Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  11:38:26  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
a jese k tematu,stojí vůbec za to abych to kupoval? cetl jsem topic,proc nehrat lotro a hlavne kolik to stoji kdybych to neplatil pres kupon,ale pomocí kreditní karty :D

Figi-ten statnej hobit

Edited by - mizrael on 13/06/2007 11:41:11
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 13/06/2007 :  11:54:21  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Těžko říct.. mě to nechytlo tak mě moc neber vážně protože jsem předem zaujatý, ale jak už jsem říkal. Mě více nadchlo WoW a proto jsem se do toho i vrátil. Zásadní problém v Lotro pro mě je PvP. Nějaké blbnutí s Monstrama mě vážně nechytli. Navíc když jsem se ted nalogoval na svého dýkaře a zabil prvního moba to byla slast jak to bylo vše v pohybu jak jsem dal ambush, stunoval a pobíhal okolo něho abych ho zasáhl a tak dále.. zatímco za zloděje v Lotro.. nuda..

Mag je jen jeden v uvozovkách. Loremaster.. když to porovnám s postavama jako shaman, druid, warlock nebo mage ve WoW tak je to vážně nic moc.

Healer jen jeden a to Minstrel a zase vs. Shaman, Druid, Priest, Loladin.

Lotro má před sebou ještě dlouhou cestu. Doufám, že čase přibide více povolání a udělají něco s těma statickýma bojema.
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 13/06/2007 :  12:34:21  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Jak tvrdi Azkaban, tezko rict...Musis vedet co od te hry cekas. WoW je hra pro masy, tohle je trosku neco jineho, jak rikal Azkaban, LOTRO ceka jeste nejaka cesta, ale ona to bude vynikajici hra, verim vyvojarum, kteri budou pokracovat v upravach a novych pridavcich...

Ja jsem WoW hral uplne od zacatku az donedavna, ale nasel jsem si novou pritelkyni, prestehoval jsem se k ni a uz proste nemam cas tam byt porad.WoW je na 70tym levelu proste ItemHunt,musis se ucastnit raidu nebo chodit PvP,jinak tam vazne neni co delat. A bohuzel aby jsi stacil guilde,tak musis byt na raidech dejme tomu kazdy druhy den a to je cca 3-5hodin...a to nepocitam co musis projit instanci predtim nez vubec dostanes nejaky schopny equip...Shrnuto podtrzeno WoW neni oddychovka, teda alespon pro me ne. LOTRO je klidnejsi, zadne gankovani, dobre vymyslene pribehove questy a spousta jinych novinek, ale jak uz bylo receno, je pred nim jeste dlouha cesta...

A ono velke plus je, kdyz jsi fanda toho sveta, to Ti pak moc pomaha, ja treba pribehy od pana Tolkiena miluji a proto me to bavi...

Posledni vec,nerad bych rozpoutaval nejaky flame,tohle je muj nazor.WoW je podle me skvela hra,ale musis byt HC hrat,nema mnoho chyb a je nesmirne zabavna, ale zere to tolik casu co si nemuzu bohuzel dovolit...LOTRO hraju jako oddychovku...
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 13/06/2007 :  12:51:19  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Mě se také Lotro líbil, ale právě jsem zjištoval něco jiného. Měl jsem velké problémi si najít partu na questy. Převážná část questů i craftů je založena na spolupráci. Je pravda, že je i plno questů single, ale postupem času není.

Víš pamatuji, že WoW zezačátku také nebyli žádnej moc raid. Pokud vím tak fungoval jeden nebo 2 a nebylo to takové Raid or Die jako ted. Jestli LOTRO pudje po stopě WoW jako už v plno věcech šel tak se obávám toho, že se jednou také dočkáš toho, že budeš Raidovat jak vzteklej...

i když farmení repky to nikdo nepřekoná imho lol :D
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  12:54:14  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
jsem fanda tolkiena, proto mam o to velky zajem,ale hodne lidi me od toho odrazuje..porad wowko wowko wowko.. ale nemam taky tolik casu a¨bych porad paril..ty zenske zaberou nejaky ten casek.. ale do lotro pudu..ted se jen rozhodnout jestli novou krabici nebo od bývalého hráce

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 13/06/2007 :  12:57:06  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Mě se také Lotro líbil, ale právě jsem zjištoval něco jiného. Měl jsem velké problémi si najít partu na questy. Převážná část questů i craftů je založena na spolupráci. Je pravda, že je i plno questů single, ale postupem času není.

