Author |
Topic |
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
|
| |
Bottenanna
Junior Member
511 Posts |
Posted - 01/04/2007 : 21:31:17
|
pekny pouzivas naky addony nebo jakto ze to mas takovy jiny |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 08:21:52
|
drox ui |
lastfm |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 09:40:53
|
quote: Originally posted by Rashaverak
udelal jsem takove mensi 100 mega video z vanguardu, nedelam si ambice na oskara, ale nazory me samozrejme zajimaji :)
http://immune.web-stranky.cz/rash/vg.html
pěkný,ale to tvoje video z FFXI je o chlup lepší |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 10:23:27
|
FFXI je lepsi hra, s tim nic neudelam :) |
lastfm |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 11:31:31
|
Nevím proč, ale mně se vždy stáhne jen 31 mega. |
|
|
Holov
New Member
116 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 11:59:52
|
to me 29 aspon sem videl kousek |
|
|
Tragedy
Moderator
2637 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 12:08:57
|
Mě taky a ke všemu mi nejede obraz :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
|
Bottenanna
Junior Member
511 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 12:35:24
|
drox ui
hale prosimte nemoh bys dat navod jak to rozbehat? protoze kdyz spustim to VGCclient.ini tak me to nenabehne a neda se tam nic menit |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 12:41:30
|
quote: Originally posted by Bottenanna
drox ui
hale prosimte nemoh bys dat navod jak to rozbehat? protoze kdyz spustim to VGCclient.ini tak me to nenabehne a neda se tam nic menit
Tady si stahnes DroxUI a tady mas presny popis jak to rozchodit...
Edit: Zadny VGClient.ini se nepousti a kdyby jsi byl liny to hledat, jako ze asi jsi, tak ti to repostnu.
"How do I install this mod for the first time?"
1. Download the DroxUI.zip file from http://www.vgsohinterface.com/downloads.php?do=file&id=20
2. Copy the DroxUI folder from the zip file to the Vanguard\VGUIAssets\Shells folder.
3. Copy the User.ini file from the DroxUI folder to your Vanguard\bin folder. (Click yes when it asks to overwrite the existing file.)
4. Copy the UILoader files from DroxUI\Layouts to the Vanguard\bin folder.
5. Open the Vanguard\bin\vgclient.ini file with notepad. (If there is no vgclient file with a .ini extension it's the one with an icon that looks like a sheet of paper with a yellow-Cyan gear on it.)
6. Find the line that begins with ShellName and change the part after the equal sign from Default to DroxUI.
7. Save and close the vgclient.ini and then launch the game.
8. Once the game is loaded hit escape, click on the Drox UI Settings button and then click the "Load Layout 1" button. (Layout's 2 and 3 also have alternative sample layouts.) |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
Edited by - Pedro on 02/04/2007 12:44:35 |
|
|
Krvezbrote
New Member
344 Posts |
Posted - 03/04/2007 : 08:29:52
|
A tobě to video doma jede normálně? Pokud ano, v čem může být rana, že ostatním, včetně mě, to ve třetině zhavaruje. Předpokládám, že pokud bys to měl v kodeku, který nemám(e), vůbec by se to nerozjelo. Já to chci vidět celé. Na youtube je to sice viditelné celé, ale opravdu v šílené kvalitě. |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude." Roger Zelazny, Znamení Chaosu
Aktuálně jen Defiance V alpha verzi: Landmark (Galerie) pár poznámek z historie: Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 03/04/2007 : 09:07:13
|
problem je ze se to nestahne cele ale diky divnemu hostingu se to prerusi v prubehu stahovani, nema to nic spolecneho s codecem, je to v xvidu btw.
pokud nekdo znate free hosting ktery pak umoznuje http download a zaroven lze uploadnout i vice nez 100 mb tak sem s nim. Rapidshare ma limit 100 mb a na filefront se mi to nikdy nepodarilo uploadnout. |
lastfm |
|
|
-Mike-
Average Member
1308 Posts |
Posted - 03/04/2007 : 10:15:54
|
quote: Originally posted by Rashaverak pokud nekdo znate free hosting ktery pak umoznuje http download a zaroven lze uploadnout i vice nez 100 mb tak sem s nim. Rapidshare ma limit 100 mb a na filefront se mi to nikdy nepodarilo uploadnout.
zkus www.nahraj.cz |
Krabice je zaklad. |
|
|
Ta-Ro
Starting Member
81 Posts |
Posted - 03/04/2007 : 14:17:05
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by Rashaverak pokud nekdo znate free hosting ktery pak umoznuje http download a zaroven lze uploadnout i vice nez 100 mb tak sem s nim. Rapidshare ma limit 100 mb a na filefront se mi to nikdy nepodarilo uploadnout.
zkus www.nahraj.cz
myslím, že www.sendspace.com by nemělo zklamat |
Now... ?
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 13:51:02
|
me se to moc libilo - dobra prace |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
|
Topic |
|