Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Help s ADSL
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 15/06/2007 :  14:52:10  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
VIm ze to sem moc nepatri ale ono to mozna souvisi s Vanguardem.

Je tu prosim nekdo kdo ma ADSL u O2 nebo u CR(bluetone) ?

Po zmene konfigurace na ustredne (zmena na PPoE LLC) me pada spojeni ve vsech onlajnovkach ktere jsem mel moznost zkusit.

Technici vi a muzou prd.

Takze se ptam,
je tu nekdo jiny kdo je u CR a nema problem?
je tu nekdo kdo ma adsl u O2 a mohl by poreferovat o kvalite?

Klidne privatne do emailu.
DIKY

edit: ja mam momentalne CR a na O2 bych rad presel. Takove drobne info ktere jsem tu zapomel napsat.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Edited by - Atronach on 15/06/2007 16:12:30

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 15/06/2007 :  15:31:49  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, mám ADSL od O2 a s ničím podobným jsem se nesetkal. Zkoušel si to eskalovat někam do O2?
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 15/06/2007 :  17:26:10  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
take mam O2 a zatim vsechno vpohode testovano na 3 hrach ktere momentalne tak nejak hraju:)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/06/2007 :  17:38:44  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Atronach : jim řekni že chceš přehodit na jiný port na DSlamu, že na tom stávajícím máš výpadky. Já problémy s O2 neměl, u bluetone jsem měl, ale pak mě přehodili na jiný port a byl klid a je doteď.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 15/06/2007 :  17:50:14  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Nevim co ti rekli technici, ale tipuju, ze mas slaby signal a ze by museli koupit zesilovac nekam.
Pokud ne, tak to ignoruj.
Pokud jo (urcite se da zmerit signal pres nejaky www rozhrani na modemu a na netu docist kolik tam ma byt) tak ti jiny operator nepomuze.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 15/06/2007 :  19:22:26  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
jsem 706 metru od ustredny a test ukazuje full speed (8mbit aka adsl2+)

zkusim tam zavolat a domluvit se s technikem ale neumite si predstavit, co to je za exoty :(

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 15/06/2007 :  19:36:33  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

jsem 706 metru od ustredny a test ukazuje full speed (8mbit aka adsl2+)

zkusim tam zavolat a domluvit se s technikem ale neumite si predstavit, co to je za exoty :(

umime ;-)

no mmo
Go to Top of Page

tempest
New Member

229 Posts

Posted - 16/06/2007 :  02:50:55  Show Profile  Send tempest an ICQ Message Send tempest a Private Message  Reply with Quote
co mas za modem? jestli lucent co kdysi prodaval telecom tak zkus jinej
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 16/06/2007 :  07:09:59  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Modem mam skutecne Lucent CellPipe, ale primo od CR, nevim zda je to ten samej co prodaval telekom. Navic se mi nezda ze to je modem, kdyz to 2 roky jelo az do te jejich predelavky.

Krom toho stejne se ted nemuzu vuvec lognout - misto zobrazeni characterselectu me to hodi do win. Vyber postavy v launcheru nepomuze (jak to zminuji v patchnotes)

Go to Top of Page

Mark
Starting Member

87 Posts

Posted - 16/06/2007 :  14:56:27  Show Profile Send Mark a Private Message  Reply with Quote
quote:

VIm ze to sem moc nepatri ale ono to mozna souvisi s Vanguardem.

Je tu prosim nekdo kdo ma ADSL u O2 nebo u CR(bluetone) ?

Po zmene konfigurace na ustredne (zmena na PPoE LLC) me pada spojeni ve vsech onlajnovkach ktere jsem mel moznost zkusit.

Technici vi a muzou prd.

Takze se ptam,
je tu nekdo jiny kdo je u CR a nema problem?
je tu nekdo kdo ma adsl u O2 a mohl by poreferovat o kvalite?

Klidne privatne do emailu.
DIKY

edit: ja mam momentalne CR a na O2 bych rad presel. Takove drobne info ktere jsem tu zapomel napsat.

Je to nejspise modemem... kup si nejaky solidnejsi.
btw,jaky operacni system vlastnis?

D2:Mark,Max R.I.P.
UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P
W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P.
AoC -TOS 80-R.I.P.
Warhammer - WE,Shaman ....

Edited by - Mark on 16/06/2007 14:58:01
Go to Top of Page

tempest
New Member

229 Posts

Posted - 17/06/2007 :  02:51:51  Show Profile  Send tempest an ICQ Message Send tempest a Private Message  Reply with Quote
ja jen ze mne pri zmene na ppoe taky lucent prestal fungovat, ppoa bezel ok ale ppoe ne a ne, uz mam ovislink a spokojenost
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 17/06/2007 :  10:27:40  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Mno momentalne cekam, az mi zitra (snad) prehodi drat do jinyho dslamportu.

Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 17/06/2007 :  16:58:56  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
Přeju ti aby ti to do nejdřív dali do pořádku, vím jaký to je když mi při bouřce hodinu nejde internet ve chvíli kdy chci hrát
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 19/06/2007 :  06:58:13  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Takze me odmitli prehodit na jiny port dslamu.

Predchazelo tomu to, ze mi nejaky clovek vcera dopoledne podal informaci ze ten port zmenen BYL, ale odpoledne volal tan ktery mi to slibil s informaci ze 'u jeho nadrizenych nenasel pro prehozeni zadny duvod' a port prehozen neni.

To me utvrdilo v tom ze vypoved sluzby je asi to nejlepsi co muzu v pripade firmy, ktera zakaznikum lze udelat.

Tazke ted budu muset jeste tak mesic vydrzet nez se uraci odpojit svuj kabel any to mohl udelat jiny provider.

super

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 19/06/2007 :  08:30:45  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Astronach: jj... řešit něco s technickou podporou v podstatě u jakékoli společnosti je peklo. Doporučuju se nenechat odbít a neustále je prudit a pohrozit odchodem.

Osobně mám ČRa už skoro 3 roky a spokojenost.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 19/06/2007 :  08:34:34  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy
Doporučuju se nenechat odbít a neustále je prudit a pohrozit odchodem.

Kdyz jsem rekl, ze je prehozeni portu posledni moznost ze pak budu nucen sluzbu zrusit, tak ten technik lakonicky rekl pouze, 'na to mate samozrejme pravo'.

Ja jsem jejich zakaznik, ja si tu sluzbu platim a pokud je jim zatezko prehodit 'drat v rozvadeci', tak je skutecne nejlepsi reseni odejit. Skoda jen, ze tomuto pristupu nelze udelat vetsi publicitu.

Edited by - Atronach on 19/06/2007 08:35:17
Go to Top of Page

Draxy
Starting Member

72 Posts

Posted - 19/06/2007 :  08:49:23  Show Profile Send Draxy a Private Message  Reply with Quote
publicita urcite jde
staci napsat rediteli nebo vyssimu nadrizenemu aspon ob dva stupne
ze si snma byl doposut spokojen ale to co predvadi hotline ted je sileny a za by ti poradil postup jak to udelat abys nemusel menit providera :)))))

ted jen Tera Wurm a WoT
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 19/06/2007 :  09:18:27  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Telesrac je desnej podnik.
Ted jako O2 dokazali puvodni telesracsky manyry dostat i do mobilu.... tam kde Errortel docela fungoval tak tam je to ted katastrofa. Hotline te po peti minutach mackani cisel na tema "tyka se to mobilu nebo pevny" posle k cloveku jehoz prvni otazka je "pevna nebo mobil?" ....

Problem je, ze ja mel ADSL od NEXTRA a byl jsem vrchovate spokojen... co je prevzala GTS tak mam vypadky a na hotline se nejde dovolat :(
Jeste ze se stehuju a s ADSL koncim - http://www.viagia.cz/download/viaGIA_cenik.pdf rulez.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/06/2007 :  11:20:44  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tragedy
Doporučuju se nenechat odbít a neustále je prudit a pohrozit odchodem.

Kdyz jsem rekl, ze je prehozeni portu posledni moznost ze pak budu nucen sluzbu zrusit, tak ten technik lakonicky rekl pouze, 'na to mate samozrejme pravo'.

Ja jsem jejich zakaznik, ja si tu sluzbu platim a pokud je jim zatezko prehodit 'drat v rozvadeci', tak je skutecne nejlepsi reseni odejit. Skoda jen, ze tomuto pristupu nelze udelat vetsi publicitu.

Tak přejdi na bluetone, to přepojení by mohlo jít rychleji
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/10/2007 :  13:21:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ja mam Bluetone(Radiokomunikace)
mam od nich net uz hodne dlouho a zadne problemy.

To stim lucentem cellpipe..ten jsem mel taky a je to asi tim PPOE LLC. Co vim tak to PPoE umi hlavne adsl2+ modemy.. stary stim maj problem.

nejlepsi je prejit na premium. platim 1000kc za 4mbit

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Mio
Starting Member

13 Posts

Posted - 24/10/2007 :  10:32:10  Show Profile  Send Mio an ICQ Message Send Mio a Private Message  Reply with Quote
Hmmmm to z tou linkou mi prijde dost drze...Pokud chces vetsi rozruch tak si nahrej z nekym ten rozhovor tak aby to nevedel a podle smlouvi by ti meli zajistit to pripojeni bla bla bla a tim ze se deje tohle a jeste te odmitli tak porusuji smlouvu takze by na ne sla podat zaloba a prave treba ta nahravka rozhovoru by slouzila jako dukaz a nebo kontaktovat treba novu a sem si jisty ze by se to dostalo do nakeho poradu jako je obcanske judo..... v nejlepsim pripade toho sporu bys byl odskodnen zaplatili by ti naklady vynalozene na spor a rozhodne by se pro priste poucili..........Ja mam sic taky net od O2 tyhle problemi nemam ale mam od nich jeste telku a no jak bych to rekl 50% casu co se chcu na neco mrknout tak to nejede a 40%dochazi k opozdeni tak to tam vyhodi tabulku a pak tam zustane okno s tim ze to nedokaze neco zobrazit........Poteseni to pouzivat:D

