Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:30:37  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blader

aha tak to jo a Miky ty taky hrajes na Laurelinu ???a za co?
Hraju tam tak jednou tydne jednu hodinku odpoledne (nekdy i dvakrat tydne a mimoradne trikrat tydne).

Seznam postav.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:51:10  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
a jinak hrajes jinde?nebo jen tady a malo
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:52:24  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

a jinak hrajes jinde?nebo jen tady a malo
Ja jinak hraju EverQuest 2, ale to sem nepatri.

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 22/05/2007 :  12:55:52  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Na to že maj "jen" 11 serveru tak jim ta udržba trvá děsne dlouho.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/05/2007 :  13:07:29  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Na to že maj "jen" 11 serveru tak jim ta udržba trvá děsne dlouho.

No tak si vem ze to ještě berou z manuálů ty udržby:D Takže než to všechno přečtou.. obvolají technickou podporu intelu, cisca, riverbadu, microsoftu.. a tak dále.. tak to chvilku trvá než se zaběhnou :)
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 22/05/2007 :  13:13:15  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
presne trva ji mto dlouho jak svin
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 22/05/2007 :  13:15:55  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

presne trva ji mto dlouho jak svin
Chech, asi rovnou meni i hadrware, ktery jim pri neodborne manipulaci shorel.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 23/05/2007 :  16:08:23  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Hele, udělejte mi z mojeho nicku Tolkien compatible jméno;-)

(BTW byl tu hezký post jak se staví jména, ale jaksi se tu moderátorům zabordelil!;-), nechcete ho hodit do pravidel AO náboru?).

Dík

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

tomasb
Starting Member

3 Posts

Posted - 24/05/2007 :  15:23:25  Show Profile Send tomasb a Private Message  Reply with Quote
Prodam ORIGINAL ZABALENE LOTRO + founder key. Cena 1100,-Kc. (V Praze mozny osobni odber).
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 24/05/2007 :  22:09:31  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

(BTW byl tu hezký post jak se staví jména, ale jaksi se tu moderátorům zabordelil!;-), nechcete ho hodit do pravidel AO náboru?).

Dík

Zabordelil- přesně ták :)

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 25/05/2007 :  11:03:08  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Nevím, třeba Tojejonde? =)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 25/05/2007 :  11:11:06  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
tojelotr
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 26/05/2007 :  23:05:36  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
hm, vtipne se mi podarilo to odinstalovat a DVDcko jsem pujcil kamaradovi. No nejsem bembelin?
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 26/05/2007 :  23:56:21  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

hm, vtipne se mi podarilo to odinstalovat a DVDcko jsem pujcil kamaradovi. No nejsem bembelin?

Mozna ti pomuze tohle: http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=172356

Doufam, ze mas rychlej net

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 27/05/2007 :  08:00:18  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
objevil jsem na disku jeste instalacky na betu, tak uz to mam zase v provozu
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 31/05/2007 :  11:17:55  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
Hra to niekto na sirokouhlom monitore (wide) ?
chcel by som kupit 19'' LG L194WT-SF, WIDE 1440x900, pripadne nejaku 22´´ ale niesom si isty co to urobi s obrazom.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Lucas
New Member

117 Posts

Posted - 31/05/2007 :  12:38:20  Show Profile  Send Lucas an ICQ Message Send Lucas a Private Message  Reply with Quote
Ja to hraji na 22 wide,1280x768 bo vic nezvlada grafika. Hra primo podporuje nekolik rozliseni wide LCD,takze zadna deformace obrazu se nekona. V pripade problemu se da hrat v okne a je vse vyreseno.

Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO)
Dageorn - Man - captain(LOTRO)
czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade
Lucas -kdysi davno UO Maniak

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 31/05/2007 :  12:38:29  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan

chcel by som kupit 19'' LG L194WT-SF, WIDE 1440x900, pripadne nejaku 22´´ ale niesom si isty co to urobi s obrazom.

lotro samozrejme wide screen podporuje, neni s tim zadnej problem

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 31/05/2007 :  13:13:33  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otestovano na 24" 1900x1200 v pohode

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 31/05/2007 :  13:26:06  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

1680x1050 v pohode

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Nimreth
Starting Member

11 Posts

Posted - 01/06/2007 :  01:59:41  Show Profile Send Nimreth a Private Message  Reply with Quote
jak je to ted s tim hranim na normalu? Jaka komunita? da se to nebo se vyskytujou silenosti jako ubergandalf_CZ a lidi co se hadaj o moby/minig nody?
kdyz jsme u tech cechu, jak je to s cz okupaci na RP serveru a SB?

dik za infous

playing AoC

& waiting for WAR
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 01/06/2007 :  06:14:06  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nimreth

jak je to ted s tim hranim na normalu? Jaka komunita? da se to nebo se vyskytujou silenosti jako ubergandalf_CZ a lidi co se hadaj o moby/minig nody?

