Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

urban
Starting Member

10 Posts

Posted - 02/03/2007 :  12:31:57  Show Profile Send urban a Private Message  Reply with Quote
jojo... windows mam xp profesional a nemam ho deleny takze som administarator.. a sorry ale dako mi to zblblo... a asi to sem dalo 2 take prispeky
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/03/2007 :  14:12:56  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Nejspis bude nejaky file poskozeny. Zkus nekde vysledovat, ktery to je, smaz ho a on se sosne znovu.
Go to Top of Page

urban
Starting Member

10 Posts

Posted - 02/03/2007 :  15:18:03  Show Profile Send urban a Private Message  Reply with Quote
instalowal som hru z 2 rôznych werzii... takze to w tom asi nebude.. kazdopadne to skusim... ako to mozem zistit??
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 02/03/2007 :  15:26:20  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Stáhnul sis EU verzi nebo Us verzi?
Pokus sis stáhnul US verzi a máš EU klíč, tak ti to nepojede a musíš stáhnout EU verzi. Pokud máš klíč Us a verzi máš také US, tak nastav celé locale ve windows na US - tzn Místní jazykové nastavení dáš US a rebootneš

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

urban
Starting Member

10 Posts

Posted - 02/03/2007 :  17:14:57  Show Profile Send urban a Private Message  Reply with Quote
verzia clienta je EU ... ale neviem ako zistim verziu kluca... a čo ak mám verziu klúča US... budem museť znova stahovat hru??
Go to Top of Page

urban
Starting Member

10 Posts

Posted - 02/03/2007 :  22:37:50  Show Profile Send urban a Private Message  Reply with Quote
prosim pomozte..co maam robit?? mam skusit reinstal win??
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 02/03/2007 :  22:55:03  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
To sice ano, ale pokud máš EU verzi klienta a měl bys špatný klíč, tak by to nepsalo tuto hlášku. Tuhle hlášku by to psalo podle mého, když bys měl všechno Us a pouštěl to na českým windows s českým regionálním nastavením.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

urban
Starting Member

10 Posts

Posted - 02/03/2007 :  23:02:28  Show Profile Send urban a Private Message  Reply with Quote
noo ja mam tu verziu clienta UK... verziu kluca neviem ako zistim vindovs mam anglicky a regionalne nastavenia slovenske :DD
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 03/03/2007 :  19:15:34  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

Prave, ze stahnout extra patch a install je to nejhorsi co mohli vymyslet...autoupdate je lepsi, jen to musi vyladit. Zase rikam, je to jen beta.

Proc?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 04/03/2007 :  10:48:52  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Na hloupou otazku hloupa odpoved...proc ne.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

urban
Starting Member

10 Posts

Posted - 04/03/2007 :  11:17:57  Show Profile Send urban a Private Message  Reply with Quote
Pomoze mi tu niekto??
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/03/2007 :  11:58:21  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na hloupou otazku hloupa odpoved...proc ne.

Treba proto ze muzu pak ten patch stahnout z vic serveru a nejenom z nejakyho autoupdate serveru, ze kteryho to taham 1-3KB/s?

A kdyz je to to nejhorsi mozny, tak me zajima proc... u wowka to 2 roky funguje naprosto bez problemu a z 90% sem patch sosal odjinud, pac pres ten blizzard downloader bych se toho asi nedockal.

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 04/03/2007 12:01:33
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 04/03/2007 :  12:03:27  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Blizzard je Blizzard Me LOTRO patchovalo od 350 do 485 kbps.

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/03/2007 :  12:07:28  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Blizzard je Blizzard Me LOTRO patchovalo od 350 do 485 kbps.

