Author |
Topic |
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 15/06/2007 : 14:52:10
|
VIm ze to sem moc nepatri ale ono to mozna souvisi s Vanguardem.
Je tu prosim nekdo kdo ma ADSL u O2 nebo u CR(bluetone) ?
Po zmene konfigurace na ustredne (zmena na PPoE LLC) me pada spojeni ve vsech onlajnovkach ktere jsem mel moznost zkusit.
Technici vi a muzou prd.
Takze se ptam, je tu nekdo jiny kdo je u CR a nema problem? je tu nekdo kdo ma adsl u O2 a mohl by poreferovat o kvalite?
Klidne privatne do emailu. DIKY
edit: ja mam momentalne CR a na O2 bych rad presel. Takove drobne info ktere jsem tu zapomel napsat.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
Edited by - Atronach on 15/06/2007 16:12:30
|
|
| |
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 15/06/2007 : 15:31:49
|
Ahoj, mám ADSL od O2 a s ničím podobným jsem se nesetkal. Zkoušel si to eskalovat někam do O2? |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 15/06/2007 : 17:26:10
|
take mam O2 a zatim vsechno vpohode testovano na 3 hrach ktere momentalne tak nejak hraju:) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 15/06/2007 : 17:38:44
|
Atronach : jim řekni že chceš přehodit na jiný port na DSlamu, že na tom stávajícím máš výpadky. Já problémy s O2 neměl, u bluetone jsem měl, ale pak mě přehodili na jiný port a byl klid a je doteď. |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 15/06/2007 : 17:50:14
|
Nevim co ti rekli technici, ale tipuju, ze mas slaby signal a ze by museli koupit zesilovac nekam. Pokud ne, tak to ignoruj. Pokud jo (urcite se da zmerit signal pres nejaky www rozhrani na modemu a na netu docist kolik tam ma byt) tak ti jiny operator nepomuze. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 15/06/2007 : 19:22:26
|
jsem 706 metru od ustredny a test ukazuje full speed (8mbit aka adsl2+)
zkusim tam zavolat a domluvit se s technikem ale neumite si predstavit, co to je za exoty :(
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 15/06/2007 : 19:36:33
|
quote: Originally posted by Atronach
jsem 706 metru od ustredny a test ukazuje full speed (8mbit aka adsl2+)
zkusim tam zavolat a domluvit se s technikem ale neumite si predstavit, co to je za exoty :(
umime ;-) |
no mmo
|
|
|
tempest
New Member
229 Posts |
Posted - 16/06/2007 : 02:50:55
|
co mas za modem? jestli lucent co kdysi prodaval telecom tak zkus jinej |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 16/06/2007 : 07:09:59
|
Modem mam skutecne Lucent CellPipe, ale primo od CR, nevim zda je to ten samej co prodaval telekom. Navic se mi nezda ze to je modem, kdyz to 2 roky jelo az do te jejich predelavky.
Krom toho stejne se ted nemuzu vuvec lognout - misto zobrazeni characterselectu me to hodi do win. Vyber postavy v launcheru nepomuze (jak to zminuji v patchnotes)
|
|
|
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 16/06/2007 : 14:56:27
|
VIm ze to sem moc nepatri ale ono to mozna souvisi s Vanguardem.
Je tu prosim nekdo kdo ma ADSL u O2 nebo u CR(bluetone) ?
Po zmene konfigurace na ustredne (zmena na PPoE LLC) me pada spojeni ve vsech onlajnovkach ktere jsem mel moznost zkusit.
Technici vi a muzou prd.
Takze se ptam, je tu nekdo jiny kdo je u CR a nema problem? je tu nekdo kdo ma adsl u O2 a mohl by poreferovat o kvalite?
Klidne privatne do emailu. DIKY
edit: ja mam momentalne CR a na O2 bych rad presel. Takove drobne info ktere jsem tu zapomel napsat.
Je to nejspise modemem... kup si nejaky solidnejsi. btw,jaky operacni system vlastnis? |
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
Edited by - Mark on 16/06/2007 14:58:01 |
|
|
tempest
New Member
229 Posts |
Posted - 17/06/2007 : 02:51:51
|
ja jen ze mne pri zmene na ppoe taky lucent prestal fungovat, ppoa bezel ok ale ppoe ne a ne, uz mam ovislink a spokojenost |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 17/06/2007 : 10:27:40
|
Mno momentalne cekam, az mi zitra (snad) prehodi drat do jinyho dslamportu.
|
|
|
|
Arnold
New Member
358 Posts |
Posted - 17/06/2007 : 16:58:56
|
Přeju ti aby ti to do nejdřív dali do pořádku, vím jaký to je když mi při bouřce hodinu nejde internet ve chvíli kdy chci hrát |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 19/06/2007 : 06:58:13
|
Takze me odmitli prehodit na jiny port dslamu.
