Author |
Topic  |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 08:55:37
|
vcera jsem napatchoval zalozil postavu a vyskocil ze hry, pak jsem se nemohl dostat zpet vsechny exace spoutely porad patcher a ten ani po hodine restartovani se nemohl chytit, co mi pomohlo bylo ze jsem vsechny fily z rootu aoc adresare presunul jinam jako zalohu a pak zpatky vratil jen
binkw32.dll ageofconan.exe conanpatcher.exe
pustil jsem afeogconan.exe a patcher okamzite nabehl, oscanoval si fily a stahnul ty co chybely nacez pustil hru.
muzete to zkusit ale ze to pomuze i vam nezarucim.
|
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 18/05/2008 08:56:18
|
|
| |
Kamenik
Starting Member
4 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 08:58:29
|
Stuck on "Downloading Patch information"
If the patcher is stuck saying "Downloading Patch information" , this is due to the patch server been down/offline. There is no fix but wait until Funcom puts the server back online.
To je jedine na co jsem prisel skoro 10 hodinach co jim ty servery nejedou  prestalo to slapat vcera v noci asi okolo 23 sel jsem spat ze to zkusim ted rano zkusim a prd stale nic pokud maji servery dole nepomuze nic. a ja proste cumim na versi clinet ao dve cila jinou nez chtej a nezahraju si do hry se dostanu naloguju zvolim server dam Create a sup konec Wrong client use Liveclient realease a nejake cislo co se lisi od meho a tim to hasne
docela me pestavaj bavit |
Edited by - Kamenik on 18/05/2008 09:01:58 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 09:19:54
|
quote: Originally posted by Kamenik
If the patcher is stuck saying "Downloading Patch information" , this is due to the patch server been down/offline. There is no fix but wait until Funcom puts the server back online.
To je jedine na co jsem prisel skoro 10 hodinach co jim ty servery nejedou  prestalo to slapat vcera v noci asi okolo 23 sel jsem spat ze to zkusim ted rano zkusim a prd stale nic pokud maji servery dole nepomuze nic. a ja proste cumim na versi clinet ao dve cila jinou nez chtej a nezahraju si do hry se dostanu naloguju zvolim server dam Create a sup konec Wrong client use Liveclient realease a nejake cislo co se lisi od meho a tim to hasne
docela me pestavaj bavit
Chápu, že Tě to sere, já bych na to byl stejně, ale na druhou stranu se mi to moc nezdá. Proč by Funcom měl vypínat patchovací server ?
Zkus udělat instalaci do dalšího adresáře nebo jinou partition a uvidíš, jestli to bude patchovat tam. |
 |
|
Xeen
Darkparadise GM
14 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 09:21:26
|
Já šel včřera spát ve 4 ráno a aquilonie v té době ještě frčela. Ráno v 8 aquilonie jela zas tak nevím. Teď jsem mimo PC s AOC. |
"Nelituji žádného úkolu při kterém jsem třeba i zklamal. Jediné, čeho lituji, jsou šance, které jsem nedostal." |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 10:23:39
|
Hotfix Patch Problem INSIDE!!! say tnx) find LocalConfig.xml file in ur conan folder open it
replase
<HttpPatchAddr> http://aoc-eu-update.live.ageofconan.com/upm </HttpPatchAddr> <ClientHttpPatchAddr> http://aoc-eu-gameupdate.live.ageofconan.com/upm </ClientHttpPatchAddr> <ControlHttpPatchAddr> http://aoc-eu-control.live.ageofconan.com/upm </ControlHttpPatchAddr> <HttpPatchFolder> AoCLiveEU </HttpPatchFolder> <UniverseAddr> aoc-eu-um.live.ageofconan.com:7000 </UniverseAddr> <DevName> conan </DevName> <UniverseVersion> 2 </UniverseVersion> <PatchVersion> x47bb9b332ea75aaab1148f740472aa06 </PatchVersion>
with :
<UniverseAddr> aoc-eu-um.live.ageofconan.com:7000 </UniverseAddr> <DevName> conan </DevName> <UniverseVersion> 2 </UniverseVersion> <PatchVersion> x47bb9b332ea75aaab1148f740472aa06 </PatchVersion>
run aoc.exe
enjoy |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 10:29:27
|
Mno lidi nevím ale okolo 7-8 hodiny ráno hlasili ingame chatem že vypnou některé EU servery z důvodu udržby.Třeba to má něco společného. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 10:46:03
|
quote: Originally posted by Kamenik
docela me pestavaj bavit
jenze ten server neni dole, to se ti jen posralo u tebe, existuje par dalsich navodu jak to opravit
samozrejme kdyz vypnou patch server tak s tim nic neudelas ale u me to ten pripad nebyl |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 18/05/2008 10:47:32 |
 |
|
stoupa101
New Member

253 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 11:10:33
|
Downloading Patch information... vcera sem se do hry dostal dneska pustim patcher (je jedno co pustim vse jiz smeruje na patcher) a tahle zkurvena hlaska, vsem ostatnim to de. nemuzu se ani dostat na forum abych tam spamoval, tak se na to asi vyseru a tem curakum nedam ani halir. |
RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 11:12:53
|
quote: Originally posted by stoupa101
Downloading Patch information... vcera sem se do hry dostal dneska pustim patcher (je jedno co pustim vse jiz smeruje na patcher) a tahle zkurvena hlaska, vsem ostatnim to de. nemuzu se ani dostat na forum abych tam spamoval, tak se na to asi vyseru a tem curakum nedam ani halir.
to je tak kdyz nekoho nauci psat aniz by ho naucili cist |
lastfm |
 |
|
stoupa101
New Member