Tak si mel asi stesti nebo co... se staci kouknout na predchozi stranku, jak si lidi stezovali na rychlost stahovani patche. Ja mel vcera stejnej problem, kdyz sem po 4 hodinach stahovani patche byl na 6% mel sem sto chuti to vypnout, nastesi se to po 10 trosku zlepsilo.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 04/03/2007 :  12:13:32  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Ja cetl predchozi stranku...beta test je od toho, aby se veci zkousely...od account systemu, pres launchpad, patchovani az po hru samotnou. Nevidim na tom nic divneho. Jelo to pomalu, jelikoz autopatch spustili poprve. Az to vyladi tak to pujde rychle porad. Tak je to se vsim.

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/03/2007 :  12:21:14  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja cetl predchozi stranku...beta test je od toho, aby se veci zkousely...od account systemu, pres launchpad, patchovani az po hru samotnou. Nevidim na tom nic divneho. Jelo to pomalu, jelikoz autopatch spustili poprve. Az to vyladi tak to pujde rychle porad. Tak je to se vsim.

ale porad si mi nevysvetlil v cem je ta obrovska vyhoda toho autopatcheru...

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 04/03/2007 :  13:38:36  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Nemusim stahovat nic okolo, nic hledat...vybirat download gate...staci zapnout launchpad a pockat.

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/03/2007 :  16:18:49  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemusim stahovat nic okolo, nic hledat...vybirat download gate...staci zapnout launchpad a pockat.

aha takze zadnej rozdil, akorat si nemuzes stahnout odjinud :) gg.

btw zda se mi to nebo lotro samej nemec?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/03/2007 :  16:27:47  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
také bych měl raději šanci to stáhnout jako samotnej patch ... jak je to u eve například
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 04/03/2007 :  17:25:18  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Jo bohuzel, nemcu je tam dost

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 04/03/2007 :  18:39:41  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

aha takze zadnej rozdil, akorat si nemuzes stahnout odjinud :) gg.

btw zda se mi to nebo lotro samej nemec?

Tak koukam, ze to nema cenu...nechame to byt.

Nemci jsou tam ale opravdu uplne vsude...

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/03/2007 :  18:53:02  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tak koukam, ze to nema cenu...nechame to byt.

souhlasim :) pac si nas o nicem nepresvedcil :p

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 04/03/2007 :  18:54:59  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

souhlasim :) pac si nas o nicem nepresvedcil :p

Ani me o to neslo, je to muj skromny nazor.

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/03/2007 :  20:46:00  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
tedy přijde mi podivné, že v obou nejbližších oblastech od trpasličího startu je nerostných surovin jako šafránu, ale stačí zajít do "Kraje" a tam je to ložisko vedle ložiska - každopádně rada pro trpoše, pokud děláte weaponsmitha nebo armorsmitha zajděte si natěžit do Kraje mezi půlčíky (Shire)
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 05/03/2007 :  03:47:26  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Zajimavy ukaz.

Go to Top of Page

urban
Starting Member

10 Posts

Posted - 05/03/2007 :  09:57:44  Show Profile Send urban a Private Message  Reply with Quote
mooooc diky za pomoc...
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/03/2007 :  10:50:49  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by urban

mooooc diky za pomoc...

no foru mel manik ten samy problem, odinstaloval, sosnul znovu celeho klienta, opatchoval a uz mu to bezi, evidetne mas poskozene soubory a autopatcher je za poskozene nepovazuje
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 05/03/2007 :  13:33:21  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

quote:

mooooc diky za pomoc...

no foru mel manik ten samy problem, odinstaloval, sosnul znovu celeho klienta, opatchoval a uz mu to bezi, evidetne mas poskozene soubory a autopatcher je za poskozene nepovazuje

co jsem zjistil je dobré z čisté instalace zálohovat soubory *.dat, pak stačí jen zkoušet jednotlivé nové soubory nahrazovat starými a můžete zjistit, který je corrupted, ten pak ponechat ve starší verzi a opatchovat

sice trochu zdlouhavé, ale stále rychlejší, než stahování 6000 souborů ... stačí pak jen 1000-1500 na opatchování toho poškozeného
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/03/2007 :  12:25:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
nějak nám to posledních pár hodin neběží, což? ... očekávám další celodenní update
edit: tak to byl jen sprostý a bohapustý restart

