Author |
Topic  |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 11/11/2007 : 10:18:36
|
http://www.giddygamer.com/tabula/content/guides/trtenthings.pdf
Moje poznatky:
- klonováním získáte postavu se stejmýn lvl, stejnýma atributama a vynulovanýma abilitama(nejde tedy změnit povolání)
- každá nová postava začíná s jedním clone creditem
- clone credit získáte za hlavní quest v každé lokaci (wilderness - ten co obsahuje zabij 300emzáků)
- nemá smysl clonovat na lvl 5 (lvl 4 ziskate tím, že přeskočíte tutorial)
-klonovat se doporučuje na lvl 15(před výběrem specializace),30(totéž) a dle potřeby v budoucnu(třeba lvl 50)
|
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
|
| |
KrisCZ
Starting Member
53 Posts |
Posted - 11/11/2007 : 14:00:28
|
Nebrat jako rypani, ale jen doplnim, ze velke questy v kazde lokaci (wilderness,divide,palisades,atd.)se jmenuji Targets of Oportunity (ToO) |
Edited by - KrisCZ on 11/11/2007 14:01:17 |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 14/11/2007 : 12:25:09
|
- bonus z jedne veci muzete predelat do jine veci i s vyssim lvl pomoci craftu
- vsechny itemy s + bonusem maji mnohem vetsi cenu, nez za kterou je vykupuje vendor, problem je ze zatim moc nebeha obchod mezi hraci a hraci nemaji predstavu o cene itemu(taky jsem par s dobrym bonusem npccku prodal)...
- schemata maji taky vetsi cenu, nez za kterou je vykupuje vendor |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 15/11/2007 : 13:06:36
|
muj nazor - rozebrat vse co ma bonus (neprodavat NPC), obzvlaste pokud je to vec pro jine povolani (az bude obchod, tak zmenim nazor) - sebrat vsecko co vidim a neprodavat material - udelat na poradnym levelu craft postavu z klonu (skili se resetujou u klona) ktera umi takrka vse vyrabet (bude potreba pro high end) - na low levelu se zda byt craft na pytla, ale verim ze na HE to bude to nejlepsi... |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 13:26:10
|
Četl jsem že každá zbraň má dva staty .... pro ranged a pro boj na blízko. Je v TR vůbec profese která bojuje na blízko? Já měl pocit, že ta hra je jen o střílení. |
 |
|
Dirtas
Starting Member

57 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 13:51:48
|
quote: Originally posted by Arnold
Četl jsem že každá zbraň má dva staty .... pro ranged a pro boj na blízko. Je v TR vůbec profese která bojuje na blízko? Já měl pocit, že ta hra je jen o střílení.
Spy, Guardin |
So Say We All! |
 |
|
Martin
New Member

100 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 16:19:35
|
Bojovat na blizko muzes ale kazdou zbrani, s kazdym povolanim a na kazdem lvl. Defaultne je to nastaveno myslim na klavesu 'F'. Ale uz jsem taky parkrat videl behat po svete lidi se 'svetelnymi meci' |
LOTRO-Rozarka/Minstrel Anarchy Online-Faller
|
Edited by - Martin on 19/11/2007 16:20:43 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 27/11/2007 : 09:54:32
|
Píšete o rozebrání věcí s bonusem - jak se pls. rozebírají věci a které má smysl rozebírat a které ne ?
další dotaz ... když smažu svůj klon získám zpět volný kredit na klon nebo jsem to prostě vyplácnul ??? Omylem jsem se klonoval na 4 lev |
Noe
|
Edited by - Noe on 27/11/2007 09:55:27 |
 |
|
Vali.
New Member

