Jsem prilis linej to cpat nekam na server :) proto krapet delsi adress :) edit: vygeneroval jsem to nove tak to chvili vydrzi, ale jsme ve fase a nedari s emi to kamkolivek prdnout na web
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
[Team] Sunlight: give me a tell if an nt drops :) [Team] Achromatium: pshr u slacker :P [Team] Examinator: say that again ! [Team] Sunlight: all out? [Team] Achromatium: its wat rep keeps saying :D [Team] Achromatium: yup [Team] Achromatium: open says me! [Team] Examinator: i now knows what michael jackson meant with leave me alone [Team] Achromatium: wat? [Team] Examinator: he was probably playin ao when he wrote that [Team] Achromatium: ewww [Team] Achromatium: mj plays ao= very bad :P [Team] Danathos: hecknoob prolly [Team] Pshr: mj plays WoW...more kids [Team] Danathos: lol
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Doctorzhor (10:29 AM) : to je peklo Will (10:29 AM) : no vidim to tak, ze si doma dam zase MythWar :-) Doctorzhor (10:30 AM) : no vidim to tak ze si doma pustim zilou :-D Will (10:31 AM) : hehe Will (10:31 AM) : jo tak ve stredoveku tim lecili, treba si tim vylecis zavislost na AO ;-)
Vážení parní uživatel (účet jméno: xxxxxxxx), To je automatizovaná zpráva vygenerovaný parou účet administrativa. Pára objevila že vaše kopie Red Orchestry Retail již byl registrovaný další parní uživatel. Vaše týkající se produktu-ovo CD-klíč ( číslo tištěný na CD případu kterém vy byli pozvat vepsat po instalaci hra) zápasy jeden již v naší databázi. CD-klíč vy jste vstoupili je: xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxxx-xxxxx Nebudete schopní hrát Red Orchestru Retail pokud vy ne- poskytnete netvrzený CD-klíč. Pro poskytnout netvrzený CD-klíč, vy budete potřebovat kopie Red Orchestry Retail který ne již nebyl registrovaný na páře. Dvojklik-na jménu z hry v páře-ovo "Hry" okno a pak uposlechne dát instrukce. Pro další pomoc nebo týkající se produktu podpora, prosím navštívíte http://support.steampowered.com Podepsal,
Vážení parní uživatel (účet jméno: xxxxxxxx), To je automatizovaná zpráva vygenerovaný parou účet administrativa. Pára objevila že vaše kopie Red Orchestry Retail již byl registrovaný další parní uživatel. Vaše týkající se produktu-ovo CD-klíč ( číslo tištěný na CD případu kterém vy byli pozvat vepsat po instalaci hra) zápasy jeden již v naší databázi. CD-klíč vy jste vstoupili je: xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxxx-xxxxx Nebudete schopní hrát Red Orchestru Retail pokud vy ne- poskytnete netvrzený CD-klíč. Pro poskytnout netvrzený CD-klíč, vy budete potřebovat kopie Red Orchestry Retail který ne již nebyl registrovaný na páře. Dvojklik-na jménu z hry v páře-ovo "Hry" okno a pak uposlechne dát instrukce. Pro další pomoc nebo týkající se produktu podpora, prosím navštívíte http://support.steampowered.com Podepsal,
hehe maj to porad stejny... kvuli tomu jsme prestal parit counter, pac mi to zablokovalo moje tri originalni klice kdyz do toho steam vstoupil na 1.6ku, krabice nekde doma mam, presto mi to dycky tvrdilo ze ty moje origose jsou k prdu... Po dlouhem dopisovani se stejne nikdy nic nevyresilo... CS 1.5 rulezzZZzz /hamachi^^/
[quote]Originally posted by commanche hehe maj to porad stejny... kvuli tomu jsme prestal parit counter, pac mi to zablokovalo moje tri originalni klice kdyz do toho steam vstoupil na 1.6ku, krabice nekde doma mam, presto mi to dycky tvrdilo ze ty moje origose jsou k prdu... Po dlouhem dopisovani se stejne nikdy nic nevyresilo... CS 1.5 rulezzZZzz /hamachi^^/
No ja nemel problem s jedinym klicem a to sem jich mel par z blue shiftu z levnejch knih.
Raz som prisiel k ocnemu, ze slabo vidim do dialky. Zobral ma k oknu, ze co tam vidim. Ja, ze slnko. On mi na to, ze a kam do pice dalej by som este chcel vidiet..
[Team] Gonewild: new Hot plz [Team] Chcipaczek: Wait for current nano program execution to finish. [Team] Chcipaczek: wtf? [Team] Vigilantelee: hehe roll a doc mate =) thats all you see the 50 first times u press heal
[Czabot] Tojejedno: Napr nebidovat veci ktery nejsou pro tebe. Neninjovat veci ktery nejsou pro tebe a tak [Czabot] Revi: to nebyl czaraid
[Skocdozdicz]: cau To [Skocdozdicz]: cau [Skocdozdicz]: ty jeste nejses revizor??? To [Skocdozdicz]: jakej revizor? ;) [Skocdozdicz]: ale revizor [Skocdozdicz]: ten co dava do CZA To [Skocdozdicz]: advisor myslis ne?:)
[Skocdozdicz]: cau To [Skocdozdicz]: cau [Skocdozdicz]: ty jeste nejses revizor??? To [Skocdozdicz]: jakej revizor? ;) [Skocdozdicz]: ale revizor [Skocdozdicz]: ten co dava do CZA To [Skocdozdicz]: advisor myslis ne?:)
Kdyz to nejde v jednom tymu zdrhnu jinam :) Revi zase v akci :)))
[Czabot] Pajja: Haj! nejaka akce?! . . [Czabot] Pajja: kdo jde DB? [Czabot] Snezofix: sme tam>| [Czabot] Snezofix: :) [Czabot] Pajja: ok 4 mista! [Czabot] Soecz: ja bych sel [Czabot] Pajja: 3 . [Czabot] Revi: jdu db [Czabot] Cekotank: hahahaha . . [Czabot] Pajja: furt 3 . . [Czabot] Revi: :) [Czabot] Stilgarr: ty snad jsi v tymu ne? [Czabot] Ufan: -< [Czabot] Ufan: <- [Czabot] Pajja: 2 [Czabot] Revi: bez tanka to nedáme ani omylem [Czabot] Petrcrat: lol [Czabot] Petrcrat: takze ty ses v tymu ale sel bys jinam? [Czabot] Stilgarr: to ani nema cenu komentovat