Víš pamatuji, že WoW zezačátku také nebyli žádnej moc raid. Pokud vím tak fungoval jeden nebo 2 a nebylo to takové Raid or Die jako ted. Jestli LOTRO pudje po stopě WoW jako už v plno věcech šel tak se obávám toho, že se jednou také dočkáš toho, že budeš Raidovat jak vzteklej.

i když farmení repky to nikdo nepřekoná imho lol :D

To mas pravdu, je to zalezno na spolupraci,ale treba pokud zacinas jako my ted ctyri lidi,tak si pomuzeme a pokud mas jeste dobrou guildu,tak se to da vzdy udelat...ano ve WoW neni problem najit grupu,tam je vzdy lidi az az...

Nevidim do budoucnosti a nevim jak LOTRO dopadne, osobne se tesim na Warhammer Online a nejsem v tom sam, do toho spousta lidi vklada nemale nadeje, ale o tom je jiny topic

Edited by - night_hawk on 13/06/2007 12:57:18
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  13:00:17  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
jo na warhammer jsem se tez dival, ale z toho mam strach, ze to budou furt jen bitky, zatazeno dest blesky,a to okoli bude sama krev..to by se mi moc nelíbilo

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 13/06/2007 :  13:09:19  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Joo pokud začínáš s kámošem hrát a hrajete spolu v partě tak věřím, že by mě to bavilo o 100 procent více.. u mě byl asi i problem v tom, že jsem zběhnul do lotra sám a neměl jsem tu opravdové kámoše.. jen nové kamarády z guildy, ale to sme se moc neznali.

Pamatuji když sem hrál Lineage nebo WoW s jedním kámošem jak sme blbnuli jako diví. 50 lvl spolu ve dvou. Ještě ted si říkáme .. pamatuješ tenkrát jak sme bránili tu vlajku.. :D prostě jak uchylové.. společné zážitky u pc.

Ono o tom by MMORPG mělo být.. nezáleží moc na té hře i pitomá hra se dá kvalitně hrát pokud máš okolo sebe partu kámošů.

Já se těším na Tubur Rasa nebo jak se to píše.. to vypadalo jako MMORPG mýchnute Unreal Tournamentem :-))
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  13:23:05  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
toho lotra se jeste chces zbavit?

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 13/06/2007 :  13:28:13  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mizrael

jo na warhammer jsem se tez dival, ale z toho mam strach, ze to budou furt jen bitky, zatazeno dest blesky,a to okoli bude sama krev..to by se mi moc nelíbilo

jasne, ale o to jde...ja mam prectene uplne vsechny knizky Warhammer a moc se mi libi ta tiziva a dusna atmosfera,kde vsechno jen hori,a bohove pres sve stoupence posilaji zkazu do sveta...ale to je opravdu o tom svete,takze na to musis mit "chut"

LOTRO je proste krasne, da se to proste prirovnat k filmu, kde jsi videl krasne scenerie, to tady vsechno je...
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 13/06/2007 :  13:31:12  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Joo pokud začínáš s kámošem hrát a hrajete spolu v partě tak věřím, že by mě to bavilo o 100 procent více.. u mě byl asi i problem v tom, že jsem zběhnul do lotra sám a neměl jsem tu opravdové kámoše.. jen nové kamarády z guildy, ale to sme se moc neznali.