Predchazelo tomu to, ze mi nejaky clovek vcera dopoledne podal informaci ze ten port zmenen BYL, ale odpoledne volal tan ktery mi to slibil s informaci ze 'u jeho nadrizenych nenasel pro prehozeni zadny duvod' a port prehozen neni.
To me utvrdilo v tom ze vypoved sluzby je asi to nejlepsi co muzu v pripade firmy, ktera zakaznikum lze udelat.
Tazke ted budu muset jeste tak mesic vydrzet nez se uraci odpojit svuj kabel any to mohl udelat jiny provider.
super
|
|
|
|
Tragedy
Moderator
2637 Posts |
Posted - 19/06/2007 : 08:30:45
|
Astronach: jj... řešit něco s technickou podporou v podstatě u jakékoli společnosti je peklo. Doporučuju se nenechat odbít a neustále je prudit a pohrozit odchodem.
Osobně mám ČRa už skoro 3 roky a spokojenost. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 19/06/2007 : 08:34:34
|
quote: Originally posted by Tragedy Doporučuju se nenechat odbít a neustále je prudit a pohrozit odchodem.
Kdyz jsem rekl, ze je prehozeni portu posledni moznost ze pak budu nucen sluzbu zrusit, tak ten technik lakonicky rekl pouze, 'na to mate samozrejme pravo'.
Ja jsem jejich zakaznik, ja si tu sluzbu platim a pokud je jim zatezko prehodit 'drat v rozvadeci', tak je skutecne nejlepsi reseni odejit. Skoda jen, ze tomuto pristupu nelze udelat vetsi publicitu.
|
|
Edited by - Atronach on 19/06/2007 08:35:17 |
|
|
Draxy
Starting Member
72 Posts |
Posted - 19/06/2007 : 08:49:23
|
publicita urcite jde staci napsat rediteli nebo vyssimu nadrizenemu aspon ob dva stupne ze si snma byl doposut spokojen ale to co predvadi hotline ted je sileny a za by ti poradil postup jak to udelat abys nemusel menit providera :))))) |
ted jen Tera Wurm a WoT |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 19/06/2007 : 09:18:27
|
Telesrac je desnej podnik. Ted jako O2 dokazali puvodni telesracsky manyry dostat i do mobilu.... tam kde Errortel docela fungoval tak tam je to ted katastrofa. Hotline te po peti minutach mackani cisel na tema "tyka se to mobilu nebo pevny" posle k cloveku jehoz prvni otazka je "pevna nebo mobil?" ....
Problem je, ze ja mel ADSL od NEXTRA a byl jsem vrchovate spokojen... co je prevzala GTS tak mam vypadky a na hotline se nejde dovolat :( Jeste ze se stehuju a s ADSL koncim - http://www.viagia.cz/download/viaGIA_cenik.pdf rulez. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 19/06/2007 : 11:20:44
|
quote: Originally posted by Tragedy Doporučuju se nenechat odbít a neustále je prudit a pohrozit odchodem.
Kdyz jsem rekl, ze je prehozeni portu posledni moznost ze pak budu nucen sluzbu zrusit, tak ten technik lakonicky rekl pouze, 'na to mate samozrejme pravo'.
Ja jsem jejich zakaznik, ja si tu sluzbu platim a pokud je jim zatezko prehodit 'drat v rozvadeci', tak je skutecne nejlepsi reseni odejit. Skoda jen, ze tomuto pristupu nelze udelat vetsi publicitu.
Tak přejdi na bluetone, to přepojení by mohlo jít rychleji |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 06/10/2007 : 13:21:19
|
ja mam Bluetone(Radiokomunikace) mam od nich net uz hodne dlouho a zadne problemy.
To stim lucentem cellpipe..ten jsem mel taky a je to asi tim PPOE LLC. Co vim tak to PPoE umi hlavne adsl2+ modemy.. stary stim maj problem.