Edited by - SNowie on 06/03/2007 13:00:25
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 06/03/2007 :  13:17:42  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

nějak nám to posledních pár hodin neběží, což? ... očekávám další celodenní update
edit: tak to byl jen sprostý a bohapustý restart

coz je skoda, pac ten update je opravdu super

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 06/03/2007 :  13:25:39  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
Patch. On je dnes nakej update? A co opravuje?
Go to Top of Page

urban
Starting Member

10 Posts

Posted - 06/03/2007 :  14:33:25  Show Profile Send urban a Private Message  Reply with Quote
jaa som to skusal stiahnut 2x... z Fileplanet aj z tej stranky od ktorej mam key... a vysvetlite mi pojem cista instalacia... a ako to mam spravit...ale nejako polopaticky prosim :D ak je niekto ochotny pomoc napiste mi pls na skype urbo_boss
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 06/03/2007 :  15:07:38  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

jaa som to skusal stiahnut 2x... z Fileplanet aj z tej stranky od ktorej mam key... a vysvetlite mi pojem cista instalacia... a ako to mam spravit...ale nejako polopaticky prosim :D ak je niekto ochotny pomoc napiste mi pls na skype urbo_boss

Zeby smaznout hru a na CISTO ji nainstalovat znovu?

Go to Top of Page

urban
Starting Member

10 Posts

Posted - 06/03/2007 :  15:35:40  Show Profile Send urban a Private Message  Reply with Quote
a sak to som sprawil uz asi 10x :D ... a nepomohlo to.. nechapem ako to myslite !! ...
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 06/03/2007 :  17:25:32  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Normalne dam v programove nabidce Uninstall, pak zkontroluju jestli se smazal adresar s hrou (pokud ne tak smazat), jeste muzes v Dokumentech smazat slozku s LOTRO a pak znovu naistalovat (pojmenuj instalacni adresar nejak jinak nez ti podstrci instalator pro jistotu), pokud to nepomuze tak uz nevim
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/03/2007 :  20:10:49  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
ale no fuj, queue systém
navíc ani neukazuje kolikátý jsem ve frontě ... prostě jen "LOGGING IN PLEASE WAIT ..."
Go to Top of Page

Moorow
Starting Member

9 Posts

Posted - 09/03/2007 :  13:40:55  Show Profile Send Moorow a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale no fuj, queue systém
navíc ani neukazuje kolikátý jsem ve frontě ... prostě jen "LOGGING IN PLEASE WAIT ..."

co to je queue system?
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 09/03/2007 :  14:29:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Moorow

quote:

ale no fuj, queue systém

co to je queue system?

prostě fronty na serveru, teď už to naštěstí zvedli ... prostě když je plno čekáš ve frontě až se uvolní místo, jak ve wowu
Go to Top of Page

Zoltanus
Starting Member

26 Posts

Posted - 09/03/2007 :  15:55:11  Show Profile  Send Zoltanus an ICQ Message Send Zoltanus a Private Message  Reply with Quote
Zdravim, tak sem se konecne na toho LOTRO taky vrhnul. Zkousim zlodeje, zatim je celkem fajn, i kdyz na 8 lvl se jeste neda moc soudit :)). Nejak mi nefacha ve hre friendlist (nebo delam neco spatne), takze pokud ve hre uvidite char. Zoltgar, tak me prosim invitnete do guildy, nebo aspon pokecame a ja z vas vytaham par rozumu :). (i kdyz ted budu jeste tyden trcet sluzebne v nejaky dire u Lipna, kde nemam pro net signal, takze si asi nezahraju)