you would dont steal a handbag
you would dont steal a car
you would dont steal a baby.
you would dont shot policeman and steal his helmet.
You would dont go to toillet in his helmet and post that to policeman grieving widow and that steal it again
Downloading films is stealing!
http://www.youtube.com/watch?v=FoF2G-GT9eM
Skoda ze IT crowd jsou jen 2serie:(
Blik Blik Blik Double flash!
If you write google into google you can break the internet.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 24/10/2007 :  10:46:03  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Do Občanského Juda se spíš dostane tvůj šílený příspěvek
Go to Top of Page

Mio
Starting Member

13 Posts

Posted - 24/10/2007 :  12:11:10  Show Profile  Send Mio an ICQ Message Send Mio a Private Message  Reply with Quote
Sic mam pravopis jak............no vlastne zadnej nemam:D:D:D
Ale 02 je opravdu na nic:)

you would dont steal a handbag
you would dont steal a car
you would dont steal a baby.
you would dont shot policeman and steal his helmet.
You would dont go to toillet in his helmet and post that to policeman grieving widow and that steal it again
Downloading films is stealing!
http://www.youtube.com/watch?v=FoF2G-GT9eM
Skoda ze IT crowd jsou jen 2serie:(
Blik Blik Blik Double flash!
If you write google into google you can break the internet.
Go to Top of Page

Itchyl
New Member

136 Posts

Posted - 24/10/2007 :  13:33:15  Show Profile  Visit Itchyl's Homepage  Send Itchyl an ICQ Message Send Itchyl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

Do Občanského Juda se spíš dostane tvůj šílený příspěvek

no hlavne Attronach uz ma davno jineho poskytovatele sluzeb takze netreba se s tim uz nadale zatezovat....)myslim ze to ani necte.

Edited by - Itchyl on 24/10/2007 13:34:01
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 24/10/2007 :  13:43:48  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Pohoda :)

Mam O2 i s TV a jede to velmi slusne.

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 24/10/2007 :  16:02:41  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
rad bych varoval lidi pred ceskymi radiokomunikacemi, jsem smutny majitel jejich premium adsl sluzby a je to opravdu zazitek.

vesmes co jsem se bavil s lidmi tak ceskeradiokomunice maji dobrou povest a jejich sluzby pry patri k tem nejlepsim, no ja mam asi smulu. Od odeslani smlouvy jim trvalo 3 mesice! sluzbu zridit, modem zadarmo samozrejme nedorazil. Neustale vypadky a resety modemu, zkousel jsem 3 a vsechny stejne, po asi 20tem telefonatu kdy mi tvrdili ze problem je u me se to najednou zazracne spravilo samo od sebe, zvlastni ...

Technici jsou priserni, jeden mi neco nastavi nejede to tak tam volam znovu a jinej mi rekne ze to nastavil blbe a ze on to umi lip ...

Po zavolani na help line trva 1-10 dni nez se technici ozvou, jednou mi to takhle nejelo cca 8 dni nez se ozvali nacez mi rekli ze nevi cim to je ze to muselo by zpusobeno na zacatku a logy maji jen 7 dni ....

cili v dusledku pokud potrebujete zasah techniku typu prenastavit jednu hodnotu nekde na ceste coz je pro ne zasah na 1 minutu, prenstavit to nekde v db tak si pockate minimalne 1 den.

muzu porovnavat jen s upc, myslel jsem si ze upc je shit, ale trochu jsem zmenil nazor, sice se tam neda dovolat ale to proto ze jsou schopni neco vyresit, u radiokomunikaci se dovolam v pohode ale je mi to nanic, rychlost reseni je stejna v pripade poslani emailu ci telefonatu tedy 1-10 dni :)

lastfm

Edited by - Rashaverak on 24/10/2007 16:04:34
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 24/10/2007 :  22:19:24  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Hmm a ja si myslel ze kdyz mi Poda 2x za mesic na 10min vypadne ze jsem chudak

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 25/10/2007 :  11:00:26  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
kdyby mi to nejelo 8 dni v kuse tak uz mam davno jinyho poskytovatele

EQ2 (retired)
Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw
Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus>
Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw
VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric
AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 25/10/2007 :  12:22:35  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RED EYE

kdyby mi to nejelo 8 dni v kuse tak uz mam davno jinyho poskytovatele
No to neni tak easy... Me trvalo mesic a pul nez se mi CR uracili uvolnit pronajaty okruh. A nenadelas nic. Kabelovka tu neni a nejakej mobilni pripoj na hrani moc neni.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: