Author |
Topic  |
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 11:31:55
|
na wow znamena RP 2 veci ... vekovy prumer hracu je vyssi nez na ostatnich serverech protoze si ti novi hraci mysli ze rp je bez pvp a oni pvp chteji ... a ta druha vec? zkuseni pvperi co se nudi na pvp serverech zde ma svoje alty :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Lucky_Lee
New Member

126 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 13:49:04
|
Docela by mě zajímalo kolik lidí je pro RP server a kolik pro normál. Já osobně dám přednost normál.
|
 |
|
Stewen
Starting Member
33 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 14:26:21
|
určitě normal... |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 18:30:43
|
Sem pro RP. LOTR je hra ktera k role play hrani primo vybizi. Je hodne primocara a chce to necim okorenit. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 19:33:11
|
Predpokladam, ze jadro a par nadsencu se da cestou RP a zbytek normal. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
 |
|
Zoltanus
Starting Member
26 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 19:44:11
|
No ja určitě RP server. |
Zoltanus Hrobnik-Rodian-smuggler-swg Danargus-orc-shaman-WoW Hrobnik-TR-sapper Zoltak-assassin-AoC Zoltak-pasák squigů-WHO Sergej Hrobnik -rifleman-Fallen Earth |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 21:26:40
|
V Lotru nemusi bejt asi nijak velke guildy..lepsi mensi kvalitni guilda. Hlasim se do jadra |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 17:11:22
|
Netusite nekdo kde v trpaslicim meste najit presne vyhen pro zacatecnika na pretaveni ignotu? V superior forge me to pise ze ji nemuzu pouzit. |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 17:53:26
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Netusite nekdo kde v trpaslicim meste najit presne vyhen pro zacatecnika na pretaveni ignotu? V superior forge me to pise ze ji nemuzu pouzit.
Tuším že na poslední verzi na které jsem byl byli všechny forge bugnuty anebo prostě v Eiradorském Trpasluji nebyly, avšak pokud se podíváš do Gondamonu tam jí 100% najdeš |
Haven and Hearth follower |
 |
|
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 18:01:18
|
Návod na hraní RP ---> Zde (v anglictine |
Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside | Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier
|
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 20:20:41
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Netusite nekdo kde v trpaslicim meste najit presne vyhen pro zacatecnika na pretaveni ignotu? V superior forge me to pise ze ji nemuzu pouzit.
pokud půjdeš navýchod od thorins halls, tak za tím jezírkem je jedna (ale až když projdeš noobské questy) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 17:19:36
|
Ten topic o nefunkcnim lotro smazal moderator nebo autor? pac mi ted psal kamos ze mu lotro nejde, tak sem si rikal ze je to mozna stejna chyba a topic nikde. gg. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 18:05:04
|
Já nehmatala |
 |
|
Eki
Moderator

123 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 17:56:08
|
Nevim jak vy ale ja odpocitavam snad kazdou minutu, dnesek se vlece podivne pomalu  |
EQ2 LOTRO SWG |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 18:28:26
|
quote: Originally posted by Eki
Nevim jak vy ale ja odpocitavam snad kazdou minutu, dnesek se vlece podivne pomalu 
A proč už nejdeš hrát když serverou jsou UP :) |
 |
|
Eki
Moderator

123 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 23:15:08
|
quote: Originally posted by spajdr
Nevim jak vy ale ja odpocitavam snad kazdou minutu, dnesek se vlece podivne pomalu 
A proč už nejdeš hrát když serverou jsou UP :)
To bych rad, ale nejde mi porad zadat pre order subscriptions takze si musim pockat na rano   |
EQ2 LOTRO SWG |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 01:08:08
|
A proč už nejdeš hrát když serverou jsou UP :)
To bych rad, ale nejde mi porad zadat pre order subscriptions takze si musim pockat na rano  
Příště mi napiš na ICQ, ti s tím pomůžu jako kolega moderátor  |
 |
|
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 07:47:53
|
quote: Originally posted by Eki To bych rad, ale nejde mi porad zadat pre order subscriptions takze si musim pockat na rano  
Doufam ze ti to pude !! |
Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside | Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier
|
 |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 10:15:47
|
Kde bych ve hře našel brokera nebo aukci kde bych nabídl předměty ostatním hráčům? Nemůžu nic takového nikde najít... Dák za info! |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 10:24:34
|
quote: Originally posted by Tenebrae
Kde bych ve hře našel brokera nebo aukci kde bych nabídl předměty ostatním hráčům? Nemůžu nic takového nikde najít... Dák za info!
Napriklad u trpasliku v hlavnim meste. Je to hned na zacatku kdyz vejdes (na pravo je banka, nalevo je AH nebo naopak ) |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 14/04/2007 10:26:15 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 10:25:59
|
Neni nekde webstranka vysvetlujici typ dmg? (common, fire, ancient, light atd). Jaky ma effect vs NPC, jestli jej redukuje armor nebo ne, atp. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 12:15:58
|
Soupnul jsem si tam ty high res textury a je to fakt mazec. Moc hezky se na to kouka a i to docela bezi, mam to 1680x1050 na very high detaily. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 13:05:14
|
quote: Originally posted by Almych
Soupnul jsem si tam ty high res textury a je to fakt mazec. Moc hezky se na to kouka a i to docela bezi, mam to 1680x1050 na very high detaily.
Jojo, je to opravdu nádhera, nemůžu se té grafiky nabažit  |
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 15/04/2007 : 01:02:04
|
quote: Originally posted by Ctp.Flamingo
Návod na hraní RP ---> Zde (v anglictine
To mi pripomelo jeden comics. "Yeah, man, sorry for being an ass. Please hallucinate all you like."  |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/04/2007 : 01:08:13
|
Chtel jsem si vytvorit dalsiho hobita na RP serveru. Rozhodl jsem se, ze dogmaticky dodrzim jmenou konvenci tak, ze pouziji prefixy a sufixy z prikladu, ktere se nabizi pri tvorbe postavy (fallohide hobbit).
Chyba lavky :) Zkombinoval jsem tyto dva stringy: Ever-, -bard = Everbard.
No a dostal jsem hlasku o vulgarnim jmenu a ze mne zabanujou (pokud s tim neprestanu a bla bla bla ) Jsou to pekny paka ) |
Edited by - VT on 15/04/2007 01:08:40 |
 |
|
Rimsy
Starting Member
83 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 14:01:24
|
Tak povídejte, přehánějte ... ještě vás to baví hrát? Konečně jsem se vrátil ze služebek, tak jestli se mám vrátit do Vanguarda nebo rozjet Lotro ..... |
Rimsy: virtuální světy. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 14:18:56
|
Je to fajnova tuzexova zabava. Zatim je to prilis jednoduche a prilis rychle (za par desitek minut se lze dostat na level 10, na serverech uz den po releasu behaji 22+ hraci).
|
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 14:21:12
|
quote: Originally posted by VT
Je to fajnova tuzexova zabava. Zatim je to prilis jednoduche a prilis rychle (za par desitek minut se lze dostat na level 10, na serverech uz den po releasu behaji 22+ hraci).
22+? release je az 24.4., do ty doby je lvl omezenej na 15 ne? :) |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 14:24:30
|
level omezen neni a leveluje se snadno proto, ze je double expa; je to zvyhodneni pro ty, co si zaplatili early access |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 14:25:37
|
level omezen neni a leveluje se snadno proto, ze je double expa; je to zvyhodneni pro ty, co si zaplatili early access
aha, to je rozdil oproti US early accessu, tam plati co jsem napsal ;) |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
mass
Starting Member
77 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 14:46:18
|
dotazek....rozdeluji se tady nejake body do talentu, neco jako ve wowku ? |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 15:04:27
|
proč je v preorderu double expa ?? to chtěj všichni dohrát tu hru do par dní na end game level a potom se nudit? nebo je tam tak užasnej end game content?? |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 15:19:16
|
quote: Originally posted by Jaffa
proč je v preorderu double expa ?? to chtěj všichni dohrát tu hru do par dní na end game level a potom se nudit? nebo je tam tak užasnej end game content??
Tohle me taky zajima... raiduje se tam (popripade co)? kolik je tam dungeonu? sou reseny jako instance? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Rimsy
Starting Member
83 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 17:04:05
|
Jak myslíš tuzexová? Jako za bonny jo? Mám to chápat tak, že je to hezký, příjemný, sladký ale ne moc pro chlapy?  |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 17:14:57
|
level omezen neni a leveluje se snadno proto, ze je double expa; je to zvyhodneni pro ty, co si zaplatili early access
Odkud jsi přišel na nějaký double exp? |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 17:15:21
|
quote: Originally posted by Rimsy
Jak myslíš tuzexová? Jako za bonny jo? Mám to chápat tak, že je to hezký, příjemný, sladký ale ne moc pro chlapy? 
Tuzexove jsou pro mne treba hry od stareho Westwoodu - EOB, Lands of Lore atd. atd.
Proste oznacuji tim dokonale hry, s minimem chyb, vyhlazenou grafikou, peknymi efekty, obsahujici vse co by obsahovat meli, ale zaroven jsou to hry, ktere neprinasi temer nic noveho. |
Edited by - VT on 16/04/2007 17:17:38 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 17:16:03
|
quote: Originally posted by mass
dotazek....rozdeluji se tady nejake body do talentu, neco jako ve wowku ?