Zoltanus Hrobnik-Rodian-smuggler-swg
Danargus-orc-shaman-WoW
Hrobnik-TR-sapper
Zoltak-assassin-AoC
Zoltak-pasák squigů-WHO
Sergej Hrobnik -rifleman-Fallen Earth
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 09/03/2007 :  17:42:29  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
tak pár postřehů:
statistiky - (agi a podobně) mi přijdou, že mají naprosto trapný efekt na postavu, stejně tak armor ... ale to je asi dobře, protože debuffy co dávají i ty nejslabší příšerky by z vás jinak udělaly mrzáka (armor -250, vlastnost klidně o 50 dolu) člověk skončí s nulou ani neví jak, ale vpodstatě to vůbec nepozná, proto mi věci jako prstýnek +10str přijdou totálně ujeté a zbytečné smetí
skilly - alespoň jako guardian jsem útočný skill dostal naposled před mnoha levely (teď mám 17) což také dokazuje, že prakticky na všech už jsem zvládl acomplishment a už je to celkem nuda, navíc se ani nezlepšují (sice hra psala, že by měly, ale ničeho jsem si nevšiml, kromě vylepšení pomocí traitu) ... na druhou stranu je pěkné, jak se řetězí do komb a sérií, je nutné trochu přemýšlet
questy - nepěkně repetetivní, občas se najde něco zajímavého, ale už pomalu vylejzá stereotyp ... navíc jen přibližné určení polohy dělá z některých infarktovou záležitost (takové hledání npc v jihovýchodní části lesa, který je vpodstatě obrovským bludištěm se stěnami neprůchodných stromů je opravdovou lahůdkou obzvláště pro cholericky naladěného hráče )
crafting - docela nudná záležitost, navíc alespoň u armorsmitha je naprosto šumák jestli vyrobíte bronzové nebo železné brnění, neb mají stejné vlastnosti (a to na železné je potřeba Tier 2 craft i matroš), což je směšné a uniká mi jeho smysl - prostě je nutné recepty nakoupit od obchodníka, což mi připomíná, že za celou dobu mi nepadl jediný recept pro moje povolání kromě jednoho trapného štítu (pro ostatní desítky neli stovky)
zábava - zpočátku super, postupně to klesá, ale stále je to fajn

i tak celkový dojem ze hry není špatný, stále o několik řádů lepší než grindovačky, vůbec mme netrápí nízký level a podobné zbytečnosti, grafika ke hře sedí ... a rád se jen tak procházím místy známými z tolkienových knížek
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 09/03/2007 :  18:21:21  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
S tim lesem si mel smulu ze si asi zrovna narazil na Stary hvozd, ktery je opravdu psychoticky. Ty staty jsou znat, i kdyz si myslis ze ne. Rekni ve ktery hre nemas po case repetetivni questy? A ja mam taky armourera a receptu mi padlo dosti, nektery hodne dobry. Ale to bude vsechno asi jen muj nazor, nechci tady lotro obhajovat jako jorssk swg

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 09/03/2007 :  18:40:35  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eki

S tim lesem si mel smulu ze si asi zrovna narazil na Stary hvozd, ktery je opravdu psychoticky. Ty staty jsou znat, i kdyz si myslis ze ne. Rekni ve ktery hre nemas po case repetetivni questy? A ja mam taky armourera a receptu mi padlo dosti, nektery hodne dobry. Ale to bude vsechno asi jen muj nazor, nechci tady lotro obhajovat jako jorssk swg

ty recepty mne hodně mrzí, opravdu mi furt padají jen blbosti pro tailora, weaponsmitha, scholara a občas dokonce explorera
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 10/03/2007 :  12:45:39  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
Ja mel na recepty stesti, vetsina co me vypadla byla pro moje remeslo. Az sem se tomu divil.