Pamatuji když sem hrál Lineage nebo WoW s jedním kámošem jak sme blbnuli jako diví. 50 lvl spolu ve dvou. Ještě ted si říkáme .. pamatuješ tenkrát jak sme bránili tu vlajku.. :D prostě jak uchylové.. společné zážitky u pc.

Ono o tom by MMORPG mělo být.. nezáleží moc na té hře i pitomá hra se dá kvalitně hrát pokud máš okolo sebe partu kámošů.

Já se těším na Tubur Rasa nebo jak se to píše.. to vypadalo jako MMORPG mýchnute Unreal Tournamentem :-))

Presne tak jsem to myslel, kdyz vas zacina vice, je to proste pohodove,pomuzete si, poradite nez si clovek zvykne a seznami se s novou guildou...ja s takhle putuju s Razorkem, se kterym snad hraju kazdou onlinovku uz asi sedm let a jde nam to,ale stejne porad vzpominame na tu UO, kam me on zatahl...

LOTRO je tymova hra, a to je na ni hezke,protoze tomu tymu se musis ucit uz od zacatku. Ve WoWu tu 70tku normalne dosolujes...
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 13/06/2007 :  16:15:30  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
:D ja davam prednost nádheram Kraje a celkove schematu stredozeme.. chci si tím odpocinout

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 16/06/2007 :  09:56:35  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
oni ted zase nejedou servery?
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 16/06/2007 :  11:10:28  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blader

oni ted zase nejedou servery?

Jestli nejedou a proč nejedou je v Alertu po spuštění klienta.
Akorát by ho nesměla většina lidí bezmyšlenkovitě odkliknout a pak se vermomocí snažit dostat do hry.

quote:
We will be bringing down the servers to implement a hot fix for the recent server stability issues. The servers will be down from 06:00 (GMT+1) to 10:00(GMT+1). We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience during this time.

Catheriel Niiniel | Elf Hunter | Explorer | vyhraněná osobnost
http://www.lotro-craft.com/artisan-1345-catheriel-explorer-en.html
http://www.treehouse.cz/yoshua/index.php?list=2&page=1
(1280×1024 High | resampled to 800×640)

Edited by - Catheriel on 16/06/2007 11:12:10
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 16/06/2007 :  11:22:12  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
ale je tam napsano od 6-10 a uz je pul 12 a porad nic
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 16/06/2007 :  11:40:42  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Beres v potaz casova pasma?? A paneboze nemusis pokazdy kdyz nejede server hned zmatkovat na foru, oni ho nahodi

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 28/06/2007 :  11:31:58  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
ha to lotro je parada...fakt nadhera povedlo se jim to. nakonec jsem se rohodl pro minstrela

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 06/07/2007 :  12:54:49  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
pro ty co nesledujou ofic. fora

Jared "Amlug" Hall-Dugas
Content Designer - Turbine, Inc.

In terms of Helegrod, we are doing a lot to address the issues that players are seeing. Besides fixing the obvious bugs, we are doing some balance tweaks to make some of the bosses a bit more difficult and on par with the mighty Thorog himself. We also have done some big changes to the loot and the way that the set pieces drop. I'll say this once and you guys can point people to this post if you see others asking about loot:

All set pieces will soon drop in Helegrod! No more boots and gloves only! We listened, we heard, we agreed, and we tweaked pretty heavily. Now that is not to say that you only have to go to Helegrod to get the epic set pieces. Also... All set pieces will soon drop outside of Helegrod! We know that there are a lot of players who feel that raiding is not for them so on a much lower percentage, we have high level monsters possibly dropping set pieces. Enjoy! This will be coming in a patch or update very soon.

Now, before I get flamed to death, remember my original statement. We have much much much more to come. Helegrod sets are the first class based sets we released. They will not be the last. Nor will Helegrod be the last raid.

To address your questions about what's coming next? Lots! We are adding more end game content, we are adding more high level content, we are adding more loot, more sets, more new harder fun. Hopefully this just all keeps getting better and better and better. We want every type of player to have fun and have something to do! I wish I could tell you all the things we have coming up very soon, but all I can say is I think you guys will like it a lot! Keep having fun, keep letting us know how you feel in a constructive friendly manner and we will keep adding more to what already is a really fun great game!

