kde jsem teď? # # # Operátor: Na technické podpoře internetového připojení. # # # Zákazník: Výborně! Já si objednával O2TV a rád bych věděl kdy to bude. # # # Operátor: Velice se omlouvám, ale tohle řeší kolegové z obchodního # # # oddělení... # # # Zákazník: Tak to bych rád věděl, proč mi v Mozille nefunguje # # # aktualizace. # # # Operátor: Je mi líto, ale tohle já neřeším, protože.... # # # Zákazník: Ježíši! Vaší práci bych chtěl mít! # # # # # # Zákazník: To v Americe, tam by to bylo hned!! Ale vy jste pořád v # # # Čechách! # # # Operátor: Pane, vy jste ale momentálně také v Čechách. # # # # # # Zákazník: Já jsem technik! # # # Operátor: Já vím. Takových techniků sem hodně volá... # # # # # # Zákazník: Chci okamžitě mluvit s nejvyšším vedením!! To vedení, to je # # # Praha? # # # Operátor: Obávám se, že Madrid. # # # # # # Zákazník: Včera zase vypadla Prima! # # # Operátor: A už to funguje? # # # Zákazník: Teď jo, ale já neviděl poslední díl Letiště! Nevim co se # # # stalo! # # # Operátor: No ona dala nakonec přednost tomu pilotovi... # # # # # # Operátor: Máte tam ten kurzor? # # # Zákazník: Já nevím. To mělo být v tom instalačním balíčku? |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
Topic |
|