Author |
Topic  |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 26/09/2007 : 23:30:49
|
Zdravim. Chtěl jsem zkusit tuhle hru, stahl jsem trial, nainstaloval, registroval. Teď to po mě chce zadani kreditky s tim, že mě vyučtujou až mi trial skonči. Mam ale strach, že mě ta hra nezaujme a nějak nemužu na webu najit žadny account management (/wave WoW). Muže mi někdo prosím poradit, kde se tyhle věci nastavuji a resp. jestli je vubec možne tu nadchazejici platbu během trial verze zrušit?
|
Edited by - vlkodlak on 26/09/2007 23:31:16
|
|
| |
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 07:02:35
|
Account management nie je na webe ale priamo v hernom rozhrani.
Po checknuti updatov klientom na obrazovke kde zadavas Account name a Password nevyberaj ziadnu postavu cez quick entry (to znamena ze tam budes mat "No thank you"). Potom na obrazovke s vyberom serveru chod do "Account Info" a "Edit Account" kde mozes ucet cez Cancel Account zrusit. Samozrejme ti bude fungovat az do nasledujucej bill periody. |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 11:38:02
|
Aha, diky za informaci. |
 |
|
|