Author |
Topic |
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 12:10:51
|
quote: Originally posted by Soudcze
[Team] Alexxxxela: proc stoji haab tak moc kdyz je to v pohode?
ahahahahahahahhahahahahahahahahhhahahaha LOLek :) Jaj to je pohodaaa... |
|
|
alexxxx
Moderator
918 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 13:05:39
|
Principielne je to jednoduche. |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
|
|
axtheb
Average Member
1543 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 13:07:31
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
ahahahahahahahhahahahahahahahahhhahahaha LOLek :) Jaj to je pohodaaa...
No oba potrebny predmety maji 100% droprate a tchune se zabiji kazdou chvili, takze pohoda :) |
Tolik her a tak malo casu... :) |
|
|
alexxxx
Moderator
918 Posts |
|
petrpets
Moderator
1941 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 13:36:24
|
jednoduche to je kdyz ses v cza ;) |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 17:22:21
|
Drobnost je to jiste :) jen... spoustu lidi vcetne me addidracci zdravi familierne... How are u? Misto tradicnich hlasek, typu, Ohh nice, food... Stale chozeni jestli tam jsou, kazdy den obnovovat ztracene timery po vypadcich, resetu sektoru atd... Shaneni kill teamu, losovani... Byt rychlejsi nez Homni atd atd... Takze u me to vychazi cca kazdy treti-ctvrty spawn tchu jeden hhab. Proc je tak hhab drahej? Kua mel by byt drazsi! Dyk z toho nejsou kua zadne credz! |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 18:02:36
|
Drobnost je to jiste :) jen... spoustu lidi vcetne me addidracci zdravi familierne... How are u? Misto tradicnich hlasek, typu, Ohh nice, food... Stale chozeni jestli tam jsou, kazdy den obnovovat ztracene timery po vypadcich, resetu sektoru atd... Shaneni kill teamu, losovani... Byt rychlejsi nez Homni atd atd... Takze u me to vychazi cca kazdy treti-ctvrty spawn tchu jeden hhab. Proc je tak hhab drahej? Kua mel by byt drazsi! Dyk z toho nejsou kua zadne credz!
to cza tak polevila ve snaze? |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
petrpets
Moderator
1941 Posts |
Posted - 04/04/2007 : 18:45:25
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
Drobnost je to jiste :) jen... spoustu lidi vcetne me addidracci zdravi familierne... How are u? Misto tradicnich hlasek, typu, Ohh nice, food... Stale chozeni jestli tam jsou, kazdy den obnovovat ztracene timery po vypadcich, resetu sektoru atd... Shaneni kill teamu, losovani... Byt rychlejsi nez Homni atd atd... Takze u me to vychazi cca kazdy treti-ctvrty spawn tchu jeden hhab. Proc je tak hhab drahej? Kua mel by byt drazsi! Dyk z toho nejsou kua zadne credz!
to cza tak polevila ve snaze?
jo, paja a ja ted hraejm jen v noci kdyz spime :P
|
|
|
D3xtr
New Member
109 Posts |
Posted - 08/04/2007 : 19:05:25
|
someone said once... that shades are like women lots of buttons.. and if you push the wrong ones .. your dead |
|
|
charis
Junior Member
550 Posts |
Posted - 08/04/2007 : 19:14:26
|
quote: Originally posted by D3xtr
someone said once... that shades are like women lots of buttons.. and if you push the wrong ones .. your dead
neco na tom bude..teda na te druhe casti :))) |
Mamma is playin' |
|
|
redvirus
Starting Member
39 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 03:04:07
|
quote:
[Team] Taldeer: why the fuck are you coming and pulling all ads? [Team] Taldeer: its rly annoying [Team] Mardinos: language! [Team] Taldeer: someone couldve died [Team] Taldeer: ok [Team] Mardinos: (it's english) [Team] Taldeer: proc do pice tahate addy! [Team] Taldeer: better? [Team] Charliie: yes:) [Team] Taldeer: :p
|
AO: Charley,Charlient |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 13:41:14
|
****:jedu uz jen v exploitech a 3rd party programech :P ****:nebo ilegalni nakup prepayd card --------------------------------------------------------------------
To je deformace panecku:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
petrpets
Moderator
1941 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 13:43:58
|
quote: Originally posted by tojejedno
****:jedu uz jen v exploitech a 3rd party programech :P ****:nebo ilegalni nakup prepayd card --------------------------------------------------------------------
To je deformace panecku:-)
no tfuj!!! co je to za maniaka! |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 18:39:13
|
quote: Originally posted by petrpets
no tfuj!!! co je to za maniaka!