Mno ja teda nehraju 24/7 , ale na SB se to pokud jde o jmena nikterak *.CZ neprojevuje. Tedy zatim jsem zadne podobne jmeno ani nepotkal, ani nezahledl v chatu ani v lidech online.

Pokud jde o moby, plati to co uz jsem psal drive - v klidu si masim 2 moby probiha kolem hrac a jednoho mi zabije bez ptani, bez toho ze bych mel nejak malo zdravi, coz me neskutecne toci.

Popravde jsem ani nezjistoval, jak to vlastne v lotro je s vlastnictvim mobu - kdo ma kill kredit/loot.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/06/2007 :  07:30:00  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
Originally posted by Nimreth

Mno ja teda nehraju 24/7 , ale na SB se to pokud jde o jmena nikterak *.CZ neprojevuje. Tedy zatim jsem zadne podobne jmeno ani nepotkal, ani nezahledl v chatu ani v lidech online.

Pokud jde o moby, plati to co uz jsem psal drive - v klidu si masim 2 moby probiha kolem hrac a jednoho mi zabije bez ptani, bez toho ze bych mel nejak malo zdravi, coz me neskutecne toci.

Popravde jsem ani nezjistoval, jak to vlastne v lotro je s vlastnictvim mobu - kdo ma kill kredit/loot.

Platí první rána.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 01/06/2007 :  09:55:07  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Přesně, proto když dávám moby po dovu nebo po třech, tagnu si je všechny a až pak masím. A když mi dobrodinec pomůže, jen mu poděkuji

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/06/2007 :  10:12:33  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Přesně, proto když dávám moby po dovu nebo po třech, tagnu si je všechny a až pak masím. A když mi dobrodinec pomůže, jen mu poděkuji

mno neni dekovat za co, pac tim ze ti s nima pomuze sice neprijdes o loot, ale o cast expy..

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/06/2007 :  10:18:39  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

quote:
Originally posted by Khostri

mno neni dekovat za co, pac tim ze ti s nima pomuze sice neprijdes o loot, ale o cast expy..

neprijdes, on nedostane ani loot ani expu, ja obcas nekomu pomuzu, ale jen v pripade ze to s nim vypada blede
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 01/06/2007 :  10:28:50  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Bohuzel je pravda ze dostanes o neco mene expy, coz ale neznamena ze ten kdo ti pomohl dostane

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Lucas
New Member

117 Posts

Posted - 01/06/2007 :  10:39:05  Show Profile  Send Lucas an ICQ Message Send Lucas a Private Message  Reply with Quote
nevim jestli to bude fungovat i u mobu ale od nasledujicho patche pujde "uzamknout" i ore a wood k tezeni. Kdo prvni kopne,toho to bude,i kdyz nasledne bude kopani preruseno interuptem ze strany nejakeho npc. Jako prevence proti "zlodejum",kdy zatimco bojujete s npc pobliz naleziste ,pribehne nejaka svine a zacne za zadama tezit.

Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO)
Dageorn - Man - captain(LOTRO)
czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade
Lucas -kdysi davno UO Maniak

Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 06/06/2007 :  17:37:10  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
expy ti vezme jen kdyz je s tebou ve fellowshipu jinak je to vsechno tvoje
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 06/06/2007 :  17:42:26  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

expy ti vezme jen kdyz je s tebou ve fellowshipu jinak je to vsechno tvoje

Není pravda...
Pokud budeš něco zabíjet a já doběhnu, nebudu s tebou ve fellowshipu a pomůžu ti, tak nedostaneš 100% expů.
Samozřejmě nedostanu ani jeden exp já.

Catheriel Niiniel | Elf Hunter | Explorer | vyhraněná osobnost
http://www.lotro-craft.com/artisan-1345-catheriel-explorer-en.html
http://www.treehouse.cz/yoshua/index.php?list=2&page=1
(1280×1024 High | resampled to 800×640)
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 11/06/2007 :  11:23:08  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
na jakej server bych se mel prihlasit? at tam nejsem jedinej cechácek? a taky jak si ho vyberu? jeste to nemam doma, jen se informuju

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 11/06/2007 :  11:26:08  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Lidi mam stejnou otazku, zaciname s par prateli hrat a zajimalo by nas kam na server, jestli na RP Laurelin nebo na Snowbourne. Diky za kazdy nazor...
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 11/06/2007 :  13:23:31  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night_hawk

Lidi mam stejnou otazku, zaciname s par prateli hrat a zajimalo by nas kam na server, jestli na RP Laurelin nebo na Snowbourne. Diky za kazdy nazor...

Chcete hrát jak chcete a potkávat "MastahUbahMagic" postavy nebo se zdravili "IMHO LOL Invite!!! LFG"? Jděte na cokoli, jen ne na RP.