108 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 08:08:03
|
quote: Originally posted by Noe
Píšete o rozebrání věcí s bonusem - jak se pls. rozebírají věci a které má smysl rozebírat a které ne ?
další dotaz ... když smažu svůj klon získám zpět volný kredit na klon nebo jsem to prostě vyplácnul ??? Omylem jsem se klonoval na 4 lev
Stim smazanim netusim ale pokud si jeste neposteloval jak bude vypadat nezadal jmeno a nepotvrdil ale mas clona porad v kolonce clone tak se nic nedeje on leveluje stebou teprve az kdyz ho potvrdis a presune se do zalozky vytvorenych postav tak stim uz nic nenadelas.Ja mel clona asi na levelu 10 a potvrdil sem ho az na levelu 15. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 28/11/2007 : 08:31:00
|
další dotaz ... když smažu svůj klon získám zpět volný kredit na klon nebo jsem to prostě vyplácnul ??? Omylem jsem se klonoval na 4 lev
Smaž ho a uvidíš. Ono mít klona na levelu 4 je otázka přesně dvou minut, kdy si uděláš nový char na levelu 4. To opravdu není velká ztráta :-) |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 08:52:03
|
Tak smazání klona Vám clone credit nevrátí. Jinak pozor při zakládání postavy - pokud postavu smažete už nejde použít stejné jméno ... nebo aspon minimálně do restartu serverů. Já včera založil char pak jsem se rozhodl pro drobnou změnu vzhledu a tak ho znovu smazal a pak jsem nemohl znovu použít stejné jméno což mě nehorázně štve protože jsem na svý jméno zvyklej  |
Noe
|
Edited by - Noe on 29/11/2007 08:52:41 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 09:10:59
|
Tak smazání klona Vám clone credit nevrátí. Jinak pozor při zakládání postavy - pokud postavu smažete už nejde použít stejné jméno ... nebo aspon minimálně do restartu serverů. Já včera založil char pak jsem se rozhodl pro drobnou změnu vzhledu a tak ho znovu smazal a pak jsem nemohl znovu použít stejné jméno což mě nehorázně štve protože jsem na svý jméno zvyklej 
divny ja teda zalozil stejny jmeno defacto instantne zrovna vcera smazal jsem Schmutzka Pertha lvl 8 zalozil ihned znovu Schmutzka Pertha je fakt ze jsem mel uplne prazdnej acc zadnej jinej char |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 09:25:42
|
Tak smazání klona Vám clone credit nevrátí. Jinak pozor při zakládání postavy - pokud postavu smažete už nejde použít stejné jméno ... nebo aspon minimálně do restartu serverů. Já včera založil char pak jsem se rozhodl pro drobnou změnu vzhledu a tak ho znovu smazal a pak jsem nemohl znovu použít stejné jméno což mě nehorázně štve protože jsem na svý jméno zvyklej 
Divný, mně tohle funguje bez problémů. I při dvou postavách. |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 09:40:08
|
1) kolik +bonusu u zbrane muzu mit? mam ted brokovnici s dvema muzu tam nacpat jeste nejakej +crit? 2) kde se delaji klony? Kdyz mam klona soldiera tak uz z neho engineera asi neudelam co?
|
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 09:57:10
|
quote: Originally posted by Milan
1) kolik +bonusu u zbrane muzu mit? mam ted brokovnici s dvema muzu tam nacpat jeste nejakej +crit?
max počet bonusů je 4, ale pravděpodobnost, že se podaří takovou zbraň vyrobit je opravdu hodně nízká. Při přidání 5. bonusu by se měl náhodně jeden z původních 4 přemazat, zatím nemám ověřeno. Osobně jsem zatím na craft naprosto rezignoval, craftit zbraně při levelingu je na houby, rozdíl dmg mezi levely zbraně je hodně poznat a bonusy to podle mě nevyrovnají. Edit: zrovna crit jsem zkoušel přidávat jako druhý bonus do rifle ... 50% na úspěšný craft, 12% na zničení zbraně a výsledkem bylo pochopitelně destroy ... |
Edited by - Teos on 29/11/2007 10:01:19 |
 |
|
Nixonek
Starting Member
16 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 10:22:37
|
mládeži mám prosbu.. jakou byste doporučili nejlepší stránku o TR?
konkrétně teď potřebuju věci okolo kraftění..
dík |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 10:50:09
|
quote: Originally posted by Nixonek
dík
http://www.tentonhammer.com/tr co neni v guides je ve forech |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Nixonek
Starting Member
16 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 11:26:53
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by Nixonek
dík
http://www.tentonhammer.com/tr co neni v guides je ve forech
díkes, omrknu to |
 |
|
Martin
New Member

100 Posts |
Posted - 23/01/2008 : 20:12:29
|
http://www.codex-tr.net/-nejlepsi mapy s lokacemi logos,NPC,bossu.. |
LOTRO-Rozarka/Minstrel Anarchy Online-Faller