4 hvezdicky, to znamena... will! |
|
|
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
Posted - 11/04/2007 : 07:57:29
|
4 hvezdicky, to znamena... will!
a co treba Paja, Stab, Toje, Petr, Inee, ... takz jsou 4 :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 11/04/2007 : 19:12:00
|
quote: Originally posted by Wilda
4 hvezdicky, to znamena... will!
a co treba Paja, Stab, Toje, Petr, Inee, ... takz jsou 4 :)
jenze na tebe to sedi! |
|
|
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 07:43:43
|
quote: Originally posted by nekrotyrael jenze na tebe to sedi!
jj na me, kterej mam uz skoro o 2 lvly min jak 3 lidi z grupy a pouzivam standart UIcko to vazne sedi!!! :)) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
|
|
Ceko
New Member
223 Posts |
|
Mangia
Starting Member
79 Posts |
|
Deka
Moderator
2126 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 11:22:54
|
hehe uuulet :) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 12:08:37
|
quote: Originally posted by Wilda jj na me, kterej mam uz skoro o 2 lvly min jak 3 lidi z grupy a pouzivam standart UIcko to vazne sedi!!! :))
A co to s tim ma spolecnyho sploitere?! Vcera jsem moc dobre videl jak na tebe chteli psat petici za leeching! |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
petrpets
Moderator
1941 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 12:26:51
|
quote: Originally posted by Wilda jj na me, kterej mam uz skoro o 2 lvly min jak 3 lidi z grupy a pouzivam standart UIcko to vazne sedi!!! :))
A co to s tim ma spolecnyho sploitere?! Vcera jsem moc dobre videl jak na tebe chteli psat petici za leeching!
jebus, co se v tom VG deje!?? paja vas nakazil?? |
|
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 13:51:20
|
quote: Originally posted by tojejedno A co to s tim ma spolecnyho sploitere?! Vcera jsem moc dobre videl jak na tebe chteli psat petici za leeching!
tss leaching, normalni oddfest :) |
|
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 14:22:01
|
quote: Originally posted by Wilda
quote: Originally posted by tojejedno A co to s tim ma spolecnyho sploitere?! Vcera jsem moc dobre videl jak na tebe chteli psat petici za leeching!