Edited by - seekerb12 on 10/03/2007 12:46:13
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 10/03/2007 :  13:42:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
tak pokud objevíte recept na nějaký ten kousek heavy armor, dejte mi ve hře vědět (Roberion), poflakuju se kolem Bree, dík
Go to Top of Page

Moorow
Starting Member

9 Posts

Posted - 11/03/2007 :  17:30:08  Show Profile Send Moorow a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak pár postřehů:
statistiky - (agi a podobně) mi přijdou, že mají naprosto trapný efekt na postavu, stejně tak armor ... ale to je asi dobře, protože debuffy co dávají i ty nejslabší příšerky by z vás jinak udělaly mrzáka (armor -250, vlastnost klidně o 50 dolu) člověk skončí s nulou ani neví jak, ale vpodstatě to vůbec nepozná, proto mi věci jako prstýnek +10str přijdou totálně ujeté a zbytečné smetí
skilly - alespoň jako guardian jsem útočný skill dostal naposled před mnoha levely (teď mám 17) což také dokazuje, že prakticky na všech už jsem zvládl acomplishment a už je to celkem nuda, navíc se ani nezlepšují (sice hra psala, že by měly, ale ničeho jsem si nevšiml, kromě vylepšení pomocí traitu) ... na druhou stranu je pěkné, jak se řetězí do komb a sérií, je nutné trochu přemýšlet
questy - nepěkně repetetivní, občas se najde něco zajímavého, ale už pomalu vylejzá stereotyp ... navíc jen přibližné určení polohy dělá z některých infarktovou záležitost (takové hledání npc v jihovýchodní části lesa, který je vpodstatě obrovským bludištěm se stěnami neprůchodných stromů je opravdovou lahůdkou obzvláště pro cholericky naladěného hráče )
crafting - docela nudná záležitost, navíc alespoň u armorsmitha je naprosto šumák jestli vyrobíte bronzové nebo železné brnění, neb mají stejné vlastnosti (a to na železné je potřeba Tier 2 craft i matroš), což je směšné a uniká mi jeho smysl - prostě je nutné recepty nakoupit od obchodníka, což mi připomíná, že za celou dobu mi nepadl jediný recept pro moje povolání kromě jednoho trapného štítu (pro ostatní desítky neli stovky)
zábava - zpočátku super, postupně to klesá, ale stále je to fajn

i tak celkový dojem ze hry není špatný, stále o několik řádů lepší než grindovačky, vůbec mme netrápí nízký level a podobné zbytečnosti, grafika ke hře sedí ... a rád se jen tak procházím místy známými z tolkienových knížek

ty statistiky jsou zbytecne slozite ( proste moc blbin třeba will a fate tam nemuseli fakt davat.Skily mi prijdou dost dobre jsem hunter.Questy super a kdyz nevis kde co je tak me zatim VŽDYCKY poradili a někdy dokonce nekdo rekl ze me tam dovede!! ( o tom se mi ve wow snilo ale asi to casem opadne i v lotrovi ta ochota). Crafting mi vzdycky prisel trosku nudny ja sem lovec a ne nejaka posrana švadlena nebo kovař... ale jinak lotr je podle me fakt lepsi nez wow akorat to jeste lidi neberou na vedomi rek bych ze v česku ma lotr slabou reklamní kampan

Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 12/03/2007 :  07:17:45  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
Statistiky by nebyly slozite a zbytecne, kdyby u nich jako ve WOW poradne ciselne napsali, jaky maji vliv. Treba, ze Might pridava tolik a tolik damage (a vlastne chybi statistika s damage zbran + bonus za tu might) nebo ze fate regeneruje x moralky za sekundu a podobne, ale mozna to v bete upravuji a nechcou to tam davat. Asi nejdivnejsi statistikou je meele efektivita, to by me zajimalo, jak se pocita. Jinak remesla jsou dobra, libi se mi, ze lze casto vyrobit lepsi veci (zkousel jsem zbrane), nez jsou v kseftech a ty se mi podarilo vzdy dobre udat v aukci.
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 12/03/2007 :  14:12:21  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Ukraftěné věci mají opravdu dobrou hodnotu, zvláště pokud uděláte general master success a třeba u zbraně vám útočné číslo stoupne i o 10-20 bodíků, tedy je z meče pro lvl 15 cca 12-18dmg na 20-30 dmg, což je podle mého úsudku docela slušné a na aukcích se tyto general mastery moc dlouho neohřejí. Stejně tak těžké je však udělat na spuštění 5% možné uspěšnosti. Musíte obvykle dávat spolu se surovinami i bonusové předměty které jsou na každý výrobek jiné a na onen lvl na kterým to obvykle děláte i špatně sehnatelné.
Zrovna poslední dobou ujíždím na farmaření, člověk by ani neřekl jak v ruku v ruce se štěstím (bez toho to ani nejde) dokáže docela pěkně vydělávat.
Ty staty..mno.. nebyl zrovna nejlepší nápad to, že hráči ani neví co si mají pod will(až na nějaké náznaky že will má něco společného s regenerací v boji i mimo boj) nebo fate( ? nikdy jsem nepostřehl nějaký bonus) představit. Snad aspoň něco ucvrknou v manuálu.