Líbí se mi ten poslední odstavec, sou klasické kecy jak bude všeho víc, všechno bude skvělé, nové atd. bla bla prostě tahačka na peníze.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 06/07/2007 12:55:35
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 06/07/2007 :  13:01:08  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ono u Turbine to neni tahacka na penize, kazde 2 mesice bude velkej content patch a jednou do roka datadisk, to je celkem jiste
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 06/07/2007 :  13:10:57  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

ono u Turbine to neni tahacka na penize, kazde 2 mesice bude velkej content patch a jednou do roka datadisk, to je celkem jiste

Já o téhle strategii vím že vydavaj hodně malejch content patchu ale tahačka na prachy to je, nějak tě musej udržet při placení.

Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 10/07/2007 :  12:31:11  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
prosim vas mam problem,nekdy kdyz se lognu tak se mi napise v chatu jen message z guildy a nenapise se mi ze jsem vstoupil do tech ruznejch kanalu a pak treba kdyz chci napsat do tech kanalu tak mi to napise General error a proste musim dat relog teda vypnout celou hru a stava se to celkem casto nevite jak bych to mohl udelat aby se to nestavalo?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 10/07/2007 :  12:38:55  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
tohle se mi jeste nestalo
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 10/07/2007 :  12:43:14  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
myslis ze by pomohla reinstalace?
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 10/07/2007 :  13:16:51  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

prosim vas mam problem,nekdy kdyz se lognu tak se mi napise v chatu jen message z guildy a nenapise se mi ze jsem vstoupil do tech ruznejch kanalu a pak treba kdyz chci napsat do tech kanalu tak mi to napise General error a proste musim dat relog teda vypnout celou hru a stava se to celkem casto nevite jak bych to mohl udelat aby se to nestavalo?
Je to problem internetu, ve stejny okamzik pustena hra pres jinyho providera bezi. Navrat k puvodnimu nebezi. Spravilo se to asi po pul hodine samo.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Kazatel
Starting Member

3 Posts

Posted - 11/07/2007 :  09:32:08  Show Profile Send Kazatel a Private Message  Reply with Quote
quote:

No mne se stavalo, ze jsem nevidel zadny chat a spravil jsem to takhle:

Question/Topic
I am receiving the message "chat server not available". What do I do?
Answer/Article

If you are receiving this error message, please try the following:

Log out of LOTRO and edit the userspreferences.ini file.

In Windows XP, you'll find the userpreferences.ini file in your C:\Documents and Settings\yourname\My Documents\The Lord of the Rings Online folder.

In Windows Vista, you'll find the userpreferences.ini file in your START>Documents>The Lord of the Rings Online folder.

Look for this section in the userpreferences.ini file:

[Net]
ConnectionSpeed=0.00
ComputeUniquePort=True
BindInterface=
UserSpecifiedPort=0

Change:UserSpecifiedPort=0 to UserSpecifiedPort=9000 so it looks like this:

[Net]
ConnectionSpeed=0.00
ComputeUniquePort=True
BindInterface=
UserSpecifiedPort=9000

Save changes.

Login and the LOTRO chat servers should be available.
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 12/07/2007 :  11:12:22  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
kazatel ok zkusim to
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 12/07/2007 :  11:16:05  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
tak uz jsem to udelal doufam ze uz se to nestane,jako ono se to stavalo tak 1 do dne jo ale jako staCILO JEN VYPNOUT HRU A a pak uz to slo ale stejne me to stvalo,sry za caps
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 12/07/2007 :  12:50:29  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak uz jsem to udelal doufam ze uz se to nestane,jako ono se to stavalo tak 1 do dne jo ale jako staCILO JEN VYPNOUT HRU A a pak uz to slo ale stejne me to stvalo,sry za caps