tss leaching, normalni oddfest :)
Hehe, ale breceli pekne... Fuj jsme hnusne KSka! Hanba nam! |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
Deka
Moderator
2126 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 15:39:11
|
tak koukam, ze to hrajete vsude stejne :PP |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 18:23:03
|
jj, je to banda podrazaku! |
|
|
|
charis
Junior Member
550 Posts |
|
Chcipak
Junior Member
582 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 01:46:41
|
quote: Originally posted by charis
http://st.vse.cz/~xpolo03/asus.html
,jak se to ty kurvy šikomooké dozvěděly co ty slovíčka znamenaj ;) |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
|
|
petrpets
Moderator
1941 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 17:42:50
|
[Czabot] Constiforce joined the group. [Czabot] Constiforce: Zdravíčko všichni, určitě každého z nás trápí problém kde si vydělat nebo si sehnat nějaké ty peníze.Na tento problém mám jednoduché řešení který zvládne určitě každý z vás a zadarmo.Funguje to tak že jedné Americké firmě poskytujeme službu a to tím ze necháme na liště běžet jejich reklamy.A tato firma vám za toto platí.Na tomto odkaze se musíte zaregistrovat http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=adamopava . Na tomto odkaze vyplňte vše potřebné a zaregistrujte se . Až tohle to uděláte naběhne vám tam další odkaz pro stažení potřebného programu přes který vydělávat.Stáhněte ho a nainstalujte poté napište svůj nick a heslo a přihlašte se na lištu se vám objeví běžící reklama a v levém horním rohu běžící panáček..ten se občas zastaví s pí když se tak stane jednoduše na něj klikněte a on zase bude utíkat..úplně nahoře máte tabulku o vašem kreditu.Takže to znamená že čím déle máte spuštěn počítač tím více máte peněz.Já osobně si vydělávám 3000Kč za nic neděláni v podstatě.Každým měsícem vám přijde přímo do domu šek s penězma s touto firmou jsem moc spokojen.Zkuste a uvidíte sami. [Czabot] Stracena: děláš si kozy?! [Czabot] Impakus: omg [Czabot] Crazypope: lol [Czabot] Fixpix: PICOVINA [Czabot] Anpetuwi: !kick sonstiforce [Czabot] Anpetuwi left the group. [Czabot] Impakus: :) [Czabot] Crazypope: :) [Czabot] Taldeer: omg to je nazi [Czabot] Constiforce: neni to picovina [Czabot] Constiforce: vsichni to zkuste [Czabot] Fixpix: na konci mesice ti reknou CEST ty imbecile [Czabot] Taldeer: ,/org kick enfanpetuwi! :) [Czabot] Anpetuwi joined the group. [Czabot] Constiforce: ee [Czabot] Constiforce: vsichni to zkuste [Czabot] Constiforce: muj kamos to uz dela pul roku [Czabot] Fixpix: :DDD [Czabot] Impakus: Constiforce nech toho nebo poletis [Czabot] Nanoinstance: di s tim nekam [Czabot] Constiforce: a dostava 300 kc tydne [Czabot] Crazypope: to je stary :p [Czabot] Fixpix: :D [Czabot] Constiforce: tak jak chces [Czabot] Constiforce: :D
[Czabot] Constiforce: klidne mne kickni [Czabot] Anpetuwi: di do <> s timhle
[Czabot] Constiforce: mne je to u pici [Czabot] Constiforce: ;) [Czabot] Crazypope: samo kdo joine bude "pod tebou" a ty dostanes vic hrachu ... [Czabot] Fixpix: jj CZE [Czabot] Constiforce left the group.
|
|
|
axtheb
Average Member
1543 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 21:38:31
|
quote: Originally posted by petrpets [Czabot] Anpetuwi: !kick sonstiforce [Czabot] Anpetuwi left the group.
Meli byste dat anpemu moderatora na czabotu :) |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 22:20:34
|
snap
wtf? urcite nejake zkazene omnak! |
|
|
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
Posted - 15/04/2007 : 11:22:16
|
quote: Originally posted by axtheb
quote: Originally posted by petrpets [Czabot] Anpetuwi: !kick sonstiforce [Czabot] Anpetuwi left the group.
Meli byste dat anpemu moderatora na czabotu :)
wtb taky obcas se slusne nakopnu |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
|
|
Unforgettible
New Member
263 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 01:02:54
|
máma toho kluka by se měla dozvědět že synáček hraje hru pro plnoletý...