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 13/03/2007 :  21:46:59  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Pravda, musim rict ze na farmareni fakt ujizdim . Az je divny ze treba dve hodky v kuse stojim na poli a dru se. A myslim ze vydelavat se na nem da taky dost

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 14/03/2007 :  10:55:20  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
Statistiky su naozaj dost podivna vec a trochu prespekulovane, jedine co sa oplati su veci na zvysenie Morale a Power, resp este Vitalita tiez na zdvihnutie Morale, mam dojem ze ostatne nemaju skoro ziaden realny resp viditelny vplyv, je dost podivne ze po boji s nejakym medvedom je armor v minuse (dost nelogicke) a staty v cervenych cislach a pritom som fakt nezbadal ziaden vplyv na silu mojich uderov.
Skilly, u niektorych mam dojem ze nejak nic nerobia napr u championa Flurry na zrychlenie utoku aby som skor ratal v minutach, mam minstrela na 12lvl a ma to byt hlavny healer a stale ma jedno lieciace kuzlo, ziadne depoison, decurse a pod.
Craftin je celkom zaujimavy, mastery vyrobene veci su celkom dobre, len to ma silenu spotrebu materialu, vsimol som si ze nejde zacat robit na danej urovni mastery level po ukonceni proficient levlu kym v predchadzajucej este nemate urobeny mastery. myslim ze by nas viacerych potesilo keby pri tych roznych fialovych itemoch na mastery bolo napisane pre ake povolanie to je, pri niektorych to tusim ani nieje napisane ze su na craft, v tych itemoch ja fakt sileny chaos a celkovo popis itemov je dost o nicom.
Zarazila ma jedna vec a to jedlo na regeneraciu, prakticky ho skoro nik nepredava, cakal by som ze v tavernach sa bude predavat a nic, su rozne stanky s jedlom a nik pri nich nieje.
Mapa prehladaval som Breeland a v severovychodnej casti na konci je velke jazero no na ziadnej ofic mape Lotr ziadne nieje, na mape su vyznacene zrucaniny v skutocnosti tam ziadne niesu, nakresleny obrovsky les v skutocnosti ked donho ojdetetak vas hodi do Archet lokacie a les nieje taky velky.
Dungeony, prakticky ziadne poriadne niesu a cakat az kym bude naky datadisk s Moriou a ta bude az pre high level,hm, nemozem si pomoct ale WoW v tomto to vyriesilo naozaj velmi dobre.
Proste to casom straca stavu, vidiet to aj ako ubuda online nasich ludi a nemyslim ze to je iba kvoli betatestu.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 14/03/2007 :  15:43:00  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
je to nove mmo a jako takove ma mouchy, WoW ze zacatku byl taky dost jinak
myslim, ze na rozdil od jinych zacinajich MMO ma LOTRO jenom musky, v prubehu tak pul roku to doladi a pak to jeste vic super
a lidi nehrajou proto, protoze to nema smysl, kdyz chary z BETY smazou, treba ja to vyzkousel a vim ze to budu hrat, tak proc si kazit hru pres startem ostre verze
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000