Existuje tu něco jako EDIT

Go to Top of Page

Kazatel
Starting Member

3 Posts

Posted - 12/07/2007 :  13:37:14  Show Profile Send Kazatel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hlavne jestli to pomohlo :-) Ja mam po editaci souboru klid...
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 12/07/2007 :  13:41:17  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
ja nevim jeste sem to nemohl vyzkouse :D hlavne nechapu proc kdyz tam pisou ze to bude do 13:00 a uz je 13:40 a porad nic
Go to Top of Page

Catheriel
Starting Member

94 Posts

Posted - 12/07/2007 :  13:43:39  Show Profile Send Catheriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja nevim jeste sem to nemohl vyzkouse :D hlavne nechapu proc kdyz tam pisou ze to bude do 13:00 a uz je 13:40 a porad nic

Protože časová pásma. Asi moc nevynikáš v zeměpise co?
Dnešní údržba se koná 09-14.

Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 16/07/2007 :  12:30:19  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
ty jo tak zase nic dneska jsem se musel lognout asi az po paty a stejne nic takze jsem ten port musel zase zmenit na 0 a pak uz to slo ale uz me to sere
Go to Top of Page

Kazatel
Starting Member

3 Posts

Posted - 16/07/2007 :  16:42:39  Show Profile Send Kazatel a Private Message  Reply with Quote
Zajimavy... Ja tam mam 9000 uz asi mesic a loguju se naprosto bez problemu.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 18/07/2007 :  18:53:06  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem podruhé zmrazil account, teď už na pořádnou dobu né na měsíc jako prvně.Stačilo se dozvědět že book 10 pro mě nepřínáší nic zajímavého a b11 bude až ke konci roku takže bye LOTRO.Jinak tu reaktivaci jsem udělal kvůli SoEvedim a zjistil sem že tohle mělo bejt už dávno ve hře při relasu, btw. pro mě jako level 42 uplně nahovno.

Go to Top of Page

mizrael
New Member

119 Posts

Posted - 24/07/2007 :  08:48:38  Show Profile Send mizrael a Private Message  Reply with Quote
jak zmrazím ucet? poradte nekdo pls

Figi-ten statnej hobit
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 24/07/2007 :  10:55:55  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

v mrazaku

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 24/07/2007 :  15:06:48  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

u kodemastru zrušíš platbu. Tím se ti nestrhne další měsíc placení a tím nebudeš moct do té doby než zaplatíš hrát. POkud máš game card tak si jen nekupuj další.
Go to Top of Page

Legolas
Starting Member

4 Posts

Posted - 25/07/2007 :  18:51:15  Show Profile Send Legolas a Private Message  Reply with Quote
Dobrý den prosim vas mam hru Lotr online.Mohl by mi prosim nekdo poradit ja dál,piste na icq 473-823-386.Moc děkuji
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/07/2007 :  19:02:02  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Legolas

Dobrý den prosim vas mam hru Lotr online.Mohl by mi prosim nekdo poradit ja dál,piste na icq 473-823-386.Moc děkuji

jedna rada zdarma, NIKDY nepostuj jeden dotaz do nekolika topicu
druha rada zdarma, nez se na neco zeptas, bud si na 100% jist, ze odpoved se nevali nekde kolem

Edited by - Almych on 25/07/2007 19:02:29
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 28/07/2007 :  10:42:33  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
prosim vas mam klavesnici G15 a takze se mi tam ukazuje CPU a vzdycky sem jel i s nejvetsi grafikou tak na 50% a ted proste z niceho nic kdyz hraju jedu na 100% nevite co s tim???
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 30/07/2007 :  08:21:32  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
prosim vas mam novy autak Audi A8 a sviti mi tam z niceho nic nejaka kontrolka oranzova vypada to jak benzinova pumpa nevite co s tim???