[Constiforce]: hi [Constiforce]: mel by jsis zajem trochu prividelat? To [Constiforce]: ne di s tim do hajzlu [Constiforce]: lol scim? To [Constiforce]: radši logni agentuse potřebuju si udělat rookieho To [Constiforce]: co ty na to To [Constiforce]: ;) [Constiforce]: :D [Constiforce]: dit bych te dal [Constiforce]: ty kare To [Constiforce]: aha To [Constiforce]: že by? [Constiforce]: no uricite To [Constiforce]: 2ho za 2 minuty? To [Constiforce]: strach? To [Constiforce]: myslel sem si to ; [Constiforce]: :D [Constiforce]: ty kare [Constiforce]: dej mi 2 rany [Constiforce]: a je po tobe [Constiforce]: dava, na aimed shot 1500 To [Constiforce]: já už tam stojim ;) [Constiforce]: anforcerum To [Constiforce]: tak mi je přiď dát [Constiforce]: musim jit spat [Constiforce]: bouzel [Constiforce]: nechame to na zitrek To [Constiforce]: myslel sem si to [Constiforce]: ty kare [Constiforce]: ja te zabiju [Constiforce]: ale nechci te ztrapnit To [Constiforce]: před kim? [Constiforce]: neevim [Constiforce]: nech ite ztrapnit [Constiforce]: mej se [Constiforce]: noobe [Constiforce]: ;) To [Constiforce]: cože? [Constiforce]: nejdrive se to anuc To [Constiforce]: si děláš prdel :D:D:D [Constiforce]: nauc [Constiforce]: a pak muzes hrat [Constiforce]: a vubec [Constiforce]: davat semnou ppvp [Constiforce]: az budes expert To [Constiforce]: ty wole [Constiforce]: tak budu o tom uvazovat To [Constiforce]: aha [Constiforce]: jinak to neam cenu To [Constiforce]: tak promin no... [Constiforce]: te zabiju To [Constiforce]: to nevěříš ty stejně tak jako já ;) [Constiforce]: neomlíuvej se [Constiforce]: hej fakt nerad zabijim To [Constiforce]: víš co se říká? [Constiforce]: nooby To [Constiforce]: pes kterej štěká nekouše [Constiforce]: pootm mi pisou mistr killer To [Constiforce]: ;) [Constiforce]: a mne to nebavi furt poslouchat To [Constiforce]: v tvym případě to platí dvojnásob [Constiforce]: jak rikam [Constiforce]: nauc se to hrat [Constiforce]: pka ho dame [Constiforce]: treba To [Constiforce]: hele já mám za to že tohle si mi říkal i s doktorkou :D [Constiforce]: jest emas dost casu [Constiforce]: to jsi ty unfiidocka? To [Constiforce]: a jak si dopadl víme oba :) [Constiforce]: :D [Constiforce]: pekne jsme te sejmul [Constiforce]: co rikas [Constiforce]: lol To [Constiforce]: no jasný [Constiforce]: ja te zabil [Constiforce]: ne ty mne [Constiforce]: debile [Constiforce]: :D [Constiforce]: pletes si to To [Constiforce]: aha... a já měl za to že sem fightil s guardem ne s tebou To [Constiforce]: odveta? :D To [Constiforce]: LAMO :D To [Constiforce]: ty si hrozně hustej [Constiforce]: dit jsem ti rikal ze nerad zabijim nooby To [Constiforce]: fakt [Constiforce]: a hlavne ne clany To [Constiforce]: chápu máš strach v poho... měj se [Constiforce]: :DDDDDDDD [Constiforce]: s tebe [Constiforce]: vuubec To [Constiforce]: ne fakt ja to chápu To [Constiforce]: za to se nemusíš stydět [Constiforce]: :DDDDD [Constiforce]: ty si kar? [Constiforce]: kdo se te boji [Constiforce]: ? [Constiforce]: se vzpamatuj To [Constiforce]: to bys měl