Chcete hrát relativně atmosféricky a aby se lidi kolem vás jmenovali tak, jak by je bylo možno potkat ve Středozemi? Chcete aby vás kolemjdoucí pozdravil "Hi, master dwarf"? Jděte na RP.

Edited by - Catheriel on 11/06/2007 13:56:08
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 11/06/2007 :  13:24:05  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Catheriel

quote:
Originally posted by night_hawk

Chcete hrát jak chcete a potkávat "MastahUbahMAgic"postavy nebo se zdravili "IMHO LOL Invite!!! LFG"? Jděte na cokoli, jen ne na RP.

Chcete hrát relativně atmosféricky a aby se lidi kolem vás jmenovali tak, jak by je bylo možno potkat veStředozemi? Chcete aby vás kolemjdoucí pozdravil "Hi, master dwarf"? Jděte na RP.

Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 11/06/2007 :  13:53:34  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
takze asi RP je jasna volba ale je tam dost ceskej a slovenskej hráců?

Figi-ten statnej hobit

Edited by - mizrael on 11/06/2007 14:25:49
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 11/06/2007 :  14:33:09  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
My jdeme taky na RP, Mizrael az budes hrat, pisni in-game na Kentril, na zacatku si pomuzeme...
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 11/06/2007 :  15:36:22  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
ok dam vedet.az si to porídím, pocítam neco kolem 20.6.

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 11/06/2007 :  15:57:44  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
prosim vas muzete mi rict kde je takovej ten port ze kteryho muzes jit do monster play?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/06/2007 :  17:05:39  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

prosim vas muzete mi rict kde je takovej ten port ze kteryho muzes jit do monster play?

Bree, na na levé straně úplně a uprostřed, nakonec si to můžeš dát filtrovat přes map filter když máš zapnutou mapu.
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 11/06/2007 :  22:23:28  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Také je v ROklince severně od stájí.

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 12/06/2007 :  20:51:13  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
jak je to s placenim? koupim si krabici pri instalacce se musim rozhosnout jak to budu platit,..karta X ucet. a pak to nejde zmenit? to musim potom porad platit jednim nebo druhým? a druhá otázka.. tech 30 dni free.nebude s tim problem ze ne? cetl jsem ze je mit nebudu pokud nebudu mit i dalsí kupon(kartu)..jsem v soku

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/06/2007 :  08:42:08  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Druh platby můžeš pochopitelně měnit. Tzn zaplatíš například 3 měsíční předplatné kartou, pak zrušíš placení a zaplatíš game kuponem. Tzn 3 měsíce ti strhnout z karty a následuící období ti použijí game kupon

Na využití free měsíce musíš mít alespoň tu kreditku, i když ti z ní nic nestrhnou (ověření věku).

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  08:46:57  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
a jaka kreditka to musi byt? ja mam jen bankovní ucet u ceský sporitelny

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 13/06/2007 :  09:21:55  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mizrael

a jaka kreditka to musi byt? ja mam jen bankovní ucet u ceský sporitelny

bud musis mit embosovanou platebni kartu s povolenou platbou na net, VISA, EC/MC, atd.. nebo specialni katru na platby na internet s vyraznym omezenim (maximalni vyse vyberu/prevodu, atd...),ale to je podle me lepsi volba...
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  09:29:14  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
jak ziskam tu oklestenou kartu, a kolik to stoji pres ucet a jak casto.

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 13/06/2007 :  09:41:38  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mizrael

jak ziskam tu oklestenou kartu, a kolik to stoji pres ucet a jak casto.

clovece musis se zeptat v bance, ja mam KB a ta karta me stoji tak malo, ze to ani nepozoruju, nevim jak to je u Ceske Sporitelny,zajdi si tam nebo zavolej, pomuzou Ti...pripadne se domluv aby Ti to nekdo platil a Ty budes pak davat penize v hotovosti nebo prevadet na ucet...ja tak platim deseti lidem onlinovky :)
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  09:52:00  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
jo a kolik stoji lotro pres ucet a na jak dlouhu to zaplatim

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 13/06/2007 :  10:09:10  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
Jeste k tomu mesici zdarma. Pokud ho chces vyuzit aniz bys mel /chtel zadat kreditku, tak si nastav placeni gamecard (nemusis ji mit) a jedes. Az ti mesic vyprsi tak to pak predelas na co chces.
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  11:07:36  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by belialcz

Jeste k tomu mesici zdarma. Pokud ho chces vyuzit aniz bys mel /chtel zadat kreditku, tak si nastav placeni gamecard (nemusis ji mit) a jedes. Az ti mesic vyprsi tak to pak predelas na co chces.

mas to oscvedcený? zkousel jsi to?

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 13/06/2007 :  11:35:55  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
j, tak jsem to hral ja..
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000