Author |
Topic  |
|
Anarawd
Starting Member
8 Posts |
Posted - 03/01/2008 : 22:38:41
|
Chtěl bych se zeptat, zda ještě existuje nějaká česká DAoC komunita nebo nějaká komunita vůbec ? Zrovna jsem viděl v obchodě "DAoC komplet" za tři stovky a říkal jsem si, že bych si trochu rozšiřil obzory a zahrál PvP klasiku.
|
|
| |
Jardaaa
Starting Member
28 Posts |
Posted - 07/01/2008 : 17:28:59
|
Jo tak vseci z UK / BoC asi uz skoncili na ofiku. Jedine co hravame tak ja s deimem na free serveru o kterem jsem tu referoval. Ale mozna nekdo jeste hraje a ozve se ti. |
Ocowyn - Heretic 50 lvl - rr8 - Mordred Pradlena - Sorc 50 lvl - rr5 - Mordred Mumum - Warlock 50 lvl - rr6 - Mordred |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 07/01/2008 : 19:32:51
|
^^ nuf sad |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 14/01/2008 : 17:58:04
|
Je to dobré na tom crackz0r serveru? Sice já už to asi vůbec neumím, ale tak zahealoval bych si |
Arokh Estarioll |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 20/01/2008 : 19:23:39
|
Mam stale aktivni account s Trinii na Mordredu. Klidne lognu a muzu healovat.
Ovsem hracu je nejak malo. Ale stale asi petkrat tolik co na evropskem Camlanu - tam jich je v prime tajmu asi 10 :). |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 21/01/2008 : 01:06:01
|
quote: Originally posted by VT
Ovsem hracu je nejak malo. Ale stale asi petkrat tolik co na evropskem Camlanu - tam jich je v prime tajmu asi 10 :).
Camlann je mrtvy uz dele jak 1 rok. Na tech freeshardech ma ted clovek vice akce nez na temer na jakemkoli live serveru (vyjma nekterych clusteru), co ted bezi. Sice jsou tam nejake bugy, ale da se to prezit. |
Edited by - Pramen on 21/01/2008 01:12:12 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 21/01/2008 : 13:39:49
|
To je lakava nabidka, ale jak dlouho ti to vydrzi? Ja bych klidne aktivoval ucet a mrknul se, jake jsou ted pomery na Mordredu, ale nechtel bych, aby to dopadlo tak, ze budu mit zaplacenej ucet a ty zdrhnes po 2 dnech do nejake jine mmorpg 
Napis mi kdyztak od Trin na msn a domluvime se. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 21/01/2008 : 15:57:04
|
quote: Originally posted by Deimnia ... jake jsou ted pomery na Mordredu ...
Neni to zadna slava. /who uz neni zkracovan - proste ti zobrazi vsechny online hrace na serveru. Vetsinou je to kolem 5 - 30 (s tim, ze asi dalsich 30 procent je anon) ...
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 21/01/2008 : 16:14:40
|
quote: Originally posted by Deimnia ... jake jsou ted pomery na Mordredu ...
Neni to zadna slava. /who uz neni zkracovan - proste ti zobrazi vsechny online hrace na serveru. Vetsinou je to kolem 5 - 30 (s tim, ze asi dalsich 30 procent je anon) ...
Tak jestli neprehanis jako vzdy... tak to pravdepodobne nestoji za snahu :)
A nechces zkusit i50 server?
Ten je odzkouseny, rekl bych plne funkcni a da se tam hezky pekne rychle vytahnout na pouzitelny rank. Zadne levelovani, zadne shaneni vybavy... Instantni level 50, instatni RR4L5. Goth pvp zona omezena na 16 lidi, maximalni pocet lidi v grupe 2. A pak klasicky RvR.
Z praxe vim, ze sestavit grupu tam neda skoro zadnou praci, lidi a boju je tam vic nez dost. |
 |
|
|
Topic  |
|