ty kámo ;) To [Constiforce]: docela to přeháníš nemysliš? [Constiforce]: kdo? [Constiforce]: lol [Constiforce]: ty? [Constiforce]: dit rikam ze nechc [Constiforce]: i [Constiforce]: a ty do mne neco hustis To [Constiforce]: a já ti říkám v poho že to chápu [Constiforce]: jj to jsem rad [Constiforce]: dit vis jake to je [Constiforce]: frt zabijet nooby [Constiforce]: fakt uz to potom nebavi [Constiforce]: vis jak [Constiforce]: kdyz vim kdo zemre [Constiforce]: chapes To [Constiforce]: ummmm To [Constiforce]: máš hubu plnou keců a umíš píču :) To [Constiforce]: vím jak ;) [Constiforce]: :D [Constiforce]: jj [Constiforce]: presn etohle umis ty [Constiforce]: dik [Constiforce]: ze jsi to rekl za mne [Constiforce]: mej se [Constiforce]: noobiku To [Constiforce]: takže strach? To [Constiforce]: žádnej match? To [Constiforce]: :(( [Constiforce]: hmm [Constiforce]: lolLLL [Constiforce]: nechh i te zabit [Constiforce]: nemas pred lvl? To [Constiforce]: a co když třeba zabiju já tebe :O [Constiforce]: potom ztratis xp to vis ne [Constiforce]: :D To [Constiforce]: náhodou... [Constiforce]: to se nestane To [Constiforce]: fakt??? To [Constiforce]: seš si nějakej jistej :) To [Constiforce]: máš už rookieho? [Constiforce]: lol dpc kolikrat ti mam rikat [Constiforce]: ze VELMI NERAD [Constiforce]: ZABIJIM NOOBy To [Constiforce]: pověz To [Constiforce]: chces rookie? [Constiforce]: a takovej rookiju jako ty [Constiforce]: jsem uz zabil mnooho To [Constiforce]: řekni chceš? To [Constiforce]: zabij mě ;) budeš [Constiforce]: aby jsi mel rookiho musis zabit aspon 10 frashmanu [Constiforce]: ;) To [Constiforce]: tak mě zab 10x ;) To [Constiforce]: ne? To [Constiforce]: nj To [Constiforce]: tak nic [Constiforce]: myslis ze mam s toho radost [Constiforce]: kdyz musim zabijet nooby [Constiforce]: tolikrat zasebou [Constiforce]: to si pak vubec nezahrajes To [Constiforce]: a víš v čem je nej problém? To [Constiforce]: že největší noob si ty a nikoho si eště čestně nezabil :) [Constiforce]: :D [Constiforce]: lol aspon 60 lidi [Constiforce]: na pvp To [Constiforce]: oooooh [Constiforce]: uz amm frashmana [Constiforce]: a chybi mi 3 lidi do rookiho To [Constiforce]: kde? To [Constiforce]: ve 2ho? To [Constiforce]: ? [Constiforce]: ne v bor [Constiforce]: treba To [Constiforce]: oooh To [Constiforce]: :O To [Constiforce]: taky mám freshe ;) pod si pro rookie ;) [Constiforce]: mej se [Constiforce]: noobe [Constiforce]: jdu oofff To [Constiforce]: jejejej [Constiforce]: cest To [Constiforce]: myslel sem si to no [Constiforce]: :D [Constiforce]: jn [Constiforce]: taky To [Constiforce]: pa pá [Constiforce]: nerad te zabijim [Constiforce]: sry [Constiforce]: cau To [Constiforce]: mě nezabijes [Constiforce]: :D
-> odlogl
http://auno.org/ao/char.php?dimension=1&name=Constiforce http://auno.org/ao/char.php?dimension=1&name=Agentus007 |
Koprová omáčka! pay me!
kapitán Musashisan - eva na drátě |
Edited by - Unforgettible on 16/04/2007 01:08:38 |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 07:07:35
|
nemůžem ho nominovat na e-pindíka roku?
