Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Age of Conan
 Age of Conan - General
 Skilly - Diskuze
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/05/2008 :  13:41:20  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Chci se zeptat, jaky mate zkusenosti se skillem Perception? Do nej jsem dal maximum + prsten mi zveda perception skill a stejne jsem na lvlu 22 nedokazal objevit lvl 12 assassina, jak je to mozny? Sel jsem k nemu, pouzil abilitu search a porad nic.

Funguje to vubec? Mate s tim nekdo nejakou zkusenost?

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 25/05/2008 :  14:37:38  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
imo to funguje jen na nescout classy ktery se hidijou pres skill hiding

lastfm
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 25/05/2008 :  17:20:17  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Mozna je to lepsi hodit do FAQ, nez na to mit special topic. Spolecnych abilit neni mnoho a mit na ne special topic..no nevim.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/05/2008 :  19:09:03  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No mohlo to byt na vice skillu, treba takovej Skulk s 0/200 nebo 200/200 jsem nepoznal rozdil.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 25/05/2008 :  20:07:46  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

No mohlo to byt na vice skillu, treba takovej Skulk s 0/200 nebo 200/200 jsem nepoznal rozdil.

ja mezi 0 a 450 taky ne... :-( to same runspeed nebo regenerace hp bud je tam tak malej bonus ze nestoji za to nebo nevim

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 25/05/2008 :  22:08:33  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
skulk pry nefunguje, ale co je na tom pravdy nevim.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 25/05/2008 :  23:32:38  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scout

quote:
Originally posted by Shatteren

ja mezi 0 a 450 taky ne... :-( to same runspeed nebo regenerace hp bud je tam tak malej bonus ze nestoji za to nebo nevim

to samé endurance není vidět žádnej rozdíl

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

xMANx
New Member

262 Posts

Posted - 25/05/2008 :  23:48:55  Show Profile Send xMANx a Private Message  Reply with Quote
quote:

regenerace hp se vztahuje na rest abilitu a znat to celkem je
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 26/05/2008 :  07:53:58  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xMANx

quote:

regenerace hp se vztahuje na rest abilitu a znat to celkem je

jj regenerace je hodně poznat .... ze začátku jsem odpočíval bez vylepšení těch dvou skillů a trvalo to hodně dlouho ... po zvednutí jsem dorestovanej tak za 5 vteřin ....
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 26/05/2008 :  07:57:03  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Hlavní je to /bug na Funcom
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 26/05/2008 :  10:13:17  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Regenerace (hp, mana, stamina) funguje, ale *jen* při restování. I tak je zásadní, na vysokém levelu by bez ní char restoval do plnejch děsně dlouho.

Go to Top of Page

Zarel
New Member

303 Posts

Posted - 29/05/2008 :  10:01:09  Show Profile Send Zarel a Private Message  Reply with Quote
nerikej že to bude jako v Lineage 2 .. zdržovat hráče tím že budeš sedět na zadku a mezi tím klidně stihneš hodik sprchu??
Vlastně to má i výhody :-)

Tohle bylo pěkně řešeno v GW,, Když vyhraješ ,,, jsi za pás sekunf
full MP i HP.

další dotaz .. jsou tu HP a MP lahve?
Nezáleží mi na tom tolik jen mě to zajimá..
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 29/05/2008 :  10:15:25  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
jsou mana,stamina,hp lahve lvl 10,20,30,40,50,60,70,80
maji malej insta heal + HoT podle lvlu lahve

cenove jsou relativne dostupny a i se casto nachazeji a vyplati se je pouzivat...

osobne nakupuju vzdy 50+ HP lahvi coz mi vetsinou vydrzi na dalsich 10lvlu a pak nakoupim zase 50ku ale vyssich...

prome jako pro conquerora jsou ty lahve naprosto imba... kdyz de do tuhyho, add moby silnejsi etc. prepnu do def stance a chlastnu tenhle potak a na poslednich 10% hp zmaknu jeste dalsi 3moby.

to samy v pvp pokud me nekdo napadne na mobovi a nemam sanci se ubranit staci potak + def stance a vetsinou bezproblemu aspon utecu.

so...
Go to Top of Page

xMANx
New Member

262 Posts

Posted - 29/05/2008 :  12:21:30  Show Profile Send xMANx a Private Message  Reply with Quote
ty lahve mana hp mp jsou krom lvl rozlisene velikosti lvl 80 velka lahev healne za 1k a pak hodi hotku mala lahev jen za 300 a pak hotka
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/05/2008 :  16:31:05  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Docela nechápu to rozdelování bodů po dosažení levelů. Jak se to dává například do climbing a hide to chápu. Nenašel ste někdo někde info o tom co přesně to zlepsuje a jak?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000