No dalo by se říct že něco takového tam formou deeds a traits je. |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 17:55:18
|
Co mw třeba štve je že sem v betě nevyzkoušel vůbec ty Fellowship Maneuvere prostě komba v raidu nebo družině to mi přijde jako naprosto dokonala věc prostě nestači tupě bušit ale aktivně dávat pozor a ve spravnej okažik udělat kombinaci jako v bojvce třeba Tekkenu nebo V.Fighteru :)
|
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 08:27:08
|
Co mw třeba štve je že sem v betě nevyzkoušel vůbec ty Fellowship Maneuvere prostě komba v raidu nebo družině to mi přijde jako naprosto dokonala věc prostě nestači tupě bušit ale aktivně dávat pozor a ve spravnej okažik udělat kombinaci jako v bojvce třeba Tekkenu nebo V.Fighteru :)
Trochu problém je, že startování komba je náhodné při boji s elite a vyššíma potvorama a nebo to musí začnout guardian nebo burglar. Jinak kombo nedáš.
Jinak ohledně levelování - nevím, jak to půjde dál, ale přijde mi, že se to zpomaluje. Nevím, jestli mají nutnou expu dělanou jako nějakou aritmetickou řadu (wow) nebo geometrickou (jako eq1, DAOC). Ve wow se získávání levelů zpomalovalo tak nějak rovnoměrně plynule a lezlo to pořád dobře, ať byl člověk level 10 nebo 50 (v BC to změnili). V DAOC i v EQ1 to zezačátku šlo taky v poho, ale každej další level to bylo pomalejší a pomalejší, až člověk sledoval v závěru pohyb o jeden milimetřík za týden :) LOTRO mi zatím připadá jako něco mezi - do levelu 10 to jelo samo, nad level 10 to začíná zpomalovat. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 08:30:51
|
quote: Originally posted by VT Tuzexove jsou pro mne treba hry od stareho Westwoodu - EOB, Lands of Lore atd. atd.
Proste oznacuji tim dokonale hry, s minimem chyb, vyhlazenou grafikou, peknymi efekty, obsahujici vse co by obsahovat meli, ale zaroven jsou to hry, ktere neprinasi temer nic noveho.
Vcelku souhlasím, že Westwood tohle dělal, i když Lands of Lore 2 a výš zrovna moc tuzexové nebylo :) |
PC, PS3, iPad |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 08:59:15
|
No dalo by se říct že něco takového tam formou deeds a traits je.
Ja jsem z deedu maximalne nadseny ). Hlavne z class deedu, ktere vlastne supluji skill based hru (i kdyz je pry cap na gain per day). |
 |
|
Rimsy
Starting Member
83 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 09:10:12
|
No dalo by se říct že něco takového tam formou deeds a traits je.
Ja jsem z deedu maximalne nadseny ). Hlavne z class deedu, ktere vlastne supluji skill based hru (i kdyz je pry cap na gain per day).
Včera jsem lehce zahrál, měl si naprostou pravdu ... ta hra působí dojmem luxusu a pohody .... vymazlená a hlaďounká. To považuju za klad ale i zápor .... je to jako když čteš první díl lotra o Hůrce a oslavě narozenin v nádherný knížce s drahým a skvělým obalem. Zatím je to hodně lehký a až moc pohodový .... uvidíme dál. Jsem zvědavej jestli se taky dostaví zlý a krutý Mordor. Rozjetý to mají pěkně, záleží kam tu hru povedou dál.
VT hraješ ještě Vangurda? |
 |
|
Rimsy
Starting Member
83 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 09:12:19
|
Jinak byl jste už někdo s partou v nějakým větším těžším dungu? Nevím jestli mě bude pořád bavit zabíjet králíky a komáry  |
 |
|
mass
Starting Member
77 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 11:53:13
|
zatim jen rychle instance max 10 min. ale jsem pouze 15 lvl takze na zacatek dobry  |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 12:38:47
|
První větší Instance he Gargonoth, dá se do něj dostat skrz quest Heading West, Chapter 11 nebo Evil Story. |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 14:18:50
|
quote: Originally posted by -Mike-
proč je v preorderu double expa ?? to chtěj všichni dohrát tu hru do par dní na end game level a potom se nudit? nebo je tam tak užasnej end game content??
Tohle me taky zajima... raiduje se tam (popripade co)? kolik je tam dungeonu? sou reseny jako instance?
C'mon.. to o tom nikdo nic nevi? :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 15:58:06
|
Double exp v preorderu NENÍ |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 16:03:22
|
tak codemastri mi prave poslali mail, ze mi odoslali krabicu s mojou hrou (: |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
 |
|
Topic  |
|