po pravdě to je hrozně fajn člověk |
- |
|
|
petrpets
Moderator
1941 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 08:15:05
|
quote: Originally posted by sleglik
po pravdě to je hrozně fajn člověk
podobne telly si mi hazel na agnetacy taky to bylo fajn
btw proc je takovej čur.. v CZA? Ufan bere vsecko aby mel nubers na aunu??? |
Edited by - petrpets on 16/04/2007 08:15:21 |
|
|
Deka
Moderator
2126 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 09:18:07
|
nj CZE-SVK entita, ty kravo to musi byt org k pohledani, poradna legrace a dobrej pokec :PP |
|
|
snehulienka
New Member
316 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 11:04:35
|
haha tak dobre som sa us davno nepobavil kto to vobec je? je takto vtipny aj na bote? |
To by sa sem nezmestilo
|
|
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 11:38:48
|
dobra guma.. mno mel by zacit hulit |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
|
|
Deka
Moderator
2126 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 11:49:04
|
quote: Originally posted by snehulienka
haha tak dobre som sa us davno nepobavil kto to vobec je? je takto vtipny aj na bote?
ja teda jsem nestastnik, ale tohle embrio jsem jeste online nepotkal na bote, mozna by se hodilo rict diky bohu ;P |
|
|
Unforgettible
New Member
263 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 13:53:25
|
quote: Originally posted by snehulienka
haha tak dobre som sa us davno nepobavil kto to vobec je? je takto vtipny aj na bote?
jeidný co vždycky na botě vidim je:
[Czabot]Constiforce joined the group. [Czabot]Constiforce: !online (to se opakuje tak třikrát, čtyřikrát) [Czabot]Constiforce left the group. |
Koprová omáčka! pay me!
kapitán Musashisan - eva na drátě |
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 14:59:31
|
No s tim kickem jsem jen chtel nekoho ponouknout k tomu co se stat ma :) Akce ma byla fofr, reakce bota byla o dost rychlejsi a pro me prekvapivejsi :) Pak jsem chvilku hledal oci na klavesnici :) |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 16:39:43
|
rikam, ze je to omnak :) dobrej hustodemon |
|
|
|
axtheb
Average Member
1543 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 13:16:41
|
Follow the directions step by step:
--Go to maps.google.com --Click on Get Directions. --From New York, New York--To Paris, France.
--And read line # 23. |
|
|
BoSS_631
Junior Member
902 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 15:48:52
|
btw proc je takovej čur.. v CZA? Ufan bere vsecko aby mel nubers na aunu???
Hehe takze agentcy si bol ty? fakt netusim preco si prave ty chcel vediet aky breed je na to najlepsi :D |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
|
|
petrpets
Moderator
1941 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 18:05:10
|
quote: Originally posted by BoSS_631
Hehe takze agentcy si bol ty? fakt netusim preco si prave ty chcel vediet aky breed je na to najlepsi :D
Jano, ja nic vedet nechtel jen sem delal ze sebe trubku abych zmatl takove chytraky jako slegla... :) btw agentcy je muj FG/ES buffer a tak sem mu loupnul nanomaga ;) |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 19:57:02
|
Hehe takze agentcy si bol ty? fakt netusim preco si prave ty chcel vediet aky breed je na to najlepsi :D
Jano, ja nic vedet nechtel jen sem delal ze sebe trubku abych zmatl takove chytraky jako slegla... :) btw agentcy je muj FG/ES buffer a tak sem mu loupnul nanomaga ;)
a už víš, že MA nenosí adv pistole? |
- |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 20:31:49
|
Jano, ja nic vedet nechtel jen sem delal ze sebe trubku abych zmatl takove chytraky jako slegla... :) btw agentcy je muj FG/ES buffer a tak sem mu loupnul nanomaga ;)
a už víš, že MA nenosí adv pistole?
kekeke? :) |
|
|
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
|
Deka
Moderator
2126 Posts |
|
Deka
Moderator
2126 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 10:17:30
|
repast z RKA fora:
Subject: Dekadencia should be kicked out of the org! >Jihla: He's farming post-count too fast, and I don't like that! >PS: I'm not bored at all
Jihla-Extreme Veteran-Posts: 477 Dekadencia-Extreme Veteran-Posts: 325
;) |
|
|
Topic |
|