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Blader
Starting Member

42 Posts

Posted - 30/07/2007 :  11:43:24  Show Profile Send Blader a Private Message  Reply with Quote
prosim vas mam novy autak Audi A8 a sviti mi tam z niceho nic nejaka kontrolka oranzova vypada to jak benzinova pumpa nevite co s tim???

asi nemas benzin :D
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/07/2007 :  16:46:54  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
ts.. se někdo má.. já mám jen blbou a5tku
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 31/07/2007 :  16:22:52  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
tak já nemám žadný auto, akorát to zasírá tenhle svět

Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 04/09/2007 :  07:34:42  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message  Reply with Quote
Chci se zeptat jak je narocna hra na HW , minimalni konfiguraci znam, ale kdybych chtel hrat na nejlepsi detaily bude mi muj Athlon 3600 , 1GB RAM , nVidia GF 7600 GS stacit (dejme tomu pro rozliseni 1024x768) - asi ne ze? Muzete sem hodit nejake posty jestli jste to zkouseli na max detaily, v jakem rozliseni, jaky mate HW a jak to bezelo? diky

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 04/09/2007 :  08:04:34  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Pentium E6600, GF8800GTS/320, 2GB RAM, HDD WD Raptor, 1680x1050 a na max ani nahodou, mam to na Very High + par veci jeste rucne poladeno

byt tebou, prikoupim 1GB ramky, to je znat asi nejvic, LOTRO se slusne hybe i na starsich masinach a nevypada to az tak hrozne

Edited by - Almych on 04/09/2007 09:36:16
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 04/09/2007 :  08:06:35  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Na me konfiguraci to beha hezky na Ultra High Details temer vsude v rozliseni 1280x960, jen obcas v Bree lagnu, kdyz je tam hafec lidu.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Shadowfax
Junior Member

839 Posts

Posted - 04/09/2007 :  16:39:07  Show Profile  Send Shadowfax an ICQ Message Send Shadowfax a Private Message  Reply with Quote
ja mam torsicku starsi masinku ale LOTRO jedu na Very high + na to rozliseni tech 1024x768 a jede to pekne ale je fakt ze kdyz se dostanu do mesta a je tam vic lidi tak to tez cukne ale nic strasnyho...

INTEL Pentium D 3,0 Ghz x 3,0Ghz,HDD 160 GB SEAGATE Baracuda 7200 ot.,
SAPHIRE ATI Radeon X1600XT Ultimate Edition 256 MB DDR III,
1024 MB RAM (2x512) trancend,kingston...

A nemyslim si ze je to tak spatnej stroj na hry... Z moji zkusenosti rikam ze vsechno co hraju (hlavne novy hry) si zahraju na slusny detaily... a sem spokojenej ale mozna budu menit grafiku ale nechce s emi rvat prachy do PC kdyz mi vschno co potrebuju na tom de pekne...

Tak tedka sem vydal nadlickej vykon... co vykon... skoro slohovou praci... ... TAK NECHCI SLYSET NEJAKYHO POSAHANYHO POCITACOVYHO MANIJAKA JAK MI TU RIKA ZE MAM SRAC JASNY ... To jenom pro pripad ze by se fakt nejakej nasel ale verim ze se nenajde

Elnarion Amalren lvl 65 - Lore-Master Scholar
Volarion Amonreth - Hunter - Explorer
Alderean - Captain - Tinker
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 04/09/2007 :  21:17:16  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shadowfax

INTEL Pentium D 3,0 Ghz x 3,0Ghz,HDD 160 GB SEAGATE Baracuda 7200 ot.,
SAPHIRE ATI Radeon X1600XT Ultimate Edition 256 MB DDR III,
1024 MB RAM (2x512) trancend,kingston...

A nemyslim si ze je to tak spatnej stroj na hry...

Vse pod 2GB (nejlip 2x 1GB dual channel) je na dnesni hry jednoduse malo... Ale nekomu holt 1GB staci a nepozna rozdil dokud nekoupi dalsi giga

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 04/09/2007 :  23:49:00  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
A pokud nemate 64bitovy Visty, nema cenu kupovat vic jak 2GB, 32b wokna neumi vic jak 2GB poradne adresovat
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000