253 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 11:15:19
|
quote: Originally posted by Rashaverak
Downloading Patch information... vcera sem se do hry dostal dneska pustim patcher (je jedno co pustim vse jiz smeruje na patcher) a tahle zkurvena hlaska, vsem ostatnim to de. nemuzu se ani dostat na forum abych tam spamoval, tak se na to asi vyseru a tem curakum nedam ani halir.
to je tak kdyz nekoho nauci psat aniz by ho naucili cist
Zkousel sem vse nic nepomohlo :( |
RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 11:18:09
|
quote:
Zkousel sem vse nic nepomohlo :(
tak je mozne ze patch servery jsou fakt dole, ale rano kolem 9te jely |
lastfm |
 |
|
stoupa101
New Member

253 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 11:22:07
|
quote:
Zkousel sem vse nic nepomohlo :(
tak je mozne ze patch servery jsou fakt dole, ale rano kolem 9te jely
a jakto ze ostatnim to de a poustely to ve stejnou dobu jako ja?
Dokonce sem zkusil i nechat jen PatcherSetup.exe ten si dotahl nove LocalConfig.xml i ConanPatcher.exe a porad nic |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 11:35:28
|
Este to neni ani den co to nejde, je to start MMORPG kde sa naraz hlasi niekoklo tisic ludi, vsetci robia tie iste ukony, tak bolo iste ze to nezvladne funcom ... a uz tu niektory placu ze funcom su sraci a ze im nebudu za to platit ... strasne. |
 |
|
stoupa101
New Member

253 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 11:48:36
|
quote: Originally posted by Pepo
Este to neni ani den co to nejde, je to start MMORPG kde sa naraz hlasi niekoklo tisic ludi, vsetci robia tie iste ukony, tak bolo iste ze to nezvladne funcom ... a uz tu niektory placu ze funcom su sraci a ze im nebudu za to platit ... strasne.
A ty se divis vsichni hrajou a ty se koukas na posranou hlasky co ti leze na mozek :( |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 11:49:17
|
quote:
a jakto ze ostatnim to de a poustely to ve stejnou dobu jako ja?
Dokonce sem zkusil i nechat jen PatcherSetup.exe ten si dotahl nove LocalConfig.xml i ConanPatcher.exe a porad nic
me prijde ze mas ten samy problem co ja, fakt jsi presunul pryc z rootu uplne vsechno krom tech 3 souboru ? zkusil jsi to co psal gabriel ? |
lastfm |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 11:57:16
|
zkusil sem to a nic... spusti se primo hra a rekne ze se nedostane na login server a kdyz tam je to xml tak me pusti patcher a zasekne se na zname hlasce...
edit: vosklivi na tom je ze sem restartovla hru, protoze sem zmenil konfiguraci a tak sem chtel zaruku ze to jede tak jak sem nastavil. Bohuz4el sem se do hry uz nedostal :( |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
Edited by - Marwyn on 18/05/2008 12:01:14 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 12:09:40
|
quote: Originally posted by Marwyn
zkusil sem to a nic... spusti se primo hra a rekne ze se nedostane na login server a kdyz tam je to xml tak me pusti patcher a zasekne se na zname hlasce...
no me se pres login server nedostal jen kdyz jsem zapomnel odkliknout firewall hlasku ... |
lastfm |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 13:54:46
|
v pripade ze se vam to zasekne jako me, prepiste localconfig.xml takto:
<HttpPatchAddr> http://aoc-eu-update.live.ageofconan.com/upm </HttpPatchAddr> <HttpPatchFolder> AoCLiveEU </HttpPatchFolder> <UniverseAddr> aoc-eu-um.live.ageofconan.com:7000 </UniverseAddr> <DevName> conan </DevName> <UniverseVersion> 2 </UniverseVersion> <PatchVersion> x47bb9b332ea75aaab1148f740472aa06 </PatchVersion>
me to pomohlo a vse funguje... POZOR, po spusteni se soubor prepise znova na puvodni, ale to se da vyresit pred kazdym spustenim prepsat. Prijemnou hru :) |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Dengalden
Starting Member
81 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 14:06:04
|
quote: Originally posted by Marwyn
v pripade ze se vam to zasekne jako me, prepiste localconfig.xml takto:
<HttpPatchAddr> http://aoc-eu-update.live.ageofconan.com/upm </HttpPatchAddr> <HttpPatchFolder> AoCLiveEU </HttpPatchFolder> <UniverseAddr> aoc-eu-um.live.ageofconan.com:7000 </UniverseAddr> <DevName> conan </DevName> <UniverseVersion> 2 </UniverseVersion> <PatchVersion> x47bb9b332ea75aaab1148f740472aa06 </PatchVersion>
me to pomohlo a vse funguje... POZOR, po spusteni se soubor prepise znova na puvodni, ale to se da vyresit pred kazdym spustenim prepsat. Prijemnou hru :)
dat soubor jen pro cteni a nebude problem ne ? 
edit: tenhle postup funguje 100 |
Edited by - Dengalden on 18/05/2008 14:38:17 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 18/05/2008 : 18:43:51
|
[quote]Originally posted by stoupa101
to je tak kdyz nekoho nauci psat aniz by ho naucili cist
No já když z conana odlognu, tak se do něj hned nemůžu dostat ... zastaví se to taky na downloading patch informations ..... tak to vypínám zapínám, různě zkouším a aono se to do 2-3 minut zatím vždycky chytlo ....
|
Edited by - Arnold on 18/05/2008 18:44:42 |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 21/05/2008 : 20:11:41
|
hele nejede mi ani jedno ...neni to tou udrzbou? |
Mondragon -TTH- SOLD Member of international guild A'a Netjer Stygian Ranger incoming
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 00:33:14
|
tak ja mam zase misto pisma ve hre jenom znaky, jako kdybych nemel nejakej font, zkratka sranda:] |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
|
Topic  |
|