nejlepsi je prejit na premium. platim 1000kc za 4mbit |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Mio
Starting Member
13 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 10:32:10
|
Hmmmm to z tou linkou mi prijde dost drze...Pokud chces vetsi rozruch tak si nahrej z nekym ten rozhovor tak aby to nevedel a podle smlouvi by ti meli zajistit to pripojeni bla bla bla a tim ze se deje tohle a jeste te odmitli tak porusuji smlouvu takze by na ne sla podat zaloba a prave treba ta nahravka rozhovoru by slouzila jako dukaz a nebo kontaktovat treba novu a sem si jisty ze by se to dostalo do nakeho poradu jako je obcanske judo..... v nejlepsim pripade toho sporu bys byl odskodnen zaplatili by ti naklady vynalozene na spor a rozhodne by se pro priste poucili..........Ja mam sic taky net od O2 tyhle problemi nemam ale mam od nich jeste telku a no jak bych to rekl 50% casu co se chcu na neco mrknout tak to nejede a 40%dochazi k opozdeni tak to tam vyhodi tabulku a pak tam zustane okno s tim ze to nedokaze neco zobrazit........Poteseni to pouzivat:D |
you would dont steal a handbag you would dont steal a car you would dont steal a baby. you would dont shot policeman and steal his helmet. You would dont go to toillet in his helmet and post that to policeman grieving widow and that steal it again Downloading films is stealing! http://www.youtube.com/watch?v=FoF2G-GT9eM Skoda ze IT crowd jsou jen 2serie:( Blik Blik Blik Double flash! If you write google into google you can break the internet. |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 10:46:03
|
Do Občanského Juda se spíš dostane tvůj šílený příspěvek |
|
|
Mio
Starting Member
13 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 12:11:10
|
Sic mam pravopis jak............no vlastne zadnej nemam:D:D:D Ale 02 je opravdu na nic:) |
you would dont steal a handbag you would dont steal a car you would dont steal a baby. you would dont shot policeman and steal his helmet. You would dont go to toillet in his helmet and post that to policeman grieving widow and that steal it again Downloading films is stealing! http://www.youtube.com/watch?v=FoF2G-GT9eM Skoda ze IT crowd jsou jen 2serie:( Blik Blik Blik Double flash! If you write google into google you can break the internet. |
|
|
Itchyl
New Member
136 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 13:33:15
|
quote: Originally posted by Isac
Do Občanského Juda se spíš dostane tvůj šílený příspěvek
no hlavne Attronach uz ma davno jineho poskytovatele sluzeb takze netreba se s tim uz nadale zatezovat....)myslim ze to ani necte. |
Edited by - Itchyl on 24/10/2007 13:34:01 |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 13:43:48
|
Pohoda :)
Mam O2 i s TV a jede to velmi slusne.
|
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 16:02:41
|
rad bych varoval lidi pred ceskymi radiokomunikacemi, jsem smutny majitel jejich premium adsl sluzby a je to opravdu zazitek.
vesmes co jsem se bavil s lidmi tak ceskeradiokomunice maji dobrou povest a jejich sluzby pry patri k tem nejlepsim, no ja mam asi smulu. Od odeslani smlouvy jim trvalo 3 mesice! sluzbu zridit, modem zadarmo samozrejme nedorazil. Neustale vypadky a resety modemu, zkousel jsem 3 a vsechny stejne, po asi 20tem telefonatu kdy mi tvrdili ze problem je u me se to najednou zazracne spravilo samo od sebe, zvlastni ...
Technici jsou priserni, jeden mi neco nastavi nejede to tak tam volam znovu a jinej mi rekne ze to nastavil blbe a ze on to umi lip ...
Po zavolani na help line trva 1-10 dni nez se technici ozvou, jednou mi to takhle nejelo cca 8 dni nez se ozvali nacez mi rekli ze nevi cim to je ze to muselo by zpusobeno na zacatku a logy maji jen 7 dni ....
cili v dusledku pokud potrebujete zasah techniku typu prenastavit jednu hodnotu nekde na ceste coz je pro ne zasah na 1 minutu, prenstavit to nekde v db tak si pockate minimalne 1 den.
muzu porovnavat jen s upc, myslel jsem si ze upc je shit, ale trochu jsem zmenil nazor, sice se tam neda dovolat ale to proto ze jsou schopni neco vyresit, u radiokomunikaci se dovolam v pohode ale je mi to nanic, rychlost reseni je stejna v pripade poslani emailu ci telefonatu tedy 1-10 dni :) |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 24/10/2007 16:04:34 |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 22:19:24
|
Hmm a ja si myslel ze kdyz mi Poda 2x za mesic na 10min vypadne ze jsem chudak |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 25/10/2007 : 11:00:26
|
kdyby mi to nejelo 8 dni v kuse tak uz mam davno jinyho poskytovatele |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 25/10/2007 : 12:22:35
|
quote: Originally posted by RED EYE
kdyby mi to nejelo 8 dni v kuse tak uz mam davno jinyho poskytovatele
No to neni tak easy... Me trvalo mesic a pul nez se mi CR uracili uvolnit pronajaty okruh. A nenadelas nic. Kabelovka tu neni a nejakej mobilni pripoj na hrani moc neni.
|
|
|
|
|
Topic |
|
|
|