A jak to tiká, když to porovnáš s kontinuálním nukováním obyčejného castra? Tj. jaký je pocit s celkovým dps, když si zkusíš vybavit klasickou situaci se začátkem nukování s s prvním přilétnuvším interruptem...
Heretik jako nuker vypadá zajímavě, i když nukujícího heretika lze snadněji vyhmátnout.
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
hehe celkem hukot :) imo to nerfnout nez ten pach pujde live.. (i kdyz bych se nezlobil kdyby to tak nechali vzhledem k tomu se sem heretika prave dolevlil :d)
Pravda, na testovacím charu mám jen heat 12%, ale dostal jsem jedním tikem za 800, druhým za 1300 a třetím za 2k + něco-nevím-jetofuk .. to zas bude v álejích nablito :D
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Mno nevím .. začíná to docela smrdět. TLko a heretikoví fandové se plácají po ramenech, jací jsou teď borci. V testech používají výhradně čísla z uninterrupted kouzla. A prý to není bůhví co ... A eště jim to není dost. Už to vidím, jak mne heretik nukuje za tisíce a nikdo s tím na range nic neuděla .... Nedej bože aby se dovolilo heretikovi pustit normální pulz...