Mickey Skywalker, Minie Organa, Donald Solo, Darth Goofy a Obi-Stich
dost nechutne...
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
no ty disney-sw jsou fakt hnus ještě bych se na okamžik vrátil k tomu největšímu sériovému legu (shodou okolností millenium falcon ), tohle monstrum jsem náhodou objevil na netu, no není to SW, ale i tak http://www.mocpages.com/moc.php/5990 kolik to může mít kostek omg?!
hele nemate nekdo nejake info o tom, jestli jiřík nahodou neplanuje vydat take nove dily na dvd jako trilogii ? tak jako vysly pred par lety stare dily ?
treba ted pri 30. vyroci byla pekna prilezitost a nic..
hele nemate nekdo nejake info o tom, jestli jiřík nahodou neplanuje vydat take nove dily na dvd jako trilogii ? tak jako vysly pred par lety stare dily ?
treba ted pri 30. vyroci byla pekna prilezitost a nic..
SW bude 20th Century Fox chtit vydat na HD DVD a Bluray ale nevim jiste jestli pred dokoncenim serialu a nebo tesne po premiere SW serialu.
quote:Originally posted by WanargiMort SW bude 20th Century Fox chtit vydat na HD DVD a Bluray ale nevim jiste jestli pred dokoncenim serialu a nebo tesne po premiere SW serialu.
hmm hmm a kdypak ma byt ta premiera ?
kazdopadne asi nezbyva nez to nakoupit po jednom..
quote:Originally posted by WanargiMort SW bude 20th Century Fox chtit vydat na HD DVD a Bluray ale nevim jiste jestli pred dokoncenim serialu a nebo tesne po premiere SW serialu.
hmm hmm a kdypak ma byt ta premiera ?
kazdopadne asi nezbyva nez to nakoupit po jednom..
Vyroba ma zacit pristi rok, a koncem roku 2008 nebo zacatkem 2009 je planovan release. Myslim ale ze se to budou snazit stihnout pred vanocema.
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Tak dnes jsem oslavil své 21 narozeniny a nemůžu se tu nepochlubit suprovým dárkem který jsem dostal.
Transformera Shockwave mám jako charakter z původního animovaného seriálu Generation 1 opravdu rád a myslím si že jeho alternators verze se opravdu povedla a je hodně podobná té z G1 i když se mění v auto a ne ve zbraň. Na obalu si můžete všimnout změny jména na Shockblast, hasbro se tahalo nějak o práva na původní jméno transformera které zrovna vlastnila jiná firma a vymysleli to nakonec takhle. Nicméně figurka má na poznávací značce napsáno "SHOCKWAV" .
Auto mód je velice povedený a na první pohled si člověk může myslet že se jedná o model. Kola jsou potažená gumou, za sklem je vidět volant, sedačky a ostatní věci (žádné kusy robota).
Pokud je tu ještě nekdo kdo tu nečetl komixovou sérii legacy (má velké nedostatky ve světě sw) a neví kde ji stáhnout, tak ať mi napíše na mail, icq nebo někam a já mu pošlu odkaz.
Pro ty, co zajímá, jestli se opravdu na Bousshově helmě nacházel odkaz na Lucasův "1138" - LucasArts dnes zveřejnili tuhle fotku helmy použité ve filmu - mrkněte na horní okraj helmy:
Takže, kdo ještě nemáte (pokud tady někdo takový je) knížky Han Solo Trilogy a Štěpný bod, tak mazejte do nejbližších Levných knih. Všechny tři díly Han Solo Trilogy a knížka Štěpný bod zakoupeny po 49 Kč v LK v brněnském Avionu (a že se jedná o docela málo zásobenou prodejnu).
Takže, kdo ještě nemáte (pokud tady někdo takový je) knížky Han Solo Trilogy a Štěpný bod, tak mazejte do nejbližších Levných knih. Všechny tři díly Han Solo Trilogy a knížka Štěpný bod zakoupeny po 49 Kč v LK v brněnském Avionu (a že se jedná o docela málo zásobenou prodejnu).
no kuva to me nasrali.. ale kdo na to ma spolehat, ktere a pokud vubec vyjdou v levnych knihach..
Na youtube je plno takzvaných review transformeřích figurek, kde je jejich majitelé popisují a transformují. Já se pokusil o první CZ review, koukněte jak to dopadlo .
Nedá mi to, abych se nepochlubil, co mi Jorssk nadělil k narozkám - není to sice SW, ale moc se mi líbí, jak kalendář, tak i to druhé. Kdo sledujete SG1 a SGA, můžete tajně závidět
Nedá mi to, abych se nepochlubil, co mi Jorssk nadělil k narozkám - není to sice SW, ale moc se mi líbí, jak kalendář, tak i to druhé. Kdo sledujete SG1 a SGA, můžete tajně závidět
Tak se chlubte, darebové, co ste dostali k vánocům
Peňaženku (teda v dnešnej dobe skôr kartenku), Terminátora (exoskeleton) a klobáskový vianočný stromček - Robe sem dal obrázok stromčeka so šniclami, ja som sa snažil presvedčiť sestru, že by to bola skvelá inovácia vianočnej výzdoby, a ona nelenivá mi venovala klobásovník . A ďaľšie milé pozornosti. Tento rok nič so SW, žiaden nový zaujímavý model nevyšiel, takže len improvizujem - z dvoch TIE Interceptorov dávam dohromady jeden TIE Defender.